ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تا 900 | سیستم یا لپ تاپ

Greight
03-11-2011, 16:50
درود

دوستان من پارسال یه نت بوک گرفتم که واقعا ازش راضی هم هستم و نیازهای کاری من رو کاملا مرتفع می کنه. حالا میخام برای خونه و تا یه حدی هم بازی یه سیستم یا لپ تاپ بگیرم. خودم موندم کدوم رو با بودجه ی 900 تومن بگیرم. یک سیستم جمع کنم یا لپ تاپ بگیرم. از میون لپ تاپ ها 4530 از HP رو هم نشون کردم که کانفیگ فوق العاده در برابر قیمت مناسب رو ارائه میده هر چند گارانتی نداره.

شما چی پیشنهاد می کنید؟

F R E E M A N
03-11-2011, 17:44
برای گیم و استفاده مداوم قطعا دسکتاپ بهتره
لپ تاپهای زیر 1 تومن گرافیکهای ضعیفی دارند که برای گیم مناسب نیست

mehdi666lp
03-11-2011, 21:50
درود

دوستان من پارسال یه نت بوک گرفتم که واقعا ازش راضی هم هستم و نیازهای کاری من رو کاملا مرتفع می کنه. حالا میخام برای خونه و تا یه حدی هم بازی یه سیستم یا لپ تاپ بگیرم. خودم موندم کدوم رو با بودجه ی 900 تومن بگیرم. یک سیستم جمع کنم یا لپ تاپ بگیرم. از میون لپ تاپ ها 4530 از HP رو هم نشون کردم که کانفیگ فوق العاده در برابر قیمت مناسب رو ارائه میده هر چند گارانتی نداره.

شما چی پیشنهاد می کنید؟.
.
.
.
مدل خوبی هستش...میتونی Acer5755G هم یه نگاهی به کانفیگش بکنی
.
.
اما PC به صرفه تر هست

Greight
03-11-2011, 21:50
خیلی دنبال گیم نیستم اما خب ممکنه پیش بیاد. گرافیک 4530 خیلی بالا به نظر میاد. یعنی نمی تونه بازیهای جدید رو اجرا کنه؟ یا ممکنه داغ کنه و ... .

ضمنا یه فروشنده می گفت قیمت هارد دیسک ها هم نزدیک به دو برابر شده و فعلا صرف با لپ تاپ هست. نظرتون چی هست؟

کلا اگر بخاید یک لپ تاپ مناسب جایگزین برای دسکتاپ پیشنهاد کنید چی انتخاب می کنید؟

F R E E M A N
03-11-2011, 22:37
6490 در رده گرافیکهای متوسط لپ تاپ هستش که برای بازی چندان مناسب نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برند اچ پی لپ تاپ مناسب برای جایگزینی دسکتاپ حداقل dv6 6050 که حدود 1.100 قیمتشه