مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي براي خريد اسپيكر
mrmostafa
06-11-2011, 13:40
با عرض سلام
بين اسپيكرهاي زير كدوم بهتر هستن از نظر صدا و كيفيت: (هر چي وات بالاتر باشه بهتره؟؟؟)
كريتيو:
Creative X-Fi Sound System Z600
Creative Inspire-T6100
Creative Inspire M4500 كلا 650 وات هست
لاجيتك:
Logitech Z506
Logitech X530
Logitech Z305
Logitech Z5500 اين مدل قيمتش 400 هزار تومان هست با پول اين ميشه يه سينما خانواده پايونير يا فيليپس خريد كه صداش عالي باشه
اديفير:
Edifier C3
در ضمن اين اسپيكرها سايتي و نمايندگي داره كه با قيمت بشه ديد و براي خريد رفت؟؟؟
ممنون
سلام. من میخوام اسپیکری بخرم که ورودی اپتیکال داشته باشه. ارزونترین اسپیکر اپتیکال چه مدلیه و قیمتش چنده؟
edifier s530d 2.1 35*2+75wat 280000 toman
mrmostafa
16-11-2011, 12:14
اسپيكرهاي اديفاير و لاجيتك و كريتيو وايرلس دارش هست؟؟؟ بعد ميشه يه Tv digital وايرلس دار سوني بگيرم براي اتاقم بعد اسپيكر وايرلس دار بگيرم همزمان به Tv و كامپيوتر و لپ تاپ وصل باشه و از هر كدوم استفاده ميكنم صداش از اسپيكر بيرون بياد؟؟؟ براي اينكه اسپيكر وايرلس دار رو به پي سي وصل كنم بايد كارت وايرلس داشته باشه پي سي درسته بعد كه وصل بشه صدا ازش پخش ميشه؟ يا اينكه اسپيكرهاي وايرلس دار يه يو اس بي همراش داره مثل موس كه اون رو بايد به پشت دستگاهي كه ميخواي بزني و صداي اسپيكر از داخل دستگاه مربوطه پخش بشه؟؟؟
سلام. من میخوام اسپیکری بخرم که ورودی اپتیکال داشته باشه. ارزونترین اسپیکر اپتیکال چه مدلیه و قیمتش چنده؟
اینو بخری بهتره 5.1 وردی اپتیکال و dvd هم داره قیمتشم خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم راهنما,فریمور...:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mrmostafa
16-11-2011, 13:46
چه برندي هست؟؟؟؟ البته من از اين پ ايه بلندا نميخوام. اسپيكر كريتيو يا لاجيتك و يا اديفاير ميخوام كه براي دي وي دي پلير و تلويزيون و پي سي و لپ تاپ همه چي استفاده بشه و وايرلس باشه.
ورودي اپتيكال به چه دردي ميخوره؟؟؟ من اطلاعاتم كمه. ممنونم
BraveKnight
16-11-2011, 14:18
اسپيكرهاي اديفاير و لاجيتك و كريتيو وايرلس دارش هست؟؟؟ بعد ميشه يه Tv digital وايرلس دار سوني بگيرم براي اتاقم بعد اسپيكر وايرلس دار بگيرم همزمان به Tv و كامپيوتر و لپ تاپ وصل باشه و از هر كدوم استفاده ميكنم صداش از اسپيكر بيرون بياد؟؟؟ براي اينكه اسپيكر وايرلس دار رو به پي سي وصل كنم بايد كارت وايرلس داشته باشه پي سي درسته بعد كه وصل بشه صدا ازش پخش ميشه؟ يا اينكه اسپيكرهاي وايرلس دار يه يو اس بي همراش داره مثل موس كه اون رو بايد به پشت دستگاهي كه ميخواي بزني و صداي اسپيكر از داخل دستگاه مربوطه پخش بشه؟؟؟
این وایرلس با اون وایرلسی که تو شبکه کردن استفاده میشه فرق داره! این فقط سیگنال صوتی رو منتقل میکنه.
logitech z906 بخر از همه بهتره ورودی دیجیتال هم داره ولی وایرلس نداره
mrmostafa
16-11-2011, 20:28
این وایرلس با اون وایرلسی که تو شبکه کردن استفاده میشه فرق داره! این فقط سیگنال صوتی رو منتقل میکنه.
کلا بحث شبکه نیست همین که بشه به تمام سیستم ها وصلش کرد حالا موقعی که تلویزیون میخوام وصل بشه به ایون بعد خواستم از کامپیوتر استفاده کنم وصل بشه به اون و مشکلی نباشه. اسپیکری که کلا وای فای داشته باشه تو این برندهای معتبر هست؟؟؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
logitech z906 بخر از همه بهتره ورودی دیجیتال هم داره ولی وایرلس نداره
ورودی دیجیتال منظورت چیه؟؟؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
ورودی دیجیتال منظورت چیه؟؟؟[/QUOTE]
ورودی که از طریق کابل اپتیکال یا کواکسیال داده های دیجیتال صدا را منتقل میکند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.