مشاهده نسخه کامل
: درخواست بازی های sony ericson xperia play
سلام
من بازیهای اکسپریا پلی رو میخواستم ,آیا بازیهای مدلهای دیگه آندروید روش نصب میشه؟ اگه میشه کدوم مدلها!؟
من تازه این گوشی رئ خریدم دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن,چه در مورد نرم افزارها چه در مورد بازی ها و هر چیز مفید دیگه ای.
بازم از راهنمایی هاتون پیشاپیش متشکرم:20:
سلام یعنی هیشکی نیست یک راهنمایی کوچولو به ما بکنه؟!:18::2:
دریغ از یک کمک و حتی جواب کوچولو!!!!!
راستی میشه بازی های پی اس 2 رو روی این گوشی دانلود کرد ؟! پی اس 1 اصلا کیفیت ندارن!!!! اونها رو نصب کردم !!!! کسی آدرس لینکه سالم که بدون چیلتر و چیز پی ان باز بشه!!!! و بازیهای با کیفیت اچ دی از گیم لافت یا ای آ باشه سراغ نداره!!!!
:20:سلام دوست عزیز بازی های آندروید یکی هست مثل سیمبین نیست فقط باید بازی به رزولیشن گوشیت بخوره:20:
برای دریافت بازی ها به این انجمن سر بزنید :46:
بازی های آندروید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های آندروید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنونم
میدونم بازیهای آندروید روش نصب میشه اما من بازی های با کیفیت hd میخواستم نه بازیهای چرت و پرت!!!!
مثلا مثل آسفالت 6 یا عناوین با کیفیت که بشه با دسته اش بازی کرد نه اینکه مثل بقیه آندروید ها با تاچ باشه!!! اگه کسی لینکی از عناوین بازیهای خودش سراغ داره که مجانی هست لطفا بده چون وقتی با خود گوشی وصل میشی به نت فقط چندتا عنوانه که مجانی هست اونها رو دانلود کردم ! من لینک اون عناوینه پولیشو میخوام مثلا مثل dark یا fifa12
یه سوال کسی نمیدونه که بازیهای ps2 یا psp روی این گوشی اجرا میشه یا نه ؟!من خودم بازیهای ps1 رو روش ریختم و با دسته به راحتی اجرا میشه! :21:
بازم ممنونم
سلام برای دانلود بازی و برنامه و تم و ... برای موبایلت به این سایتا برو . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت جی اس ام بهتره ولی چون درحال بروزرسانی کامل سایته ممکنه یکم طول بکشه . ادرس اصلی سایت اینه gsm.ir هست ولی اگه نشد (که احتمالا میشه) برو تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.