مشاهده نسخه کامل
: کدام را انتخاب کنم dell xps l502 یا hp pavilion dv6-6190
roozbeh44969
04-11-2011, 17:08
سلام به همه دوستان عزیز.
مدتیست که می خوام یک لپ تاپ بخرم و تا دیروز مدل مد نظرم xps بود ولی راستش دیروز که hp 6190 را دیدم یکم نظرم عوض شد چون از برخی جهات از xps بالاتر بود و البته یک کمبود هایی هم داشت که زیاد برام مهم نبودند(مثل هارد 5400rpm !!!)
حالا از دوستانی که این دو مدل را دارند می خوام که راهنماییم کنند که کدام یک را بخرم.
من کلا همه کار با لپ تاپ می کنم از فیلم و اینترنت و آهنگ گرفته تا بازی و.... و چون برنامه نویسی سیستم های plc می کنم(که کاری زمان بر است) خیلی برام مهمه که از سیستم تهویه منایبی برخوردار باشند.
ظاهرشون هم اصلا برام مهم نیست.
اینم مشخصاتشون:
HP 6190
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DELL XPS L502
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهر اصلا برام مهم نیست.
فقط کاشکی Full HD بودند.
دوستان لطفا اگر می خوان نظر بدن لطفا با دلیل بگن کدام بهتر از دیگریست.
ممنون از همگی.
F R E E M A N
05-11-2011, 15:05
اگر اهل گیم هستی 6190 بهتره چون گرافیکش قویتره
در این رنج قیمت asus n55 هم هست که +hd و fhd داره
roozbeh44969
05-11-2011, 15:34
اگر اهل گیم هستی 6190 بهتره چون گرافیکش قویتره
در این رنج قیمت asus n55 هم هست که +hd و fhd داره
ممنون از راهنماییتون.
راستش زیاد با ایسوز آشنایی ندارم هرچی هم تو فروم سرچ کردم چیز درست و حسابی پیدا نکردم یعنی یکی از بچه ها که خریده بود تعریف کرده بود ازش ولی بعضی دیگه هم حرف هایی که میزدن بیشتر از روی تعصب بود.
در مورد FHD بودنش هم زیاد مطمئن نیستم آخه هر کسی یک چیزی می گه.
F R E E M A N
05-11-2011, 23:00
ممنون از راهنماییتون.
راستش زیاد با ایسوز آشنایی ندارم هرچی هم تو فروم سرچ کردم چیز درست و حسابی پیدا نکردم یعنی یکی از بچه ها که خریده بود تعریف کرده بود ازش ولی بعضی دیگه هم حرف هایی که میزدن بیشتر از روی تعصب بود.
در مورد FHD بودنش هم زیاد مطمئن نیستم آخه هر کسی یک چیزی می گه.
ایسوس چون کیفیت بالایی داره این روزها خواهان زیاد داره بعضی ها هم به قول خودت تعصب دارند
چهار شرکت معتبر سازگار ،مادایران، ویستا و امرتات این برند را وارد میکنند که باعث شده قیمتهاش مناسبتر باشه
در مورد fhd بودن شک نداشته باش چند تا از کاربران همین فروم خریدن البته نه با گارانتی سازگار
مدل +hd هم که من دیدم کیفیتش خیلی خوب بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
roozbeh44969
06-11-2011, 01:32
به نظر که خیلی لپ تاپ کاملی میاد باید این هم به گزینه ها اضافه کنم.
راستش از بین دو مدل انتخابی،دل را از نزدیک دیدم و تقریبا یک هفته ای دستم بود و باهاش کار می کردم و خیلی خیلی ازش راضی بودم ولی نمی دونم چرا به نظرم سرعتش اصلا به مشخصاتش نمی خورد.
ولی hp را فقط تو اینترنت دیدم و ایسوس را هم که شما الان معرفی کردید و ازش خوشم اومد.
راستش من وقتی می خوام یک چیزی بخرم اینقدر وسواس به خرج می دم که خودمم عصبی می شم ولی این دفعه برای لپ تاپ می خوام وسواس های همیشگی رو نداشته باشم و مخصوصا روی هیچ برند خاصی زوم نکنم.
خب حالا کاشکی دوستانی که اچ پی و ایسوز دارند هم اینجا یک نظری می دادند.
راستی این درسته که hp اصلا کیفیت تصویر نداره و هاردش خیلی زود میسوزه؟
mehdi666lp
06-11-2011, 09:08
سلام به همه دوستان عزیز.
مدتیست که می خوام یک لپ تاپ بخرم و تا دیروز مدل مد نظرم xps بود ولی راستش دیروز که hp 6190 را دیدم یکم نظرم عوض شد چون از برخی جهات از xps بالاتر بود و البته یک کمبود هایی هم داشت که زیاد برام مهم نبودند(مثل هارد 5400rpm !!!)
