مشاهده نسخه کامل
: کلوپ |nokia 603|
ali pahlavan
03-11-2011, 17:33
2جی GSM 850 / 900 / 1800 / 1900:
3جی HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100:
تاریخ معرفی :اکتبر 2011
ابعاد 113.5:در57.1در12.7 میلیمتر
صفحه نمایش IPS LCD: خازنی 16میلیون رنگ 3.5 اینچ با رزولوشن 640*360
نوکیا CLEAR BLACK
مولتی تاچ
سنسور مجاورت
صفحه ضدخش
اسپیکر :دارد
حافظه 2:گیگ داخلی-512 رم-512 رام -ساپورت تا 32گیگ
وایرلس :دارد802.11 B/G/N
بلوتوث :دارد ورژن 3 با A2DP
:USBدارد با قابلیت USB ON THE GO
دوربین: 5مگاپیکسل-2592*1944-فیکس فوکوس
ویدئو 720P : با 30 فریم در ثانیه
دوربین دوم :ندارد
سیستم عامل :سیمبیان BELLE
سی پی یو: 1گیگاهرتز با قابلیت 2D و3D
رادیو :دارد با قابلیت RDS
جی پی اس :دارد AGPS
ققط ساپورت میکروسیم
با قابلیت NFC
خروجی تلویزیون
باتری :Li-Ion (BP-3L)
استندبای 460ساعت(2جی)490(3جی)
مکالمه16ساعت(2جی)7ساعت(3جی)
موزیک تا 75 ساعت
ali pahlavan
03-11-2011, 21:23
اینطوری که من از این گوشی اطلاعات بدست اوردم واقعا گوشی خوبی.جالبه قیمتش فقط 200 یورو؟
تازه با صفحه 3.5 اینچ؟
اینم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AliReza-M
12-11-2011, 00:18
کسی میدونه قیمت این گوشی الان تو بازار ایران چنده؟
ali pahlavan
12-11-2011, 14:35
قیمتش رو سایت گوشی شاپ زده 420.البته تازه اومده و تا به قیمت معقول برسه زمام میبره.
AliReza-M
14-11-2011, 11:19
سیستم عاملش قابل ارتقا نیست؟ چون یه جا دیدم گفته بودن قابلیت آپ شدن به ویندوزفون رو داره
ali pahlavan
17-11-2011, 17:05
سیستم عاملش قابل ارتقا نیست؟ چون یه جا دیدم گفته بودن قابلیت آپ شدن به ویندوزفون رو داره
میشه منبع رو ذکر کنید؟
t2download
18-11-2011, 12:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
امکانات جدید همراه با سیمبین بل به طور رسمی وارد بازار ایران شد.
نوکیا 603 برای جذب کاربرانی طراحی شده که میخواهند برای اولین بار یک گوشی هوشمند را تجربه کنند و همین طور برای کسانی که میخواهند از گوشیهای قدیمی، مخصوصا گوشیهای هوشمند نوکیا به مدلهای جدید ارتقا دهند.
این گوشی میتواند تنها با یک ضربه کوچک از طریق فناوری NFC محتوا را به اشتراک گذارد و برچسبها را بخواند.
این گوشی هوشمند جدید نمونه بارزی از باور نوکیا به این است که مقرونبهصرفه بودن نباید کیفیت تجربه کاربر را کم کند. نوکیا 603 طراحی جمع و جور و یکپارچهای دارد. صفحهنمایش 3.5 اینچ ClearBlack بادوام، ضدخش و برای استفاده در زیر نور خورشید بهینه شده است. این گوشی با نقشهها، جدیدترین بازیها و برنامههای از پیش نصبشده، امکان تصویربرداری، ویرایش و اشتراکگذاری عرضه میشود و همه اینها با گرافیک یک گیگاهرتز در نوکیا 603 اجرا میشود.
نوکیا 603 با برخورداری از جدیدترین نرمافزارهای سیمبین بل، از 6 صفحهنمایش اصلی با قابلیت سفارشی کردن و ویجتهای زنده و پویا برای شخصیسازی بهتر و اولویت دادن به محتوای مورد علاقه شما بهرهمند است.
