ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GLX G1 » اولين گوشي ايراني با سيستم عامل اندرويد

صفحه ها : 1 [2]

NINTENDO_DS
19-11-2011, 14:27
خب بذارین من هم نظرم رو بگم ...

کل نظرات تاپیک رو خودنم ... در کل با حرفای مهدی جان موافقم .

البته من یکی عجیب از تولیدات داخلی حمایت میکنم ... حتی اگه قابل هم نباشه !

واقعا ببینین چجوری مخ ماهارو پختن این غربیا ، که حمایت از کشور و وطن پرستی واسمون شده فقط خلیج فارس و حرف " پ " ف " شاخ و شونه کشی واسه اعراب ! بعد هم میگیم غرب زده نیستیم !

اونوقت تا یه مورد نادر پیش میاد مثه این ، هممون انگشت تمسخر رو به سمتش میگیریم !

من نمیدونم آخه کسی که با تولید این گوشی باز میره سراغ محصولات خارجی ، چرا حداقل یه کم حمایت نمیکنه ؟

به خدا اگه ما ملت یه ذره و فقط یه ذره حتی از روی تظاهر حمایت کنیم از این محصولات ، به جاهایی میرسیم که هیچ وقت فکرشم نمیکردیم !

خوبه باز این گوشی سخت افزارش به روزه ...

از بعضی دوستان چیز بلد و دانا هم نا امید شدم اینجا ... که انتظار یه های اند رو از این گوشی دارن !

من اگر اجازه هست یک سوال ازتون دارم:

چرا جنسی میسازیم که میدونیم آشغاله و به مردم میندازیم؟

شما از چیه گوشی داخلی که سازندش هیچ اطلاعاتی از سخت افزارش نداره حمایت میکنی
چرا توی اینترنت یک عکس از خط تولید این کمپانی نیست؟
ما آقا قبول کن همه چیز رو میخوایم با کیفیت مزخرف و قیمت بالا بفروشیم این بهش نمیگن رقابت یا حس ناسیونالیستی اینو بهش میگن ... فرض کردن مردم
من اینو به کسی پیشنهاد نمیکنم که بره بخره بعد هزار تا عیب و ایراد داشته باشه و همش خدایی نکرده بد و بیراه مردم پشت سرم باشه

من دوست دارم ملتم پیشرفت کنه ولی از راه درست نه از راه بچاپ و بنداز

MOHAMMAD2010
19-11-2011, 14:32
حتما پس فردا هم تبلت میزنن روش مینویسن با سیستم عامل آی او اس
این آدمایی پررویی که من دیدم اگه میتونستن این کارو میکردن !

mehdi30nema
19-11-2011, 21:35
حتما پس فردا هم تبلت میزنن روش مینویسن با سیستم عامل آی او اس

آقا خبر نداری ، تبلت ایرانی هم زدن . اینم لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

armin_punisher6
19-11-2011, 22:55
خیلی واسه جامعه متاسفم.یه گوشی آشغال مثل این میزنن اونوقت چون تلویزیون تبلیغ میکنه همه میبینن امروز رفتم دانشگاه پسره بهم میگه این گوشی جدید رو دیدی ایران زده رقیب آیفونه بازیهای آیفونم اجرا میکنه؟
طرف fruit ninja رو تو آیفون من دیده بود حالا دو ساعت داشتم میگفتم بابا آیفون کجا این گوشی ایرانی کجا.همه چیش دزدیه و هیچ ابتکار و نو آوریی نداره.

asstubirs
20-11-2011, 11:06
ما که پدران فردا هستیم جامعه رو درست بسازیم.

..Parsa..
20-11-2011, 13:15
من نمیدونم چرا باز بعضی ها اینجا اصرار دارن بگن گوشی ایرانیه و حمایت کنید

دوستان عزیز خودتون یه نگاه به این بندازید

این گوشی کاملا مونتاژ شدس ، اگه قراره از مونتاژ شروع کنیم آخرش میشه همین جریانی که توی بازار خودرو هست

حمایت از کالای داخلی خوبه کی گفته بده ؟

اما حمایت از کالایی که نشون از پیشرفت - هرچند اندک - داشته باشه

با مونتاژ و کپی برداری به هیچ جا نمیرسیم ، فقط خودمون رو گول میزنیم

Scud_MD2
20-11-2011, 13:37
به به تبلت هم که ساختیم
با CPU 800Mhz:27:

sAeEd_kHaAn
20-11-2011, 17:36
بدترین چیز تو دنیا اینه که ابلح فرضت کنن
جالبه هنوز بعضی ها ذوق هم کردن با این شاهکار
اینجا ایرانه

hamed malekpour
20-11-2011, 23:16
امیدواریم نسخهی جدید این گوشی وارد بازار می شه که بهتر از این مدل باشه وقابل رقابت با گوشی های خارجی باشه.

MOHAMMAD2010
22-11-2011, 14:14
ریویو تصویری این گوشی : 20MB

( جالبه تو این ویدئو تو بازی Angry Birds هم به شدت لگ داره ! )

h!tman
22-11-2011, 14:22
روز به روز آشغال بودنش آشکار میشه

..Parsa..
22-11-2011, 14:35
امیدواریم نسخهی جدید این گوشی وارد بازار می شه که بهتر از این مدل باشه وقابل رقابت با گوشی های خارجی باشه.

صرفا تولید گوشی که آندروید باشه رو نمیشه رقابت با نمونه های خارجی دونست ،
هرچند که برای چدمین بار تاکید میکنم این گوشی ساخت ایران نیست

توی این گوشی چیزی به اسم GPU و چیپست گرافیکی وجود نداره :27:

روز به روز آشغال بودنش آشکار میشه

باورتون میشه قیمت گوشی توی بازار الان شده 420 هزار تومن ؟؟؟؟

و متاسفانه عامه ی مردم بی خبر از این که چه چیزی رو دارن میخرن فقط برای اینکه کالای ایرانی خریده باشن پول پای این گوشی میدن

Amin.Dragon
22-11-2011, 14:55
گوشیش 400 تومنه؟
ارزش واقعیش چند هست؟

amin n & i series
22-11-2011, 15:38
{درسته زیاد مربوظ به موضوع تاپیک نیست}
بابا اینا چی فکر کردن به خدا....
مستقیم <جسارتا> به مردم بگن الاغ ادم کمتر دلش میسوزه

مشخصات این تبلت ایرانی رو نگاه کنید

معرفی سخت افزار تبلت های اسپین Espin(Nick Model) ME-501
سیستم عامل: Android Froyo(آخرین آپدیت 2011)<نگاه کنید چطور از بی اطلاعی مردم سو استفاده میکنن.اگه منظورش اخرین اپدیت 2011 اندروید هست که اخرینیش این نیست . اگه منظورش اخرین اپدیت froyo هست که باید با عدد مینوشت مثلا 2.2.2 نه اینکه با ابهام مینوشت.بیچاره کسایی که اطلاعاتشون کمه در مورد اندرویید:41:.فکر کنید یکی که اطلاعاتش در مورد اندرویید کمه بیاد اینو ببینه/به نظرتون در مورد آخرین آپدیت 2011 چی فکر میکنه؟؟؟>
CPU: 800 MHz+300MHz DSP
RAM:256MB DDR II
حافظه داخلی: 2GB(قابلیت ارتقا تا 32 GB)
صفحه نمایش:2/7 اینچ واید (مولتی تاچ)
Wi-Fi جهت اتصال به اینترنت از طریق اینترنت وایرلس،وایمکس و... اتصال LANجهت استفاده از اینترنت ADSL و اتصال به شبکه ها کامپیوتری قابلیت اتصال EXTERNAL 3Gجهت استفاده از اینترنت همراه از طریق سیم کارت ایرانسل،همراه اول و اپراتورها آینده تلفن همراه در ایران و سراسر جهان اتصال USB 2.0 (برای اولین بار در تبلت ها )
دوربین جهت ارتباط تصویری،چت و ویدئو کنفرانس به همراه نرم افزارهای جانبی از جمله Skype
امکان اتصال حافظه خارجی وحافظه تلفن های همراه جهت افزایش حافظه تا 32 GB
دارای میکروفن ،بلندگو استریو و امکان اتصال گوشی،هدفون و...
دارای G-Sensor جهت چرخش صفحه به هر سمت دلخواه و دیگر نرم افزارهای کاربردی با سرعت و عملکرد سریع
و بسیاری از امکانات دیگر

.:PAR3A:.
22-11-2011, 16:08
رم 256 :||||||||| سی پی یو 800 :|||||||||||||| یو اس بی برای اولین بار :|||||||||||||||| اصــــن :|||||||||||

Pami
22-11-2011, 16:43
جالب ترین قسمت قضیه اینجا هست که در سایت همین شرکت کامنت های جالبی برای این گوشی گذاشتن
تمام کامنت ها نشون از تایید 100% و به به و چه چه کردن هست
کاملا هم مشخصه کامنت ها رو از قصد نوشتن ، شیوه نگارشش نشون میده یک یا دو نفر نشستن پشت سر هم این کامنت ها رو برای جلب حمایت گذاشتن !

h!tman
22-11-2011, 18:03
میرم میخرمش پیام=)))))))))
خیلی سوژست!
فکر کن Gpu نداشته باشه!
آندروید جدید (فرویو ! فقط یک سوال به فرویو میگن جدید به ICS چی میگن ؟!)
تبلت ؟:دی

sAeEd_kHaAn
23-11-2011, 09:13
به قول مهران مدیری :
میخندییییییییییییییییییم :دی

n.a.b.a.t
23-11-2011, 09:53
ریویو تصویری این گوشی : 20MB

دوستان ای نودیو رویوی فارسی من بوده تو موبایلستان هم گزاشتم .

باید خدمتتون عرض کنم من این گوشی رو نمایشگاه تلکام دیدم . فیلم گرفته شدههم با گوشی x6 بوده

این گوشی به شدت زیباست . و خوش دست

اما انقدر کنده و خلی لگ داره تو ابتدایی ترین بازی هم لگ داره انگری برید و فروت نینجا

از اخرین نخسه سیستم عامل اندروید بهره میبره

اصلا حال نکردم.

darkeliden
23-11-2011, 11:52
RAM:256MB DDR II

:31::18::31:

crazymohamad
23-11-2011, 23:30
امروز تو علائدین یه مغازه داشت 370 میداد. یارو میگفت فیمبرداریش hd هست ولی مطمئنم چرت میگفت!
خیلی جعبه گنده ای داره. هرکی ندونه فک میکنه با چه گوشی شاخی ترفه! گوشی های htc با اون ابهت جعبشون کوچیکه اونوقت این گوشی آشغال چینی....

xperia mini هم طبقه پنجم شده بود 265!!!!!!!!!!(خداییش خریته با وجود این گوشی فول امکانات و قیمت مناسب کسی به فکر خرید گوشی چینی مونتاژ ایران باشه!!!)

خیلی دوست دارم آمار فروش این گوشیو بدونم. شرط میبندم تا الان 10 تاش بیشتر فروش نرفته باشه!!!!:31:

h!tman
23-11-2011, 23:35
امروز تو علائدین یه مغازه داشت 370 میداد. یارو میگفت فیمبرداریش hd هست ولی مطمئنم چرت میگفت!
خیلی جعبه گنده ای داره. هرکی ندونه فک میکنه با چه گوشی شاخی ترفه! گوشی های htc با اون ابهت جعبشون کوچیکه اونوقت این گوشی آشغال چینی....

xperia mini هم طبقه پنجم شده بود 265!!!!!!!!!!(خداییش خریته با وجود این گوشی فول امکانات و قیمت مناسب کسی به فکر خرید گوشی چینی مونتاژ ایران باشه!!!)

خیلی دوست دارم آمار فروش این گوشیو بدونم. شرط میبندم تا الان 10 تاش بیشتر فروش نرفته باشه!!!!:31:

خیلی از ادما به خاطر تبلیغ تلویزیونی این آشغال خریدنش
HD?
من شک دارم VGa بگیره

Pedram_mrn
24-11-2011, 00:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این ویدئو رو دیدم بچه ها زیادم لگ نداره ها حداقل تو لانچرش لگ نداشت انگریبردم زیاد لگ نمیزد
ریویو کننده میگه که cpu 1 هست!!!!

MOHAMMAD2010
24-11-2011, 13:06
خیلی جعبه گنده ای داره. هرکی ندونه فک میکنه با چه گوشی شاخی ترفه! گوشی های htc با اون ابهت جعبشون کوچیکه اونوقت این گوشی آشغال چینی...
خب عزیز اتفاقا گوشی های شاخ همیشه جعبه کوچک تری دارن !
-------------------------------------------------------------------------------

من این ویدئو رو دیدم بچه ها زیادم لگ نداره ها حداقل تو لانچرش لگ نداشت انگریبردم زیاد لگ نمیزد
!!!!!!!!!!!!!!
انگری بردش لگ نداشت !!!؟؟؟
عجیبه به خدا اینو میگی !!! چجوری همچین لگ های تابلویی رو میگی لگ نداشت !!!

Pedram_mrn
24-11-2011, 19:58
انگری بردش لگ نداشت !!!؟؟؟
عجیبه به خدا اینو میگی !!! چجوری همچین لگ های تابلویی رو میگی لگ نداشت !!!

