مشاهده نسخه کامل
: ی لپ تاپ خر کار و سخت جون!!!
hidden-knight
06-11-2011, 22:34
سلام دوستان عزیز
بنده از بخت خوب با بد رشته نرم افزار میخونم!!! :31:
به یه لپ تاپی نیاز دارم که بشه باهاش ساعت ها برنامه نویسی کرد ( شب و روز ) !!! :46:
نیاز دارم لپ تاپ خر کار و سخت جون باشه :8:
رنج قیمتش هم حدود 1,200,000 تا 1,500,000 باشه :20::5:
خواهش میکنم از لپ تاپ دل چیزی پینهاد ندین ( چون قبلا داشتم و حالمو بهم زده / البته به اونایی که از این برند لپ تاپ دارند توهین نشه:40::11: )
راستی سبک هم باشه چون همش اینور و اونور میرم و بدون لپ تاپ هیچ کاری نمیتونم انجام بدم! :41:
البته خودم یه چند مدل دیدم اما نمیدونم واقعا نیازهای من رو برطرف میکنن یا نه ! :31: ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگر به چیزهایی که مد نظرم هست و این عکس ها و لینکی که گذاشتم دقت کنید میبینید که خودمم نمیدونم چی میخوام ( شوخی کردم :27: / میدونم شما با من شوخی ندارید! :11: ) اما خب واقعا سر در گم شدم...
جون هر کی دوست دارید اگر تواناییش رو دارید کمکم کنید
من به اطمینان خاطر نیاز دارم تا بتونم یه برند و مدل مناسب رو انتخاب کنم
چون همونطور که گفتم قبلا دردسرای زیادی سر خراب شدن لپ تاپم متحمل شدم
دوستتون دارم و منتظر جوابتونم:40:
ممنون :11:
F R E E M A N
07-11-2011, 10:23
اگر لپ تاپ سبک میخوای پس سونی f22 چرا اومد توی لیست؟
envy 14 قیمتش حدود 1.400 بدون گارانتی، dm4 هم حدود 1.200
سبکترین 14 اینچی که در بازار گیر میاد asus u41sv با وزن 2 کیلو که فقط با کانفیگ corei5 هست
با گارانتی الماس (ویستا) حدود 1.130 بود هفته گذشته
مدلهای دیگر 14 اینچ دیگری هم در بازار هست
asus k43sv
asus n43sl
asus n43sn
lenovo y470
lenovo z470
sony ca
sony eh
Mr.Mazmamfi
07-11-2011, 10:36
سلام
اول از هر چیزی عضویتتون رو تو انجمن قدرتمند p30 (مدیرا حال کردن :21: ) تبریک میگم . :11:
حالا اگر به چیزهایی که مد نظرم هست و این عکس ها و لینکی که گذاشتم دقت کنید میبینید که خودمم نمیدونم چی میخوام
خوب شد خودت گفتی وگرنه میخواستم بهت گیر بدم . مثل روز تابلویه که نمیدونی چی میخوایی . :13:
شوخی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /
نه اتفاقا جدی گفتی ، ولی در قالب شوخی .
میدونم شما با من شوخی ندارید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما با تو شوخی داریم ولی تو با ما نداری . :18:
اما خب واقعا سر در گم شدم...
:27::27::27::27::27::27::27:
خب . . .
حالا مشاوره . . . .
چون میخوایی همیشه ، همراهت باشه ، پیشنهاد میکنم 14 اینچ برداری و اشتباهی که من مرتکب شدم رو نکنی .
پس مدل های 14 اینچ بهت پیشنهاد میدم .
از برند خرکار لنوو مدل Y470 رو میتونی برداری .
عکسش :
از برند ایسوس میتونی مدل های N43 SL , U41 SV رو برداری .
تشریح : مدل U41 SV تو 14 اینج های همرده خودش سبکترین وزن رو داره و خوبیه دیگه ای که داره اینه که با باتری 8 سل و 6 سل ارایه میشه ، که برای کار شما 8 سل مناسبتره .
قیمت 43 حدود 1300
قیمت 41 حدود 1100
عکسش :
راستی از مدل هایی که خودت پیشنهاد دادی فقط مدل Envy 14 رو پیشنهاد میدم ، که اونم نمیدونم تو ایران هست یا نه .
hidden-knight
07-11-2011, 12:51
اگر لپ تاپ سبک میخوای پس سونی f22 چرا اومد توی لیست؟
آخه فکر کردم کامفیگش با اون چه که من میخوام هم خونی داره :D
envy 14 قیمتش حدود 1.400 بدون گارانتی، dm4 هم حدود 1.200
فکر نکنم بتونم envy رو گیر بیارم، اما کامفیگ dm4 رو که برده بودم نشون بدم به فروشنده گفت این برا قبل از عیده و باید از بین اونایی که توی بازار هست و جدید اومده برداری چون گیر نمیاد!
سبکترین 14 اینچی که در بازار گیر میاد asus u41sv با وزن 2 کیلو که فقط با کانفیگ corei5 هست
با گارانتی الماس (ویستا) حدود 1.130 بود هفته گذشته
آره، من همین اینکه سبک باشه با همین کامفیگ corei5 قبولش دارم
البته من از رفیقم شنیدم که میگفت corei5 ها خیلی کمتر از corei7 ها داغ میکنن
که به نظرم حرفش معقول اومد
مدلهای دیگر 14 اینچ دیگری هم در بازار هست
asus k43sv
asus n43sl
asus n43sn
lenovo y470
lenovo z470
sony ca
sony eh
ممنون از راهنماییتون :11:
hidden-knight
07-11-2011, 13:11
سلام
اول از هر چیزی عضویتتون رو تو انجمن قدرتمند p30 (مدیرا حال کردن :21: ) تبریک میگم . :11:
قربونت عزیز :11:
خوب شد خودت گفتی وگرنه میخواستم بهت گیر بدم . مثل روز تابلویه که نمیدونی چی میخوایی . :13:
شاید دلیلش این بوده که رفتم و لیست 10 تا لپ تاپ برتر 2011 رو دیدم و از بین اونا با امکاناتی که داشتن و پولی که من دارم این دو تا رو انتخاب کردم و عکس گذاشتم! :27:
نه اتفاقا جدی گفتی ، ولی در قالب شوخی .
آره جدی بود، خوب مچمو گرفتیا :31::31::31:
ما با تو شوخی داریم ولی تو با ما نداری . :18:
من جدید اومدم پس نمیتونم به همین زودی باهاتون پسرخاله بشم که میتونم؟؟؟ :31: برا همین گفتم یهو یکی میاد ضایعمون میکنه خودم پیش دستی کردم و اینو گفتم :46:
خب . . .
حالا مشاوره . . . .
چون میخوایی همیشه ، همراهت باشه ، پیشنهاد میکنم 14 اینچ برداری و اشتباهی که من مرتکب شدم رو نکنی .
پس مدل های 14 اینچ بهت پیشنهاد میدم .
از برند خرکار لنوو مدل Y470 رو میتونی برداری .
از برند ایسوس میتونی مدل های N43 SL , U41 SV رو برداری .
تشریح : مدل U41 SV تو 14 اینج های همرده خودش سبکترین وزن رو داره و خوبیه دیگه ای که داره اینه که با باتری 8 سل و 6 سل ارایه میشه ، که برای کار شما 8 سل مناسبتره .
قیمت 43 حدود 1300
قیمت 41 حدود 1100
راستی از مدل هایی که خودت پیشنهاد دادی فقط مدل Envy 14 رو پیشنهاد میدم ، که اونم نمیدونم تو ایران هست یا نه .
آره، من همیشه باید لپ تاپ همراهم باشه و اینور و اونور برم پس هر چی سبک تر بهتر
من حتی به خاطر سبکیش میخواستم msi بگیرم و اونم از سری slim اما دیدم واقعا پردازندش نسبت به کار من ضعیفه برای همین منصرف شدم، البته یکی از عوامل منصرف شدنم شکل و شمایل سایر لپ تاپ های msi بود
ناگفته نمونه که از msi x-slim x-460 خیلی خوشم اومد که گویا coming soon هستش :8:
از طرفی چون اکثر کارهایی که باهاش میکنیم برنامه نویسی و پرزنتیشن هست فکر میکنم باید کیبورد خوبی هم داشته باشن، پس یکی دیگه از شرایط داشتن کیبورد راحت خواهد بود که نمیدونم بین این مدل هایی که معرفی کردین کدومشون این نیاز رو برطرف میکنن؟ :46:
من شنیده بودم lenovo لپ تاپ های خر کاری داره اما اکثرا گنده هستن و آنچنان شکل و شمایلی ندارن
چون لپ تاپ برای ماها چیزیه که همیشه جلو چشممونه برای همین قیافش هم فکر کنم مهمه!