نوکیا 603 در رنگهای سفید و مشکی با قابهای پشت در 6 رنگ متفاوت سفید، مشکی، سبز، زرد، سرخابی و آبی از امروز به طور رسمی در دسترس است.
قیمت 350 هزار تومان 1390.8.27 وارد بازار ایران شد .
AliReza-M
18-11-2011, 12:52
میشه منبع رو ذکر کنید؟
والا منبعم موثق نیست. تو یه سایت تو بخش نظرات، یه بنده خدایی گفته بود. گفتم شاید شما بدونید واقعا اینطوره یا نه.
اگه این قابلیت رو داشته باشه عالی میشه واقعا:5:
ali pahlavan
18-11-2011, 17:15
والا منبعم موثق نیست. تو یه سایت تو بخش نظرات، یه بنده خدایی گفته بود. گفتم شاید شما بدونید واقعا اینطوره یا نه.
اگه این قابلیت رو داشته باشه عالی میشه واقعا:5:
والا منم چند نفری دیدم که همچین چیزی رو گفتن نمونه اش تو سایت gsm.ir قسمت نظرات نوکیا 603 چند نفری اینو ذکر کردن.اگه به ویندوز فون اپ بشه میشه تقریبا شبیه lumia 710 البته با 70 یورو کمتر .
DJ.Mamal
19-11-2011, 09:13
انصافا حرف نداره..خودتون با سیمبین بل کار کنید متوجه میشید چقدر فرق کرده..مالتی تسکش تا 19 تا نرم افزار همزمان رو بدون لگ اجرا میکنه..خیلی معرکس..بخصوص ویجت ها و هوم اسکرینش
behrooz.shie
20-11-2011, 00:19
متن باز نبودنش باعث میشه که من اصلا به سمتش جلب نشم :13:
به نظرم نوکیا چند تا پله به جای یک پله به عقب داره برمیگرده :23:
طراحی اون اسپیکر پشتشم مثل این گوشی چینی هاس !
..Parsa..
20-11-2011, 01:54
متن باز نبودن فکر نمیکنم یک ایراد باشه ، نظر شخصیه منه
من با سیستم عامل بل کار کردم ، بسیار سیستم عامل روون و کاربردی هستش
گوشی پردازنده قدرتمنی داره و همین باعث میشه لذت کار کردن باهاش بیشتر بشه
طراحیش دوست داشتنیه و خیلی هم خوش دست ، به نظر من بیشتر یه گوشی دخترونه ست :46:
با توجه به طراحی زیبا ، سخت افزار بسیار خوب و قیمت مناسبش فکر میکنم سهم قابل توجهی از بازار توی این رده قیمتی رو به خوش اختصاص بده
DJ.Mamal
20-11-2011, 08:59
شما یکبار با سیمبین بل کار کنی نظرت راجب همه چی عوض میشه..بخصوص این سه تا گوشی 603-700 و 701
ali pahlavan
20-11-2011, 15:33
الان چرا دو تا کلوپ از این گوشی تو انجمن هست :13:؟
والا اول که من کلوپ درست کردم ولی اشکال نداره.می خواستم این گوشی رو بخرم ولی قبلش میخواستم اطلاعاتی جمع اوری کنم که اطلاعات زیادی بدست نیاوردم.برای همیت کلوپ 603 رو زدم حالا که یه نفر دیگه کار مارو کرده تعجب می کنم از کار مدیران فروم.حالا که دو تا شده خواهش می کنم یه کدوم رو حذف کنند.واسه من که فرق نمیکنه این انتخاب من باشم یا کس دیگه ای.با تشکر
دو تاپیک ادغام شدن ،
دوست عزیز استارتر تاپیک ، لطفا پست اول رو ویرایش کنید ومشخصات اصلی گوشی رو مرتب تر در این پست بنویسید.
مرسی.
ali pahlavan
24-11-2011, 18:42
دوستان من که هر چی تو شهرمون گشتم این گوشی رو پیدا نکردم.کسی از قیمت این گوشی خبر داره؟هیچ کسی نخریده؟؟؟؟؟؟؟
..Parsa..
