مشاهده نسخه کامل
: دوربین فوق العاده میخوام با این مشخصات ؟
erfan3333
04-11-2011, 23:13
سلام سلام سلام
یک دوربین عکاسی میخوام با این تفاصیر و اطلاعات!
1) بهترین و کم نوزیر ترین عکس ممکن رو بگیره
2) مناسب مجالس و عکاسی پرتوره باشه
3)90 درصد مورد استفاده دوربین تنظیمات اتوماتیک خود دوربین خواهد بود یعنی تو این تنظیم باید بهترین عکس رو بگیره
4)فیملمبرداری قابل قبولی داشته باشه
سایر اطلاعات
دوربین الان خودم hs10 هست که الان مشتری دارم براش و هم اینکه میتونم تا 700 هم واسه خرید دوربین جدید که گفتم هزینه کنم :20: ( البته خودم تا حدودی از این دوربین فعلیم رضایت دارم ولی خوب رضایت در حد عالی نیست )
نظر دوستان چیست ؟
آیا همین دوربین خوبه نگه دارم یا اینکه تو رنج 700 انتخاب های بهتری هم میتونم واسه خریدم داشته باشم :19:
سلام سلام سلام
یک دوربین عکاسی میخوام با این تفاصیر و اطلاعات!
1) بهترین و کم نوزیر ترین عکس ممکن رو بگیره
2) مناسب مجالس و عکاسی پرتوره باشه
3)90 درصد مورد استفاده دوربین تنظیمات اتوماتیک خود دوربین خواهد بود یعنی تو این تنظیم باید بهترین عکس رو بگیره
4)فیملمبرداری قابل قبولی داشته باشه
سایر اطلاعات
دوربین الان خودم hs10 هست که الان مشتری دارم براش و هم اینکه میتونم تا 700 هم واسه خرید دوربین جدید که گفتم هزینه کنم :20: ( البته خودم تا حدودی از این دوربین فعلیم رضایت دارم ولی خوب رضایت در حد عالی نیست )
نظر دوستان چیست ؟
آیا همین دوربین خوبه نگه دارم یا اینکه تو رنج 700 انتخاب های بهتری هم میتونم واسه خریدم داشته باشم :19:
سلام
فکر کنم شما باید یه 4 -5 ملیونی کنار بزارید با این تفاصیر :31:
D3100 نیکون اما بزرگ نمایی (زوم) دوربین قبلیتون رو اصلا نداره در حد 1/5 یا شاید هم کم تر
البته فراموش نشه دوربین حرفه ای خرجش بالاست :19:
آیا همین دوربین خوبه نگه دارم یا اینکه تو رنج 700 انتخاب های بهتری هم میتونم واسه خریدم داشته باشم
اینو فقط خودتون میتونید بگید
erfan3333
05-11-2011, 02:01
سلام
فکر کنم شما باید یه 4 -5 ملیونی کنار بزارید با این تفاصیر :31:
D3100 نیکون اما بزرگ نمایی (زوم) دوربین قبلیتون رو اصلا نداره در حد 1/5 یا شاید هم کم تر
البته فراموش نشه دوربین حرفه ای خرجش بالاست :19:
اینو فقط خودتون میتونید بگید
اخه من که از مباحث حرفه ای عکاسی ( تنظیمات ایزوی نامحدود و سرعت شاتر های حرفه ای حرفی به میون نیاوردم که خرجم رو این همه بردی بالا عزیز جون) :46:
من دوربین میخوام که رو تنظیمات اتوماتیک بهترین و با کیفیت ترین خروجی رو بده :13:
الان خودم از همین دوربین خودم تقریبا راضی هستم ولی احساس میکنم کیفیت خیلی خیلی خوبی هم به اون صورت نسبت به دوربین های کنون نداره
الان بدون در نظر گرفتن این زوم که خودتون هم مطرح نمودید بین دوربین خودم و این D3100 چقدر اختلاف کیفیت وجود داره ؟
اخه من که از مباحث حرفه ای عکاسی ( تنظیمات ایزوی نامحدود و سرعت شاتر های حرفه ای حرفی به میون نیاوردم که خرجم رو این همه بردی بالا عزیز جون) :46:
من دوربین میخوام که رو تنظیمات اتوماتیک بهترین و با کیفیت ترین خروجی رو بده :13:
الان خودم از همین دوربین خودم تقریبا راضی هستم ولی احساس میکنم کیفیت خیلی خیلی خوبی هم به اون صورت نسبت به دوربین های کنون نداره
الان بدون در نظر گرفتن این زوم که خودتون هم مطرح نمودید بین دوربین خودم و این D3100 چقدر اختلاف کیفیت وجود داره ؟
اگه راضی هستی بیخیال شو
فرقشون مثل ماشین اثباب بازی و ماشین واقعی هست :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.