مشاهده نسخه کامل
: صدای زیاد فن cpu
mohsenmas
04-11-2011, 12:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضعیت سیستم تو حالت عادی اینجوریه.دور فن زیاده صداش خیلی اذیت میکنه.راهنمایی میکنید فن مناسبتر برای CPU بگیرم یا یه فن برای تهویه داخل کیس به عقب کیس اضافه کنم(الان فن تهویه ندارم)
mohsenmas
04-11-2011, 21:57
اینم مشخصات سیستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبیعیه به خاطر اینکه دمای سی پی یو بالاست و دورفن هم بالا میره و صدا ایجاد میکنه
سعی نکنید دور فن رو کم کنید چون دمای سی پی یو میره بالا
شما از فن های بهتر استاده کنید مثلا بوفالو خوبه برای شما اگر اور زیاد نمیخواین بکنید حدود 19 تومن
mohsenmas
04-11-2011, 23:50
از این 3تا راه حل کدومش بهتره:
1- فن cpu عوض کنم ؟
2-یه فن به کیس اضافه کنم؟(قیمت فن کیس با مدلشم بدین)
3- یا هردوش (البته میدونم هرینش بیشتر میشه فقط جواب بده )
این نرم افزار speedfan خودش ران نمیشه هردفعه باید اجراش کرد.البته میذارم تو استارت آپ اجرا میشه گیر میکنه هنگام بالا اومدن.
فن سی پی یو رو عوض کن
تهویه کیس هم خوب باشه تو دمای قطعات تاثیر میزاره
mohsenmas
07-11-2011, 12:11
سلام.
کیس و گرد گیری کردم.فن cpu تمیز کردم و خمیر زدم.یه فن کیس به عقب کیس اضافه کردم.وضعیت خیلی بهتر شد.
ممنون از راهنماییاتون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.