25-11-2011, 00:46
دوستان من که هر چی تو شهرمون گشتم این گوشی رو پیدا نکردم.کسی از قیمت این گوشی خبر داره؟هیچ کسی نخریده؟؟؟؟؟؟؟
قیمت امروز توی اهواز 356000
ali pahlavan
26-11-2011, 14:14
با این گوشی میشه تماس تصویری گرفت؟
behrooz.shie
27-11-2011, 01:03
جلوش که دوربین نداره فکر نکنم
DJ.Mamal
29-11-2011, 14:53
با این گوشی میشه تماس تصویری گرفت؟
نه متاسفانه دوربین جلو نداره..
برو بچ کسی نخریده؟
اقایون جریان اینکه فقط میکروسیم میخوره چیه؟یعنی وقتی ادم بخره باید چجوری سیمکارت بندازه توش؟
alishadabmehr
05-12-2011, 11:51
متن باز نبودنش باعث میشه که من اصلا به سمتش جلب نشم :13:
به نظرم نوکیا چند تا پله به جای یک پله به عقب داره برمیگرده :23:
طراحی اون اسپیکر پشتشم مثل این گوشی چینی هاس !
كي گفته متن باز نيست دوست عزيز؟ سيمبين از نسخه 3 به بعد اوپن سورسه و بهمين علت تونستند به آنا آپديت كنن بعدش به بل ولي ديگه نسخه هاي بعدي سيمبين فقط واسه 1 گيگاهرتزيهاست .
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
اقایون جریان اینکه فقط میکروسیم میخوره چیه؟یعنی وقتی ادم بخره باید چجوری سیمکارت بندازه توش؟
يعني بايد بدي واست دور سيمكارتتو ببرن بعد بندازن توش البته خودتم ميتوني اينكارو كني فقط اندازشو كوچيك ميكنن همين هيچ فرقي نداره عين ان9 .
behrooz.shie
06-12-2011, 19:12
كي گفته متن باز نيست دوست عزيز؟ سيمبين از نسخه 3 به بعد اوپن سورسه و بهمين علت تونستند به آنا آپديت كنن بعدش به بل ولي ديگه نسخه هاي بعدي سيمبين فقط واسه 1 گيگاهرتزيهاست .
.
میشه یک جای از نوکیا رو بفرماید که ما هم توی این اپن سورس بودنش شریک شویم !
من امروز علاالدین بودم این گوشی با گارانتی اصلی 355 تومن بود.میخواستم بپرسم ادم اگه الان بخره بهتره یا مثلا یک ماه بعد ارزونتر میشه؟مرسی
DJ.Mamal
08-12-2011, 09:21
میشه یک جای از نوکیا رو بفرماید که ما هم توی این اپن سورس بودنش شریک شویم !
والا بهروز منم شنیدم تعجب کردم! چطور اینهمه مدت تو فرومهای خارجی بر و بچ دولوپر هیچ کاری واسه سیمبین نکردن..منم نمیدونم از چه لحاظ اوپن سورسه
من امروز علاالدین بودم این گوشی با گارانتی اصلی 355 تومن بود.میخواستم بپرسم ادم اگه الان بخره بهتره یا مثلا یک ماه بعد ارزونتر میشه؟مرسی
نه بابا..با این وضعیت بازار و دلار و فروشنده های خوبمون یه ماهه هیچ فرقی نمیکنه..برو بخر تا گرونتر نشده
ali pahlavan
16-12-2011, 17:09
سلام.دوستان فردا می خوام برم تهران این گوشی رو بخرم؟دوستان با چه قیمتی بخرم خوبه؟
در ضمن الان همه ی گوشی ها چینی اند دیگه؟
ali pahlavan
18-12-2011, 17:39
دوستان امروز این گوشی رو 350 خریدم.15 تومن هم دادم سی پی یو شو لاک کردن.
گوشی خوبیه.دوستان اگه سوالی داشتن بپرسن.