و آخرین نکته ای که بهش اشاره کردی عمر باتری بود که فراموش کرده بودم بگم...
ضمنا بین این لپ تاپ ها توی همین رنج قیمت لپ تاپی با ram 6 یا 8 موجوده؟
cpu همین corei5 راضی کنندس
hdd هم 500 خوبه
vga هم نمیخوام زیاد بالا باشه، در حد معمولی کفایت میکنه
سوای این همه حرفی که زدم تنها مطلبی که باعث نگرانی من میشه اینه که خرابی نداشته باشه
دوستان من زخم خورده هستماااااااااااا :41:
فداتون :40::11:
hidden-knight
07-11-2011, 21:34
به نظرتون همین msi x slim x 460 ای که میگن هنوز نیومده چطوره؟
اینم لینکش :
Mr.Mazmamfi
07-11-2011, 22:40
از طرفی چون اکثر کارهایی که باهاش میکنیم برنامه نویسی و پرزنتیشن هست فکر میکنم باید کیبورد خوبی هم داشته باشن، پس یکی دیگه از شرایط داشتن کیبورد راحت خواهد بود که نمیدونم بین این مدل هایی که معرفی کردین کدومشون این نیاز رو برطرف میکنن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدل لنوو خوبه .
من شنیده بودم lenovo لپ تاپ های خر کاری داره اما اکثرا گنده هستن و آنچنان شکل و شمایلی ندارن
چون لپ تاپ برای ماها چیزیه که همیشه جلو چشممونه برای همین قیافش هم فکر کنم مهمه!دیزاین خیلی خوبی داره .
ضمنا بین این لپ تاپ ها توی همین رنج قیمت لپ تاپی با ram 6 یا 8 موجوده؟نیازی نداری لپ تاپ با رم بالاتر بخری ، رم رو هر موقع خواستی خودت میتونی ارتقاء بدی .
اگر خیلی سبک بودن برات اهمیت داره وایسا مدل های اولترا وارد بازار بشه و بعد اون موقع خرید کن .
SAJAD0936
08-11-2011, 01:05
مدل لنوو خوبه .
بالاخره یه حرف درست و حسابی ما از این شنیدیم واقعا جای تقدیر و تشکر داره معلوم شد اون ستاره های رو شونت و همچین الکیم نگرفتی داری پیشرفت میکنی:27::27:
اگر خیلی سبک بودن برات اهمیت داره وایسا مدل های اولترا وارد بازار بشه و بعد اون موقع خرید کن .
ای بابا اولترا بوکم خز شد بریم به فکر یه چیز ه جدیدتر باشیم(همچین میگه اولترا انگار پسرخالشه:18:)
hidden-knight
08-11-2011, 01:59
خو سجاد داداش شما چیزی پیشنهاد نمیدی؟
پس lenovo بگیرم و asus رو بیخیال بشم؟
hidden-knight
08-11-2011, 12:54
ای لعنت به این خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم!
رفتم میگم از بین این 3 تا لپ تاپ کدومو دارین؟ میگه هیچ کدوم!!!
میگه برا قبل از عیده شرکت موجودیش آپدیت میشه نداریم و اینا قدیمین
=====
خلاصه از بین چیزایی که داشتن دو تاش به درد من میخوره لطفا از بین این دو تا یکی رو برام انتخاب کنید و مشاوره بدین :
hp pavilion dv3 4300
core i5
4gig
750gig
1.9 kg
13 inch LED
لینک :
=====
msi cx480
corei5
4gig
640gig
2.2 kg
14 inch led backlight
لینک :
delzende
08-11-2011, 13:12
نیازی نداری لپ تاپ با رم بالاتر بخری ، رم رو هر موقع خواستی خودت میتونی ارتقاء بدی .
مهندس جان یکم در مورد سری اولترا ها توضیح میدی و اینکه کی وارده بازار میشه و اینکه کدوم شرکت میخاد بده بیرون؟
مرسی مستر جان.:10:
F R E E M A N
08-11-2011, 14:03
اولین مدل اولترابوک چند روزیست که وارد بازار شده: acer aspire s3
قیمتش را هم در سایت سازگار زده 1.550 که بیخود گرونه (علتش قیمت دلاره)
این هم اطلاعات کامل مدلهای دیگر
Mr.Mazmamfi
08-11-2011, 17:23
بالاخره یه حرف درست و حسابی ما از این شنیدیم واقعا جای تقدیر و تشکر داره معلوم شد اون ستاره های رو شونت و همچین الکیم نگرفتی داری پیشرفت میکنی:27::27:
بذا برو بچه ، پا رو دم شیر نذار ، بد میبینیا !!! حالیته ؟ ؟ ؟ :18:
یه چند وقت نبودی ، فروم آرامش داشت ، باز اومدی . . . (بوق ) به فروم . :27:
ای بابا اولترا بوکم خز شد بریم به فکر یه چیز ه جدیدتر باشیم(همچین میگه اولترا انگار پسرخالشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودت خر (آخ ببخشید خز) شدی :21::27::21::27:
من یه پسر خاله بیشتر ندارم که اونم از اولترا بوک ها بیشتر دوسش دارم !!!
hidden-knight
08-11-2011, 20:23
مرسی که به سوالات من هم جواب میدین!!!
اصل قضیه رو ول کردین هــــــــــــــــــــــــ ـــا :13:
Mr.Mazmamfi
08-11-2011, 21:49
مرسی که به سوالات من هم جواب میدین!!!
خواهش میکنم .
اصل قضیه رو ول کردین هــــــــــــــــــــــــ ـــا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باباااااااا ااااااااا تقصیر من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
سجاده دیگه !!! اصلا وجودش مُختَلِّه .
تازه اینکه هیچی نیست ، تو بعضی از تاپیک ها تا 10 تا پست بوده با هم کَل کَل میکردیم ، بنده خدا صاحب تاپیک ، چیزی نمیگفت !!! (دلم سوخت :37:)
خب . . .
مدل msi گرافیک بهتری داره ، ولی مدل hp وزنش کمتره (اون هم بیشتر بخاطر اختلاف اینچ هاشه )
با توجه به صحبت های خودت ( سبک بودن و مهم نبودن گرافیک ) مدل HP بهتره .
سوال : HP با چه گارانتی میداد ؟
پیشنهاد : اگر بخوایی مدل Msi رو بردای بهتره مدل K43 SV رو بخری . (ببین اینو داره یا نه )
خو سجاد داداش شما چیزی پیشنهاد نمیدی؟
پس lenovo بگیرم و asus رو بیخیال بشم؟ پیشنهادش همون لنووه ه .
ای لعنت به این خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم!تو کدوم خراب شده ای ؟ ؟ :31:
رفتم میگم از بین این 3 تا لپ تاپ کدومو دارین؟ میگه هیچ کدوم!!!پیش کی رفتی ؟
خلاصه از بین چیزایی که داشتن دو تاش به درد من میخوره لطفا از بین این دو تا یکی رو برام انتخاب کنید و مشاوره بدین :لیست مدل هاشو نداری ؟ شاید مدل های بهتری تو لیستش باشه .
delzende
08-11-2011, 22:51
اولین مدل اولترابوک چند روزیست که وارد بازار شده: acer aspire s3
قیمتش را هم در سایت سازگار زده 1.550 که بیخود گرونه (علتش قیمت دلاره)
این هم اطلاعات کامل مدلهای دیگر
یعنی میشه گفت که مشخصات اونها مثله لبتابایه معمولیه فقط ضخامت و ابعادشون کوچیکتره؟
من عجله ندارم به نظر شما ارزش داره بخام صبر کنم؟
این سریا دی وی دی درایو داران؟
Lenovo کمیاب شده ؟:دی
فکر نکنم ها
مدل هاش واقعا خر کارن و امتحانشونم پس دادن
F R E E M A N
08-11-2011, 23:12
یعنی میشه گفت که مشخصات اونها مثله لبتابایه معمولیه فقط ضخامت و ابعادشون کوچیکتره؟
من عجله ندارم به نظر شما ارزش داره بخام صبر کنم؟
این سریا دی وی دی درایو داران؟
اولترابوک مشخصات لپ تاپهای معمولی را نداره چون از پردازنده های ضعیفتر اینتل با tdp پائین استفاده میکنه، گرافیک اختصاصی و رایتر اینترنال هم نداره
اگر عجله نداری که حداقل دو سه ماهی صبر کن چون وضع بازار خیلی بی ریخته
از قدیم گفتن گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی ولی من میگم اگه بیشتر صبر کنی چیزهایی بهتر از حلوا هم میشه ساخت
turkughly
08-11-2011, 23:40
به نظر من تو این دوره اگه صبر کنی چیزی گیرت نمیاد :27:
حداقل اگه بخوای قیمت ها برگرده باید دو و نیم سال دیگه صبر پیشه کنی :18:
بابا شما ها چرا این قدر وزن رو مهم میدونید ؟ خداییش نمیتونید 2.5 کیلو رو بندازید رو دوشتون ؟ واقعا که !؟!؟
اگه میخوای چیز خوبی بگیری برو یه اچ پی 6170 بگیر 15 اینچ بد تر از خر برات کار میکنه منم میرم بخرم:8:
hidden-knight
09-11-2011, 08:46
خب . . .
