مشاهده نسخه کامل
: یه سوال ساده!!چگونگی نمایش بک گراند
masooodj67
05-11-2011, 00:12
با سلام دوستان مشکل من کجاست که هیچکدوم از عکسهام در موقع بروز صفحم نشون داده نمیشن
در حالت دیزاین هستن ولی امان از حالت....،قالبم ASP.NET Empty و همین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masooodj67
06-11-2011, 15:17
بابا یعنی یکی نیست بدونه این مشکل کوفتی از چیه ،دیگه قات زدم:19:
Ultimator
06-11-2011, 20:19
سلام
مشکلی نباید باشه کلا اگه عکس نمایش داده نشه یا آدرس درست نیست یا حجم عکس خیلی بالاست ! در هر صورت مشکل asp.net نیست !
masooodj67
06-11-2011, 21:38
دمت توگرم که جوابی دادی ولی نه نشد که بشه حجمم کم کردم نشد اصلا میخام یه عکس با تگ img هم قرار بدم فقط برام متن alt رو نشون میده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ultimator
06-11-2011, 22:37
شاید مشکل از تنظیمات مرورگر باشه ! به هر حال این تگ رو تو یه فایل خالی با پسوند html هم سیو کنین باید جواب بده !
masooodj67
06-11-2011, 23:05
رفتم و با فایرفاکس بروز کردم این ارور رو داد: میگفت محتویات عکس مورد نظر دارای ارور هست
ابتداش مسیر عکسو گفته بود local/masoud/image/IMAGE.gif بعدش گفته نمیتونه نشونش بده چون محتواش ارور داره
در ضمن اینترنت اکسپلورر 9 دارم و تنظیمات رو ریست کردم باز هم نشد (ببین تو چه مسئله مبتدیانه ای گیر کردم)
کاریم که گفتید انجام دادم و اونجا به درستی نشان داد
احتمال نمیدید که مشکل از تنظیمات وب سرور و یا چه میدونم چیزای دیگه باشه
omid.mokarian
03-02-2013, 01:28
سلام
منم این مشکل دارم حتی ویندوز عوض کردم و فقط ویژال نصب کردم ولی عکس نمیاره اگه مشکل حل شد بمنم pmبده
در ضمن برای توضیح بیشتر:منم توی پروژه توی یک ایمج باکس وقتی url میزنم پوشه عکس نمیاره ک انتخاب کنم دستی وارد مینکم عکس میاره ولی زمان لود نشون نمیده هم فایرفاکس هم آی یی:n13:
anvar.net
03-02-2013, 14:41
مشکل شما قطعا مربوط به موقعیت صفحه جاری و مسیر پوشه ای است که فایل های عکس در آن قرار دارند. همون کد شما در پست اول در سیستم من کار میکنه - پوشه image شما باید در روت پروژه باشه و خود فایل aspx هم در این سناریو در پوشه روت باشه. در غیر اینصورت باید مسیرها رو بصورت مجازی بدی مثلا
../Images/ap.png
این دو نقطه اشاره به روت پروژه دارند و در این پوشه دنبال پوشه ای به نام ایمیج باید بگردیم تا عکس مورد نظر شما رو بتونیم لود کنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.