ویدئو رو یه بار بیشتر ندیدم متاسفانه اشتباهی پاکش کردم
شاید زیاد دقت نکردم لگ که داشت ولی نه درحد Wildfire s با cpu 600 بازم میگم شاید من زیاد دقت نکردم سعی میکنم فایلو ریکاوری کنم یه بار دیگه هم ببینم:10:

Mahdi_Moosavi
24-11-2011, 20:42
وب سایت Alldigital این گوشی رو به لیست گوشی هاش اضافه کرده :

متاسفانه فرکانس پردازنده گوشی به گفته سایت 650Mhz هست ! این پردازنده برای این رزولیشن اصلا مناسب نیست ..

نظر دیگه ای ندارم ...

MOHAMMAD2010
24-11-2011, 20:44
حذف شود ----------------------

crazymohamad
24-11-2011, 22:16
واقعا واسه glx متاسفم. واسه آل دیجیتال هم متاسفم که این گوشیو واسیه فروش گذاشته!

آخه با گوشی 4.1 اینچی که حکم دمبلو داره تو دست سی پی یو 600 و بدون چیپ گرافیکی میزارن!!!!!!!

اصلا من موندم این گوشی چجوری تونسته آندروید 2.3 رو بکشه! گوشی دیزایر اچ تی سی با اون همه ابهتش تو آخرین لحظات سخت افزارش تونست با آندروید 2.3 مچ بشه و آخرین گوشی اچ تی سی بود که این آپدیتو دریافت کرد اونوقت این آشغال با این سخت افزار ذغالیش پیشفرضش روش آندروید 2.3 نصبه!!!! ولش کنن فک کنم تا آندروید 10 هم آپدیت بشه!!!!!!!.....

mr.xiii
25-11-2011, 15:56
Xiaomi Mi-One
این گوشی را برید سرچ کنید
ببینید گوشی چینی چیه
بعد نگید جی ال ایک چینیه :دی (از جمله خودم)
هنوز موندیم به چین برسیم
dual-core 1.5 Ghz Qualcomm processor, 1GB of ram with 4GB of ROM

marmdn
25-11-2011, 20:21
واقعا واسه glx متاسفم. واسه آل دیجیتال هم متاسفم که این گوشیو واسیه فروش گذاشته!

آخه با گوشی 4.1 اینچی که حکم دمبلو داره تو دست سی پی یو 600 و بدون چیپ گرافیکی میزارن!!!!!!!

اصلا من موندم این گوشی چجوری تونسته آندروید 2.3 رو بکشه! گوشی دیزایر اچ تی سی با اون همه ابهتش تو آخرین لحظات سخت افزارش تونست با آندروید 2.3 مچ بشه و آخرین گوشی اچ تی سی بود که این آپدیتو دریافت کرد اونوقت این آشغال با این سخت افزار ذغالیش پیشفرضش روش آندروید 2.3 نصبه!!!! ولش کنن فک کنم تا آندروید 10 هم آپدیت بشه!!!!!!!.....

سلام!
نمی گم وضع سخت افزاری خیلی خوبه(قیمتش هم بهترین نیست.اسمارت فون Xiaomi با ۱.۵ گیگاهرتز دوهسته ای ۳۳۰ دلار هست.
اما...مقایسه ی شما اشتباست.دیزایر اچ تی سی باید HTC Sense هم با خودش بکشه.GLX تا جایی که می دونم کاملا و کاملا Stock هست.یعنی چیزی رو نباید با خودش حمل کنه در حالی که HTC Sense خودش کلی نیاز به Resource داره

autodesk maya
27-11-2011, 22:43
با توجه به شباهت سامسونگ u800 و GLX 2670 که عکس هر دوشو گذاشتم.

البته تفاوتی هم وجود داره که اون هم برداشتن دوربین دوم و قرار دادن نام گوشی بجای ان است:27:

برنامه آینده شرکت GLX

قراره GLX Google Nexus بیاد که محصولی از همکاری شرکت گوگل و glx و چین میباشد.
عکس این گوشی را میتونید اینجا ببینید.

omg77
30-11-2011, 04:12
من اگر اجازه هست یک سوال ازتون دارم:

چرا جنسی میسازیم که میدونیم آشغاله و به مردم میندازیم؟

شما از چیه گوشی داخلی که سازندش هیچ اطلاعاتی از سخت افزارش نداره حمایت میکنی
چرا توی اینترنت یک عکس از خط تولید این کمپانی نیست؟
ما آقا قبول کن همه چیز رو میخوایم با کیفیت مزخرف و قیمت بالا بفروشیم این بهش نمیگن رقابت یا حس ناسیونالیستی اینو بهش میگن ... فرض کردن مردم
من اینو به کسی پیشنهاد نمیکنم که بره بخره بعد هزار تا عیب و ایراد داشته باشه و همش خدایی نکرده بد و بیراه مردم پشت سرم باشه

من دوست دارم ملتم پیشرفت کنه ولی از راه درست نه از راه بچاپ و بنداز

نمی تونم ساکت باشم می خوام دوکلام حرف حساب بزنم که فکر کنم باز مدیر انجمن به مذاقش خوش نیاد و پاکش کنه .

می خوام بگم همش ما باید فکر حمایت از تولید کننده ایرانی باشیم اما تولید کنندمون اصلا ً به فکر مصرف کننده ایرانی نیست .

30 سال از خودرو تولید داخل حمایت کردیم و پولی رو که می تونستیم باهاش لوکس ترین و استانداردترین خودروها رو بگیریم ، دادیم پای فرغون هایی مثل پراید و ... نتیجش شد کشته های فراوان و داغدار شدن بسیاری از خانواده ها ... نتیجش شد پژو 405 هایی که آتیش می گرفت و تازه مدیرعامل ایران خوردو از رسانه ها انتقاد می کرد که چرا اخبار این آتیش گرفتن هارو پخش کردن و باعث ضربه به تولید ملی شدن ... یعنی ذره ای براشون مهم نبود که چند نفر به خاطر این تولید ملی معیوب ، جون خودشونو از دست دادن ...
نتیجش شد اینکه هنوز که هنوزه داریم درجا می زنیم و بااینکه با کره جنوبی با هم شروع به خودرو سازی کردیم ، ولی اونا جان و ما کجاییم ؟

صنعت ما از مونتاژ برای پیشرفت استفاده نمی کنه ... صنعت ما به مونتاژ عادت کرده و در همین مرحله متوقف شده .

حالا پستمو پاک کنید ... باشه ولی همین دیدگاه حذف کردن صورت مساله ها باعث شده بعد از این همه سال الآن باز هم در این جایگاه پایین باشیم .

mojtabaalemi
30-11-2011, 20:49
30 سال از خودرو تولید داخل حمایت کردیم و پولی رو که می تونستیم باهاش لوکس ترین و استانداردترین خودروها رو بگیریم ، دادیم پای فرغون هایی مثل پراید و ... نتیجش شد کشته های فراوان و داغدار شدن بسیاری از خانواده ها ... نتیجش شد پژو 405 هایی که آتیش می گرفت و تازه مدیرعامل ایران خوردو از رسانه ها انتقاد می کرد که چرا اخبار این آتیش گرفتن هارو پخش کردن و باعث ضربه به تولید ملی شدن ... یعنی ذره ای براشون مهم نبود که چند نفر به خاطر این تولید ملی معیوب ، جون خودشونو از دست دادن ...
نتیجش شد اینکه هنوز که هنوزه داریم درجا می زنیم و بااینکه با کره جنوبی با هم شروع به خودرو سازی کردیم ، ولی اونا جان و ما کجاییم ؟
به عنوان یک مهندس مکانیک مخالفم.

..Parsa..
30-11-2011, 20:59
به عنوان یک مهندس مکانیک مخالفم.

هرچند که جاش اینجا نیست اما دوست عزیز کجای این حرف اشتباه بود که شما مخالفید ؟؟

دوستانی که از این گوشی حمایت میکنن بدونن که این گوشی اصلا ایرانی نیست

همین چند صفحه قبل لینک نسخه ی اندونزیایی این گوشی گذاشته

از چی حمایت کنیم اخه ؟؟؟

Pedram_mrn
30-11-2011, 21:38
یکی از مدیرای فروم آندروید این گوشی رو داره میگه با هر نرم افزاری چک کردم مدل پردازنده و چیپ گرافیکی(که نداره) رو نمایش نمیده:18: با Quadrant امتیاز 850 گرفته:27:
یه صحبتایی ام بود که مدیر شرکت گفته Cpu 650 هست و چیپ گرافیکی نداره:27:

30-11-2011, 22:13
850 =))))))))))) ، خدایا =)))))))))))))
یعنی آدم Optimus One بگیره اینو میخوره :دی

bejanyar
02-12-2011, 11:27
دوستان من نمی دونم چرا خودتون رو خسته می کنید و می خواین اونایی رو که می خوان این گوشی رو بخرن منصرف کنید .....
خوب هر کسی می تونه واسه پول خودش تصمیم بگیره ... حتی اگر بریزه دور .... :31:
بذارین بخرن ... ما هم گوشی های خودمون رو استفاده می کنیم ... بعدش هم که تو دستشون ترکید و مردند ... با همون گوشی های خودمون براشون پیام تسلیت می فرستیم ..... :5: :31:

02-12-2011, 11:36
تا حدی باهاتون موافقم...
ولی باید یه کم سعی کنیم که سطح دانش مردممونو از تکنولوژی ببریم بالا... که از این به بعد فکر نکنن "جنس عالی = چیزی که تو تلویزیون ملی :| تبلیغ بشه"...

h!tman
02-12-2011, 22:49
از خنده پاره شدم!=)))))))))))))

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

یارو فقط لاک اسکرین رو وا میکنه میبنده
تلفظ هاش تو حلقم=))))))

n.a.b.a.t
03-12-2011, 17:22
اخرین قیمت 350 تومن بود. تو علاعدین

ali703
03-12-2011, 18:45
به نظر من سی پی یوش خیلی پایینه نسبت به قیمتش. ولی واسه شروع میتونه خوب باشه.

CHAPTER
07-12-2011, 12:03
به گزارش مشرق، شرکت ارتباط همراه گویا اروند در سال 1386 به منظور تولید گوشی های تلفن همراه ایرانی تاسیس شد. این شرکت برای محصولات خود برند تجاری جنرال لوکس یا به اختصار GLX را انتخاب کرد.
GLX با عرضه گوشی های مبتنی بر سیستم جاوا مانند: 2690 و 2610 کار خود را در منطقه آزاد اروند آغاز کرد.
این شرکت به تازگی با معرفی گوشی جدید خود که با نام G1 شناخته می شود توانست قدم بلندی در عرصه گوشی های هوشمند بر دارد. البته لازم به ذکر است همچنان انتقادهایی از سوی کارشناسان به این گوشی وارد می شود که برخی از آن ها تا حدود زیادی منطقی به نظر می رسد.
این گوشی دارای یک صفحه نمایش 4.1 اینچی با کیفیت 800×480 است. این کیفیت تصویر شاید زیاد بالا نباشد اما به نظر قابل قبول می رسد. glx G1 تنها 100 گرم وزن دارد و از منوی فارسی نیز پشتیبانی می کند.

شکل ظاهری:

در مورد شکل ظاهری این گوشی صحبت های بسیاری شده است. بیشتر افراد از شباهت بیش از حد آن به مدل های HTC و یا Motorola ایراد گرفته اند. البته این صحبت ها تا حدی بی ربط هم نیست. این گوشی هیچگونه نوآوری در مورد شکل ظاهری نداشته است.
عدم خلاقیت را می توان بزرگترین ضعف این گوشی دانست. شاید برای شما هم جالب باشد که این گوشی به کدام گوشی خارجی بیشتر شبیه است.

گوشی IVIO DG80 ، تلفن همراهی است که بیشتر کارشناسان معتقدند شباهت های ظاهری زیادی با مدل عرضه شده G1 دارد.

Dual SIM On 3G GSM + GSM
Android OS v2.3 Gingerbread
Touch Screen capacitive multi-gesture
Display 4.1"
5.0MP Camera with Flash Light dan Auto-Focus
G-Sensor

سیستم عامل آندروئید:

مهمترین نکته ای که باعث شد تا توجه بسیاری به سمت گوشی G1 جلب بشود سیستم عامل آن بود. G1 مبتنی بر سیستم عامل آندروئید نسخه 2.3 کار میکند. این سیستم عامل به نوعی آخرین سیستمی است که آندروئید به صورت رسمی وارد بازار کرده است.
این سیستم عامل جزو پر طرفدارترین و یکی از بهترین سیستم هایی است که در حال حاضر بر روی گوشی های متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.
از امکانات آن می توان به برنامه های متفاوت و همچنین یک محیط کاربردی زیبا اشاره کرد. همچنین کار با این سیستم بسیار آسان و لذت بخش است.
از این سیستم عامل در گوشی های بزرگی همچون: Galexy sII ، Xperia Arc و غیره استفاده می شود. البته همچنان اطلاعات زیادی در مورد پردازشگر این گوشی در دست نیست اما باید در حدی باشد که بتواند بدون مشکل این سیستم عامل را همراهی کند.