مدل msi گرافیک بهتری داره ، ولی مدل hp وزنش کمتره (اون هم بیشتر بخاطر اختلاف اینچ هاشه )
با توجه به صحبت های خودت ( سبک بودن و مهم نبودن گرافیک ) مدل HP بهتره .
خب از لحاظ وزنی باز هم آنچنان تفاوتی ندارن در واقع میشه همون 200 - 300 گرم رو نادیده گرفت!
من فقط دنبال این هستم بدونم کدومشون با کیفیت تره؟ که احتمالا اچ پی با کیفیت تر خواهد بود.
سوال : HP با چه گارانتی میداد ؟
پیشنهاد : اگر بخوایی مدل Msi رو بردای بهتره مدل K43 SV رو بخری . (ببین اینو داره یا نه )
دقیقا نمیدونم اما به احتمال 90% یا سازگار و یا ویستا
تو کدوم خراب شده ای ؟ ؟ :31:
پیش کی رفتی ؟
لیست مدل هاشو نداری ؟ شاید مدل های بهتری تو لیستش باشه .
یه جایی هست که توش چیز زیادی گیر نمیاد!!!
پیش یه شرکتی که توی همین شهر کلی شعبه داره!
چرا اتفاقا لیست تموم مدل های برندهای مختلف رو گرفتم هیچی نبود که به درد من بخوره
البته gigabyte هم داشت که 14 اینچی بودن ولی من نمیدونم در چه حد میتونم روش حساب کنم؟
ضمنا گفت فوجیتسو هم داریم که ندیدم مدل هاشو
:11:
Mr.Mazmamfi
09-11-2011, 14:36
دقیقا نمیدونم اما به احتمال 90% یا سازگار و یا ویستا
سازگار و الماس که HP رو گارانتی نمیکنن . دقیق تر بپرس ازشون .
ضمنا گفت فوجیتسو هم داریم که ندیدم مدل هاشو
از مدل های فوجیتسو چی داره ؟
مدل های AH 531 و LH 531 , SH 531 رو داره ؟
hidden-knight
09-11-2011, 15:17
سازگار و الماس که HP رو گارانتی نمیکنن . دقیق تر بپرس ازشون .
میگم که اینا تا پول رو تو دستت نبینن نم پس نمیدن!
یه چرت و پرتی بهم گفته دیگه حالا تو زیاد جدی نگیر!
از مدل های فوجیتسو چی داره ؟
مدل های AH 531 و LH 531 , SH 531 رو داره ؟
آره از همین ah 531 دو مدل داره :
1) corei7 - 8 gig ram - 750 gig hdd - dvd rw - 15.6 led - gf 525 1 gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1300000
2) corei5 - 4 gig ram - 500 gig hdd - dvd re - 15.6 led - gf525 1gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1000000
هر دو رو هم زده germany !!!
واقعا ساخت آلمان هستن؟
sh 531 نداره
lh 531 هم نداره عوضش lh 530 داره که 14 اینچ هستن اما corei3 و قیمت های 830 و 750 هزار تومن.
hidden-knight
09-11-2011, 16:43
رفتم و ازشون سوال کردم
سرشون خلوت بود و یکی که همچین مال دنیا چشماشو کور نکرده بود جوابم رو داد و گفت :
لپ تاپ های HP گارانتی مادیران هستن
لپ تاپ های MSI گارانتی ماتریکس
و لپ تاپ های FUJITSU گارانتی بهین
=====
یه چیز جالب دیگه هم که پی بردم اینه که
این شرکت روی هر لپ تاپ دور و بره 150 هزار تومن میکشه بعد هر کسی که بخواد قسطی بده برای هر سال 13% سود میکشه روی لپ تاپ!!! و این یعنی؟!؟!
چون توی لیست قیمت، لپ تاپ فوجیتسو یک میلیون تومان بود، در حالی که پشت تلفن بهم گفتن 850 هزار تومان!!!
نظر من روی برند Fujitsu هست
لپ تاپ های تقریبا سنگین و بی ریختی هستن ولی هرچقدر ازشون کار بکشی بازم کار میدن !
بزنیش زمین ، باهاش کشتی بگیری ، داغونش هم که بکنی بازم آخر دست روشن میشه :31:
سیستمشون هم خوبه ، مدل های مختلف داره
در کل یه نظری به این برند داشته باشی بد نیست :46:
hidden-knight
09-11-2011, 20:14
خب یارو بهم گفت یک هفته صبر کن تا HP رو برات بیاریم چون تازه خرید کرده بودن
نمیدونم دوستان چه نظری دارن
آیا صبر کنم تا HP بیاد و اون رو بگیرم یا اینکه از بین msi و fujitsu که مدل هاشو بالا توضیح دادم یکی رو بردارم؟
Mr.Mazmamfi
09-11-2011, 22:06
2) corei5 - 4 gig ram - 500 gig hdd - dvd re - 15.6 led - gf525 1gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1000000این رو با گارانتی بهین میداد 1 میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تو سایت بهین به قیمت 917 تومن زده !!!!!!!!!!!
روش چی میداد ؟
قیافشو دیدی ؟
این شکلی بود ؟
اینم یه ریویو :
هر دو رو هم زده germany !!!
واقعا ساخت آلمان هستن؟ساخت چین و ژاپن و آلمان هست . سلول های باتریش (اگه اشتب نکنم ) ژاپنیه ، اسمبلش چینیه و . . . . (البته اینایی که گفتم به نقل از یکی از فرونشده ها بود )
lh 531 هم نداره عوضش lh 530 داره که 14 اینچ هستن اما corei3 و قیمت های 830 و 750 هزار تومن.سندی بریج نیست و ارزش خرید نداره .
مدل AH 531 رو من 3 روز پیش برای یکی از بچه ها خریدم و مدل خوبیه .
3 سال پیش هم برای یکی دیگه خریدم ، هنوزم سالمه .
نکته » تو کیفیت لپ تاپ های فوجیتسو شک نکن .
سوال : جبهتو مشخص کن ، تا زودتر به جواب برسیم . اینچ ؟ وزن مد نظر ؟ چون این مدل 2.5 وزن داره .
لپ تاپ های HP گارانتی مادیران هستن
لپ تاپ های MSI گارانتی ماتریکس
و لپ تاپ های FUJITSU گارانتی بهینبا گارانتی های خوبی میدن .
یه چیز جالب دیگه هم که پی بردم اینه که
این شرکت روی هر لپ تاپ دور و بره 150 هزار تومن میکشه بعد هر کسی که بخواد قسطی بده برای هر سال 13% سود میکشه روی لپ تاپ!!! و این یعنی؟!؟!
چون توی لیست قیمت، لپ تاپ فوجیتسو یک میلیون تومان بود، در حالی که پشت تلفن بهم گفتن 850 هزار تومان!!! سوال : الان شما اگر بخوایی مدل
2) corei5 - 4 gig ram - 500 gig hdd - dvd re - 15.6 led - gf525 1gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1000000رو بخری بهت چند میدن ؟ قیمت لیستشون چنده ؟ و قیمت فروش نقد ؟
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نظر من روی برند Fujitsu هست
لپ تاپ های تقریبا سنگین و بی ریختی هستن ولی هرچقدر ازشون کار بکشی بازم کار میدن !
بزنیش زمین ، باهاش کشتی بگیری ، داغونش هم که بکنی بازم آخر دست روشن میشه :31:
سیستمشون هم خوبه ، مدل های مختلف داره
در کل یه نظری به این برند داشته باشی بد نیست :46:
کاملا موافقم ، اگر 14 اینچ داشت از همین برند برمیداشتیم .
hidden-knight
09-11-2011, 22:31
این رو با گارانتی بهین میداد 1 میلیون ؟ الان تو سایت بهین به قیمت 917 تومن زده ! روش چی میداد ؟ قیافشو دیدی ؟ این شکلی بود ؟
خب داداش من که گفتم اینا حوالی 100 تا 200 میکشن روی لپ تاپ
نمیدونم روش چیزی میاد یا نه و اینکه اصلا ندیدمش، اما خب مدل و مشخصات همینیه که توی خود سایت فوجیتسو هم هست.
