مشاهده نسخه کامل
: update نمیشود!!!!!!!!
mosi2007
04-11-2011, 23:35
با سلام
من یه پایگاه داده با اسم a و یه تیبل با اسم persons ایجاد کردم وقتی میخام یه یوزر را که قبلا وارد پایگاه داده شده update کنم یوزر اپدیت نمیشود دوستان راهنمایی بفرمایند؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m.m.m5651
04-11-2011, 23:57
پرانتز ها اضافی اند!
moein_ak
05-11-2011, 20:03
با سلام
من یه پایگاه داده با اسم a و یه تیبل با اسم persons ایجاد کردم وقتی میخام یه یوزر را که قبلا وارد پایگاه داده شده update کنم یوزر اپدیت نمیشود دوستان راهنمایی بفرمایند؟
دوست عزیز همیشه چک کن که کوئری درست اجرا میشه
neopersia
05-11-2011, 20:27
پرانتزها اضافی هستند ولی مشکلی ایجاد نمیکنه
مشکل از استفاده از and به جای کاما در عبارت SET هست. باید همه and های بعد از SET و قبل از WHERE به کاما تبدیل بشه
mosi2007
05-11-2011, 22:20
مشکل از استفاده از and به جای کاما در عبارت SET هست. باید همه and های بعد از SET و قبل از WHERE به کاما تبدیل بشه
دستت درد نکنه خیلی واردی:21:درست شد به ما هم یاد میدی:20:
mosi2007
11-11-2011, 17:54
اگه ممکنه این سوال هم جواب بدین که
من نمیخام دو تا تکست باکس دومی را داشته باشم میخام مثلا یه کاربر به اسم reza با pass=123 داشته باشم که تو همین 2 تکس باکس وارد کنم و بعد ایمیلش را در تکست باکس اول که بعد بتونم هم نام و هم پسورد را ویرایش کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در اینجا بعد از where چی بنویسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون اگه جواب بدین
m.m.m5651
12-11-2011, 21:27
استفاده ی firstname و lastname بعد از where درست نیست چون ممکنه دو کاربر با یک نام وجود داشته باشند. از id استفاده کنید.
+
باید فرم اول رو طوری طراحی کنید که وقتی سابمیت شد کاربر وارد فرم دوم شه با if isset، و محتویات فرم اول توی input های hidden در فرم دوم ذخیره شه و بعد آپدیت شه البته اگر منظور رو درست فهمیده باشم.
mosi2007
12-11-2011, 23:38
استفاده ی firstname و lastname بعد از where درست نیست چون ممکنه دو کاربر با یک نام وجود داشته باشند. از id استفاده کنید.
+
باید فرم اول رو طوری طراحی کنید که وقتی سابمیت شد کاربر وارد فرم دوم شه با if isset، و محتویات فرم اول توی input های hidden در فرم دوم ذخیره شه و بعد آپدیت شه البته اگر منظور رو درست فهمیده باشم.
دستت در د نکنه
من نمیخام خود کاربر بیاد و اطلاعاتش رو تغیر بده میخوام که ادمین این کاار را انحام دهد
MaSoUd555
13-11-2011, 04:30
اگه ممکنه این سوال هم جواب بدین که
من نمیخام دو تا تکست باکس دومی را داشته باشم میخام مثلا یه کاربر به اسم reza با pass=123 داشته باشم که تو همین 2 تکس باکس وارد کنم و بعد ایمیلش را در تکست باکس اول که بعد بتونم هم نام و هم پسورد را ویرایش کنم
ممنون اگه جواب بدین
سلام
داداشم من الان نیم ساعته دارم سوالتو میخونم هنوز نفهمیدم میخوای چیکار کنی :31:
میشه بیشتر توضیح بدی عزیز ؟
mosi2007
13-11-2011, 23:12
هیچی یجورایی حل شد از توجهتان ممنون:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.