دوربین:

این گوشی به یک دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز است. این دوربین در نوع خود و در بین گوشی های این سطح در حد متوسطی قرار دارد.
گوشی های جدید بیشتر به حالت HD یا کیفیت بالا فیلمبرداری می کنند اما کیفیت فیلم برداری G1 به صورت MPG4 است که در نوع خود زیاد قابل قبول نیست.

دیگر امکانات:

از دیگر امکانات این گوشی می توان به سیستم Wi-Fi آن اشاره کرد که در این روزها با توجه به نیاز روز افزون کاربران به این سیستم نقطه قوتی برای G1 است. همچنین این گوشی به بلوتوث نسخه 2.1 مجهز است.
نکته قابل توجه، پشتیبانی این گوشی از مرکز اشتراک گذاری فیلم یا YOUTUBE است که معمولا در بین گوشی های ایرانی دیده نمی شود.
glx G1 دارای حافظه داخلی 512 مگابایت است و همچنین قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت توسط کارت های مموری SD را دارا است.
باتری این گوشی نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شما می توانید با یک بار شارژ به مدت 400 دقیقه صحبت کنید. همچنین این باتری قابلیت نگهداری شارژ برای مدت 1200 ساعت را دارا است.
قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.

amin148
07-12-2011, 15:32
قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.

لطفا مثه صدا و سیما حرف نزنید .
میشه چند تا از این کااااااااااااااارشناسان و فروشندگان عزیز و عالی مقام رو معرفی کنی؟ یا بگی کجا از این گوشیه high end حمایت کردن؟

mojtabaalemi
11-12-2011, 18:04
من متاسفم برای کسایی که این گوشی رو با ace مقایسه میکنن. رزولوشن ایس MIDP هست و جی وان HIDP .
اندازه صفحه ایس 3.5 اینچه و جی وان 4.1
رزولوشن فلم برداری ایس به طرز احمقانه ای 240x320 هست! مطمئنا رزولوشن فیلم برداری جی وان بالاتره. شک نکنین.
رم ایس 256 مگابایته و رم جی وان 512 مگابایت.
مطمئن باشین GPU جی وان از adreno 200 که توی ایس هست ضعیف تر نیست.
باتری 2000 میلی آمپری جی وان محشره . من بیشتر از 1500 توی گوشیهای متداول ندیده بودم.
ایکسریا مینی هم به نظرم صفحش خیلی کوچیکه.

اما optimus black (رنگ سفیدش ) که توی مشهد من دیدم 410 تومنه و خود رنگ مشکیشم 430 تومنه . خیلی از این گوشی بهتره.

PersiAndroid
11-12-2011, 19:04
من متاسفم برای کسایی که این گوشی رو با ace مقایسه میکنن. رزولوشن ایس MIDP هست و جی وان HIDP .
اندازه صفحه ایس 3.5 اینچه و جی وان 4.1
رزولوشن فلم برداری ایس به طرز احمقانه ای 240x320 هست! مطمئنا رزولوشن فیلم برداری جی وان بالاتره. شک نکنین.
رم ایس 256 مگابایته و رم جی وان 512 مگابایت.
باتری 2000 میلی آمپری جی وان محشره . من بیشتر از 1500 توی گوشیهای متداول ندیده بودم.
ایکسریا مینی هم به نظرم صفحش خیلی کوچیکه.

اما optimus black (رنگ سفیدش ) که توی مشهد من دیدم 410 تومنه و خود رنگ مشکیشم 430 تومنه . خیلی از این گوشی بهتره.

اولا كه رزلشن در ايس بسته به سايز صفحه متعادل هست
و سايز صفحه هم سليقه اي هست
رزلشن فيلمبرداري ايس بعد از آپديت vga شده...
شما كه هنوز رزلشن فيلمبرداري g1 رو نميدوني پس چطوري ازش دفاع ميكني؟؟؟؟
با پردارزنده اي كه داره رمش يك هم كه باشه فرقي به حالش نمي كنه...
يه انگري بردز رو نميتونه بدون لگ اجرا كنه....
دوست عزيز اصلا اين gpu نداره... و اصلا بازي هايي كه تو ايس اجرا ميشه رو نميتونه اجرا كنه...
باتري هم فقط ميلي آمپر نيست و كيفيت مواد سازنده هم مهمه... يه باطري اصلي و با كيفيت خيلي از يه باتري بي كيفيت كه ميلي آمپر بالاتري هم داشته باشه بهتر جواب ميده و در ثاني بسته به مصرف گوشي هم ممكنه يه باتري براي يه گوشي مناسب و كافي باشه و يا يه باتري واسه يه گوشي كم بياره و تو كه هنوز تست نكردي چطوري ميگي محشره؟ اپتيموس كه گفتي خيلي گرونتره بعد شد خيلي بهتره؟ در اصل هم قيمتن انگار ولي خودت وجدانت تير كشيد يهو... از اين گوشي اندرويدياي چيني بزياد تو بازار هست مثلا مث اين كه چيپشم با g1 يكيه:

11-12-2011, 19:47
آره شاید ضعیف تر نباشه... ولی مشکل اساسی اینه که جی وان اصلا جی پی یو نداره : ))

11-12-2011, 19:47
آره شاید ضعیف تر نباشه... ولی مشکل اساسی اینه که جی وان اصلا جی پی یو نداره : ))

mojtabaalemi
11-12-2011, 22:45
ولا كه رزلشن در ايس بسته به سايز صفحه متعادل هست
و سايز صفحه هم سليقه اي هست
رزلشن فيلمبرداري ايس بعد از آپديت vga شده...
شما كه هنوز رزلشن فيلمبرداري g1 رو نميدوني پس چطوري ازش دفاع ميكني؟؟؟؟
با پردارزنده اي كه داره رمش يك هم كه باشه فرقي به حالش نمي كنه...
يه انگري بردز رو نميتونه بدون لگ اجرا كنه....
دوست عزيز اصلا اين gpu نداره... و اصلا بازي هايي كه تو ايس اجرا ميشه رو نميتونه اجرا كنه...
باتري هم فقط ميلي آمپر نيست و كيفيت مواد سازنده هم مهمه... يه باطري اصلي و با كيفيت خيلي از يه باتري بي كيفيت كه ميلي آمپر بالاتري هم داشته باشه بهتر جواب ميده و در ثاني بسته به مصرف گوشي هم ممكنه يه باتري براي يه گوشي مناسب و كافي باشه و يا يه باتري واسه يه گوشي كم بياره و تو كه هنوز تست نكردي چطوري ميگي محشره؟ اپتيموس كه گفتي خيلي گرونتره بعد شد خيلي بهتره؟ در اصل هم قيمتن انگار ولي خودت وجدانت تير كشيد يهو... از اين گوشي منظورم این نبود که رزولوشن در صفحه ایس نامتعادله نه تا iphone 3gs دقیقا همین رزولوشن و همین اندازه صفحه ایس رو اپل استفاده میکرد ولی منظورم این بود که بسیاری از اپلیکیشنا و بازیا و ویجتا و ... اصلا برای MIDP عرضه نمیشن و فقط برای HIDP عرضه میشن.

اندازه صفحه هم درسته که سلیقه ایه . یکی دوست داره اندازه صفحش کوچیک باشه بره x10 mini بخره ولی حق نداره به این دلیل بیاد این گوشی رو مثلا با وایلدفایر اس مقایسه کنه .

لطفا منبع این حرفتون که رزولوشن فیلم برداری ایس توی آپدیتا شده vga رو بدین. من در جریان نبودم ولی من فکر میکنم g1 هم همین رزولوشن باشه.

پردازنده جی وان از ایس قویتره . بنچمارکو نگاه کن.مشخصه. رم هم در هر صورت بیشتر باشه بهتره. توی رم 256 شما 5 تا دسکتاپتو ویجت بذاری یه لانچر غیراز لانچر اصلی استفاده کنی و 2 تا سرویس باز باشن محدودیت پیدا میکنی.شما که خودت استادی .

این گوشی angry birds و cut the rope و fruit ninja و ... رو راحت اجرا میکنه . هم کسایی که دارن میگن، هم توی تبلیغ تلویزیونیش نشون میده و هم توی کلیپی که توی آپارات گذاشتم میتونید ببینید. آسفالت 5 رو هم اجرا میکنه ولی بدلیل ضعف GPU نسبت به گوشی های high end توی بازیای سنگین Gameloft لگ میزنه.

عزیزان کسی که میگه این گوشی GPU نداره از دو حالت خارج نیست. یا داغون بی اطلاعه از دنیای اندروید یا با غرض داره حرف میزنه . به نظرتون این که توی مشخصات اومده Opengl 2.0 support یعنی با cpu ساپورت میکنه؟ انگری بردزو با cpu رندر داره میکنه؟ Live Wallpaper رو با چی رندر میکنه؟ اصلا گوشی بدون Gpu روش اندروید نصب میشه اونم 2.3 ؟ نکنه فکر کردین S60v5 ه؟ آخه symbian 3 هم دیگه gpu لازم داره .

در مورد باتری گفتم که یه مقایسه کنیم. گوشیهای 4 اینچی فعلی باتری های تا 1500 میلی امپری دارن . مثلا x10 من 1500 هست . خوب این گوشی بدلیل 2000 میلی بودن از یه طرف و بدلیل 650 مگاهرتزی بودن احتمالی پردازنده از طرف دیگه خوب باتری نگه میداره. اظهر من الشمسه.
اون حرفتم که در مورد کیفیت مواد سازنده باتری و اینا گفتی دیگه ببخشید مثل حرفای فروشنده های کم اطلاعات به مشتری های تعطیل بود. باتری اگه بی کیفیت باشه توی عمر باتری تاثیر بسزایی نداره. بلکه توی عمر باتری بعد از تعداد به خصوصی شارژ و دشارژ تاثیر داره. مثلا باتری های اپل بعد از چندین هزار سیکل ( چه مک بوکا و چه idevice ها ) بازم 80 درصد اولشون باتری نگه میدارن . که بنده معتقدم غیر از اپل همه ی باتری های دیگه برندا از این لحاظ ول معطلن.

به هرحال حرف من منطقیه و سرشم هستم. ایس اصلا توی رده ی میانیه و مقایسه نمیشه با این گوشی. و اپتیموسم همون طور که گفتم سفیدش ( که به نظرم خیلی خوشگلتره ) توی مشهد 410 تومنه بلکم توی تهران ارزون تر باشه و با همین قیمتم حدود 20-30 تومن از جی وان گرونتره (اگه جی وان همون 389 تومن باشه ) که به ازای این گرونتر بودن اندک شما یه گوشی نازک با تضمین اپدیت ICS و با پردازنده با معماری Cortex A8 و با ال سی دی Nova و جی پی یو Powervr Sgx 530 که بدک نیست و یکم از adreno 205 ضعیفتره رو میتونی بخری. پس میرزه.
وجدان بنده تیر نمیکشه ولی قلبم از صمیم دل هر چی بخوای...

PersiAndroid
11-12-2011, 23:48
~ﺱ ﻓﯿﻠﻢ ﺗﻮ ﺁ~ﺍﺭﺍﺕ ﺗﻮﯾﯽ ؟؟؟ :ﺩﯼ
ﺑﻠﻪ ~ﺭﺩﺍﺯﻧﺪﺵ ﺍﺯ ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ....
ﮐﺪﻭﻡ ﺑﻨﭽﻤﺎﺭﮎ .؟ ﺗﻮ ﮐﻮﺍﺩﺭﺍﻧﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۸۰۰ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ
ﺗﻮ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﭼﯽ~ﺵ ﭼﯿﻪ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯽ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ .؟

PersiAndroid
11-12-2011, 23:56
ﭼﯽ~ﺷﻮ ﮐﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ mediatek -MTK6573- ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ۲ ﺑﻌﺪﯼ ﻭ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺠﺘﻤﻊ ~ﺭﺩﺍﺯﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ

h!tman
12-12-2011, 00:50
وقتی جی پی یو نباشه سی پی یو کار پردازشی
وال پیپر و و و و رو انجام میده
این سیستم توی Pc هم وجود داره و G1 هم با تست کوادرانت 800اسکور گرفته! از اپتیموس وان کمتر
ولی چرا هیچ نرم افزاری چیپ این رو نشون نمیده ؟ برادران چینی انگار یک چیز خوفی از خودشون در آوردن هنوز نرم افزاری موفق به شناسایی نشده..

mojtabaalemi
12-12-2011, 10:45
~ﺱ ﻓﯿﻠﻢ ﺗﻮ ﺁ~ﺍﺭﺍﺕ ﺗﻮﯾﯽ ؟؟؟ :ﺩﯼ
ﺑﻠﻪ ~ﺭﺩﺍﺯﻧﺪﺵ ﺍﺯ ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ....
ﮐﺪﻭﻡ ﺑﻨﭽﻤﺎﺭﮎ .؟ ﺗﻮ ﮐﻮﺍﺩﺭﺍﻧﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۸۰۰ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ
ﺗﻮ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﭼﯽ~ﺵ ﭼﯿﻪ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯽ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ .؟ فیلم توی آپاراتو فقط من آپلود کردم ، اون شخص توی فیلم من نیستم.
کی گفت از اس 2 بهتره.
این بنچ چیپ گلکسی جیو و ایس که از آپتیموس وانم قویتره :

رو حرف پ هم کارکن.
من حرفم اینه که این گوشی از ایس صد در صد بهتره . دلایلم رو هم گفتم.
دلیل نمایش ندادن چیپ توی نرم افزارا اینه که این نرم افزارا فقط چیپای معروفو توی دیتابیس دارن یعنی snapdragon و tegra و cortex . تبلتای آرکاسم همین مشکلو داره.