مدل AH 531 رو من 3 روز پیش برای یکی از بچه ها خریدم و مدل خوبیه .
3 سال پیش هم برای یکی دیگه خریدم ، هنوزم سالمه .
نکته » تو کیفیت لپ تاپ های فوجیتسو شک نکن .
سوال : جبهتو مشخص کن ، تا زودتر به جواب برسیم . اینچ ؟ وزن مد نظر ؟ چون این مدل 2.5 وزن داره .
خب ببینید من تموم خواسته هام رو فدای کیفیت و موجودی بازار کردم!
برام وزن خیلی مهم بود و هست اما چاره ای نیست
برام کیفیت خیلی خیلی مهم تره که من از همون اول هم گفتم چیزی میخوام که مطمئن باشه
با توجه به بودجم و کاری که از سیستم میخوام یه سری اولویت در نظرم بود که این اولویت ها تغییر کردن
اصلا اگر دقت کنید عنوان تاپیک رو اینجور انتخاب کردم که دقیقا سیستمی باشه که بشه بهش اعتماد کرد
رو بخری بهت چند میدن ؟ قیمت لیستشون چنده ؟ و قیمت فروش نقد ؟
قیمت نقدیش همینه، یک میلیون تومان
اما همونطور که گفتم 13% به ازای پرداخت اقساطی و در بازه یک سال میاد روی قیمت لپ تاپ
=====
ببینید همونطور که قبلا هم گفتم من یه لپ تاپ جمع جور میخوام چون همیشه باید با خودم حملش کنم!
از طرفی چون همواره باید جلو چشمم باشه باید یه قیافه ی خوبی هم داشته باشه!
و چون همش باید باهاش برنامه نویسی کنم و تحقیق و ارائه، پس باید کیبورد نرمی هم داشته باشه!
سی پی یوش corei5 باشه با پردازش مناسب و گرافیک برام اصلا مهم نیست چون نمیخوام روش کارهای گرافیکی بکنم و گیم بازی کنم از طرفی رم هم میتونه بیشتر از 4 باشه اما میشه به راحتی ارتقاء داد (بعدا)
هارد هم هر چی بیشتر باشه بهتر!!!
اینا اولویت ها و خواسته های من بود اما مهمتر از همه کیفیت هستش
من تموم این ویژگی ها رو توی لپ تاپ HP Pavilion dv3-4300 دیدم اما فعلا موجود نیست و تا هفته بعد باید صبر کنم تا ببینم چی میشه
حالا اگر شما تایید میکنید من صبر میکنم تا HP وضعیتش معلوم بشه
اگر نه که از بین Fujitsu و msi و gigabyte یکی رو انتخاب کنم که از اونجایی که گفتین فوجیتسو با کیفیت تره همین باید انتخاب اصلی باشه!
hidden-knight
11-11-2011, 13:23
داداش بیخیاله ما شدی؟!
یکم دیگه کمک کنی نتیجه میشه گرفتا!!!
Mr.Mazmamfi
12-11-2011, 01:18
خب از اول شروع میکنیم .
نیاز های شما :
کیفیت و وزن کمتر تو اولویت اوله
و بعد کانفیگ بالا میخوایی بجز گرافیک که برات مهم نیست .
پس میریم سراغ مدل های 13 اینچ موجود تو بازار و بعد رو اون مدل ها بحث میکنیم .
از برند ایسر 3750 :
از برند دل مدل 3350 :
از برند لنوو مدل Z360 (البته این مدل سندی بریح نیست )
از برند فوجیتسو مدل SH 531 :
از این مدل ریویوی کاملی پیدا نکردم ولی مدل 14 اینچشو میذارم .
این مدل هارو ببین و بررسی کن ، تو شهرتون هست یا نه ؟
من تموم این ویژگی ها رو توی لپ تاپ HP Pavilion dv3-4300 دیدم اما فعلا موجود نیست و تا هفته بعد باید صبر کنم تا ببینم چی میشه
حالا اگر شما تایید میکنید من صبر میکنم تا HP وضعیتش معلوم بشه
اگر این مدل سندی بریج باشه ، ارزش صبر کردن داره .
اگر نه که از بین Fujitsu و msi و gigabyte یکی رو انتخاب کنم که از اونجایی که گفتین فوجیتسو با کیفیت تره همین باید انتخاب اصلی باشه!
تو مدل های فوجیتسو که سندی بریج هم باشن این 2 تاس .
LH 531
و SH 531
که میگی اینارم نداره .
اگر اوضاع شهرتون اینجوریه ، شاید خرید اینترنتی به صرفه تر باشه !!!! ویا فعلا از فکر خرید بیایی بیرون
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
داداش بیخیاله ما شدی؟!
یکم دیگه کمک کنی نتیجه میشه گرفتا!!!
نه رفیق .
یه ضرب المثلی هست که میگن " حسنی به مکتب نمیرفت ، وقتی میرفت جمعه میرفت "
یه جورایی جمعه ها شلوغ ترین روز کاریه منه .
afceaglee2013
12-11-2011, 01:58
من 2 تا لپ تاپ HP pavilion dv6 (مشخصات دقیقش یادم نیست) برای دوستام گرفتم هیچ کدوم راضی نیستن .. مشکل اصلی گرم شدنشونه 1 ساعت نشده اینقدر گرم میشه که قشنگ دستو میسوزونه گرافیک یکیس هم مشکل پیدا کرده و خلاصه دردسر پشت دردسر .. پشیمون شدم خلاصه .. قطعاتش نسبت به قیمتش خیلی بهتر بود و این شد که تصمیم گرفتیم HP بگیریم. اولی رو یک و سیصد گرفتیم دومی رو هم 700 ..
hidden-knight
12-11-2011, 21:18
داداشم دستت درد نکنه
از لپ تاپ dell که چیزی نگو ( دلم خونه :31: )
از لپ تاپ اچ پی هم که من توی این مدت نظرات مساعدی نگرفتم!
این مدلی هم که من میگفتم ظاهرا سندی بریج نیست!
از بین مدل هایی هم که شما پیشنهاد کردی به هر کی نشون میدم میگه تو رو خدا 13 اینچ نگیر که اکثرا کارت گرافیکش مشکل پیدا میکنه!!! همه میگن بابا تو که ورزشکاری چرا 13 اینچ؟ میگم میخوام جمع و جور باشه فقط!!!
خلاصه من نظرم روی فوجیتسو هستش اونم به شدت!!!
راستی من از شهر خراب شدمون چیزی نمیگیرم یه آشنا پیدا کردم مستقیما از تهران لپ تاپ میاره هر مدلی هم که بخوام هست
با توجه به این تغییرات و با توجه به تموم مزاحمت هایی که برای شما دوستان داشتم
تصمیم بر این گرفتم که این لپ تاپ رو تهیه کنم که اگر مایل باشید تصویب کنیم!!!
ارسال لینک ممنوع
Pami
hidden-knight
12-11-2011, 22:21
البته یکی از رفقام اینو هم پیشنهاد دادن :
ارسال لینک ممنوع
Pami
Mr.Mazmamfi
12-11-2011, 23:36
از لپ تاپ dell که چیزی نگو ( دلم خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این مدل دل ، از سری وسترو هست که کیفیت خوبی داره . ( من خودم به هیچ کی از برند دل لپ تاپ پیشنهاد نمیدم ولی بعضی مدل هاش واقعا کیفیت خوبی داره )
این مدلی هم که من میگفتم ظاهرا سندی بریج نیست!
درسته .
از بین مدل هایی هم که شما پیشنهاد کردی به هر کی نشون میدم میگه تو رو خدا 13 اینچ نگیر که اکثرا کارت گرافیکش مشکل پیدا میکنه!!!
من که تا حالا نشنیدم و ندیدم !!!
همه میگن بابا تو که ورزشکاری چرا 13 اینچ؟
بابا ورزشکار ، خواستی بگی مثلا ورزش میکنی ؟ :27:
منم دان 20 کیوکوشین دارم :18:
خلاصه من نظرم روی فوجیتسو هستش اونم به شدت!!!
آخه رو چه حسابی ؟
راستی من از شهر خراب شدمون چیزی نمیگیرم یه آشنا پیدا کردم مستقیما از تهران لپ تاپ میاره هر مدلی هم که بخوام هست
وای ی ی ی ی ی پسر ، تا حالا نشده بود کسی منو تو p30 این جوری سر کار بذاره :18:، اول آمار از شهر خرابشدتون میگیری ، بعد میگی میخوایی از تهران بخری !!!! :13:
خب مشتی همون اول مدل هایی که گفتم رو از تهران آمار میگرفتی ، این جوری ما به جهنم ، خودتو اذیت نمیکردی :46:
همون مدل هایی که تو پست شماره 3 گفتم خوبه .
