ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GO Book :: کتابخانه مجازی شما در اندروید

Mig33
03-11-2011, 13:59
Go Book 1.2

نرم افزاری جالب توجه برای خواندن کتب در گوشی موبایل با ساپورت فرمت های epub و pdf و ...
دو کتاب 11 دقیقه و الف از آخرین آثار پائولو کوئلیو با فرمت epub و زبان پارسی هم هدیه من به دوستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود نرم افزار به همراه دو کتاب :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raha_s472
04-12-2011, 13:29
سلام
من علاقه ی زیادی به مطالعه دارم
مرسی از معرفی برنامه

iMosi
04-12-2011, 20:02
عجب برنامه ای هست:8:
تنها برنامه ای که مثل بچه آدم فارسی رو ساپرت می کنه...دستت درد نکنه:40:

سلام
من علاقه ی زیادی به مطالعه دارم
مرسی از معرفی برنامه
بابا مطالعه:27:

EngineeR EhsaN
28-12-2011, 11:55
ظاهر بسیار زیبایی داره ، فقط 2 تا سوال ، فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟ کتاب فارسی براش هست؟

Azot
16-02-2012, 13:46
ظاهر بسیار زیبایی داره ، فقط 2 تا سوال ، فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟ کتاب فارسی براش هست؟

فارسی رو ساپورت می کنه
کتاب های epub مخصوص نرم افزار خاصی نیستن. تمام نرم افزار های E-Book Reader که فارسی رو ساپورت میکنن میتونن کتاب رو نمایش بدن
کتاب های فارسی e-pub رو میتونید از سایت ها و انجمن های مختلف دانلود کنید.

Hadi King
16-02-2012, 13:57
کتاب فارسی براش هست؟

کتاب های فارسی e-pub رو میتونید از سایت ها و انجمن های مختلف دانلود کنید.
سَلام , انجمن خودمون از این کتاب هـا داره .. :46::31:
مهم : رمـان های ایرانـی و خارجـی برای گوشـی های لمسی آیفـون ( epub ) و سیمبین ، آنـدروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:

Azot
16-02-2012, 19:46
سَلام , انجمن خودمون از این کتاب هـا داره .. :46::31:
مهم : رمـان های ایرانـی و خارجـی برای گوشـی های لمسی آیفـون ( epub ) و سیمبین ، آنـدروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:

بله، کتاب ها رو دیدم، من خیلی دنبال کتاب های فارسی epub گشتم. به جرات میتونم بگم از کاملترین مجموعه های کتاب های epub فارسی بین انجمن های فارسی بود ... ممنون:40:

yas44co
23-02-2012, 21:07
اره یراش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست تو قسمت iphone کتاب با همین پسوند هست.