سلام
دوست عزیز شما بعد از اینکه گوشی رو خریدی سیم کارتتو بریدی تا توی گوشی جا بره یا نه ؟
ali pahlavan
03-01-2012, 12:32
سلام
دوست عزیز شما بعد از اینکه گوشی رو خریدی سیم کارتتو بریدی تا توی گوشی جا بره یا نه ؟
اره دوست عزیز همونجا که خریدم واسم سیم کارتم رو برید.فکر نکنم مشکلی باشه .اگه دوباره سیم کارتت رو خواستی با 5 تومن میتونی یکی دیگه بگیری.البته فکر کنم در همون وضعیت هم به بقیه گوشی ها بخوره.
DJ.Mamal
03-01-2012, 14:30
15 دادی چیکار کردن؟!!!!!:18:
سی پی یوشو لاک کردن؟بابت چی؟
از همکف علاالدین خریدی؟:41:
ali pahlavan
05-01-2012, 18:36
15 دادی چیکار کردن؟!!!!!:18:
سی پی یوشو لاک کردن؟بابت چی؟
از همکف علاالدین خریدی؟:41:
والا خودم گوشی رو نخریدم.داداشم واسم خرید از طبقه دوم.
برادرم که میگفت یارو گفته ویروس بگیره سنسور هاش مشکل پیدا میکنه.
من که بودم واسه اون پول نمی دادم.
DJ.Mamal
07-01-2012, 09:24
والا خودم گوشی رو نخریدم.داداشم واسم خرید از طبقه دوم.
برادرم که میگفت یارو گفته ویروس بگیره سنسور هاش مشکل پیدا میکنه.
من که بودم واسه اون پول نمی دادم.
سیمبین بل هنوز درست درمون منتشر نشده چطور ویروس اومد؟
تازه چه ربطی به سنسور داره؟
عجب آدمایی پیدا میشن بخدا..حروم خوری تو روز روشن!!!
ali pahlavan
07-01-2012, 13:00
تازه این که چیزی نیست.به usb هم رحم نکردنhandsfree رو هم عوض کردن.
دوست عزیز اینجا ایرانه.
DJ.Mamal
07-01-2012, 14:05
تازه این که چیزی نیست.به usb هم رحم نکردنhandsfree رو هم عوض کردن.
دوست عزیز اینجا ایرانه.
تو که اون پول رو دادی می فتی نوکیا مرکزی میخریدی اقلا قطعات رو عوض نمیکنن
ali pahlavan
08-01-2012, 17:39
میگم خودم نخریدم.خودم حتما همین کار رو میکردم.
PARVIZ-XP
12-01-2012, 09:16
سلام دوستا من بهنه این و xperia neo v موندم بنظر شما کدوم بیگیرم آیا تاچش مسل گوشی های آندوریدی میشه ممنون میشم :20: تو شهر ما قیمتش 370 تومان
DJ.Mamal
12-01-2012, 12:08
سلام دوستا من بهنه این و xperia neo v موندم بنظر شما کدوم بیگیرم آیا تاچش مسل گوشی های آندوریدی میشه ممنون میشم :20: تو شهر ما قیمتش 370 تومان
اگه آندروید رو دست داری نئو بخر ..اگه با سیمبین کنار میای 603 بگیر و گرنه پشیمون میشی
ali pahlavan
12-01-2012, 17:08
به نظر من سونی اریکسون نگیر حالا که اریکسون هم جدا شده و فقط سونی شده.تاچش هم خیلی خوبه حتی میتونم بگم از چند تا گوشی اندرویدی که دیدم بهتر بود.خلاصه مطمئن باش سیمبیان بله چیزی کمتر از اندروید نداره.