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
البته یکی از رفقام اینو هم پیشنهاد دادن :
ببین رفیق ، من خودم همه ی این مدل هایی که رفیقت بهت پیشنهاد داده رو میدونم ولی با توجه به نیاز های شما مدل های پیشنهادیمو دادم .
مدل K43 SV رو هم که منم گفته بودم ولی تو شهرتون نبود !!!
مدل 4750 هم که به درد شما نمیخوره ، اگر بخوایی اینو بخری مدل 4755 که جدید تره رو بخری بهتره .
4830 هم تازه وارد بازار شده و یه جورایی قیمت کاذب داره و قیمتش هم انصافا بالاس .
نکته » شما لپ تاپ خر کار میخوایی پس قید ایسر رو بزن ، ایسر زیر 800 تا 900 تومن بهترینه .
hidden-knight
13-11-2011, 00:01
این مدل دل ، از سری وسترو هست که کیفیت خوبی داره . ( من خودم به هیچ کی از برند دل لپ تاپ پیشنهاد نمیدم ولی بعضی مدل هاش واقعا کیفیت خوبی داره )
باشه یه نگاهی بهش میندازم
من که تا حالا نشنیدم و ندیدم !!!
والا همین vostro 1310 ای که من داشتم سر کابل فلت به هیچ و پوچ رفت
رفیقم هم از همین داره دومین باره گرافیکش مشکل پیدا میکنه
اون یکی رفیقم مایه داره به شدت، یه ایکس پی اس داغون کرده یه اینسپایرون و حتی یه اپل ایر!!! :18: همشون هم 13 اینچ بودن ( رو این حساب چشمم ترسیده )
بابا ورزشکار ، خواستی بگی مثلا ورزش میکنی ؟ :27:
منم دان 20 کیوکوشین دارم :18:
نه بابا من مخلصم
ااااااااااااااااااااااااه تو رو خدااااااااااااااااااااااا ؟!؟! باریکلا خیلی دمت گرم :11::11::11:
آخه رو چه حسابی ؟
رو این حساب که خر کاره! به پول من هم میخوره! نیاز های من رو هم برطرف میکنه!سندی بریج هم هست!
گارنتیش خیلی خوبه! آلمانیه تقریبا :31:! دیگه جونم برات بگه که باحاله در کل
وای ی ی ی ی ی پسر ، تا حالا نشده بود کسی منو تو p30 این جوری سر کار بذاره :18:، اول آمار از شهر خرابشدتون میگیری ، بعد میگی میخوایی از تهران بخری !!!! :13:
خب مشتی همون اول مدل هایی که گفتم رو از تهران آمار میگرفتی ، این جوری ما به جهنم ، خودتو اذیت نمیکردی :46:
تو رو خدا اینجوری در موردم فکر نکن به خدا خودمم گیج شدم نمیدونم که! منم تحت فشارم به خدا
تکلیفمو معلوم نمیکنن این نامردا
اینو هم شانسی همینجور یه صحبتی تو جمع شد یارو گفت من رفیق دارم تو تبریز از تهران مستقیم لپ تاپ میاره
گفتم باشه میریم تبریز، میگیریم دیگه، چیزی نمیتونستم بگم خداییش
قبلا سپردم به داییم ( تهرانن) کلی بهش سفارش کردم یه لپ تاپی میخوام ال باشه بل باشه، آخرشم رفت چشم بازارو در آورد!!! گارانتیش هم رها بود از پاساژی که تو ولیعصره خریده بود گویا!
خلاصه من شرمندتم :11:
مدل K43 SV رو هم که منم گفته بودم ولی تو شهرتون نبود !!!
درسته حرفت متین
مدل 4750 هم که به درد شما نمیخوره ، اگر بخوایی اینو بخری مدل 4755 که جدید تره رو بخری بهتره
چشم در نظر میگیرم اینم
نکته » شما لپ تاپ خر کار میخوایی پس قید ایسر رو بزن ، ایسر زیر 800 تا 900 تومن بهترینه .
نکته ی خیلی ارزشمندی بود دمتون گرم
خیلی کمک کرد چون یکی از برندها حذف شد
=====
راستی یه سوال : توی برند لنوو بین اونایی که به پول من میخورن، هیچ کدوم سندی بریج نیستن؟
برند لنوو رو خیلی دوست دارم اما پولم به تینک پد نمیرسه، آیدیاپد هم هست اما سر همین ارزش خرید داشتن یا نداشتنش برام سواله
به قول شما، نکته : فوجیتسو نگیرم آیا؟!
Mr.Mazmamfi
13-11-2011, 00:27
ببین یه نکته ی دیگه اضافه میکنم تا راحت تر به نتیجه برسی (یه جورایی اکثر برند ها حذف میشن )
خر کارترین برند ها از نظر بیشتر اهل لپ تاپ این دو برنده :
1 - لنوو
2 - فوجیتسو
شاید در مرحله آخر بتونیم برند ایسوس رو هم وارد این قضیه بکنیم .
چون بودجت درس حسابی معلوم نیست مدل های بیشتری میشه گفت (ولی ای کاش دقیق بودجتو مشخص میکری ، آخه 1200 تا 1500 هم شد علام موجودی ؟!؟!؟!؟ )
از برند لنوو تا 1200 میتونی مدل Z470 رو بخری .
با بودجه 1500 میتونی مدل Y470 رو بخری که یه لپ تاپ تمامو کمال محسوب میشه و فوق العادس ولی خیلی کمیاب شده .
قیمتش حدود همون 1500 هست .
مشخصاتشو برات پ . خ میکنم .
اگر 15 انیچ همینارو خواستی به جای عدد 4 عدد 5 بذار . یعنی Y470 رو Y570 کن .
خب / / / /
از برند فوجیتسو هم مدل AH 531 که 15 انیچه
و LH 531 که 14 اینچه رو میتونی برداری .
کانفیگ مدل لنوو (Y470 ) اصلا با مدل های فوجیتسو قابل مقایسه نیست و خیلی سرتره .
از برند ایسوس هم میتونی مدل های N43 SL و N43 SV و U41 SV رو بخری .
که مدل U41 SV تو بین 14 انیچ ها سبکترین وزن رو داره ، پس میتونه تو اولویت بالاتری قرار بگیره .
شما آمار اینارو بگیر ، ببین کدومارو و با چه قیمت و گارانتی میتونه برات ردیف کنه . اون موقع بیا ادامه مشاوره .
فکر کنم یه ، یه هفته ای طول بکشه بری قیمت بگیری :27:
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
اون یکی رفیقم مایه داره به شدت، یه ایکس پی اس داغون کرده یه اینسپایرون و حتی یه اپل ایر!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همشون هم 13 اینچ بودن ( رو این حساب چشمم ترسیده )
این رفیقت از رو شکم سیری اینارو داغون میکرده :27:
تو رو خدا اینجوری در موردم فکر نکن به خدا خودمم گیج شدم نمیدونم که! منم تحت فشارم به خدا
این جوری فکر نکردم .
تکلیفمو معلوم نمیکنن این نامردا
کدوم نامردا ؟ خب برو پیش مردا .:31:
خلاصه من شرمندتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال رفیق .
راستی این آواتارت عکس خودته ؟ ؟ ؟
hidden-knight
13-11-2011, 00:40
ببین یه نکته ی دیگه اضافه میکنم تا راحت تر به نتیجه برسی (یه جورایی اکثر برند ها حذف میشن )
خر کارترین برند ها از نظر بیشتر اهل لپ تاپ این دو برنده :
1 - لنوو
2 - فوجیتسو
باورت نمیشه همین الان دیتا شیته لنوو y470 و z470 رو داشتم دانلود میکردم فقط دقیقا قیمتهاشون رو نمیدونم! اشاره ای به سندی بریج بودنشون نشده اما نوشته توربو بوست تکنولوژی!
همین الان حذف گزینه کردم و موند همین سه تا برندی که گفتی!
چون بودجت درس حسابی معلوم نیست مدل های بیشتری میشه گفت (ولی ای کاش دقیق بودجتو مشخص میکری ، آخه 1200 تا 1500 هم شد علام موجودی ؟!؟!؟!؟ )
خب من دقیقا موجودیم رو میگم یک میلیون و صد هزار تومن نقدی دارم اما میتونم تا 100 تومن بیشتر هم فرجه بگیرم ( موجودیم کاهش پیدا کرد چون نامردا پولم رو ندادن! )
از برند فوجیتسو هم مدل AH 531 که 15 انیچه
و LH 531 که 14 اینچه رو میتونی برداری .