PersiAndroid
12-12-2011, 10:54
بنچ گالكسي جيو و ايس...؟ چه ربطي داره؟
كلا اين چيه گذاشتي؟ ماله چه گوشي هست؟ و چه نرم افزاريه؟؟؟؟؟ و چه ورژنيش!
"وقتي با موبايل ميام پچ فارسي رام گوشي كه با "پ" مشكل داره يكم اذيت مي كنه"

mojtabaalemi
12-12-2011, 12:40
چیپ MSM7227 که نسخه 600 مگاهرتزیش روی optimus one و wildfire s و explorer و fit و galaxy mini و ... هست و نسخه 800 مگاهرتزیش روی optimus net و galaxy gio و galaxy ace هست. این بنچ روی گالاکسی جیو با رام رسمی فرویو گرفته شده و از سایت gsmarena لینک شده .
بنابراین به طریق اولی چیپ اپتیموس وان که 600 هست از این ضعیفتره . چه برسه به جی وان که امتیازش حدود 850 هست. و دوستمون که هی میگفتن از اپتیموس وان ضعیفتره باید جواب بدن.
در مورد پ شوخی کردم به دل گرفتی؟

Davood_titan
12-12-2011, 12:50
کسی این گوشیو خریده ببینه چطوریه ؟

PersiAndroid
12-12-2011, 13:09
چیپ MSM7227 که نسخه 600 مگاهرتزیش روی optimus one و wildfire s و explorer و fit و galaxy mini و ... هست و نسخه 800 مگاهرتزیش روی optimus net و galaxy gio و galaxy ace هست. این بنچ روی گالاکسی جیو با رام رسمی فرویو گرفته شده و از سایت gsmarena لینک شده .
بنابراین به طریق اولی چیپ اپتیموس وان که 600 هست از این ضعیفتره . چه برسه به جی وان که امتیازش حدود 850 هست. و دوستمون که هی میگفتن از اپتیموس وان ضعیفتره باید جواب بدن.

نه :20:
چيپش اينه MTK6573 mediatek - 650mhz

روي اينم هست:

يه مدل چيپ قديميتر روي اين:

خوبيه اين چيپ اينه كه سرعت مناسب و خوبي داره

ali703
12-12-2011, 13:28
کلا گوشی خوبه؟ قیمتش چنده؟؟

PersiAndroid
12-12-2011, 13:53
من تو اصفهان قيمت كردم 420 مي گفت خود نمايندگي glx هم بود

Pedram_mrn
12-12-2011, 15:31
من اصلا دلیل مقایسه این گوشی رو با جیو و وان نمیفهمم... گوشی ها اصولا با گوشی های هم رنج قیمت خودشون مقایسه میشن، که این گوشی هیچ حرفی برای گفتن نداره...با این پول میشه بلک، نئو، ری، نکسوس اس، و اینارو خرید وخیالتون راحته که وقتی باهاش کار میکنید تو دستتون منفجر نمیشه...
ایرانی نبودن این گوشی هم که ثابت شد پس خواهشا نیاید بگید چون ایرانیه با این قیمت میارزه و فلان و فلان....

12-12-2011, 15:56
این یوزر نبات که بن شد میگفت تو علاالدین 350 هم دیده...

یعنی از ایس قوی تره دیگه؟؟؟ دوستم ایس داره ، میتونم یه روز ازش بگیرم بنچمارک و اینا رو ردیف کنم :>:دی
2 تا نکته دیگه هم میمونه :
1- اسکور بنچمارک توی فرویو تفاوت خیلی زیادی با جینجر برد داره... کاملا تفاوت زیاد...
2- رام این گوشی عملا خامه... اصلا قابل مقایسه با رام های سامی و ... (به ویژه اچ تی سی :دی) که این همه اپلیکیشن در حال اجرا توی رام هست ، نیست...

ای کاش یه آپتیمس وان یا مینی یا وایدفایر دستم بود... حتما بنچمارک میگرفتم که مشخص شه ، "این گوشی احمقانه ترین گزینه ایه که یه نفر واسه خرید میتونه داشته باشه" ...

Pedram_mrn
12-12-2011, 20:31
این یوزر نبات که بن شد میگفت تو علاالدین 350 هم دیده...

یعنی از ایس قوی تره دیگه؟؟؟ دوستم ایس داره ، میتونم یه روز ازش بگیرم بنچمارک و اینا رو ردیف کنم :>:دی
2 تا نکته دیگه هم میمونه :
1- اسکور بنچمارک توی فرویو تفاوت خیلی زیادی با جینجر برد داره... کاملا تفاوت زیاد...
2- رام این گوشی عملا خامه... اصلا قابل مقایسه با رام های سامی و ... (به ویژه اچ تی سی :دی) که این همه اپلیکیشن در حال اجرا توی رام هست ، نیست...

ای کاش یه آپتیمس وان یا مینی یا وایدفایر دستم بود... حتما بنچمارک میگرفتم که مشخص شه ، "این گوشی احمقانه ترین گزینه ایه که یه نفر واسه خرید میتونه داشته باشه" ...

من یه فایلدفایر اس دم دستم بود اگه تونستم بنچ میگیرم میام میزارم:46:

Davood_titan
12-12-2011, 21:16
من تو اصفهان قيمت كردم 420 مي گفت خود نمايندگي glx هم بود

ادم گالکسی s رو ول کنه بچسبه به این گوشی

mojtabaalemi
12-12-2011, 22:58
نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلا نفهمیدی من چی میگم.

من این گوشی ر ودارم .
خوب کاربر تازه وارد بی ادب بفرمایین نظرتون در بارش چیه.

h!tman
12-12-2011, 22:59
ادم گالکسی s رو ول کنه بچسبه به این گوشی

مهم خلوص نیت چینی داشتنه:40::40:
گالکسی اس کیه ؟:19::19::2:

Davood_titan
12-12-2011, 23:01
گالکسی اس کیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گالکسی اس کیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونی
هم قیمت glx

h!tman
12-12-2011, 23:04
گالکسی اس کیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونی
هم قیمت glx
من عاشق فون های Glx هستم
:27:
چون اسمش که Glx ه
فونت عربی
ساخت کشور مورد علاقم چینه

Davood_titan
12-12-2011, 23:09
من عاشق فون های Glx هستم
چون اسمش که Glx ه
فونت عربی
ساخت کشور مورد علاقم چینه

نکنه عاشق ماشینشی که طرفدارشی

12-12-2011, 23:12
عزیزم ایشون داره تیکه میندازه اگه دقت کنی :دی

mohsen83ir
13-12-2011, 19:09
گویا قیمت رو کاهش دادن.

آل دیجیتال قیمت رو آورده پائین.

310 هزار تومان

PersiAndroid
13-12-2011, 19:23
قیمت مناسب براش حدود 200 تومنه

h!tman
14-12-2011, 19:24
گویا قیمت رو کاهش دادن.

310 هزار تومان

بخواد رقابت کنه باید با Galaxy Y رقابت کنه
باید بشه 210فوقش!
تایید رئوف!

ehsanch
15-12-2011, 21:20
گویا قیمت رو کاهش دادن.

310 هزار تومان

ممنون از اطلاع رسانی کاملا به جا. میخواستم یه دست دو شو بگیرم 300 ها.

PersiAndroid
15-12-2011, 22:02
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻦ ﻭﻟﯽ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﮐﻨﯿﻦ

mahyarSAMSUNG
16-12-2011, 12:09
واقعا همشو ایران ساخته ؟ چطوری گوگل سیستم عاملشو به یه شرکت ایرانی داده ؟

PersiAndroid
16-12-2011, 12:34
نه مهیار جان کجای کاری این یه گوشیه ساخت چینه که هرشرکتی میخره مارک خودشو میزنه روش مثلا این فلیپینیش:

بقیه گوشیاش رو هم از یه کار خونه دیگه میخره :

16-12-2011, 13:31
چطوری گوگل سیستم عاملشو به یه شرکت ایرانی داده ؟
اندروید اوپن سورسه ، نتیجش هم میشه این که راحت یه رام واسش کوک میکنن...

h!tman
16-12-2011, 13:43
خبر فوری:
خودکشی اریک اشمیت در اولین برخورد با GLX G1

sourena
16-12-2011, 13:46
حالا گوشی خوبیه یا گوشی به درد نخوریه؟

فعلا که یه کشته هم داده :27:

نفس))
16-12-2011, 13:53
سلام. ببخشد من تازه عضو این سایت شدم با روال کارشون آشنا نیستم لطفا یکم راهنماییم کنین مرسی.:20:

h!tman
16-12-2011, 13:55
حالا گوشی خوبیه یا گوشی به درد نخوریه؟

فعلا که یه کشته هم داده :27:
سوپر ابر فون GLX ه
هنوز نفهمیدن سی پی یوش دقیق چیه!:دی یکی از بچه ها گیرش اومده بود با هر نرم افزاری مدل سی پی یو رو نشون نداد :))

sourena
16-12-2011, 14:22
سوپر ابر فون GLX ه
هنوز نفهمیدن سی پی یوش دقیق چیه!:دی یکی از بچه ها گیرش اومده بود با هر نرم افزاری مدل سی پی یو رو نشون نداد :))

جنس پیشرفته همینه دیــگه : ))

16-12-2011, 14:28
آقا این SetCPU ، واسه تغییر فرکانس که باید روت باشه... ولی آیا بدون روت ، فرکانس رو نشون میده؟؟؟
فقط فرکانس در بیاد حله :دی 99% 650 مگاست... ولی بازم 100% نیست :دی

5ajad
16-12-2011, 14:39
یه چیزی به سرم زد الان:دی
نکنه اینا بیان واردات گوشی های خارجی رو ممنون کنن برای حمایت از این glx ؟ ((:

PersiAndroid
16-12-2011, 14:49

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

میگم sourena این جریان کاربر حرفه ای چیه اونوخ اونوخ؟ :31:

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

تو چنتا پست قبل ترم در مورد این چیپ لینک گذاشته بودم

روي اينم هست:

يه مدل چيپ قديميتر روي اين:

این گوشیو :31: :

PersiAndroid
18-12-2011, 14:09
دوست عزیز اولا تقاضا دارم که محترمانه حرف بزنی
بعد اینکه بله این گوشی نباید با galaxy y مقایسه بشه چون اون حدود 170 -80 تومنه این 390 تومنه

و خب galaxy y پردازنده ی 830 مگاهرتزی داره که تو این رده قیمت خودش مناسبه
ولی آیا این گوشی رو میشه با همقیمتاش مثل گالکسی اس و نکسوز اس و نئو و پلی و بقیه مقایسه کرد؟؟؟
تنها گوشیایی که میشه مقایسه کرد همین galaxy y و تو این رده قیمتاس... که بازم به نظر من به این ترجیح داده میشه

mojtabaalemi
19-12-2011, 10:16
و خب galaxy y پردازنده ی 830 مگاهرتزی داره که تو این رده قیمت خودش مناسبه
ولی آیا این گوشی رو میشه با همقیمتاش مثل گالکسی اس و نکسوز اس و نئو و پلی و بقیه مقایسه کرد؟؟؟
تنها گوشیایی که میشه مقایسه کرد همین galaxy y و تو این رده قیمتاس... که بازم به نظر من به این ترجیح داده میشه
این گوشی از همه ی گوشی های رده بالا ضعیفتره و ارزش خرید نداره.
ولی چون ارزونش کردن اگه کسی صفحه بزرگ براش مهم باشه از ایس بهتره.
ولی مقایسه با y نشان از خودباختگی شدید مقایسه کننده داره. رزولوشن و اندازه صفحه اون گوشی اصلا مقایسه نمیشه با G1 .

mohsen83ir
21-12-2011, 18:50
ولی چون ارزونش کردن اگه کسی صفحه بزرگ براش مهم باشه از ایس بهتره.
ولی مقایسه با y نشان از خودباختگی شدید مقایسه کننده داره. رزولوشن و اندازه صفحه اون گوشی اصلا مقایسه نمیشه با G1 .

هر چند معتقدم قیمت این گوشی باید پائین تر از اینی که هست بیاد ، یا اینکه سخت افزارشو ارتقا بدن.

اما برای افرادی مثل من (البته من قصد خرید اینگوشی رو ندارم) که اهل بازی نیستن و از گوشی هوشمند بیشتر استفاده برای مطالعه ایبوک و صفحه وب دارن، این گوشی با همین قیمت 310 تومنیش از گالکسی Y که هیچی از گلکسی ایس هم بهتره.