PARVIZ-XP
19-01-2012, 13:29
سلام دوستان من این گوشی رو گرفتم 390 تومان با گارانتی:20:
ali pahlavan
19-01-2012, 19:29
سلام دوستان من این گوشی رو گرفتم 390 تومان با گارانتی:20:
مبارک باشه.حالا نظرت در باره ی این گوشی چیه؟
alishadabmehr
22-01-2012, 00:03
مبارک باشه.حالا نظرت در باره ی این گوشی چیه؟
من قبل از گرونی گرفتم 350 با گارانتی اصلی نوکیا مرکزی واقعا نسبت به قیمتش خیلی خوبه کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوبه و اگه اهل بازی و برنامه باشی که فوق العادس خود من همون روز اول 10 تا بازی واسش دان کردم و جالبه وقتی 15 تا بازی هم باز گذاشته بودم گوشی همچنان سریع کار میکرد و حالا آپدیتای بعدی که میخواد بیاد بهترم میشه باطری هم خیلی خوب نگه میداره کیفیت دوربینشم من با ویو و بقیه ی 5 مگاپیکسلی ها مقایسه کردم خیلی بهتر بود و فیلمبرداریشم خیلی بالاست ولی حجم هم زیاد میگیره خیلی هم خوشدسته بعلت انحنای پشتش.
bahram79
02-03-2012, 19:59
سلام
بچه ها بنظرتون این گوشی بهتره یا C6-01 ؟
ali pahlavan
03-03-2012, 19:02
سلام
بچه ها بنظرتون این گوشی بهتره یا C6-01 ؟
شک نکنید که این گوشی بهتره.ولی بهتر بود انتظارات تون رو میگفتین
من خودم اول میخواستم c6-01 بگیرم زمانی که 280 تومن بود.اون موقه قیمت خوبی داشت.زمانی که رفتم گوشی رو بخرم فهمیدم قیمتش به 350 افزایش یافته .منصرف شدم و بعد ازمدتی 603 رو گرفتم.زمانی که گوشی خودم رو با c6-01 دوستم مقایسه کرئم کاملا از انتخابم راضی بودم.حالا یه سری از ویژگی های این دو گوشی رو میگم
برتری های نوکیا 603 سی پی یو 1 .صفحه بزرگتر.ان اف سی.جدید تر بودن.سیمبیان بل و ..
برتری های c6-01 بدنه فلزی البته کلفت وسنگین.دوربین 8 همراه با فلش و دوربین جلو ...
نظر منو بخوای میگم 100% 603 بگیر.پشیمون نمیشی.
bahram79
05-03-2012, 14:07
شک نکنید که این گوشی بهتره.ولی بهتر بود انتظارات تون رو میگفتین
من خودم اول میخواستم c6-01 بگیرم زمانی که 280 تومن بود.اون موقه قیمت خوبی داشت.زمانی که رفتم گوشی رو بخرم فهمیدم قیمتش به 350 افزایش یافته .منصرف شدم و بعد ازمدتی 603 رو گرفتم.زمانی که گوشی خودم رو با c6-01 دوستم مقایسه کرئم کاملا از انتخابم راضی بودم.حالا یه سری از ویژگی های این دو گوشی رو میگم
برتری های نوکیا 603 سی پی یو 1 .صفحه بزرگتر.ان اف سی.جدید تر بودن.سیمبیان بل و ..
برتری های c6-01 بدنه فلزی البته کلفت وسنگین.دوربین 8 همراه با فلش و دوربین جلو ...
نظر منو بخوای میگم 100% 603 بگیر.پشیمون نمیشی.
ممنون از توضیح خوبت. بیشتر میخواستم بدونم کلا از نظر راحتیه کار (روان بودن، هنگ کردن) و مقایسه امکانات کدوم سرتره. یا اینکه مثلا c6-01 میدونم که خروجی TV داره و دوم اینکه میشه با فلش مموری بهش فایل منتقل کرد. ولی گویا 603 اینطور نیست. یا مثلا c6-01 ظاهرا فایلهای فلش رو (بخصوص توی اینترنت) میتونه اجرا کنه ولی 603 نمیدونم که این امکان را داره یا نه .