کانفیگ مدل لنوو (Y470 ) اصلا با مدل های فوجیتسو قابل مقایسه نیست و خیلی سرتره .
بله صد در صد
از برند ایسوس هم میتونی مدل های N43 SL و N43 SV و U41 SV رو بخری .
که مدل U41 SV تو بین 14 انیچ ها سبکترین وزن رو داره ، پس میتونه تو اولویت بالاتری قرار بگیره .
خب همینا رو هم در نظر داشتم و مقایسه های نهایی مونده بود که از بین اینا همون 2 کیلویی باید انتخاب اصلی باشه!
فکر کنم یه ، یه هفته ای طول بکشه بری قیمت بگیری :27:
نه اینقدرا طول نمیکشه، الان یه اس ام اس میزنم، صبح برام قیمت کنه اگر بتونه
راستی این آواتارت عکس خودته ؟ ؟ ؟
بله با اجازتون :11:
=====
ممنون در کل :11:
Mr.Mazmamfi
13-11-2011, 00:46
باورت نمیشه همین الان دیتا شیته لنوو y470 و z470 رو داشتم دانلود میکردم فقط دقیقا قیمتهاشون رو نمیدونم!قیمت های دقیق رو نمیتونم بگم ، چون تو بازار نیستم و با توجه به بازار آشفته ای که الان به وجود اومده ، بعضی از مدل ها قیمت خون فرونشده ها رو پیدا کرده . شما به رفیقت بگو قیمت بگیره ، بعد اینجا اعلام کن ، بالا پایین میکنیم ، ببینیم ارزش داره بخری یا نه .
خب من دقیقا موجودیم رو میگم یک میلیون و صد هزار تومن نقدی دارم اما میتونم تا 100 تومن بیشتر هم فرجه بگیرم ( موجودیم کاهش پیدا کرد چون نامردا پولم رو ندادن! )این دومین بارته داری منو سرکار میذازی ، خب مشتی بودجت تغیر کرده ، حداقل یه ندایی میدادی !!!:31:
پس خبر از تو .
فعلا خدانگهدار
یاعلی
hidden-knight
13-11-2011, 00:58
چشم حتما، خدانگه دار
علی یارت :11:
Mr.Mazmamfi
14-11-2011, 21:57
نه اینقدرا طول نمیکشه، الان یه اس ام اس میزنم، صبح برام قیمت کنه اگر بتونه
هنوز صبح نشده !!!! :27:
داداش ما موهامونو الکی سفید نکردیم که ، وقتی میگم :
فکر کنم یه ، یه هفته ای طول بکشه بری قیمت بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی نمیگم . :5:
hidden-knight
14-11-2011, 22:58
سلام دوستان
سلام مخصوص به شما مِستر مَزمَمف
عیدتون مبارک باشه:40:
خب خدمت شما دوست عزیزم باید بگم که از بین اون لپ تاهایی که شما برام در آخرین پست لیست کردین و خودم هم یه جورایی بهشون به عنوان تصمیم نهایی رسیده بودم، یک لپ تاپ رو انتخاب کردم و همون رو قیمت کردم. به رفیقم گفتم که تموم اینها رو میخوام قیمت کنی و اون گفت برام مقدور نیست! البته برای لپ تاپ های لنوو 570 رو داشتند. بنده هم به ناچار یکی رو انتخاب کردم که میخوام اینجا مطرح کنم که شما هم در جریان باشین و نظر بدین...
CPUIntel Core i5 2410M@2.3GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveBlu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo) GraphicNvidia GeForce GT 540M 1GB
Intel HD Graphics Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationAtheros AR9285 Wireless Network Adapter
Atheros AR8151 PCI-E 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth BT-270 SecurityKensington Lock Ports1 x USB 3.0 port
3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic OthersKeyboard: Farsi
Multi-Touch Touchpad
Bag
Mouse Weight2.4 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 3 hours) ColorGrey Operating SystemN/A
این لپ تاپ با قیمت 1185000 توی سایت سازگار هستش.
اما قیمتی که رفیقم برای همین لپ تاپ با یک اختلاف کوچیک توی کامفیگش دادن به این صورته :
با گارانتی سازگار 1185000
با گارانتی مادیران 1190000
اما اون یک اختلاف اینه : 750 گیگی بودنه هارد دیسک!!!
خب منتظر نظرات و راهنمایی های شما دوست عزیزم هستم :11:
Mr.Mazmamfi
14-11-2011, 23:53
سلام
چه عجب !!!
عید شما هم مبارک باشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل N43 هست ، کلا لپ تاپ خوبیه ولی بدون بلوری بخر ، چون بلوری رو لپ تاپ ها ضعیفن و چند تا از بچه ها بودن (تو همین فروم ) که ناراضی بودن و میگفتن بعضی از DVD های خش دار رو نمیخونه ، و این در صورتیه که تو DVD رایتر میخونه .
معمولا قیمت هایی که تو سایت سازگار میزنن بالاتر ، بسته به مدل از 40 تومن به بالا (حتی به 100 الی 120 تومن هم میرسه ).
قیمتش با تخفیف به تو چند میده ؟ (مثلا آشناتونه ها )
قیمت مدل دیگه ای نداد ؟
قیمتش بدون بلوری چند میشه ( بپرس بگو ) ؟
به نظرم قیمتی که میخواد برات بیاره بالاس . (البته من تو این چند روزه بازار نرفتم ، دوستان دیگه در مورد قیمت کمک کنن ممنون میشم )
hidden-knight
15-11-2011, 00:16
کلا لپ تاپ خوبیه ولی بدون بلوری بخر ، چون بلوری رو لپ تاپ ها ضعیفن و چند تا از بچه ها بودن (تو همین فروم ) که ناراضی بودن
فکر نکنم بدون بلو ری داشته باشه! چون اینا رو از تهران قیمت کرد البته توی موجودی فروشگاهش بود اما قیمت رو بروز داد بهم...
معمولا قیمت هایی که تو سایت سازگار میزنن بالاتر ، بسته به مدل از 40 تومن به بالا (حتی به 100 الی 120 تومن هم میرسه ).
منم به این نتیجه رسیده بودم قیمتش بالاست!
قیمتش با تخفیف به تو چند میده ؟ (مثلا آشناتونه ها )
قیمت مدل دیگه ای نداد ؟
قیمتش بدون بلوری چند میشه ( بپرس بگو ) ؟
والا هنوز هماهنگ نشدم برا تخفیف و اینا اما میپرسم و میگم
مدل دیگه ای نه متاسفانه! :41:
میپرسم حتما میگم
اگر بشه یه قیمت هم شما بهم بدین از تهران ببینم چقدر تفاوت میکنه ممنون میشم :11:
hidden-knight
15-11-2011, 00:36
راستی یادم رفت سوال کنم که ایا سندی بریج هست این مدل یا نه؟
ممنون
Mr.Mazmamfi
15-11-2011, 01:25
فکر نکنم بدون بلو ری داشته باشه! چون اینا رو از تهران قیمت کرد البته توی موجودی فروشگاهش بود اما قیمت رو بروز داد بهم...
بدون بلوری ش هم هست ، 100% اونو یه قیمت بگیر .
اگر بشه یه قیمت هم شما بهم بدین از تهران ببینم چقدر تفاوت میکنه ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگر بخوام قیمت بگیرم ، باید برم بازار .
فردا که تعطیله ، 4 شنبه و 5 شنبه دانشگاهم ، جمعه هم که هیچی ، میره برای شنبه . شرمنده :11:
راستی یادم رفت سوال کنم که ایا سندی بریج هست این مدل یا نه؟
آره ، سندی بریجه ، کلا همه ی مدل هایی که من گفتم سندی بریجن .
راستی یه حرکت جهادی بزن و بگو قیمت U41 SV رو میخوایی ، ببین برات میگیره یا نه ، وزنش حدود 2 الی 2.2 هست ولی مدل N43 حدود 2.4 هست .
hidden-knight
15-11-2011, 19:20
بدون بلوری ش هم هست ، 100% اونو یه قیمت بگیر.بگو قیمت U41 SV رو میخوایی ، ببین برات میگیره یا نهباشه چشم میپرسم.
میره برای شنبه
خب همون شنبه سوال کنید دیگه منم دو شنبه میخوام خرید کنم :11:
hidden-knight
17-11-2011, 10:22
به نظرتون این لپ تاپی که برای یکی از دوستان معرفی کردید به کار من هم میاد؟
این مدل رو میگم :
Lenovo IdeaPad V570-1066A9U
خیلی دوست دارم یه لنوو داشته باشم اما پولم نمیرسه Y470 بگیرم! :41:
Mr.Mazmamfi
18-11-2011, 00:22
به نظرتون این لپ تاپی که برای یکی از دوستان معرفی کردید به کار من هم میاد؟
این مدل رو میگم :
Lenovo IdeaPad V570-1066A9U
این مدل هم خوبه ولی برای شما که بودجه بالاتری ، مدل های بهتری پیشنهاد میشه مثل Z470 .
