ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل utf-8 در استفاده از منوساز AllWebMenus

mtakami
23-06-2006, 23:01
سلام
من براي يك صفحه از منو ساز AllWebMenus استفاده كردم . منوساز جالب و با امكانات خوبيه اما وقتي صفحه تو utf-8 هست هيچ چيزي نشون نمي ده و browser تو گوشه سمت چپ پائينش ارور ميده و هيچ چيزي باز نمي شه . لطفا راهنمائي م كنيد كه چطور مي تونم اين منو رو تو utf-8 ببينم .ضمنا اين منو ساز ، منوهاش رو با جاوا مي سازه

mtakami
25-06-2006, 14:16
يعني هيچ كي با اين نرم افزار كار نكرده ؟

Samoraie
18-04-2007, 12:34
با سلام به شما دوست عزيز:
براي فارسي نوشتن در چنين نرم افزارهايي مي بايست از Unicode استفاده نمود. براي اين منظور مي توانيد در Frontpage زبان صفحه را انگليسي تعريف كرده ولي در داخل آن فارسي بنويسيد. حال اگر به كد صفحه نگاهي بياندازيد متوجه خواهيد شد كه حروف به صورت تركيبي از عدد و "#&" نوشته شده اند اين همان كدي است كه شما براي فارسي نوشتن نياز داريد.
براي مثال كلمه :سامورايي" برابر با كد "سامورايي" است!

Samoraie
18-04-2007, 12:41
ببجشيد كدش اين است
&-#1587-;&-#-1575;&-#1605-;&-#1608-;&-#1585-;&-#1575-;&-#-1610;&-#-1610;
البته بخاطر اينكه مثل مطلب بالايي كد تبديل به حرف نشود - نيز به كد اضافه شده است بنابراين براي ديدن نتيجه - را كد بالا حذف كنيد

arianstar
19-04-2007, 08:59
سلام
من براي يك صفحه از منو ساز AllWebMenus استفاده كردم . منوساز جالب و با امكانات خوبيه اما وقتي صفحه تو utf-8 هست هيچ چيزي نشون نمي ده و browser تو گوشه سمت چپ پائينش ارور ميده و هيچ چيزي باز نمي شه . لطفا راهنمائي م كنيد كه چطور مي تونم اين منو رو تو utf-8 ببينم .ضمنا اين منو ساز ، منوهاش رو با جاوا مي سازه

غير از روشي كه اشاره شد بهش من خودم اينجوري عمل ميكنم كه اول در خود نرم افزار ( مثلا Sothink DHTML Menu Maker) گزينه preview رو ميزنم بعد سورس صفحه preview رو بر ميدارم و كدهاي جاوا اسكريپتش رو توي دريم ويور كپي ميكنم و فايل .js رو مي سازم. اين روش مشكلي كه داره اينه كه تمام عكسهايي كه توي منوتون استفاده كرديد آدرسش لوكال ميشه و بايد حوصله به خرج بدين و اونها رو درست كنيد.

Ali_Reza_Nazari
02-04-2009, 12:04
سلام
توي سايت زير ثبت نام كنيد
هرچقدر دوست داريد منوهاي مختلف و به صورت مجموعه بندي شده بسازيد
و در سايتتون استفاده كنيد
براي تغييرات هم كافيه توي سايت منوساز تغيير بديد تا توي سايت شما به صورت پويا تغيير كنه
اگه مشكلي داشتيد با مدير سايت تماس بگيريد
اين هم آدرسش :

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منوهاي توي سايت هم با خودش نوشته شده.

beautifulmind_i
04-05-2009, 22:27
من ورژن جدید allwebmenu رو چند روز پیش از سایت kamyabonline.com دانلود کردم و با زبان فارسی مشکلی نداشت ولی تا اونجایی که یادمه ورژن های قدیمیش زبان فارسی رو ساپورت نمی کرد.
ولی در کل به نظر من بهتره طرز ساخت منو را با DHTML یاد گرفت تا استفاده از این نرم افزارها .چون این طوری قدرت مانور بیشتری روی منوی خود دارید .
موفق باشید