یا مثلا در مورد کیفیت صفحه گوشی میخواستم بدونم که این 2 تا چجورین؟
راستی آنتن دهی 603 که مشکلی نداره ؟
ali pahlavan
05-03-2012, 14:29
ممنون از توضیح خوبت. بیشتر میخواستم بدونم کلا از نظر راحتیه کار (روان بودن، هنگ کردن) و مقایسه امکانات کدوم سرتره. یا اینکه مثلا c6-01 میدونم که خروجی TV داره و دوم اینکه میشه با فلش مموری بهش فایل منتقل کرد. ولی گویا 603 اینطور نیست. یا مثلا c6-01 ظاهرا فایلهای فلش رو (بخصوص توی اینترنت) میتونه اجرا کنه ولی 603 نمیدونم که این امکان را داره یا نه .
یا مثلا در مورد کیفیت صفحه گوشی میخواستم بدونم که این 2 تا چجورین؟
راستی آنتن دهی 603 که مشکلی نداره ؟
روان بودن که شک نکنید اگه از c6-01 بیشتر نباشه کمتر نیست.نمیدونم الان c6-01 ررو هم با بل میدن یا نه.ولی با سیمبیان بل طعم واقعی سیستم عامل رو میفهمید.کاملا باسری های قبل فرق داره.
خروجی تلوزیون هم داره ولی فعلا نمیشه وصل شد.شنیدم با اپدیت حل میشه.نمیدونم.ولی تو همه ی سایت ها نوشته داره(خودم تست کردم نشد.ایشالا با اپدیت درست میشه)فلش رو هم که پشتیبانی میکنه.صفحه هم که من زیاد با c6-01 کار نکردم.ولی نوکیا 603 صفحهی خیلی روشنی داره.نور صفحه من همیشه تو کمترین حالته و هیچ مشکلی که ندارم هیچی تو افتب هم به راحتی با گوشی کار میکنم.وقتی داداشم گوشی من رو دید از کیفیت صفحه گوشیم تعجب کرد.داداشم n8 داره.از اون که خیلی سره ولی بازم میگم 603 بخری پشیمون نمیشی.
تنا نقاط ضعفش نسبت به c6-01 دوربین کمتر.نداشتن دوربیت جلو.نداشتن فلش.بدنه پلاستیکیه
من تنها همین ها به ذهنم رسید.حالا انتخاب با خودته
بازم سوالی داشتی در خدمتم
bahram79
06-03-2012, 15:36
روان بودن که شک نکنید اگه از c6-01 بیشتر نباشه کمتر نیست.نمیدونم الان c6-01 ررو هم با بل میدن یا نه.ولی با سیمبیان بل طعم واقعی سیستم عامل رو میفهمید.کاملا باسری های قبل فرق داره.
خروجی تلوزیون هم داره ولی فعلا نمیشه وصل شد.شنیدم با اپدیت حل میشه.نمیدونم.ولی تو همه ی سایت ها نوشته داره(خودم تست کردم نشد.ایشالا با اپدیت درست میشه)فلش رو هم که پشتیبانی میکنه.صفحه هم که من زیاد با c6-01 کار نکردم.ولی نوکیا 603 صفحهی خیلی روشنی داره.نور صفحه من همیشه تو کمترین حالته و هیچ مشکلی که ندارم هیچی تو افتب هم به راحتی با گوشی کار میکنم.وقتی داداشم گوشی من رو دید از کیفیت صفحه گوشیم تعجب کرد.داداشم n8 داره.از اون که خیلی سره ولی بازم میگم 603 بخری پشیمون نمیشی.
تنا نقاط ضعفش نسبت به c6-01 دوربین کمتر.نداشتن دوربیت جلو.نداشتن فلش.بدنه پلاستیکیه
من تنها همین ها به ذهنم رسید.حالا انتخاب با خودته
بازم سوالی داشتی در خدمتم
علی جان واقعا ممنون از اطلاعات خوبی که بهم دادی. راستش دوربین انقدا برام مهم نیست. ولی اینکه میگی کیفیت صفحش خوبه بیشتر راغب شدم که بگیرمش. احتمالا همین چند روزه بخرم.
بازم ممنون
bahram79
07-03-2012, 12:27
آقا ما دیشب این گوشیو گرفتیم. ظاهرا که گوشیه بدی نیست. هنوز زیاد باهاش ور نرفتم.