PersiAndroid
21-12-2011, 19:06
ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺒﺎﺭﮎ....
ﺍﮔﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺑﯿﺎﺩ ﺣﺪﻭﺩ ۲۰۰ ﺧﻮﺑﻪ
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﺒﻮﮎ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﮐﻠﯽ ﺗﺒﻠﺖ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﯼ ﭼﯿﻨﯽ ﻫﺴﺖ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﮐﯿﻔﺖ ﺳﺎﺧﺘﺸﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﻧﯿﺲ
ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺣﺪﻭﺩ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺯ ﻣﺎﺭﮐﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺳﻮﻧﯽ ﻫﺴﺖ

mohsen83ir
24-12-2011, 17:46
ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺒﺎﺭﮎ....
ﺍﮔﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺑﯿﺎﺩ ﺣﺪﻭﺩ ۲۰۰ ﺧﻮﺑﻪ
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﺒﻮﮎ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﮐﻠﯽ ﺗﺒﻠﺖ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﯼ ﭼﯿﻨﯽ ﻫﺴﺖ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﮐﯿﻔﺖ ﺳﺎﺧﺘﺸﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﻧﯿﺲ
ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺣﺪﻭﺩ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺯ ﻣﺎﺭﮐﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺳﻮﻧﯽ ﻫﺴﺖ

منظورتون از اکانت جدید ، من بودم؟
من اکانت دیگه ای نداشتم که این جدید باشه.

ضمن اینکه من که گفتم من قصد خرید این گوشی رو ندارم، قصد خرید و استفاده از تبلت رو هم ندارم چون بزرگتر و سنگینتر از اون چیزیه که بخوام همیشه همرام داشته باشم.

منتظرم ببینم گلکسی نوت تو دست به لحاظ ابعاد و وزن چطوره و آیا قیمتش بهتر از اینی که هست میشه یه نه.

mehdi_08
27-12-2011, 18:43
قیمتش شده 320 تومن
باید بازم ارزون تر کنن

Pedram_mrn
28-12-2011, 15:52
خوب گفته بودم یه بنچمارک از Wildfire S میذارم واسه مقایسه اینم بنچ کوادرانت با امتیاز 750

همون طور که میبینید امتیاز نسبتا خوبی گرفته مخصوصا امتیاز CPU و GPU
2050 واسه این CPU واقعا عالیه...امتیاز های 2D و 3D هم بد نیست در حد خودش
دلیل پایین بودن امتیاز هم برمیگرده به I\O(یه رم 2 گیگ معمولی) که شما با تغییر فرمت به XET4 میتونید به بالای 2000 برسونیدش... اگه یه همچین بنچمارکی هم یکی از GLX بذاره خیلی خوب میشه:27:

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

راستی عکس هم با گلکسی اس خودم گرفته شده:21:

crazymohamad
05-01-2012, 23:41
دوست عزیز گوشی های سری وایلدفایر اچ تی سی اصلا شتابدهنده گرافیکی یا GPU توشون نیست!!!!(اگه یه بازی HD نصب کنی گوشیت میترکه!!!!! :-) همونطور که میبینی نمره ضعیفی هم از قسمت 3D به گوشیت داده شده!!!
تو پست اول که الان ویرایش شده میتونی بنچمارک GLX رو که دوستمون قرار داده ببینی بالای 800 هستش..
البته طبیعیه چون فرکانس پردازنده GLX حدود 50 هرتز از گوشی توو بیشتره ولی در کل جفتشون به درد لای جرز میخورن!!!!!!!

من چند ماه پیش X8 داشتم که روش چیپ گرافیکی ADRENO200 داره و باهاش بازی های HD مثل GTA /NOVA 1&2 /PES12 و assasins Creed و خیلی از بازیهای گرافیکی توهمه سبک ها رو امتحان کردم خیلیم راحت بالا آورد!
پردازندشم با اوورکلاک به 800رسوندم و تو بنچمارک ها تا 1300 هم پیش رفتم!!!!!!!

راستی اینم به دوستایی که میخوان بخرن بگم آخرین قیمت GLX G1 تو طبقه پنج علائدین 284 هزار تومنه ولی بازم مفت گرونه!
باید بیاد زیر 150!!!!!!!

Pedram_mrn
06-01-2012, 00:22
دوست عزیز گوشی های سری وایلدفایر اچ تی سی اصلا شتابدهنده گرافیکی یا GPU توشون نیست!!!!(اگه یه بازی HD نصب کنی گوشیت میترکه!!!!! :-) همونطور که میبینی نمره ضعیفی هم از قسمت 3D به گوشیت داده شده!!!
تو پست اول که الان ویرایش شده میتونی بنچمارک GLX رو که دوستمون قرار داده ببینی بالای 800 هستش..
البته طبیعیه چون فرکانس پردازنده GLX حدود 50 هرتز از گوشی توو بیشتره ولی در کل جفتشون به درد لای جرز میخورن!!!!!!!

من چند ماه پیش X8 داشتم که روش چیپ گرافیکی ADRENO200 داره و باهاش بازی های HD مثل GTA /NOVA 1&2 /PES12 و assasins Creed و خیلی از بازیهای گرافیکی توهمه سبک ها رو امتحان کردم خیلیم راحت بالا آورد!
پردازندشم با اوورکلاک به 800رسوندم و تو بنچمارک ها تا 1300 هم پیش رفتم!!!!!!!

راستی اینم به دوستایی که میخوان بخرن بگم آخرین قیمت GLX G1 تو طبقه پنج علائدین 284 هزار تومنه ولی بازم مفت گرونه!
باید بیاد زیر 150!!!!!!!

اولا تو نه شما....
دوما گوشی من گلکسی اس این واسه یه بنده خداییه...
دوست عزیزمجبور نیستی وقتی از چیزی اطلاع نداری پست بدی... وایلد فایر اس چیپ گرافیکیش Aderno 200 هست... این بازی ها هم Hvga هستند نه HD... نسخه ی HD این بازی ها به این رزولیشن نمیخوره...
این داستان بنچمارکم مال وقتی بود این گوشی 390 بود و ما میخواستیم بگیم قدرتش با چی یکیه...
البته 100 تا بالا پایین معجزه نمیخواد بکنه...

messi3
13-01-2012, 00:00
باسلام خدمت کاربران گرامی
داشتم توی اینترنت می گشتم که با یه چیز جالب روبرو شدم
گوشی جدید شرکت کلاهبردار جی ال ایکس که با نام گوشی ایرانی به هموطنان عزیز فروخته میشه یه نمونه گوشی چینی هست که این شرکت وارد می کنه و پس از 100 تومن افزایش قیمت اون رو می فروشه
آدرس سایت تولید کننده خارجی : Features IVIO DG-80 | Phones | IVIO - Innovation for Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم عکس گوشی (جی ال ایکس بش میگه G1)

لطفا این پست رو توی انجمن های مختلف پخش کنید تا همه بدانند ...

malakhak
13-01-2012, 00:37
باسلام خدمت کاربران گرامی
داشتم توی اینترنت می گشتم که با یه چیز جالب روبرو شدم
گوشی جدید شرکت کلاهبردار جی ال ایکس که با نام گوشی ایرانی به هموطنان عزیز فروخته میشه یه نمونه گوشی چینی هست که این شرکت وارد می کنه و پس از 100 تومن افزایش قیمت اون رو می فروشه
آدرس سایت تولید کننده خارجی : Features IVIO DG-80 | Phones | IVIO - Innovation for Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ile.php%3Fponsel%3DDG80%26view%3Dfeatures)

اینم عکس گوشی (جی ال ایکس بش میگه G1)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ges%2FDG-80.png)

لطفا این پست رو توی انجمن های مختلف پخش کنید تا همه بدانند ...

عزیز من همه می دانند ، شما یکم دیر متوجه شدی !!!

mehrshadmmm
15-01-2012, 19:29
بابا خداييش به جز رزولوشنش چيش از ايس بالا تره؟

mojtabaalemi
18-01-2012, 10:17
بابا خداييش به جز رزولوشنش چيش از ايس بالا تره؟ رم (512 در مقابل 256 ایس )
اندازه صفحه(4.1 اینچ در مقابل 3.5 اینچ)
باتری (2000 میلی آمپر)

تبلیغ جدید گوشی رو توی پست اول لینکدادم.

shahabprince
18-01-2012, 10:27
قیمتش هنوز بالاست
به نظر من 160 تومن براش کافیه

h!tman
18-01-2012, 16:26
خوشحالیم نخواستن Resistive بندازن روش:-j

mhr74
19-01-2012, 01:31
با سلام خدمت دوستان من می خواستم یه گوشی بخرم حداکثر تا 300 هزار تومان و اندرویدی باشه به نظر دوستان کدام یک از گوشی های زیر را بخرم بهتر است یا چیز بهتری تو این رنج قیمت هست ممنون
Samsung Galaxy Y S5360

GLX G1

PersiAndroid
19-01-2012, 02:25
ﻫﯿﭽﮑﺪﻭﻡ
1-ﺳﻮﻧﯽ ﺍﺭﯾﮑﺴﻮﻥ Live With Walkman حدود 300
2- ﺣﺪ ﺍﻗﻞ xperia mini حدود 280
3-x8 حدود 230
به هيچ وجه همچين هزينه اي براي خريد g1 نكنيد كه اشتباه محضه

siavash_rad
05-03-2012, 16:50
شرمنده بنده تاپیک رو اوردم بالا

بنده چند وقتیه دارمش در حد قیمتی که برام دراومد( 282) ازش راضیم
بنظرم خیلی بیشتر از این داره کار میکنه .
البته ایراد داره مثلا سرعت پایین ( با حافظه جانبی تایوانی بر طرف شد)

ضمنا روت شد مشکلی هم نداشت.

من به چشم یک گوشی کارگر بش نگاه میکنم زمین بخوره مشکلی نیست نسبت به قیمتش.

lovingyas
05-03-2012, 17:02
ﻫﯿﭽﮑﺪﻭﻡ
1-ﺳﻮﻧﯽ ﺍﺭﯾﮑﺴﻮﻥ Live With Walkman حدود 300
2- ﺣﺪ ﺍﻗﻞ xperia mini حدود 280
3-x8 حدود 230
دلیل اینکه شما میگید نخرید چیه؟؟؟؟؟
به نظر من فقط CPU نسبتا ضعیفی داره....
ولی بقیه چیزهاش خوبه
دوربینش هم من خودم عکس گرفتم.کیفیتش خوب بوده...
کیفیت صفحه هم خوبه بد نیست
اگر کسی دنبال گوشی آندرویدی ارزان قیمت میگرده من این گوشی رو بهش پیشنهاد میکنم
دوستم همین امروز خرید 280 تومان
20 تومان هم داد کلی براش برنامه ریختن...
دیگه توقع نداشته باشید که با 280 تومان به شما iphone 4s بدن که....
در حد خودش به نظر من گوشی خوبیه
خودم هم شاید برم بخرم

siavash_rad
05-03-2012, 17:41
نباید انتظار داشته باشید براتون بازی اجرا کنه مثل هلو.

زیاد هم ولی تعریفی نیست.

انگری برد رو اجرا میکه گاهی با لگ ولی نه اینقدر زیاد که اذیت بشه ادم

ولی در کمال تعجب من نرم افزار موقعیت یاب google sky map رو ران کرد البته با کمی لگ

silent-assassin
05-03-2012, 17:42
دلیل اینکه شما میگید نخرید چیه؟؟؟؟؟
به نظر من فقط CPU نسبتا ضعیفی داره....
ولی بقیه چیزهاش خوبه
دوربینش هم من خودم عکس گرفتم.کیفیتش خوب بوده...
کیفیت صفحه هم خوبه بد نیست
اگر کسی دنبال گوشی آندرویدی ارزان قیمت میگرده من این گوشی رو بهش پیشنهاد میکنم
دوستم همین امروز خرید 280 تومان
20 تومان هم داد کلی براش برنامه ریختن...
دیگه توقع نداشته باشید که با 280 تومان به شما iphone 4s بدن که....
در حد خودش به نظر من گوشی خوبیه
خودم هم شاید برم بخرم

الان با 280+20 گوشیهای دیگه ای هم از برند SE یا سامسونگ میشه خریدی که خیلی بهتر از این باشن

siavash_rad
05-03-2012, 18:05
الان با 280+20 گوشیهای دیگه ای هم از برند SE یا سامسونگ میشه خریدی که خیلی بهتر از این باشن

دوست عزیز میشه 3 تا مثال بزنید تو این رنج قیمت؟

بنده نماینده وارد کننده نیستما :31:

درسته این گوشی نمیتونه صفحه مثل s2 داشته باشه یا سرعت فلان ولی من هر چی گشتم انتخاب بهتری پیدا نکردم.

اصلا هم نمیگم ایرانیه میدونم کامل چینیه.