خیلی دوست دارم یه لنوو داشته باشم اما پولم نمیرسه Y470 بگیرم!
خیلی مدل خوبیه ، من این مدل رو تو نمایشگاه دیده بودم و واقعا فوق العاده بود ، پولت نمیرسه .
hidden-knight
18-11-2011, 12:57
راستی یه حرکت جهادی بزن و بگو قیمت U41 SV رو میخوایی ، ببین برات میگیره یا نه ، وزنش حدود 2 الی 2.2 هست ولی مدل N43 حدود 2.4 هست.
یکی از دوستان یه سایتی رو معرفی کرد که مال شهر خودمونه! یه شرکتی که داره لپ تاپ های خوبی ارائه میده، از این سایت اطلاعات دو تا لپ تاپ رو کشیدم بیرون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولی که U41sv هستش اما با باطری 6 cell ارائه شده!
دومی هم که z470 هستش که کلی کم و کسری داره و مهمترین نکتش اینکه بلوتوث نداره!
خب با توجه به پولی که من دارم که نهایتا 1 و 200 باشه یا میتونم U41sv رو بخرم یا N43sl رو...
که N43sl همه چی تمومه اما U41sv هم وزن کمتری داره هم اینکه شارژ بیشتری نگه میداره که توی این عکس باتری 8 cell رو زده 6cell...
حالا دوست عزیز هر کدوم رو که پیشنهاد میکنی من همون رو بگیرم و قضیه رو تمومش کنیم :11:
hidden-knight
20-11-2011, 10:33
مدل Hp pavilion dv3-4300
ما تو شهرمون قیمت کردیم گفتن 1 و 150 در میاد
14 اینچ هم بودش!
Mr.Mazmamfi
20-11-2011, 10:50
سلام
رفیق گذاشتن لینک فارسی تو سایت ممنوع هست !!! به پست شماره 31 و 32 خ.دت تو همین تاپیک مراجعه کن .
مدل 4300 سندی بریجه ولی بعید میدونم الان قیمتش این باشه ، 13 اینچ هم هست و گرافیک ضعیفی داره ، بیخیالش شی بهتره .
hidden-knight
20-11-2011, 10:57
آخ راست میگی
باشه بیخیالش میشم
از این بعد خواستم لینک بدم پیام خصوصی میزنم :11:
tornado1991
20-11-2011, 16:44
آقایون ببخشین مراحم تاپیک میشم.اگه ممکنه بگین N53sv از برند asus بگیرم خوبه یا نه؟بودجم هم 1300000 بازم عذر می خوام
hidden-knight
20-11-2011, 19:19
سلام خواهش میکنم، مراحمی داداش
والا بستگی به نوع کاربریتون داره، شما بگید اول لپ تاپ رو برای چه استفاده ای میخواین تا بهتر راهنماییتون کنن عزیزان
مثلا برای بازی و سرگرمی میخواینش
یا برای کار و استفاده های محاسباتی
یا ...
اما سری N از لپ تاپ های ایسوس لپ تاپ های خوب و باکیفیتی هستن
فعلا اینا رو داشته باشین تا عزیزان بیشتر راهنمایی کنن :11:
tornado1991
20-11-2011, 20:18
من بیشتر یه کاربر معمولی ام اما گیم هم کم وبیش بازی میکنم.به خاطر این دنبال لپ تاپ 15 اینچی ام و می خام چند سال ازش استفاده کنم در ضمن رشتم هم عمرانه بالاخره کد هم لازم میشه. اگه میشه تو رنج 1300000 راهنمایی کنید چی بخرم.
Mr.Mazmamfi
20-11-2011, 20:24
من بیشتر یه کاربر معمولی ام اما گیم هم کم وبیش بازی میکنم.به خاطر این دنبال لپ تاپ 15 اینچی ام و می خام چند سال ازش استفاده کنم در ضمن رشتم هم عمرانه بالاخره کد هم لازم میشه. اگه میشه تو رنج 1300000 راهنمایی کنید چی بخرم.
سلام
با این بودجه شاید بتونی مدل های K53 SV و N53 SV رو بخری .
ولی پیشنهاد میکنم اگر واقعا نیاز واجبی به لپ تاپ نداری نخر ، چون واقعا قیمت ها رفته بالا .
tornado1991
20-11-2011, 23:14
به نظر شما کی قیمتا متعادل میشه. چون فک کنم اگه صبرکنم بهتر باشه.
Mr.Mazmamfi
20-11-2011, 23:19
به نظر شما کی قیمتا متعادل میشه. چون فک کنم اگه صبرکنم بهتر باشه.
الله اعلم .
فعلا اقتصاد جهانی و حوادث تایلند همه دست به دست هم داده تا قیمت ها بالا بره .
ولی ارزش داره تا نمایشگاه الکامپ وایسیم ، شاید تحولی تو بازار رخ بده .
tornado1991
20-11-2011, 23:37
یعنی من 18 هم بیام تهران.
Mr.Mazmamfi
20-11-2011, 23:56
یعنی من 18 هم بیام تهران.
لزومی نداره بیایی تهران ، از بچه های همین فروم میپرسی که قیمت ها تو چه حدیه ، و اگر ارزش داشت ، اون موقع بالا پایین میکنیم ، بیایی تهران یا نه .
به همین راحتی !!!
tornado1991
21-11-2011, 00:05
ممنون پس بعدا خبر میگیرم.
mahdi adrcni
21-11-2011, 14:51
سلام دوستان عزیز
به یه لپ تاپی نیاز دارم که بشه باهاش ساعت ها برنامه نویسی کرد ( شب و روز ) !!! :46:
خواهش میکنم از لپ تاپ دل چیزی پینهاد ندین ( چون قبلا داشتم و حالمو بهم زده / البته به اونایی که از این برند لپ تاپ دارند توهین نشه:40::11: )
راستی سبک هم باشه چون همش اینور و اونور میرم و بدون لپ تاپ هیچ کاری نمیتونم انجام بدم! :41:
البته خودم یه چند مدل دیدم اما نمیدونم واقعا نیازهای من رو برطرف میکنن یا نه ! :31: ببینید :
حالا اگر به چیزهایی که مد نظرم هست و این عکس ها و لینکی که گذاشتم دقت کنید میبینید که خودمم نمیدونم چی میخوام ( شوخی کردم :27: / میدونم شما با من شوخی ندارید! :11: ) اما خب واقعا سر در گم شدم...
من sony را بیشنهاد می کنم.
mr_gholami
21-11-2011, 22:54
خسته نباشید من بین این مدلها گیج شدم
asus k53
Fujitsu LifeBook AH-531
IBM Lenovo G570
Acer Aspire 5755G
اهل مشهدم قبلا hp g62 داشتم سر گارانتی حالم گرفته شد حالا موندم چی انتخاب کنم یه core i3 می خوام ایسوز خوب اما اینجا کمه اونیم که داره قیمت بالا میگه از فوجیتسو خوشم آمده گارانتی بهین توی مشهد خدمات پس از فروش نداره لنوو core i5 داره و ایسر هم هست با گارانتی سازگار که خدمات پشتیبانیم داره تا 850 هم نمی خوام بیشتر هزینه کنم دلم بیشتر با فوجیتسو هست حالا چکار کنم خوش بحال این تهرانی ها که هرچی امکاناته تهرانه
Mr.Mazmamfi
21-11-2011, 23:47
خسته نباشید من بین این مدلها گیج شدم
asus k53
Fujitsu LifeBook AH-531
IBM Lenovo G570
Acer Aspire 5755G
اهل مشهدم قبلا hp g62 داشتم سر گارانتی حالم گرفته شد حالا موندم چی انتخاب کنم یه core i3 می خوام ایسوز خوب اما اینجا کمه اونیم که داره قیمت بالا میگه از فوجیتسو خوشم آمده گارانتی بهین توی مشهد خدمات پس از فروش نداره لنوو core i5 داره و ایسر هم هست با گارانتی سازگار که خدمات پشتیبانیم داره تا 850 هم نمی خوام بیشتر هزینه کنم دلم بیشتر با فوجیتسو هست حالا چکار کنم ؟
سلام
خب . . .