من تا حالا نوکیا نداشتم و با سیستم عاملش آشنایی ندارم. از دوستان اگه کسی لطف کنه یه توضیحی بده که کلا باید از اول چیکار کنم ممنون میشم. یا اگه توی قسمتی از سایت راهنمایی کرده بهم بگید چون خودم پیدا نکردم
ali pahlavan
07-03-2012, 15:12
آقا ما دیشب این گوشیو گرفتیم. ظاهرا که گوشیه بدی نیست. هنوز زیاد باهاش ور نرفتم.
من تا حالا نوکیا نداشتم و با سیستم عاملش آشنایی ندارم. از دوستان اگه کسی لطف کنه یه توضیحی بده که کلا باید از اول چیکار کنم ممنون میشم. یا اگه توی قسمتی از سایت راهنمایی کرده بهم بگید چون خودم پیدا نکردم
مبارک باشه.امیدوارم از انتخابت راضی باشی.مطمئن باش از c6-01 خیلی بهتره.اگه حالا که این گوشی رو داری با c6-01 کار کنی کاملا از انتخابت راضی میشی.
سیستم عامل هم از این ساده تر نمیشه.اگه اندروید داشته باشی چی میگی!!!!
فکر کنم اگه یه سری به سایت همسایه(forum.mobilestan.net)بزنی.اطل عت خوبی بدست میاری.چون سایت تخصصی موبایله هر مشکلی که داشته باشی میتونی حل کنی.
راستی چند گرفتی؟
bahram79
07-03-2012, 22:18
مبارک باشه.امیدوارم از انتخابت راضی باشی.مطمئن باش از c6-01 خیلی بهتره.اگه حالا که این گوشی رو داری با c6-01 کار کنی کاملا از انتخابت راضی میشی.
سیستم عامل هم از این ساده تر نمیشه.اگه اندروید داشته باشی چی میگی!!!!
فکر کنم اگه یه سری به سایت همسایه(forum.mobilestan.net)بزنی.اطل عت خوبی بدست میاری.چون سایت تخصصی موبایله هر مشکلی که داشته باشی میتونی حل کنی.
راستی چند گرفتی؟
ممنون علی جان. آره اون سایتو امروز یه نگاهی انداختم. با کلی گشتن و چک و چونه 420
ali pahlavan
08-03-2012, 08:48
واقعا ادم تاسف میخوره واسه .....!!!!
گوشی که قرار بود حدودا 200 یورو قیمت داشته باشه و جز گوشی های هوشمند ارزون باشه الان شده 450.تازه این که خوبه جالبیش اینه که من یه ماه پیش خریدم 360 .
bahram79
11-03-2012, 22:44
سلام. دوستان من 2 تا مشکل با این گوشی دارم:
1- هرزگاهی احساس میکنم یه چند ثانیه آنتن گوشی میره !!
2- وقتی که گوشی روی میز یا زمین هست تاچش کار نمیکنه.
در این موارد از دوستان کسی همچین مشکلاتی داره ؟
صفحه نمایش این گوشی هم ضد خشه دوستان
ali pahlavan
12-03-2012, 15:25
سلام. دوستان من 2 تا مشکل با این گوشی دارم:
1- هرزگاهی احساس میکنم یه چند ثانیه آنتن گوشی میره !!
2- وقتی که گوشی روی میز یا زمین هست تاچش کار نمیکنه.
در این موارد از دوستان کسی همچین مشکلاتی داره ؟
این مشکل بعضی از دوستانی که این گوشی رو دارند هست.
در مورد اولی باید بگم یه بار فرمت کن شاید درست بشه مطمئن نیستم.
در مورد دومی هم باید با sw update اپدیتش کن.احتمالا گوشی شما هم از اون سری های قبلی .مثل واسه من که دو-سه ماهه گوشی رو دارم.با اپدیت حله نگران نباش.