حالا از دوستانی که این دو مدل را دارند می خوام که راهنماییم کنند که کدام یک را بخرم.
من کلا همه کار با لپ تاپ می کنم از فیلم و اینترنت و آهنگ گرفته تا بازی و.... و چون برنامه نویسی سیستم های plc می کنم(که کاری زمان بر است) خیلی برام مهمه که از سیستم تهویه منایبی برخوردار باشند.
ظاهرشون هم اصلا برام مهم نیست.
اینم مشخصاتشون:
HP 6190
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
DELL XPS L502
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
ظاهر اصلا برام مهم نیست.
فقط کاشکی Full HD بودند.
دوستان لطفا اگر می خوان نظر بدن لطفا با دلیل بگن کدام بهتر از دیگریست.
ممنون از همگی.
.
.
.
.
دوران XPS دیگه تموم شده.....6190 هم کانفیگ بالاتری داره هم جدیدتره.......جون میده واسه گیم و کار گرافیکی
F R E E M A N
06-11-2011, 10:37
به نظر که خیلی لپ تاپ کاملی میاد باید این هم به گزینه ها اضافه کنم.
راستش از بین دو مدل انتخابی،دل را از نزدیک دیدم و تقریبا یک هفته ای دستم بود و باهاش کار می کردم و خیلی خیلی ازش راضی بودم ولی نمی دونم چرا به نظرم سرعتش اصلا به مشخصاتش نمی خورد.
ولی hp را فقط تو اینترنت دیدم و ایسوس را هم که شما الان معرفی کردید و ازش خوشم اومد.
راستش من وقتی می خوام یک چیزی بخرم اینقدر وسواس به خرج می دم که خودمم عصبی می شم ولی این دفعه برای لپ تاپ می خوام وسواس های همیشگی رو نداشته باشم و مخصوصا روی هیچ برند خاصی زوم نکنم.
خب حالا کاشکی دوستانی که اچ پی و ایسوز دارند هم اینجا یک نظری می دادند.
راستی این درسته که hp اصلا کیفیت تصویر نداره و هاردش خیلی زود میسوزه؟
کیفیت صفحه نمایش dv6 از لحاظ کنتراست و زاویه دید در حد معمولیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhp در اکثر مدلها از هارد هیتاچی استفاده کرده که چندان کیفیت خوبی نداره بخصوص 1 ترا بایتیش
roozbeh44969
06-11-2011, 17:19
ممنون از راهنمایی هاتون.نمی دونم چرا این فروم گزینه تشکر یا سپاس نداره.!!!
اون لینک ها هم خیلی عالی بود.
پس صحبت هایی که در مورد هارد میشه درسته،خیلی جالبه چون من 2 ساله که یک هارت 1 ترابایتی اکسترنال هیتاچی دارم و با اینکه خیلی خیلی ازش کار کشیدم تا به حال به مشکلی بر نخوردم.
در مورد ایسوز هم تحقیق کردم حتی در سایت های خارجی هم نظر ها ضد و نقیض هستند ولی از FHD بودنش مطمئن شدم و خیلی از کیفیت تصویرش راضی بودند.
باز هم از کمک همگی ممنون.
من 6190 دارم و تقریباً 3 روزه که خریدم .
لپ تاپ کامل و ظریفی هستش نسبت به dell
فقط تنها مشکلش درایور اون هستش که باید خیلی فشار بدی برعکس dell
وگرنه سرعت و کیفیتش خیلی عالیه
من هم خیلی وسواس داشتم ولی با 6190 مشکلی نداشتم تا حالا
شما برای تهویه هم می تونید یک Stand بگیرید با قیمت متوسط 20 تا 25 هزار تومان که برای تهویه بسیار مناسب هستش
roozbeh44969
07-11-2011, 19:41
من 6190 دارم و تقریباً 3 روزه که خریدم .
لپ تاپ کامل و ظریفی هستش نسبت به dell
فقط تنها مشکلش درایور اون هستش که باید خیلی فشار بدی برعکس dell
وگرنه سرعت و کیفیتش خیلی عالیه
من هم خیلی وسواس داشتم ولی با 6190 مشکلی نداشتم تا حالا
شما برای تهویه هم می تونید یک Stand بگیرید با قیمت متوسط 20 تا 25 هزار تومان که برای تهویه بسیار مناسب هستش
سلام دوست عزیز.
چقدر خوب شد که بالاخره یک نفر که 6190 داره به اینجا آمد.
دوست عزیز منظورتونو از مشکل درایورش متوجه نشدم.
از نظر کیفیت تصویر چطوره؟
تا حالا باهاش یک بازی سنگین انجام دادی و ببینی بدون stand دماش در چه حدود هست؟
راستی چند خریدید؟
mehdi666lp
07-11-2011, 20:29
ممنون از راهنمایی هاتون.نمی دونم چرا این فروم گزینه تشکر یا سپاس نداره.!!!
اون لینک ها هم خیلی عالی بود.
