ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش شتاب کاهش مصرف(پراید)

akbar_0123
05-11-2011, 17:29
سلام خدمت همه لطفا در انجام این کار به من کمک کنید.
من بعد از انجام کلی تغیرات در پرایدم از جمله (سه گانه سوز کردن) حالا میخوام با کاهش چشمگیر مصرف سوخت شتاب اولیه پراید رو بالا ببرم.
راهکارها:
1:تعویض فلایویل پراید با نوع کم وزنش
2:تعویض شاتون ها با نوع کم وزنش
3:سبک کردن پولی ها مخصوصا پولی میل لنگ
خوب توضیح میدم فلایل چیست؟قطعه ای در انتهای میلنگ که وظیفه اصلی آن گرفتن شتاب اولیه ماشین و ذخیره انژی حرکتی ماشین در خود تا به ماشین حرکتی یکنواخت بده
مزایا تعویض آن
1:شتاب 0 تا 100 شما 3 ثانیه کم میشه
2:مصرف سوخت 10 درصد کم میشه چون یه بار اضافه از رو دوش ماشین برداشته میشه
3:ترمز کردن ماشین راحت تر میشه
معایب
1:اگه با پدال گاز بازی کنی (جیگول بازی) ماشین کله میزنه و به موتور و پولوسهای ماشین ضربه وارد میشه
2:با ول کردن پدال گاز دور موتور سریع تر کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و با کم کردن وزن شاتونها منضور تعویض آنها فولادی با المینیومی سبک دیگه این قدرت موتور صرف حرکت دادن بار اضافه خودش نمیشه بلکه صرف حرمت دادن ماشین میشه!
لطفا هر نو اطلاعاتی دارین در اختیار من بزارین لازم دارم.

Hektor
05-11-2011, 19:10
کارهای خوبی میخوای بکنی و قابل تحسینه ولی پیدا کردن شاتون و پیستون و چرخ لنگر و.. مورد نظرت توی ایران خیلی غیر ممکنه.برعکس مردم انگلیس و آمریکا و.. که حتی محض تفریح مفید میرن توی خونشون ماشینهای قدیمی رو خودشون تیونینگ میکنن متأسفانه این مشکل همه ی ایرانیهاست که تنبلن و عمراً پی اینجور کارها نمیرن و ترس دارن از اینجور کارها.بهمین دلیل جاهایی هم که تیونرهای خانگی رو پشتیبانی کنن وجود نداره.تیونرهای تخصصی هم که حرفشون رو نزن که فقط وارد کننده ی یکسری لوازم خاص ماشینهای گرون قیمتن.
حالا شما قدم پیش بذار ببینیم چه میکنی..