ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن کامپیوتر هنگام بازی

داریوش بزرگ
05-11-2011, 18:56
درود
من یه ده روزی هست که مادربورد، سی پی یو و رم خریداری کرده ام. زمانیکه ویندوز اکس پی رو ریختم همه چی ردیف بود ولی چند روز که گذشت تو بازی واهامر اسپیس مارین، کامپیوتر هنگ کرد و مجبور شدم دستگاه رو ری استارت کنم. تو بازی PES 11 هم بازی تند اجرا میشد و حتی تو بازی های کم حجم 50 مگابایتی هم دستگاه هنگ میکرد. ویندوز عوض کردم و چند تا بازی پرگرافیک و بی گرافیک ریختم هیچ مشکلی نداشت با اینکه کلی به دستگاه فشار اوردم. ولی دوباره که چند روز گذشته تو بازی هنگ میکنه.
CPU: Phenom 2 X4 840
MB: Biostar TA 890
RAM: patriot 4GB 1333
VGA: supphire 5570
HD: seagate 500GB
Power: green 480

Hamed DC
06-11-2011, 11:06
درود
من یه ده روزی هست که مادربورد، سی پی یو و رم خریداری کرده ام. زمانیکه ویندوز اکس پی رو ریختم همه چی ردیف بود ولی چند روز که گذشت تو بازی واهامر اسپیس مارین، کامپیوتر هنگ کرد و مجبور شدم دستگاه رو ری استارت کنم. تو بازی PES 11 هم بازی تند اجرا میشد و حتی تو بازی های کم حجم 50 مگابایتی هم دستگاه هنگ میکرد. ویندوز عوض کردم و چند تا بازی پرگرافیک و بی گرافیک ریختم هیچ مشکلی نداشت با اینکه کلی به دستگاه فشار اوردم. ولی دوباره که چند روز گذشته تو بازی هنگ میکنه.
CPU: Phenom 2 X4 840
MB: Biostar TA 890
RAM: patriot 4GB 1333
VGA: supphire 5570
HD: seagate 500GB
Power: green 480

با سلام.
دوست عزیز روی چه کیفیتی بازی میکنید؟؟؟
کارت شما قدرت نسبتا پایینی داره و نمیشه روی کیفیتهای بالا روش حساب کرد!
در ضمن نکات زیر رو رعایت کنید:
ویروس یابی سیستم.
آپدیت درایو کارت گرافیک.
عدم دستکاری تنظیمات کارت گرافیک.

داریوش بزرگ
06-11-2011, 14:02
با کیفیت آخرش بازی میکنم. یه چیز عجیبی که هست تازه که ویندوز میریزم تا چند روز همه چی ردیفه و هیچ مشکلی نداره و الانم من دارم با ویندوز هفت کار میکنم و مشکلی نیست. ولی چند روز که میگذره فقط تو بازی سیستم هنگ میکنه حتی بازیهای 50 مگابایتی. با کسپرسکی سراسر دستگاه رو ویروس یابی کردم. درایورهام همه بروز هستن و بهیچ تنظیماتی هم دست نزدم.
سپاس

Hamed DC
06-11-2011, 14:47
تنظیمات بازی رو چی؟؟؟
آیا روی کیفیم متوسط هم تست کردین؟؟؟

داریوش بزرگ
06-11-2011, 16:48
هم رو گرافیک متوسط و هم گرافیک پایین تست کردم. باز هنگ میکنه.

EXTREME
06-11-2011, 20:08
اول از همه ویندوز رو عوض کنید اسکن ویروس بکنید و درایور گرافیک رو اپدیت کنید مشکل بیشتر نرم افزار ی میزنه
تنظمیات گرافیکی بازی رو هم در پایین ترین سطح قرار بدید ببینید مشکلی دارین یا نه اگه باز هم مشکل داشتین آنگاه مشکل سخت افزاری هست
باید دمای قطعات پاور و هارد گرافیک و همچنین رم ها تست بشه
اگه باز هم مشکل بود بگین

داریوش بزرگ
06-11-2011, 20:48
دو بار تا الان ویندوز عوض کردم، دو تا اکس پی سی و دو بیت مختلف، تا سه چهار روز اول خوبه هیچ مشکلی نداره ولی پس از گذشت چند روز تو بازی هنگ میکنه. من چند جور بازی گرافیک بالا و یا معمولی تست کردم و کل هاردم اسکن کردم و همچنین همه درایور بروز هستن.
مرسی

Hamed DC
06-11-2011, 22:09
پس میمونه یه راه!
یه بازی رو بالا بیار.
درصد اشغال CPUوGPUو رم رو مشخص کن.
درجه حرارت رو هم معین کن.
انوقت مشخص میشه دقیقا چی کار باید کرد.

داریوش بزرگ
07-11-2011, 15:31
من رو بازی وارهامر اسپیس مارین تست کردم. زمانیکه دستگاه هنگ کرد دمای CPU 32 درجه، GPU 65 درجه، Motherboard 36 درجه و هارد 39 درجه بود. و درصد اشغالشون هم 30 درصد یا 25 درصد.
سپاس

rmwiner
30-07-2012, 12:25
سلام
من این بازیو از مغازه خریدم و نصب کامل شد ولی هنگام بازی یهو وامیسه یا میاد بیرون و سیستم هنگ میکنه ولی بازیهای دیگه مشکل نداره و فیلمم ببینم بدون مشکله .تازگی سیستممو ارتقا دادم و ویندوزم سونه.
گرافیک1
رم2
سی پی یو اینتل
5700

EXTREME
30-07-2012, 18:23
من رو بازی وارهامر اسپیس مارین تست کردم. زمانیکه دستگاه هنگ کرد دمای CPU 32 درجه، GPU 65 درجه، Motherboard 36 درجه و هارد 39 درجه بود. و درصد اشغالشون هم 30 درصد یا 25 درصد.
سپاس

شما مواردی که من گفتم کامل چک نکردی
اینطوری به نتیجه نمیرسی

EXTREME
30-07-2012, 18:24
سلام
من این بازیو از مغازه خریدم و نصب کامل شد ولی هنگام بازی یهو وامیسه یا میاد بیرون و سیستم هنگ میکنه ولی بازیهای دیگه مشکل نداره و فیلمم ببینم بدون مشکله .تازگی سیستممو ارتقا دادم و ویندوزم سونه.
گرافیک1
رم2
سی پی یو اینتل
5700

سیستم شما از نظر سخت افزاری سالمه چون تو کار معمولی مشکلی ندارین و با بازی ها دیگه هم مشکلی ندارین
مشکل شما یا از درایور گرافیک و نرم افزار های مخصوص بازی است یا خود بازی