ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر اینتر نت و تلویزیون و کامپیوتر و...بر افت تحصیلی

email9588
06-11-2011, 17:45
به نظر شما تاثیر اینتر نت و تلویزیون و کامپیوتر و...بر افت تحصیلی چه قدر تاثیر داره؟

ARAS71
06-11-2011, 19:26
به مقدار کافی

email9588
06-11-2011, 19:44
به مقدار کافی
منظورتون چیه به مقدار کافی شفاف توضیح بدید؟

milad_takjoo
06-11-2011, 19:46
بازهم بستگی به اراده و قدرت برنامه ریزی طرف داره.....ولی در هر صورت تاثیر رو داره...

narotu
06-11-2011, 20:45
بستگی به برنامه ریزیت داره
یه برنامه ریزی خوب در استفاده از اینا میتونه باعث پیشرفتت هم بشه

hermione
08-11-2011, 14:51
بستگی به تمرکز ، اراده و پشتکار و .. داره اگه در حد تفریح باشه و زمان های مناسبی هم باشه اشکالی نداره .
اگه برنامه ریزی باشه و بهش عمل بشه هیچ تفریح و سرگرمی لطمه نمیزنه .

alavi71
25-12-2011, 18:21
به نظر شما تاثیر اینتر نت و تلویزیون و کامپیوتر و...بر افت تحصیلی چه قدر تاثیر داره؟

خب این به خود فرد بستگی داره و اینکه چقدر وابسته هستش....
ولی اگر بیش از میزان باشه و عامل تحرک شما باشد خیلی تاثیر میزاره
برای اینتر نت توصیه میکنم اگر از ای دی اس ال استفاده میکنید دیگه تمدیدش نکنید تا وسوه نشید

اگر تلوزیون میبینید چند قسمت اول سریال ها رو نبینید تا وابسته نشید

موفق باشید ....

online_amin
25-12-2011, 20:09
در یک کلام بهت بگم: به شدت تاثیر داره. به شدت تاثیر داره. به شدت تاثیر داره. به خصوص کامپیوتر و اینترنت.

Alireza SM
25-12-2011, 21:12
به مقدار کافی
یکم بیشتر از مقدار کافی :13:

sourena
25-12-2011, 21:21
هیــچ تاثیری نداره!

اگر انگیزه کافی برای تحصیل وجود داشته باشه ... پری دریایی هم نمیتونه مانع تحصیل افراد بشه!

افت تحصیلی شدیدی که در حال حاضر مشاهده میــشه ... ناشی از بی انگیزگی دانش آموزان و دانشجویان هستش :13:

kavehj4488
24-01-2012, 11:34
اگه داری واسه کنکور درس مسخونی بهتره اینا رو فراموش کنی. چون هرچقدر هم برنامه ریزی قوی داشته باشی باید روزی ده ساعت مطالعه مفید داشته باشی که کار ساده ای نیست! نگاه نکن به اینکه رتبه های تک رقمی هفته ای 35 ساعت درس میخونن. اونا چون پایه قوی دارند کمتر مطالعه می کنند. در کل هرچقدر پایتون قوی تر باشه مطالعه کمتری مورد نیازه ولی نت و TV و اینجور چیزا در سال پیش دانشگاهی اصلا" پیشنهاد نمیشه!

poriya ap
26-01-2012, 16:52
سلام دوستان :
به نظر من که تاثیر خیلی بدی داره و باعث کمتر خوندن و مطالعه کردن می شه
من یه مقاله روانشناسی خوندم که می گفت تاثیر تلویزیون و... به مدت طولانی در فرد باقی میمونه مثلا وقتی فردی فیلمی می بینه تاثیر آن دو برابر دیدن خود آن است که برای مطالعه خیلی مضر است

mineworld
26-03-2012, 19:18
سلام

ای کاش اگر قرار بر این بود که اثر بدی داشته باشه اون اثر فقط بر مطالعه می بود ( این قضیه تاثیر تلویزیون بر تحصیل در حد یه شوخیه ) . همین قدر بدونید که اندازه دخالت و نقش تلویزیون (از جمله در ایران) در شکل گیری شخصیت شما با تقریب خوبی 50 برابر نقش خانواده و والدین شماست . این نقش در امریکا و به صورت عام بیننده های هالیوود تا 100 برابر هم میرسد .

پس اینجاست که من و شما نتیجه میگیریم که این تلویزیون هر جور که بخواد میتواند ما و شما را شکل بدهد . حالا بهم بگید تلویزون داره ما رو بیشتر چه شکلی میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

آفرین به یک انسان فهیم ...

سلام دوستان :
به نظر من که تاثیر خیلی بدی داره و باعث کمتر خوندن و مطالعه کردن می شه
من یه مقاله روانشناسی خوندم که می گفت تاثیر تلویزیون و... به مدت طولانی در فرد باقی میمونه مثلا وقتی فردی فیلمی می بینه تاثیر آن دو برابر دیدن خود آن است که برای مطالعه خیلی مضر است

سلام

لطف میکنی اگه واست ممکنه بگی این مقاله رو کجا دیدی ؟ یا لینک بدی ؟ یا فقط بگی کجا دیدیش ؟ مرسی .