پی نوشت :

برای من اندازه صفحه خیلی مهم بود قبل از همه چیز

A/|\IR
05-03-2012, 19:34
ایکس 8 این گوشی رو میخوره!!
هر کی بخره پولشو دور ریخته
شما از صفحه بزرگش چه استفاده ای کردی؟ کلا چی کار میشه باش کرد: دی

siavash_rad
05-03-2012, 19:56

والا استفاده اصلی من همون نرم افزار اسکای مپ گوگل بود که باش مشکل ندارم

من اصلا نمیگم این خوبه بده اتفاقا.
شما یه بار بگیر دستت 1 ساعت باهاش ور برو ببین نظرت چیه راجع بهش.

lovingyas
05-03-2012, 22:26
خواهشا اگر کار کردید باهاش نظر بدید نه اینکه فقط مشخصاتشو خونده باشید
من خودم گوشی بازی زیاد کردم
نمیخوام ازش تعریف کنم
خیلی هم تعریفی نداره
اما میگم در حد همون قیمتش خوبه
چرا آخه X8 رو با این مقایسه میکنید
اون از یه شرکت جا افتاده و قدیمی و با تجربه هستش
این گوشی LCD بزرگتری نصبت به اون داره هم انداره این G1 بزرگتره
چون خیلی ها X8 رو به خاطر صفحه کوچیکش و اندازه کوچیکش نمیخرن
رفیقام X8 داشتن و 2-3 تاشون به خاطر کوچیک بودن اندازه و صفحه فروختن
دوربین X8 هم که 3.2 هستش
به نظر من X8 واسه دخترا بیشتر خوبه
تازه با X8 هم کار کردم بعد از یه مدت که برنامه و بازی بریزی روش به طور وحشتناک کند میشه
فقط نمیدونم فروش دست دوم این G1 چطوره
چون شاید بعد از یه مدت یکی بخواد به عنوان دست دوم بفروشه
به خاطر اینکه ایرانی هستش زیاد بخوره تو سرش و فروشش بعد از یه مدت به عنوان دست دوم سخت باشه
خلاصه من میگم این G1 در حد خودش گوشی خوبیه
این نظره منه شاید واسه بعضی ها چیز دیگه مد نظر باشه
یا علی

dash_mehdi
06-03-2012, 01:34

دوست عزیز و گلم
انصافا بگو تا حالا رو هم رفته چند دقیقه با این گوشی کار کردین و یا اصلا کار کردین؟

حدود یک هفته پیش رفیقم یک GLX G1 خرید و منم باهاش بودم در علاادین و با لوازم جانی و ستاپ گوشی رو هم در اومد 320.
نمی دونم چرا بعضی ها الکی میزنن تو سر محصولات ایرانی
بابا یه ذره هم که شده به این محصولات اعتماد کنیم و ایرانی بخریم
همین کارا رو کردیم که ما این جاییم و ژاپن اونجا
حالا چینی مینی هست فعلا مارک ایرانی روشه و گمرکی و یا قیمت دلار هم زیادش نکرده.
به مدت چند ساعت این گوشی دستم بود . به خدا هیچ مشکلی نداره.
والا از اپتیموس بلک خودم که 500 پولشو دادم سریع تر بود.
نگه داریه باطریش عالیه .
کیفیت صدا خوب قدرت اسپیکر عالی
کیفیت نمایشگر نسبت به قیمت عالی
اسفالت 5 رو به روانی اجرا میکنه و لودینگ بازی از گوشی خودم هم خیلی سریع تر میاد و کلا بازی های HD رو راحت اجرا میکنه.
در ضمن نمایشگر 4.2 اینچی این گوشی رو هم باید در نظر بگیریم که در این رنج بابت گوشی با نمایشگر 3.5 اینچی مثلا سامسونگ باید 400 تومن هزینه کنیم.
اندروید هم اخرین ورژن (توی ایران) هست یعنی 2.3
دوربین گوشی رو هم تست کردم انصافا عالیه. کاملا درخشنده و پر نور.
هیچ هنگی هم من درش ندیدم.
منوی گوشی هم یه حالت تقریبا 3D داره و جالبه.

در کل به نظر من این گوشی هیچ عیبی نداره و تا 30 - 40 تومن بالاتر از قیمتش هم می ارزه اونم فقط به خاطر مارکش.

dash_mehdi
06-03-2012, 01:45

واقعا ببخشید دوست عزیز ولی این جملتون خنده داره
براتون هم متاسفم که ندیده و نشناخته این جوری این گوشی رو می کوبید.
اتفاقا در توضیحاتی که در پست قبل دادم باید بگم دقیقا رفیقم گوشیه قبلیش ایکس 8 بود.
ایکس 8 رو باید با GLX PC700 مقایسه کرد.
با ایکس 8 زیاد کار کردم و باید بگم که کند ترین,بی کیفیت ترین و ... گوشیه اندروید هست و اصلا قابل قیاس با G1 نیست.

dash_mehdi
06-03-2012, 02:29
دوست عزیز اگر من هم گلکسی نوت داشتم حتما مثل شما فکر میکردم (دیگه کامل در پ خ بهتون توضیح دادم)
این گوشی تا رنج 400 هزار تومن بهترین گوشیه.
سی پی یو این گوشی چه 8 هسته ای 2 گیگاهرز چه تک هسته ای 100 مگاهرز سریع عمل میکنه و من در اجرای هیچ بازی ای مشکلی نداشتم.
البته نباید انتظار اجرای بدون لک بازی ای مثل اسفالت 6 و بازی های مشابه با گرافیک بسیار بالا رو داشت.
در کل این گوشی هیچ مشکلی مخصوصا نسبت به رنج قیمتی خودش نداره.

mamsana
06-03-2012, 09:28
سلام!
من دیروز این گوشی رو از نزدیک دیدم!!!
به نظرم قیافش تو واقعیت خیلی بهتر و قشنگ تر هست از قیافش تو تبلغاتش و عکس هاش تو اینترنت!!!:20:

PersiAndroid
06-03-2012, 12:48
دوست عزیز و گلم
انصافا بگو تا حالا رو هم رفته چند دقیقه با این گوشی کار کردین و یا اصلا کار کردین؟

حدود یک هفته پیش رفیقم یک GLX G1 خرید و منم باهاش بودم در علاادین و با لوازم جانی و ستاپ گوشی رو هم در اومد 320.
نمی دونم چرا بعضی ها الکی میزنن تو سر محصولات ایرانی
بابا یه ذره هم که شده به این محصولات اعتماد کنیم و ایرانی بخریم
همین کارا رو کردیم که ما این جاییم و ژاپن اونجا
حالا چینی مینی هست فعلا مارک ایرانی روشه و گمرکی و یا قیمت دلار هم زیادش نکرده.
به مدت چند ساعت این گوشی دستم بود . به خدا هیچ مشکلی نداره.
والا از اپتیموس بلک خودم که 500 پولشو دادم سریع تر بود.
نگه داریه باطریش عالیه .
کیفیت صدا خوب قدرت اسپیکر عالی
کیفیت نمایشگر نسبت به قیمت عالی
اسفالت 5 رو به روانی اجرا میکنه و لودینگ بازی از گوشی خودم هم خیلی سریع تر میاد و کلا بازی های HD رو راحت اجرا میکنه.
در ضمن نمایشگر 4.2 اینچی این گوشی رو هم باید در نظر بگیریم که در این رنج بابت گوشی با نمایشگر 3.5 اینچی مثلا سامسونگ باید 400 تومن هزینه کنیم.
دوربین گوشی رو هم تست کردم انصافا عالیه. کاملا درخشنده و پر نور.
هیچ هنگی هم من درش ندیدم.

در کل به نظر من این گوشی هیچ عیبی نداره و تا 30 - 40 تومن بالاتر از قیمتش هم می ارزه اونم فقط به خاطر مارکش.

دوست عزيز من اين گوشيو تو خونه دارم يه رفيق داشتم كه خر شد رفت خريد گذاشته پيش من واسش بفروشم
انقد حال به هم زنه كه اصلا جلو چشم نميذارمش
در جواب حرفات هم ارجاعت ميدم يه پستي بود كه حسن موتوري گذاشته بود بچه ها هم اكثرا در جريانا...
اولا كه اين ايراني نيس
شركت GLX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fproduct.asp) يه جور كارخونه ي فروش عمده ي موبايلاي بنجله و اين موبايلم يه مدل ارزون قيمت كه فله اي فروخته ميشه در ضمن اين گوشي رو يه شركت اندونزيايي توليد مي كنه به اسم ivio DG80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ile.php%3Fponsel%3DDG80%26view%3Dfeatures)
و از اين گوشي هاي اندرويدي تو چين زياده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] showroom%2Fmtk-dual-sim-chipset.html)يه جورايي تو مايه گوشياي چيني دو سيم كارتس اونجا،با همين چيپي كه اين داره MT6573 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fen%2FProducts%2Ffeatured_content.php%3Fsn%3D2) فركانسشم رو 650 مگاهرتزه و چيپ گرافيكي جداگونه هم نداره
شما يه نگاه بندازي مي بيني واسه تعداد 100 به بالا اينارو حدود 30 دلار ميفروشن...

مثلا يكيش اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product-gs%2F532957698%2F2012_4_3_inch_capacitive_dual.htm l):

GSM850/900/1800/1900, Wifi&TV phone, Built-in GPS Chipset
1) 4.3" capacitive Touch Screen(PDA) TFT(480*800) display
2) Android 2.3.4 Operate System;RAM:256MB;ROM:512MB
3)CPU:MTK(MT6516) 416MHz; Dual SIM card standby
4) Support Micro SD card(32GB at Max), FM function
5) Built-in 3.0M camera, FM & Bluetooth function, TV out function
6) Support U disk, 3D game, alarm clock, calculator, E-book
7) Full screen MP3/MP4 Mutimedia player; Sound recorder function
8) Photo format : JPG,GIF,BMP; Video format Support: MP4,3GP
9) Suport WAP 2.0/GPRS 12 which enable to surf the internet
10) Telephone&SMS Capacity: 200pcs each; Support MMS
11) Standby time: 180hour -200hour; Color: Black;
12) Language Support: English/French/Spanish/Portuguese /Italian/German/Dutch/Russian
13) Size:122.5*67.8*11.6mm ; Weight:149g; GW:0.55kg/Set
14) Accessories: 2*1500mAh Battery, Power Charger, USB cable, Earphone, English Manual
يا اينا:

Specifications

1 Wifi,GPS chipset navigation
2 3.5 inch HVGA 262K capacitive touch screen
3 MT6516,Android 2.2 system

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Smart Mobile Phone Specifications

PlatformMT6516,Android 2.2 system

Wifi,GPS chipset navigation

3.5 inch HVGA 262K color capacitive touch screen

RM, MP4, 3GP video playing

Camera , back 3M AF/2M, front, 0.3Megapixcel

Super slim 10.3mm thick

Dual SIM card dual standby

Four band 850/900/1800/1900MHz

3.5mm standard earphone interface

Micro SD card maximum support 16GB

Bluetooth, FM,MP3

Weight 138g

Size , 118.9*60.3*10.7mm

Battery , 800mAh

Flash 512MB+256MB

WAP(1.1/1.2)

Support Alarm, EMS,MMS,

Calculator,E-book,World Clock,To do list

Support USB, Multiple language

Specification:

Hot Spots
·Operation System:Google Android 2.3.4
·GSM:850/900/1800/1900·Dual sim cards dual standby
·CPU:MTK6513 650+280MHZ
·512MB ROM+256MB RAM extend to 32GB max
·WIFI:802.11b/g wireless internet
·Built in GPS and support voice navigation
·3.5 inch Capacitive multi-touch screen,3.5 inch Capacitive multi-touch screen,HVGA PX:320*480
·FM radio
·Support Compass
·G-sensor·Light-sensor·Photoelectric mouse·Dual cameras
·3.2 Mega Pixel wifh Auto focus·3.5mm stereo audio jack
·Support word,excel,ppt, pdf format document
·Language:English/French/Spanish/German/Italian/Arabic/Russian/ Turkish/Portuguese/Bahasa indonesia/ Bahasa Melayu/Thai/Vietnamese/Chinese

يا

خلاصه يه سرچ بزني تو سايته حساب كار دستت مياد
شايدم زدي تو كار تجارت اينا و دونه 15 -20 دلار خريدي اينجا فروختي 300-400
قسمتي كه گفتي از بلك بهتره و بازياي HD رو خوب اجرا مي كنه و درخشنده و پر نور و حالت 3D منو رو خوب اومدي حال كردم انصافا...
نگهداري باتري رو هم تو چند ساعت خوب نتيجه گرفتي... صفحش هم 4.1 اينچه
منتظر اندروييد 4 و رام هاي كاستوم هم براش باش
تا جايي كه من تست كردم هيچ بازي HD رو جواب نميده و تو اكثر برنامه ها اندرويدش فورس كلوز ميده
خلاصه به قول حسن چينيا ارزششو ندارن كه اين كارو براشون بكني
و از اون سمت بياي سر هموطناتو شيره بمالي

A/|\IR
06-03-2012, 13:33
واقعا ببخشید دوست عزیز ولی این جملتون خنده داره
براتون هم متاسفم که ندیده و نشناخته این جوری این گوشی رو می کوبید.
اتفاقا در توضیحاتی که در پست قبل دادم باید بگم دقیقا رفیقم گوشیه قبلیش ایکس 8 بود.
ایکس 8 رو باید با GLX PC700 مقایسه کرد.
با ایکس 8 زیاد کار کردم و باید بگم که کند ترین,بی کیفیت ترین و ... گوشیه اندروید هست و اصلا قابل قیاس با G1 نیست.
نیازی نیست شما برای من تاسف بخوری:27:
از کجا میدونی من ندیدم و نشناختم؟

فقط باید به این جملات خندید!
تو پست قبلی هم نوشتی بازی های اچ دی و منوی سه بعدی و از بلک هم سریعتره:39::39::39:!!! آخه گوشی که حتی چیپ گرافیک نداره و چطور این امکانات رو داره؟ اگه یادت باشه تازه اومده بود معلوم نبود پردازندش چیه: دی تازه صفحه ش هم که مشالا حرفی برای گفتن نمیزاره!
حالا جالبش اینجاس که قابل مقایسه با ایکس 8 که پرازشگر 600MHz ARM 11 و جی پی یو Adreno 200 (اگه اشتباه نکنم) داره، نیست!!