اگه تو اون سایتی که گفتم عضو شی و تو کلوپ 603 بیای میبینی که چند نفر این مشکل رو داشتن.ولی دلیل قانع کننده تا حالا واسش پیدا نکردن.یکی میگفت با فرمت سه دکمه حل میشه.یادت باشه قبل از فرمت حتما بک اپ بگیری
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
صفحه نمایش این گوشی هم ضد خشه دوستان
من سه ماه این گوشی رو دارم.چون جدیده واسش محافظ صفحه پیدا نکردم.
تا الان که یه دونه خش هم بر نداشته.فکر میکنم ضد خش باشه
bahram79
14-03-2012, 14:44
[QUOTE=ali pahlavan;6899245]این مشکل بعضی از دوستانی که این گوشی رو دارند هست.
در مورد اولی باید بگم یه بار فرمت کن شاید درست بشه مطمئن نیستم.
در مورد دومی هم باید با sw update اپدیتش کن.احتمالا گوشی شما هم از اون سری های قبلی .مثل واسه من که دو-سه ماهه گوشی رو دارم.با اپدیت حله نگران نباش.
اگه تو اون سایتی که گفتم عضو شی و تو کلوپ 603 بیای میبینی که چند نفر این مشکل رو داشتن.ولی دلیل قانع کننده تا حالا واسش پیدا نکردن.یکی میگفت با فرمت سه دکمه حل میشه.یادت باشه قبل از فرمت حتما بک اپ بگیری[COLOR="Silver"]
مرسی علی جان. خوشبختانه با آپدیت مشکل تاچ حل شد ولی مشکل آنتن هنوز پابرجاست البته فعلا فرمت نکردم
bahram79
19-03-2012, 00:01
توی بعضی سایتها دیدم که اعلام کرده این گوشی TV Out هم داره. از دوستان اگه کسی اطلاعی در اینباره داره یا احیانا امتحان کرده ممنون میشم یه راهنمایی بکنه
با سلام
این گوشی فرستنده fm داره یا نه؟
DJ.Mamal
05-05-2012, 11:19
توی بعضی سایتها دیدم که اعلام کرده این گوشی TV Out هم داره. از دوستان اگه کسی اطلاعی در اینباره داره یا احیانا امتحان کرده ممنون میشم یه راهنمایی بکنه
با سلام
این گوشی فرستنده fm داره یا نه؟
نه خروجی تلویزیون و نه Fm transmiter ....هیچکدوم رو نداره
hossein6599
04-06-2012, 22:45
سلام بچه ها راهی وجود داره که صدای اسپیکر این گوشیو بلندتر کنه؟؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
05-06-2012, 09:58
سلام بچه ها راهی وجود داره که صدای اسپیکر این گوشیو بلندتر کنه؟؟؟؟؟؟
اگر باشه تو فیرم ور های کوک شده....یا اینکه فیرم ور های بعدی
سلام دوستان من 1 هفته هس خریدم
اما مصرف باتریش زیاده
تقریبا 24 ساعتی 1بار شارج میکنم تو استفاده معمولی
چرا؟
محافظ صفحه نمایشش همیشه روشن هس رو ساعت هس
نور صفحش رو یکی مونده به حداکثر هس
مشکل از باتریش هس یا چیز دیگه؟
مغازه دار بهم گفت این جدیداش همینجور هستن
DJ.Mamal
20-07-2012, 02:23
سلام دوستان من 1 هفته هس خریدم
اما مصرف باتریش زیاده
تقریبا 24 ساعتی 1بار شارج میکنم تو استفاده معمولی
چرا؟
محافظ صفحه نمایشش همیشه روشن هس رو ساعت هس
نور صفحش رو یکی مونده به حداکثر هس
مشکل از باتریش هس یا چیز دیگه؟
مغازه دار بهم گفت این جدیداش همینجور هستن
یا شارژ اولیه ت مشکل داشته یا باطریت
خب بستگی به مصرفت هم داره...با توجه با نوری که شما تنظیم کردی بنده خدا اونه که یه روز شارژ نگه میداره!!!:18:
hajehsan07
10-02-2013, 15:45
دوستان هر کی این گوشی رو داره به بهترین قیمت خریدارم09138983977
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.