PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هیچ فایلی نمی تونه کپی بشه

قله بلند
07-11-2011, 00:02
سلام
ویندوز سیستم یکی از آشنایان رو با windows loader اکتیو کردم و همین فایل رو روی دستکناپش ذخیره کردم ولی بعد از ریست سیستم، این فایل پرید. دوباره امتحان کردم و باز هم همین اتفاق افتاد.

برنامه ای نصبه که اجازه کپی فایل یافولدری رو نمی ده یا اینکه از طریق خود سیستم عامل می شه کاری کرد که نشه فایلی کپی بشه؟

این سیستم فاقد یوزر و پسورده و هر کسی می تونه باهاش بالا بیاد

برام جالبه بدونم موضوع چیه.

Ghaioom
07-11-2011, 07:27
ببینید deep freeze نصب نیست؟
فایل های دیگه هم بزار ببین.

worldm
07-11-2011, 07:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در جای دیگه هم کپی کنید اگه بازم نشد دیپ فریز نصبه.

قله بلند
07-11-2011, 15:23
این فولدر رو روی همه درایوها کپی کردم که بعد از ریست، باقی موندند.
ولی روی دستکتاپ باقی نمی مونه و با ریست، می پره

deep freeze هم نصب نبود ولی ویندوزش Live بود.

joe_satriani
07-11-2011, 16:03

با سلام
خوب همون لایو هست دیگه که باعث این مشکل شده بوده.

موفق باشید.

Erfan.B
08-11-2011, 01:33

دوست من خودت داری می گی ویندوز LIVE!
ویندوز لایو خودش به صورت مجازی تو رم می شینه (یه درایو مجازی تشکیل می ده) و به همن خاطر چه تو دسک تاپ چه تو درایو مجازی سیستم عامل لایو هر چی کپی کنی می پره به عبارتی خاصیت رم همینه که اطلاعاتی رو نگه نمی داره.
موفق باشي:11:

قله بلند
08-11-2011, 10:26
سلام
جالب بود
اون وقت چه لزومی داره که از این نوع ویندوز استفاده بشه؟ یادمه که لینوکس زنده هیچ وقت نصب نمی شد و هر بار که می خواستیم استفاده کنیم باید سی دی اش رو همراه خودمون می آوردیم ولی این ویندوز، نصبه.
و اینکه محیط دستکتاپ یک محیط مجازیه؟

joe_satriani
08-11-2011, 20:42
سلام
جالب بود
اون وقت چه لزومی داره که از این نوع ویندوز استفاده بشه؟ یادمه که لینوکس زنده هیچ وقت نصب نمی شد و هر بار که می خواستیم استفاده کنیم باید سی دی اش رو همراه خودمون می آوردیم ولی این ویندوز، نصبه.
و اینکه محیط دستکتاپ یک محیط مجازیه؟

با سلام
لزوم استفاده از ویندوز لایو برای موارد ضروری و کار راه انداز هست.
مثلا شما از ویندوزی غیر از XP استفاده میکنید و برای برخی کارها میتونید به اون مراجعه کنید بدون اینکه نصبش کنید.
اما در مورد مجازی بودنش هم میشه گفت بیشتر موقتی هست. چون در حافظه ی رم مستقر هست و داده ها رو ذخیره میکنه اما به صورت موقتی

موفق باشید.