...

...

Bad Request
26-03-2012, 19:26
وقتی فردی فیلمی می بینه تاثیر آن دو برابر دیدن خود آن است

مغزم هنگ کرد این یعنی چی ؟ :31:

emadpumad
27-03-2012, 00:05
به نظر من استفاده از اینتر نت و گدجت های امروزی تاثیر به سزایی در افت تحصیلی یک فرد میتونه داشته باشه که ور ادامه یک نمونه ارایه میکنم خدمتتون
خود من :
من دانشجوی کارشناسی مهندسی برق بودم چند وقت پیش و این صحبت برای وقتی هست که من ترم ۲ بودم به وسیله مبایل با یکی از بستگانم داخل هلند داشتم چت میکردم ازش پرسیدم اینترنت شما چه سرعتی داره گفت ۲ مگ گفتم خدایا میشه یه روزی منم اینتر نت ۲ استفاده کنم ؟
چند روز بعد از اون یکی از دوستان منو دید و آدرس منزل رو جویا شد بهم گفت ایول بابا اونجا که اینتر نت دانشگاه جواب میده و راحت میتونی از طریق وایز لس وصل بشی و لذت ببری !!!!
منم امون ندادم و شروع کردم با لبتاپم گوشه گوشه خونه رو چک کردم ببینم کجای خونه این سیگنال رو میتونم دریافت کنم
باید به عرضتون برسونم که در این موقع من روزانه حد اقل ۷ ساعت درس می خوندم برای کنکور کترشناسی ارشد
در پنجره اناقمو باز کردم دیدم سیگنال اونجا دریافت میشه خدا میدونه بعد از اون روزی نبود که لبتابم ۴ ساعت خاموش بشه !!!
اینترنت ۸ مگ دانشگاههه تو خونه من جواب میداد !!!!!
و این بود که رفته رفته درس جای خودش رو داد به اینترنت و دانلود
زمانی به خودم اومدم که چندان دیر نشده بود و تونستم ترمم رو با نمرات خوب پاس بکنم ولی دیگه خبری از درس برای کارشناسی ارشد نبود :(
گذشت و من یه آیپد خریدم و اوضاع از اونی که بود بد تر شد
قصد قصه تعریف کردن ندارم ولی الان دو ماه دیگه تا کنکور کارشناسی ارشد بیشتر ندارم
کتابم اینورمه و آیپدم اینور :(

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

M O H A MM A D
02-11-2016, 15:08
به نظر من استفاده از اینتر نت و گدجت های امروزی تاثیر به سزایی در افت تحصیلی یک فرد میتونه داشته باشه که ور ادامه یک نمونه ارایه میکنم خدمتتون
خود من :
من دانشجوی کارشناسی مهندسی برق بودم چند وقت پیش و این صحبت برای وقتی هست که من ترم ۲ بودم به وسیله مبایل با یکی از بستگانم داخل هلند داشتم چت میکردم ازش پرسیدم اینترنت شما چه سرعتی داره گفت ۲ مگ گفتم خدایا میشه یه روزی منم اینتر نت ۲ استفاده کنم ؟
چند روز بعد از اون یکی از دوستان منو دید و آدرس منزل رو جویا شد بهم گفت ایول بابا اونجا که اینتر نت دانشگاه جواب میده و راحت میتونی از طریق وایز لس وصل بشی و لذت ببری !!!!
منم امون ندادم و شروع کردم با لبتاپم گوشه گوشه خونه رو چک کردم ببینم کجای خونه این سیگنال رو میتونم دریافت کنم
باید به عرضتون برسونم که در این موقع من روزانه حد اقل ۷ ساعت درس می خوندم برای کنکور کترشناسی ارشد
در پنجره اناقمو باز کردم دیدم سیگنال اونجا دریافت میشه خدا میدونه بعد از اون روزی نبود که لبتابم ۴ ساعت خاموش بشه !!!
اینترنت ۸ مگ دانشگاههه تو خونه من جواب میداد !!!!!
و این بود که رفته رفته درس جای خودش رو داد به اینترنت و دانلود
زمانی به خودم اومدم که چندان دیر نشده بود و تونستم ترمم رو با نمرات خوب پاس بکنم ولی دیگه خبری از درس برای کارشناسی ارشد نبود :(
گذشت و من یه آیپد خریدم و اوضاع از اونی که بود بد تر شد
قصد قصه تعریف کردن ندارم ولی الان دو ماه دیگه تا کنکور کارشناسی ارشد بیشتر ندارم
کتابم اینورمه و آیپدم اینور :(

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

آخر چیکارش کردی کنکور ارشدو؟ :n31::n26: