PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی بارگذاری یک فایل صوتی برای تعدادی فایل فلش که با زدن یک دکمه به دیگری وارد می شود

kambojieh
05-11-2011, 10:13
چه کار باید کنم تا موزیکی که توی یک فایل فلش دارم در تمام فایل های فلشی که بازدن دکمه لود میشن پخش بشه و قطع نشه . اگه متوجه نشدید با یه مثال توضیح می دم .

من چندین صفحه ی فلش دارم ، فایل فلش اصلی من یک موزیک و تعدادی آبجکت داره . فرض کنید من با زدن یک دکمه به فایل دیگر فلشم لود بشم . موزیک صفحه ی اصلی من قطع می شه . !!! یعنی توی فایل دوم موزیک من پخش نمیشه
حالا اگه فلش می تونه این کار کنه لطفا توضیح بدید چکار باید کنم و اگر هم برنامه ی کمکی دیگه هست لطفا معرفی کنید .

MRHArtsClube
06-11-2011, 14:30
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون از لود شدن یه فایل دیگه فلش loadMovie باشه و هیچکدوم از فلشایی که لود میشن Sync شون روی Stop نباشه برای من که جواب داد. من بالای کل فریمهام یه لایه ایجاد کردم که فریم اولش Keyframe داره و بقیش تا آخر فقط Frame هستش! مثل لایه ای که معمولا برای اکشن بالای کار میذارن! بعدش روی همون فریم Keyframe دار توی بخش properties توی بخش Sound آهنگمو از توی Library انتخاب کردم و در بخش پایین Loop رو زدم که آهنگ تکرار بشه!
اگه طور دیگه عمل کردید این رو تست کنید؛ اگه درست جواب داد و مناسب بود که هیچ اگر نبود الگوریتم خودتونو بذارید تا چک کنیم :20:
موفق باشید!