asghar2008
06-11-2011, 00:15
سلام
میخوام مقادیر توی یک جدول بعد از جستجو رو با هم ضرب کنم.
فرض کنید یه جدول به نام Tblstud که فیلد های name برای نام و countt که یک عدد صحیح توش ذخیره شده رو
داریم.
مو قعی که جستجو کردم اگه نام مورد نظر در دیتابیس بود countt اون رکورد رو برگردونه و الی آخر...
بعد از جستجو ، مثلا 5 رکورد رو بر میگردونه من میخوام مقادیر countt این رکوردارو با هم ضرب کنم وتو یه متغیر
بریزم. کدی که من نوشتم مقادیرو تو Datagridveiw نشون میده نمیدونم چه جوری این مقادیرو با هم ضرب کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Dim objdataadapter As New SqlDataAdapter("SELECT countt FROM" & " tblstud" & " WHERE [name] = '" & txtname & "'", cn
Dim ObjDataSet As New DataSet
() cn.Open
(" objdataadapter.Fill(ObjDataSet, "tblstud
() cn.Close
dgv.DataSource = ObjDataSet
" dgv.DataMember = "tblstud
میخوام مقادیر توی یک جدول بعد از جستجو رو با هم ضرب کنم.
فرض کنید یه جدول به نام Tblstud که فیلد های name برای نام و countt که یک عدد صحیح توش ذخیره شده رو
داریم.
مو قعی که جستجو کردم اگه نام مورد نظر در دیتابیس بود countt اون رکورد رو برگردونه و الی آخر...
بعد از جستجو ، مثلا 5 رکورد رو بر میگردونه من میخوام مقادیر countt این رکوردارو با هم ضرب کنم وتو یه متغیر
بریزم. کدی که من نوشتم مقادیرو تو Datagridveiw نشون میده نمیدونم چه جوری این مقادیرو با هم ضرب کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Dim objdataadapter As New SqlDataAdapter("SELECT countt FROM" & " tblstud" & " WHERE [name] = '" & txtname & "'", cn
Dim ObjDataSet As New DataSet
() cn.Open
(" objdataadapter.Fill(ObjDataSet, "tblstud
() cn.Close
dgv.DataSource = ObjDataSet
" dgv.DataMember = "tblstud