moslem-visual
04-11-2011, 23:01
سلام علیکم ورحمت الله :11:
بنده شاید 4 سال هست که قصد خرید لپ تاپ دارم اما از نظر مالی برام مقدور نبود! حالا که بعد از عمری خرید قطعی شده بودجه بین 800 تا 900 تومن در نظر دارم و میخوام حسابی ما رو دلشاد کنه این انتخاب. شخصا از نظر طراحی چیزای براق و ژیگول رو دوست ندارم.
کاربری:
اجرای برنامه هایی مثل فتوشاپ، ویژوال استادیو و همینطور virtualMachine ها.
بازی اصلا برام مهم نیست اما برای خوندن pdf و گوش کردن موزیک خیلی میخوام ازش کار بکشم.
متوجه شدم هارد تقریبا کندترین بخش لپ تاپ هست، هاردش دسترسی سریعی داشته باشه.
برای دسترسی به اطلاعات مشترک روی Pc و استفاده از adsl بسیار از wireless استفاده میکنم.
حمل و نقل و باطری:
بیشتر توی خونه ازش استفاده میکنم چون میخوام دیگه مثل pc یه چیز خانوادگی نباشه!
هر چند خیلی دلم میخواد توی شرایط اضطرار باطریش شرمنده مون نکنه...
----------------------------------------------------------------
قیمتها مربوط به سایت Digikala هست.
میخوام کانفیگ مشخص بشه، کارمندشون نیستم!
- msi x370: این مدل اینجاها بنظر ناشناخته میاد اما وزنش 1.5 کیلو، باطری 8 سل تا 7.5 ساعت، رم 4، پردازنده 2 هسته 1.4 amd... وکل جذابیتش مال وزن و باطریشه - البته صفحه نمایش 13.5 اینچه. قیمت ~ 780 هزار تومن با گرانتی ماتریس.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- hp 4530s: از طرحیش خیلی خوشم میاد. قبلا یک hp رو 2 ماه دستم بود. باطریش داغون بود و خیلی داغ میشد. این مدل صفحه نمایش مات داره که من واقعا ترجیح میدم به نوع رایج. کانفیگی که من نشون کردم بخاطر قیمت:
- dell insp 5110: من از مارک دل بدم میاد! از بس همه خریدن. اما خودم باز یه xps 1530 5 ماه دستم بود که خیلی ازش راضی بودم. کلا از طراحی مات پلاستیکی و آلومنیومش خوشم اومد و کیفیت ساخت بالا. مدلی که انتخاب کردم چطوره؟
- acer asp 5750: مارک ارزونی بنظر میاد و طراحیش خیلی سادست. البته برای من مهم کارآیی و دوامه. شنیدم خیلی ها خریدن...
بنظرتون بهترین کدومه؟
من همشونو دوست دارم.
لطفا اولویت روی دوام و کارآیی باشه.
متشکر :)
بنده شاید 4 سال هست که قصد خرید لپ تاپ دارم اما از نظر مالی برام مقدور نبود! حالا که بعد از عمری خرید قطعی شده بودجه بین 800 تا 900 تومن در نظر دارم و میخوام حسابی ما رو دلشاد کنه این انتخاب. شخصا از نظر طراحی چیزای براق و ژیگول رو دوست ندارم.
کاربری:
اجرای برنامه هایی مثل فتوشاپ، ویژوال استادیو و همینطور virtualMachine ها.
بازی اصلا برام مهم نیست اما برای خوندن pdf و گوش کردن موزیک خیلی میخوام ازش کار بکشم.
متوجه شدم هارد تقریبا کندترین بخش لپ تاپ هست، هاردش دسترسی سریعی داشته باشه.
برای دسترسی به اطلاعات مشترک روی Pc و استفاده از adsl بسیار از wireless استفاده میکنم.
حمل و نقل و باطری:
بیشتر توی خونه ازش استفاده میکنم چون میخوام دیگه مثل pc یه چیز خانوادگی نباشه!
هر چند خیلی دلم میخواد توی شرایط اضطرار باطریش شرمنده مون نکنه...
----------------------------------------------------------------
قیمتها مربوط به سایت Digikala هست.
میخوام کانفیگ مشخص بشه، کارمندشون نیستم!
- msi x370: این مدل اینجاها بنظر ناشناخته میاد اما وزنش 1.5 کیلو، باطری 8 سل تا 7.5 ساعت، رم 4، پردازنده 2 هسته 1.4 amd... وکل جذابیتش مال وزن و باطریشه - البته صفحه نمایش 13.5 اینچه. قیمت ~ 780 هزار تومن با گرانتی ماتریس.
- hp 4530s: از طرحیش خیلی خوشم میاد. قبلا یک hp رو 2 ماه دستم بود. باطریش داغون بود و خیلی داغ میشد. این مدل صفحه نمایش مات داره که من واقعا ترجیح میدم به نوع رایج. کانفیگی که من نشون کردم بخاطر قیمت:
- dell insp 5110: من از مارک دل بدم میاد! از بس همه خریدن. اما خودم باز یه xps 1530 5 ماه دستم بود که خیلی ازش راضی بودم. کلا از طراحی مات پلاستیکی و آلومنیومش خوشم اومد و کیفیت ساخت بالا. مدلی که انتخاب کردم چطوره؟
- acer asp 5750: مارک ارزونی بنظر میاد و طراحیش خیلی سادست. البته برای من مهم کارآیی و دوامه. شنیدم خیلی ها خریدن...
بنظرتون بهترین کدومه؟
من همشونو دوست دارم.
لطفا اولویت روی دوام و کارآیی باشه.
متشکر :)