پس صحبت هایی که در مورد هارد میشه درسته،خیلی جالبه چون من 2 ساله که یک هارت 1 ترابایتی اکسترنال هیتاچی دارم و با اینکه خیلی خیلی ازش کار کشیدم تا به حال به مشکلی بر نخوردم.
در مورد ایسوز هم تحقیق کردم حتی در سایت های خارجی هم نظر ها ضد و نقیض هستند ولی از FHD بودنش مطمئن شدم و خیلی از کیفیت تصویرش راضی بودند.
باز هم از کمک همگی ممنون.
.
.
.
هارد تا 750 خوبه....ولی مدل خوبی هست 6190.......میتونی مدل Asus N55SF بخری.......مدل FHD هم میگن تو بازار با گارانتی غیر سازگار موجوده
roozbeh44969
09-11-2011, 01:46
سلام به همگی.
دوستان راستی از مدل هایی که گفته شد کدومشون هستند که widi داشته باشن؟
shy_majid_ir
09-11-2011, 15:21
کیفیت صفحه نمایش dv6 از لحاظ کنتراست و زاویه دید در حد معمولیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhp در اکثر مدلها از هارد هیتاچی استفاده کرده که چندان کیفیت خوبی نداره بخصوص 1 ترا بایتیش
اره بخاطر همین تو مدل 6199 هارد 750 جایگزین 1ترا شده:31:
roozbeh44969
09-11-2011, 21:24
اره بخاطر همین تو مدل 6199 هارد 750 جایگزین 1ترا شده:31:
درسته دوست عزیز ولی 6190 هم cpu قوی تری داره.همین cpu هست که باعث شده فعلا hp را مدنظر داشته باشم.
دوستان لطفا اگر می دانند که کدام از این لپ تاپ ها widi دارند همین جا ذکر کنند.
موفق باشید.
M.etallic.A
11-11-2011, 12:38
منم همین سوال رو دارم.تو این رنج قیمت منظورم تا سقف 1.600 انتخاب برتر کدومه ؟ من l501 داشتم و خیلی ازش راضی بودم.از اونجایی که l502 هم در ادامه همونه بیشتر تمایل به l502 دارم.اما dv6190 از لحاظ گرافیک و سی پی یو قوی تر از l502 در عوض l502 باطری 9 سلولی و بک لایت داره.. البته چون خیلی زیاد اهل گیم نیستم اون اختلاف گرافیک و سی پی یو زیاد اذیتم نمیکنه و فکر میکنم l502 کارمو راه بندازه در هر صورت... از یه طرف ظاهر dv6190 خیلی قشنگتره البته نه اینکه l502 زشت باشه اما dv6190 شیکتره. اما باطری 6 سلولی dv6190 بزرگترین نقطه ضعفشه به نظر من.با این کانفیگ بالا حتما باید یه باطری 9 سلولی روش میزاشتن.در مورد هارد dv6190 هم تو همین تاپیک متوجه شدم که ضعف داره.با این همه به نظرم کفه ترازو به سمت l502 سنگینی میکنه.فقط یک سوال مهم... از نظر شما کیفیت صفحه نمایش کدوم بالاتره ؟؟ l501 که خوب بود.فکر میکنم l502 هم همون باشه.اما چیزی در مورد dv6190 نمیدونم.
shy_majid_ir
11-11-2011, 13:25
منم همین سوال رو دارم.تو این رنج قیمت منظورم تا سقف 1.600 انتخاب برتر کدومه ؟ من l501 داشتم و خیلی ازش راضی بودم.از اونجایی که l502 هم در ادامه همونه بیشتر تمایل به l502 دارم.اما dv6190 از لحاظ گرافیک و سی پی یو قوی تر از l502 در عوض l502 باطری 9 سلولی و بک لایت داره.. البته چون خیلی زیاد اهل گیم نیستم اون اختلاف گرافیک و سی پی یو زیاد اذیتم نمیکنه و فکر میکنم l502 کارمو راه بندازه در هر صورت... از یه طرف ظاهر dv6190 خیلی قشنگتره البته نه اینکه l502 زشت باشه اما dv6190 شیکتره. اما باطری 6 سلولی dv6190 بزرگترین نقطه ضعفشه به نظر من.با این کانفیگ بالا حتما باید یه باطری 9 سلولی روش میزاشتن.در مورد هارد dv6190 هم تو همین تاپیک متوجه شدم که ضعف داره.با این همه به نظرم کفه ترازو به سمت l502 سنگینی میکنه.فقط یک سوال مهم... از نظر شما کیفیت صفحه نمایش کدوم بالاتره ؟؟ l501 که خوب بود.فکر میکنم l502 هم همون باشه.اما چیزی در مورد dv6190 نمیدونم.
lمیگن اچ پی صفحه نمایش ضعیف تر هست من خودم دل نداشتم بتونم مقایسه کنم :8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.