ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت رفع ریختگی رنگ سپر 132

tahaafshar
04-11-2011, 00:47
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
دوستان داشتم از پارک در میومدم که از پشت ماشین یه لحظه قافل شدم و گوشه ی سپر مالید به دیوار!:41:
رنگ مشکی زیرش در اومده/حالا به نظر شما بهترین کاری که برای رفع این مشکل می تونم انجام بدم چیه؟
و آیا سپر جزء گارانتی هست بدم کامل عوض کنن؟
اگه بخوام خودم بخرم واسم چند تموم میشه؟(سپر عقب)

total_overdose
04-11-2011, 23:01
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
دوستان داشتم از پارک در میومدم که از پشت ماشین یه لحظه قافل شدم و گوشه ی سپر مالید به دیوار!:41:
رنگ مشکی زیرش در اومده/حالا به نظر شما بهترین کاری که برای رفع این مشکل می تونم انجام بدم چیه؟
و آیا سپر جزء گارانتی هست بدم کامل عوض کنن؟
اگه بخوام خودم بخرم واسم چند تموم میشه؟(سپر عقب)
اگه که رنگش خودش ریخته بود شامل گارانتی میشد اما اینطوری نه ....
نه دوست عزیز احتیاج به تعویض که نیست! میبرید پیش صافکار اون تیکرو با سمباده کاملا صاف میکنه و زیرسازی میکنه بعد هم رنگ میکنه:46:

tahaafshar
05-11-2011, 00:25
اگه که رنگش خودش ریخته بود شامل گارانتی میشد اما اینطوری نه ....
نه دوست عزیز احتیاج به تعویض که نیست! میبرید پیش صافکار اون تیکرو با سمباده کاملا صاف میکنه و زیرسازی میکنه بعد هم رنگ میکنه:46:
ممنون از پاسخ شما
هزینه ی این کار حدودی چقر میشه؟(چون مبتدیم یه موقع ازم زیاد نگیره!!!!!!!!!:31:)

total_overdose
05-11-2011, 02:22
ممنون از پاسخ شما
هزینه ی این کار حدودی چقر میشه؟(چون مبتدیم یه موقع ازم زیاد نگیره!!!!!!!!!:31:)
والا بستگی به مقدار رنگ داره چون رنگشون گرونه! ولی کلا خیلی نمیشه!
مثلا 5تا10 تومن زیر سازی و صافکردنش!
شاید 10 تا 20 تومن هم خونه پرش برای رنگش بشه!

cina30
01-10-2013, 18:08
سلام دوستان

4 طرف ماشین سپرش کشیده شده و رنگش ناجوره

منم اعصابم خورد میشه اینجوری

ماشین ال 90 هست و سپرش سفیده

چکاری میشه کرد ؟

hamid.solo
01-03-2014, 22:49
راه حل ریختن رنگ سپر تو ماشینایی که سپرشون هم رنگ بدنه ماشینه اینه که: اول باید برید پیش یه نقاش خیلی ماهر ماشین و ازش بخواید یه قوطی کوچولو رنگ براتون بسازه. البته کد رنگ هر ماشینی معمولا با بالا زدن کاپوت قابل دسترسیه اما این کد رنگ، رنگ الان ماشین شما نیست چون به مرور زمان ماشین آفتاب میخوره و کلی مسائل دیگه و رنگش تغییر میکنه. هزینه ای هم نداره و تقریبا 3-4 تومن میشه. بعد این رنگو ورمیدارید با گوش پاک کن خیلی با حوصله میمالید به جاهایی از سپر که رنگش ریخته.
همین

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2014, 02:41
سلام . اگر خراش و سائیدگی باعث رفتن رنگ نشده باشه میشه با پولیش خش گیری درستش کرد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid.solo
04-03-2014, 00:03
اگه منظور سپر ماشینه که اصلا نیازی به این کار نیست

mamad2371
13-04-2014, 15:45
سلام من ماشینم 132 است سپر طرف راننده افتاده نزدیک به 2 سانت فاصله برداشته چطوری درستش کنم