کاربردت بیشتر چیه ؟ انتظاراتی که از لپ تاپ داری رو هم بگو ؟
حالا چرا از فوجیتسو خوشت اومده ؟
قیمت های مدل هایی که گفتی اونجا چنده ؟
خوش بحال این تهرانی ها که هرچی امکاناته تهرانه
آره ، خوش بحال اونا . :46:
hidden-knight
26-11-2011, 12:41
فکر کنم خریداری کردن! :8:
سلام دوستان عزیز
سلام , من فکر می کنم تو از اون آدمهای حساس هستی که از هر چیزی خوشت نمیادو سخت میپسندی , من با توجه به قیمتی که در نظر داری و کاراییت بهت مدل های زیر رو معرفی میکنم و فکر می کنم خوشت بیاد :
Sony VAIO SC1AFD
HP Pavilion DV6-6177
Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG
hidden-knight
01-12-2011, 09:59
سلام , من فکر می کنم تو از اون آدمهای حساس هستی که از هر چیزی خوشت نمیادو سخت میپسندی , من با توجه به قیمتی که در نظر داری و کاراییت بهت مدل های زیر رو معرفی میکنم و فکر می کنم خوشت بیاد :
Sony VAIO SC1AFD
HP Pavilion DV6-6177
Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG
سلام ممنون دوست خوبم :11:
به خاطر بالا رفتن قیمت ها و کم شدن مقدار پولی که توی جیبم مونده ( از شانس بد ) تنها شانسم یه لپ تاپ دست دوم ایسوس با این کامفیگ هستش :
=====
Model: A42JA
Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i7 Processor 740QM : 1.73 - 2.93 GHz, 6M L2 Cache
Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipset
Memory: 4GB DDR3
Display: 14" 16:9 HD (1366x768) LED backlit
Video Graphics & Memory: ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 2G VRAM
Hard Drive: 640GB
Card Reader: Support SD,MMC card reader
Video Camera: 0.3 Mega Pixel web camera
Operating System: Windows 7
Battery Pack & Life: 6 cells: 4400 mAh 47 Whrs
Dimension & Weight: 34.9 x 23.8 x 3.65 cm (W x D x H)/ 2.2 kg with 6 cell battery
Other: HDMI, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth
=====
حالا مونده سر قیمت با طرف توافق کنم خودش که میگه 1 و 300 خریده 4 ماه پیش و الان داره 1 و 50 میفروشه اگر بتونم همون 50 تومن رو کم کنم فکر کنم توی این گرونی به قیمت نسبتا خوبی تونستم این لپ تاپ رو خریداری کنم، ضمنا گارانتی الماس هم هست.
اگر دوستان نظری دارن بفرمایند :46:
mr_gholami
09-12-2011, 14:58
فکر کنم خریداری کردن! :8:
سلام آره رفتم آخرش یه lenovo g570 خریدم دیدم 920:20:
hidden-knight
17-12-2011, 16:28
خب دوستان بنده هم بالاخره به مرادم رسیدم!
امروز رفتم و لپ تاپم رو تحویل گرفتم...
جا داره که از دوست خیلی عزیزم جناب مستر مزممفی یه تشکر ویژه داشته باشم، ایشون رو خیلی اذیت کردم و امیدوارم بنده رو بخشیده باشن، یکی از بهترین و گل ترین آدمای روی زمین هستن ایشون و خیلی خوب و با حوصله پاسخگو...
بعد از کلی کش و قوس یه N43SL نصیبمون شد که انصافا تا اینجاش عالی نشون داده!
اما کامفیگش :
=====
Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i5 Processor 2430M : 2.4 GHz, 3M L2 Cache
Memory: 4GB DDR3
Display: 14" LED backlit
Video Graphics & Memory: Nvidia Geforce GT 540M - 2 GB
Hard Drive: 750GB
Card Reader: Support SD,MMC card reader
Operating System: Windows 7
Battery Pack & Life: 6 cells
Other: HDMI, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth,USB3 *1,Sonic Master, Support Directx11
=====
قیمت تمام شده 1370000
Mr.Mazmamfi
18-12-2011, 14:45
خب دوستان بنده هم بالاخره به مرادم رسیدم!
موهامون سفید شد تا خریدی!!!!
جا داره که از دوست خیلی عزیزم جناب مستر مزممفی یه تشکر ویژه داشته باشم، ایشون رو خیلی اذیت کردم و امیدوارم بنده رو بخشیده باشن، یکی از بهترین و گل ترین آدمای روی زمین هستن ایشون و خیلی خوب و با حوصله پاسخگو...
اینو که همه میدونن یه چیز جدید بگو . :18::46:
hidden-knight
18-12-2011, 15:31
موهامون سفید شد تا خریدی!!!!
خودمم پیر شدم!
اینو که همه میدونن یه چیز جدید بگو . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشته مرده ی اون اعتماد به نفستم :27::10:
=====
حالا از لحاظ قیمت خوب باهام تا کردن یا نه؟
نظری راجع به کامفیگش نداری؟
Mr.Mazmamfi
18-12-2011, 15:40
کشته مرده ی اون اعتماد به نفستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از لحاظ قیمت خوب باهام تا کردن یا نه؟قیمتش همینه .
نظری راجع به کامفیگش نداری؟ کانفیگ خوب و قدرتمندی داره .
ولی ای کاش . . .
hidden-knight
18-12-2011, 15:48
کانفیگ خوب و قدرتمندی داره .
ولی ای کاش . . .
ای کاش چی؟!؟! :41::41::41:
Mr.Mazmamfi
18-12-2011, 21:11
ای کاش چی؟!؟! :41::41::41:
هیچی همون جوری میخواستم بذارمت تو خماری :27::39:
hidden-knight
18-12-2011, 21:27
هیچی همون جوری میخواستم بذارمت تو خماری :27::39:
:18:
دروغ نگی یهو!؟
هر چی هست بگو!:31:
ولی انصافا سونیک مستر بودنش خیلی حال میده :8:
proton20
19-12-2011, 02:10
آیا dell مارک خوبیه
hidden-knight
19-12-2011, 10:27
سلام، من خرداد ماه سال 88 یه لپ تاپ Dell Vostro 1310 خریدم که تا شهریور ماه سال 89 دووم آورد! و بر اثر خرابی کابل Flat و اتصالی زد کارت گرافیک و همه یچی رو داغون کرد! در نهایت مجبور شدم استوک لپ تاپ رو به قیمت 150 هزار تومن بفروشم!!! در حالی که خودش رو 990 هزار تومن گرفته بودم و نزدیکای 100 تومن هم براش وسیله گرفته بودم مثل مودم و رم...
حالا این از این!
رفیقم از همین داشت که کارت گرافیک سوزوند و عوضش کرد و بعد از چند ماه دوباره خراب شد!
یه رفیق دیگه دارم XPS داشت که اونم در اث گرما کارت گرافیک سوزوند!
ببینید میخوام یه نتیجه بگیرم از این حرفا و اونم خرابی بالای لپ تاپ Dell هستش.حالا توی بعضی مدل های مشخص که غوغا میکنه این خرابی ها!
عمده ترین مشکل هم که گفتم کارت گرافیکش هست...
در کل لپ تاپ میگیری 13 اینچ نگیر و حداقل 14 اینچ مد نظرت باشه...
سعی کن چیزی بگیری که ازش یه سری feedback وجود داشته باشه، مثلا یه سری از دوستان داشتنش قبلا یا اینکه توی فروم بگردی و ببینی و ...
شاید Dell مدل های خوب و سگ جونی هم داشته باشه اما سمت برندی برو که خرابیش کم باشه...
asstubirs
19-12-2011, 11:02
من هم لپ تاپ ایسوس مدل k42jp دارم لپ تاپ خوبی ولی خر کار نیست چون پاور سوزوند کلا لپ تاپ ها خر کار نیستند یه نکته در خرید لپ تاپ سعی کنید ویندوز دار تهیه کنید چرا که همه چیز توسط شرکت تست شده اما بدون ویندوز ها نه. بعدا به مشکل میخورید
نکته دوم همه چینی هستند واین یه ضعف لپ تاپ هاست باز توی این ها به نظرم اگر وسعتون میرسه وسیسیتم عامل ویندوز چندان استفاده ای ندارید مک بگیرید.
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
یه نکته دیگه بعضی وقت ها نمیدونم چه جوریه مارک چندان تعریفی نداره اما خوب در میاد
نمیدونم شانسی هم هست.
hidden-knight
19-12-2011, 12:13
لپ تاپ هیچوقت کارایی PC رو نداره و نمیشه ازش انتظار داشت به همون حدی که از PC کار میکشیم از لپ تاپ هم کار کشید!
قبل از ورود لپ تاپ های gaming به بازار، لپ تاپ ها ابزاری برای بازی کردن محسوب نمیشدن، و درستش هم همین بود که باهاشون Game نزد!!!
من اگر بخوام برند های لپ تاپ رو دسته بندی کنم اول Apple رو انتخاب میکنم بعد Lenovo رو و بقیه نزدیک به هم هستن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.