06-03-2012, 15:26
گوشی پردازنده گرافیکی نداره و وظیفش بر عهده سی پی یو ــه ، پس کلا بیخیاله HD شین :دی
جالبه این دوستامون میان میگن خیلی عالیه ، توی انگری بردز فقط یه کم لگ داره :-" :|
چی بگیم خوب؟! این که توی انگری بردز لگ داشته باشه یعنی فاجعه ، خیالتون راحت :|

ستاپ گوشی

با وجود این جملات هم راحت میشه فهمید که شما تقریبا هیچ اطلاعی از اندروید ندارین...

siavash_rad
06-03-2012, 15:35
والا بنده خریدارم جناب پرشین اندروید.( شرمنده بنده اینجا تازه واردم اسم شریفتون رو نمیدونم ) نه فروشنده

ولی اگه قصد مقایسه به قیمت باشه بیشترین کلاه سر کسایی میره که الان دارن گوشی 700 800 تومنی میخرن با توجه به این اوضاع.

اگه مقایسه به قیمت گوشی در کشور تولید کننده باشه شما خودت بهتر قیمت اپل رو .

بنده گوشی اولم evo 3d هست خیلی هم باهاش راحتم ولی لین گوشی با توجه به رنج قیمتی الان بازار گوشی خوبی هست از لحاظ گارانتی هم که کی تو ایران گارانتی رو دیده.؟

سی پی یو 650 هست میشه تا 800 بردش بالا جیپی یو هم توش شک نکنید که داره دارم روش تحقیق میکنم ولی با توجه به اینکه من اسفالت 5 رو ران میکنم روش بدون کوچکترین مشکل نباید پایین باشه.

یه نمای کامل براتون میذارم ایشالله

ضمنا این گوشی تمام چینیه برخی قطعات ماله کره هست البته خیلی اندک.

یکی از دوستای حرفه ای که بردشو باز کرده بود میگفت خیلی شبیه به اچ تی سی هست برد.

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

گوشی پردازنده گرافیکی نداره و وظیفش بر عهده سی پی یو ــه ، پس کلا بیخیاله HD شین :دی
جالبه این دوستامون میان میگن خیلی عالیه ، توی انگری بردز فقط یه کم لگ داره :-" :|
چی بگیم خوب؟! این که توی انگری بردز لگ داشته باشه یعنی فاجعه ، خیالتون راحت :|

با وجود این جملات هم راحت میشه فهمید که شما تقریبا هیچ اطلاعی از اندروید ندارین...

دوست گلم این گوشی شرکتش مال من نیست پزشو بدم ولی دست دخترمه باش بازی میکنه تا حالا هم لگ نداشته

بنظرتون میشه پردازنده نداشته باشه؟

siavash_rad
06-03-2012, 16:34
پست بنده حذف شده یا بنده نمیبینمش.

امیدوارم عقلانیت یک روزی به این سرزمین برگزده

PersiAndroid
06-03-2012, 16:59
حذف نشده نياز به تاييد داشت

سی پی یو 650 هست میشه تا 800 بردش بالا جیپی یو هم توش شک نکنید که داره دارم روش تحقیق میکنم
تحقيق كن نتيجه گرفتي خبر بده :31:

siavash_rad
06-03-2012, 17:05
عزیز بنده عرض کردم خدمتتون.

من نماینده فروش گوشی نیستم یه evo هم دارم.

شک نکنید ادم کم سوادی هم نیستم یعنی در حد خودم میدونم دارم چه کار میکنم.

نگاه کنید نوشته ای دیگه هم دارم تو این فروم ( یعنی نیومدم ییهو از این گوشی دفاع کنم)

من دارم از لحاظ عقلانی بررسی میکنم که تو این رنج این گوشی با کار کردی که داره میصرفه . حالا شما هی با گوشی های که الان 800 900 هستند مقایسش کنید..

ضمنا اون یدونه پست فقط تایید میخواست؟ بنده که قبلا هم پست داشتم تایدیبه نمیخواست.:11:

dash_mehdi
07-03-2012, 00:41
عزیز بنده عرض کردم خدمتتون.

من نماینده فروش گوشی نیستم یه evo هم دارم.

شک نکنید ادم کم سوادی هم نیستم یعنی در حد خودم میدونم دارم چه کار میکنم.

نگاه کنید نوشته ای دیگه هم دارم تو این فروم ( یعنی نیومدم ییهو از این گوشی دفاع کنم)

من دارم از لحاظ عقلانی بررسی میکنم که تو این رنج این گوشی با کار کردی که داره میصرفه . حالا شما هی با گوشی های که الان 800 900 هستند مقایسش کنید..

ضمنا اون یدونه پست فقط تایید میخواست؟ بنده که قبلا هم پست داشتم تایدیبه نمیخواست.:11:

خوب معلومه دیگه عزیزم
اگه یه سری به پروفایل دوست عزیز و محترم (persiandroid) بزنید میبینید ایشون کلکسیون گوشی های تاپ سامسونگ رو جمع کرده از بازار!
خوب منم اگه این گوشی هارو داشتم حالم از جی1 به هم میخورد.
جالب این جاست که دقیقا کسی که این گوشی رو داره و باهاش کار میکنه ازش دفاع میکنه ولی اونی که این گوشی رو نداره و ندیده و نشخاخته میزنه تو سر گوشی.

چه پردازنده داشته باشه چه نداشته باشه
چه جی پی یو داشته باشه چه نداشته باشه
چه چینی چه مغولی این گوشی یک گوشی خوبه و تا رنج 400 تومن هم بهترینه
اسفالت 5 رو من خودم باهاش بازی کردم نه لکی داشت نه هنگی
انگری که دیگه چیزی نیست.

اگه یه ذره انصاف و راستگوی هم داشته باشیم خوبه به خدا

07-03-2012, 15:45
دوست گلم این گوشی شرکتش مال من نیست پزشو بدم ولی دست دخترمه باش بازی میکنه تا حالا هم لگ نداشته

بنظرتون میشه پردازنده نداشته باشه؟

صاحبای خود گوشی میگن انگری بردز رو یه کم لگ داره ، دیگه سراغ بقیه بازیا نمیریم :)

silent-assassin
07-03-2012, 16:10
خوب معلومه دیگه عزیزم
اگه یه سری به پروفایل دوست عزیز و محترم (persiandroid) بزنید میبینید ایشون کلکسیون گوشی های تاپ سامسونگ رو جمع کرده از بازار!
خوب منم اگه این گوشی هارو داشتم حالم از جی1 به هم میخورد.
جالب این جاست که دقیقا کسی که این گوشی رو داره و باهاش کار میکنه ازش دفاع میکنه ولی اونی که این گوشی رو نداره و ندیده و نشخاخته میزنه تو سر گوشی.

چه پردازنده داشته باشه چه نداشته باشه
چه جی پی یو داشته باشه چه نداشته باشه
اسفالت 5 رو من خودم باهاش بازی کردم نه لکی داشت نه هنگی
انگری که دیگه چیزی نیست.

اگه یه ذره انصاف و راستگوی هم داشته باشیم خوبه به خدا

الان با این آشفته بازار قیمت گوشی توی داخل این گوشی 150 ارزش خرید داره

اونم اگه روزی دوباره قیمت ها به روال سابق برگردن(که خب بعیده!) این گوشی ارزشش میاد رو 100 و پایینتر

siavash_rad
07-03-2012, 18:05
این آخرین پست منه ایشالا اینجا

من مشکلم این بود که رم نداشتم الان فاینال فانتزیا 7 روشه با امولاتور .

شما ها چشماتونو بستین نمیخواید قبول کنید دارید اون 800 900 رو بیخودی میدید.

پارساجان که انگار عاشق اپل هستند شما برو جنس 270 دلاری رو بخر 1و400 حله.

در ثانی شماها فکر کنم همه به پراید میگید اشغال درسته.

الان همتون بنز دارید دیگه؟

اگه 10 تومن پول داشته باشید نخریدا صبر کنید برسید به 100 تومن . هیچ وقت هم نشد ایراد نداره.

هر چند ارزش پراید هم 2 تومنه.

یه نکته آخر دوست گرامی اساسین خب نظر شما تو این آشفته بازار گوشیتون اونقدی که پول دادید میارزید؟

یا شما هم کلا از اونطرف خرید میکنید مثل دوست گلمون پارسا.

قبل این که جواب بنده رو بدید قیمت گوشی و متعلقاتشو اینور و اونطرف ببینید یکم روشن میشه قضیه براتون .

07-03-2012, 19:21
این آخرین پست منه ایشالا اینجا
به سلامتی :)

پارساجان که انگار عاشق اپل هستند شما برو جنس 270 دلاری رو بخر 1و400 حله.
میشه فقط 1 گوشی 270 دلاری که 1400 ــه به من نشون بدین؟!

PersiAndroid
07-03-2012, 19:27
من اين گوشي رو دارم آك هم هست تقريبا همه چيو روش تست زدم اندرويدش رو خيلي از برنامه هام فورس كلوز ميده
من ديدم پستتون تاييد نشده بود تاييد كردم... بد كاري كردم؟

Хоссейн
07-03-2012, 19:50
پارساجان که انگار عاشق اپل هستند شما برو جنس 270 دلاری رو بخر 1و400 حله.شما گوشی 40 دلاری رو بخر 300 تومن البته تا 400 تومنم میارزه اونم بدون سی پی یو و جی پی یو :27:
فروشش فله ایه یکی بخر دوتا ببر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجایی که این گوشی یه آشغال چینیه مطمئنا هیچ استانداردیم تو ساختش رعایت نشده خدا میدونم تشعشعات مضرش چقدره
برین برای حمایت تولید کننده(منتاژ کننده) ایرانی گوشی چینی بخرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ثانی شماها فکر کنم همه به پراید میگید اشغال درسته.

الان همتون بنز دارید دیگه؟

اگه 10 تومن پول داشته باشید نخریدا صبر کنید برسید به 100 تومن . هیچ وقت هم نشد ایراد نداره.با 10 تومن به جای قوطی حلبی میشه یه گلف نسل 1 به قیمت 6 تومن خرید که نه ایمنیش و نه هندلینگش با پراید آشغالی قابل مقایسه نیست و با اون 4 تومنم میشه ماشینو تیون کرد:27:

A/|\IR
07-03-2012, 22:11

آقا پیاده شو با هم بریم:دی
اینجا اطلاعات غلط نده و دوستان رو به اشتباه ننداز!
شما بهتره به بازی کردن اسفالت 5 ادامه بدین:27:

Hadi King
08-03-2012, 01:34
سَلام , چه خبـره اینجـــا .. ؟!
اگه پست ها رو حذف کنـم فکر نکنم یه پست مفیدی هم اینجـا باشه .. !
جوابشـو تو پروفایلم بدید ==> ( اگه این گوشی رو کشور دیگه ای بیرون داده بود همین قـدر بَد می گفتینــ ) ؟
موفق باشید!:40:

ashkan1360
15-03-2012, 09:33
سلام
من دوستم از اين گوشي خريده
بعد چند روز دوربينش مات شده
يعني يه جورايي فوكوس نميكنه و تقريبا" روي فوكوس ماكرو قفل كرده و نميشه عكس شفاف باهاش گرفت
شده مثل آينه تو حمام كيفيتش
ريست هم كرده درست نشده
چيكار بايد كرد ؟

golpesarejahrom
17-03-2012, 13:28
سلام دوستان
من در مورد این گوشی تحقیق کردم و الان هم توی بازار تا 250 هم پیدا میشه. قیمت این گوشی رو توی بازار علاعدین تهران هم از یکی از دوستام که تهرانه پرسیدم؛ گفتن همین حدوده. به نظر شما گوشی با این امکانات توی این رنج قیمت پیدا میشه؟ به نظر من که عالیه و میخوام بخرمش:20:

dash_mehdi
17-03-2012, 13:39
سلام دوستان
من در مورد این گوشی تحقیق کردم و الان هم توی بازار تا 250 هم پیدا میشه. قیمت این گوشی رو توی بازار علاعدین تهران هم از یکی از دوستام که تهرانه پرسیدم؛ گفتن همین حدوده. به نظر شما گوشی با این امکانات توی این رنج قیمت پیدا میشه؟ به نظر من که عالیه و میخوام بخرمش:20:

دو هفته پیش رفیقم خرید 270 خام و با ستاپ,نرم افزار و دیگر لوازم جانبی که برای شما هم اب می خوره در اومد 320 تومن.
گوشیه خیلی خوبی هم هست اگه 300 دارین همینو بخرین

golpesarejahrom
17-03-2012, 18:59
مثلا چه لوازم جانبی احتیاج داره؟

A/|\IR
17-03-2012, 21:28
سلام دوستان
یه کلام بهت بگم صد تومن هم به این گوشی بدی زیاده !!!
هیچ چیز درست حسابی نداره همین صفه قبل یکی گفته بود دوربینش مات شده بازم میخوای برین سراغ این گوشی؟؟؟
واقعا که من نمیدونم چه چیزی گیر اونایی میاد که دوست دارن ملت رو به اشتباه بندازن!

ashkan1360
18-03-2012, 10:39
سلام
من دوستم از اين گوشي خريده
بعد چند روز دوربينش مات شده
يعني يه جورايي فوكوس نميكنه و تقريبا" روي فوكوس ماكرو قفل كرده و نميشه عكس شفاف باهاش گرفت
شده مثل آينه تو حمام كيفيتش
ريست هم كرده درست نشده
چيكار بايد كرد ؟

كسي نميدونه ؟
فقط 4 نفر تشكر كردن
چطور ميشه فرم ور گوشي رو آپديت كرد ؟

PersiAndroid
18-03-2012, 12:03
مشكل سخت افزاري به نظر مي رسه و تا جايي كه من ميدونم فرم واري واسه اين گوشي نيست
مگر اينكه از نمايندگي هاش انجام بدن... ضمنا آپديتي هم در كار نيست

golpesarejahrom
18-03-2012, 13:18
از کسانی که دارن پرسیدم
آپدیت میشه

ashkan1360
18-03-2012, 18:40
مشكل سخت افزاري به نظر مي رسه و تا جايي كه من ميدونم فرم واري واسه اين گوشي نيست
مگر اينكه از نمايندگي هاش انجام بدن... ضمنا آپديتي هم در كار نيست

يعني هيچ راهي نداره ؟

dash_mehdi
18-03-2012, 19:07
يعني هيچ راهي نداره ؟

تنظیمات دوربین رو نگاه کردین؟
شاید تو تنظیمات رو حالت ماکرو گیر کرده باشه!

ashkan1360
18-03-2012, 21:11
تنظیمات دوربین رو نگاه کردین؟
شاید تو تنظیمات رو حالت ماکرو گیر کرده باشه!

نه همه چیز رو چک کردیم
حتی با ریست فکتوری هم درست نشد

maammoot
19-03-2012, 00:25
سلام دوستان
قیمت این گوشی 299 هزار تومان است.توی سایت شرکت جدیدا قیمت های گوشی توی قسمت محصولات زده شده.
برای گوشی g1 هم یه اپدیت جدید اومده.
کلا از نظر من نه میشه گفت خیلی بده و نه میشه گفت خوبه.یه سری اشکالات داره.خوب اولین باره که این شرکت داره همچین کاری انجام میده.احتمال داره در اینده بهتر بشه.
الان تبلیغ یه گوشی جدید دارن می دن به اسم g1 twins .
احتمالا بعضی از اشکالات g1 رو هم توی این بر طرف کرده باشن.
اگه این گوشی رسید دستم حتما یه بررسی می زارم ازش.

bsnh1223
27-03-2012, 03:04
سلام دوستان
قیمت این گوشی 299 هزار تومان است.توی سایت شرکت جدیدا قیمت های گوشی توی قسمت محصولات زده شده.
برای گوشی g1 هم یه اپدیت جدید اومده.
کلا از نظر من نه میشه گفت خیلی بده و نه میشه گفت خوبه.یه سری اشکالات داره.خوب اولین باره که این شرکت داره همچین کاری انجام میده.احتمال داره در اینده بهتر بشه.
الان تبلیغ یه گوشی جدید دارن می دن به اسم g1 twins .
احتمالا بعضی از اشکالات g1 رو هم توی این بر طرف کرده باشن.
اگه این گوشی رسید دستم حتما یه بررسی می زارم ازش.
من آپدیتی ندیدم کجاست؟

ehsan_update
27-03-2012, 13:01
دو هفته پیش رفیقم خرید 270 خام و با ستاپ,نرم افزار و دیگر لوازم جانبی که برای شما هم اب می خوره در اومد 320 تومن.
گوشیه خیلی خوبی هم هست اگه 300 دارین همینو بخرین
دوست عزیز مثل اینکه شما 50 هزار تومن اضافی پول دادی! همین ستاپ و نرم افزار و اینا رو خودت میتونی خیلی راحت دانلود کنی و بریزی رو گوشی.
دوستان دقت کنند موقع خرید هر نوع گوشی هیچ پولی بابت برنامه و آنتی ویروس و ... ندن. به نظرم کلاه برداریه 4 تا برنامه و بازی برات نصب کنن و 50 تومن پول بگیرن!!! :13:

hosseingrami
31-03-2012, 02:20
سلام به دوستان گلم و سال نو هم مبارک..
من دنبال گوشی دو سیم کارت خوب میگشتم که مدلهای خوبی هم پیدا کردم و خواستم تهیشون کنم که با g1 twins مواجه شدم..
میخواستم بدونم مشخصات دقیق این گوشی چیه؟؟
شما ها که جی وان داشتید واقعا راضی اید؟؟
قبول دارید کپی محضه؟؟؟
اگه این g1 twins بیاد با چه قیت بفروش میرسه؟؟

امیر حسین75
31-03-2012, 18:16
G1 TWINSسی پی یوش 800 مگا هرتزه و صد هزار درصد به اندروید 4 اپدیت نمیشه

hosseingrami
03-04-2012, 10:49
G1 TWINSسی پی یوش 800 مگا هرتزه و صد هزار درصد به اندروید 4 اپدیت نمیشه

سلام به اندروید عادی آپدیت نمیشه چه برسه به اندروید چهار...
همین که بیاد و بشه خریدش باز از هیچی بهتره...
من الان خودمو به درو دیوار زدم تا گوشی دو سیمکارته اندرویدی خوب پیدا کنم یا تو بازار نبود یا هم اگه بود گرون یا بی مصرف بود ...

امیر حسین75
03-04-2012, 18:25
ادم مجبوره اینو بخره الان قیمتش 350 هست خوب میریم یه لایو میخریم با سی پی یو 1 گیگ

mahdi1995
03-04-2012, 20:19
سلام.
بالاخره اطلاعات دقیق cpu ی g1 مشخص شد؟

i.g.s
03-04-2012, 22:35
به جای اینکه این همه این گوشی g1 رو که مونتاژ کشور خودتونه اینقدر مورد
تمسخر قرار بدین یه کم در مورد سیستمش حرف بزنید. بالاخره باید ایران هم
از یه جایی شروع کنه.مثلا خودتون ایرانی هستید.:11::5:

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

آقای Ehsan_Update درست میگه منم خواستم گوشی بخرم طرف گفت 50 تومن پول بده وگرنه گوشی کار نمیکنه!:31:
منم رفتم یه جای دیگه خریدمش.

mahdi1995
04-04-2012, 14:41
به جای اینکه این همه این گوشی g1 رو که مونتاژ کشور خودتونه اینقدر مورد
تمسخر قرار بدین یه کم در مورد سیستمش حرف بزنید. بالاخره باید ایران هم
از یه جایی شروع کنه.مثلا خودتون ایرانی هستید.:11::5:

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

آقای Ehsan_Update درست میگه منم خواستم گوشی بخرم طرف گفت 50 تومن پول بده وگرنه گوشی کار نمیکنه!:31:
منم رفتم یه جای دیگه خریدمش.

اولا این که گوشی های GLX صددرصد چینی هستن و توسط سپاه به ایران وارد میشن و این که می گن ایرانیه واسه اینه که سر من و شما کلاه بذارن و به اسم حمایت از تولید ملی آشغالاشونو بندازن به ما.
دوما اگه ریگی به کفششون نبود اطلاعات دقیق گوشی هاشونو اعلام می کردن نه این که من کلی رو اینترنت بچرخم و روی هیچ سایتی اطلاعات cpu و gpu ی g1 پیدا نشه.
سوما من که چیزی نگفتم خوب منم درباره ی سیستمش سوال پرسیدم دیگه.

04-04-2012, 14:53
چیپست مدیاتک داره که GPU نداره و محاسبات گرافیکی بر عهده سی پی یو ــه و CPU هم 650 مگاست...

Majid-6120
04-04-2012, 15:01
چیپست مدیاتک داره که GPU نداره و محاسبات گرافیکی بر عهده سی پی یو ــه و CPU هم 650 مگاست...

میگم پارسا مگه این گوشی الان تو بازار نیست ؟

یعنی هیچ بنی بشری تا حالا با این گوشی کار نکرده و نداره اینو ؟

خب یه برنامه بنچی چیزی روش نصب کنه ببینه مشخصات گوشی چیه !

دیگه خسته شدم از این همه خبر ضد و نقیض ! : دی

04-04-2012, 15:14
هیچ آدمی که اندازه ای اطلاع داشته باشه که بتونه ته و توه چیپست رو دربیاره نداره این گوشیو :| بدیش اینه :| :دی

mojtabaalemi
24-04-2012, 15:01
میگم پارسا مگه این گوشی الان تو بازار نیست ؟

یعنی هیچ بنی بشری تا حالا با این گوشی کار نکرده و نداره اینو ؟

خب یه برنامه بنچی چیزی روش نصب کنه ببینه مشخصات گوشی چیه !

دیگه خسته شدم از این همه خبر ضد و نقیض ! : دی
چرا و نتایج در پست 4 صفحه 1 همین تاپیک

Reza EM
06-05-2012, 18:29
سلام.
امروز رفتم بازار که g1 بگیرم که گفتن دیگه تولید نمیشه ولی بجاش یه گوشی جدید به نام g1 twins ولید میشه.
کسی تا حالا این گوشی رو خریده؟
اگر هست لطفا با quardant یه بنچ مارک بگیره و بذاره ببینیم و لطف کنه نوع cpuش رو هم بگه ( توی همین نرم افزار مینویسه.)
با تشکر.

BLACK-BLACK
08-05-2012, 13:10
کی گفته؟

برو تو خود شرکت موجود دارن.ادرسشم هست خ ولیعصر(عج) - کوچه کامرانی - ساختمان رز - طبقه دوم.
حالا چه فرقی میکنه سیپی یوش چی باشه؟ اگه میخای از برند داخلی حمایت کنی دیگه این حرفها نیست.
اگه میخای یه مدت صبر کن g2 که اومد بگیر مشخصاتش از g1 بالاتره

Reza EM
08-05-2012, 13:26
سلام.
دستتون درد نکنه که جواب دادین ولی برام خیلی مهمه که بفهمم نوغ سی پی یو و چیپستش چیه؟
طفا اگر کسی داره بگه.
با تشکر.

bsnh1223
08-05-2012, 17:12
سلام دوستان کسی رام این گوشی را داره یا نه به اشتباه یکی دوتا از برنامه هاشو پاک کردم دقیقا همون برنامه شماره گیریه باید چیکار کنم الان؟

Reza EM
08-05-2012, 19:02
سلام دوستان کسی رام این گوشی را داره یا نه به اشتباه یکی دوتا از برنامه هاشو پاک کردم دقیقا همون برنامه شماره گیریه باید چیکار کنم الان؟

سلام.
شما باید از یه نرم افزار دیالر استفاده کنید.
مثل GOdialer.

silent-assassin
08-05-2012, 19:54
حالا چه فرقی میکنه سیپی یوش چی باشه؟ اگه میخای از برند داخلی حمایت کنی دیگه این حرفها نیست.

اینا یعنی چی دوست عزیز؟

یعنی اگه بیان به من دقیقا پول این گوشی را بدن و بگن برو حمایت کن و بخر ترجبح میدم یه جنس دیگه ی ایرانی را به عنوان حمایت بخرم!

یه چیزی به اسم کیفیت بالاخره باید وجود داشته باشه تا حمایتی صورت بگیره

Reza EM
08-05-2012, 22:36
سلام.
دوستان بالاخره نفهمیدم چیپ این گوشی چی هست؟
اگر همون MT6573 یا هر MT65X3 ای باشه یه راه روشی برای اور کلاک ، نصب CWM و بالاخره نصب رام کاستوم (البته اگه بشه پورت کرد.) پیدا کردم.

Amir rza
09-05-2012, 18:51
سلام به همه.:11:
اینم 3 تا عکس از G1 TWINS:
منبع:generalluxe.org
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Album%2F12&fileName=123.jpg&portalid=0&i=21&q=1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Album%2F12&fileName=G1-Twins-red.jpg&portalid=0&i=23&q=1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Album%2F12&fileName=G1-Twins--Dark-grey.jpg&portalid=0&i=22&q=1
----------------------
و BE ONE:
(البته جای این گوشی اینجا نیست و بهتره یه تایپک براش زده بشه.:13:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Album%2F10&fileName=BE-ONE-diffrent-view.jpg&portalid=0&i=26&q=1

M@hdi-B
09-05-2012, 19:30
امروز این گوشی رو دست یکی از آشناها دیدم زیر ال سی دیش پر خاک بود :31: یاد تاچهای مقاومتی افتادم :13:

کسانی که این گوشی رو دارن واقعا زیر ال سی دیش خاک میره ؟

Soroush-S
10-05-2012, 00:06
قیمت g1 twins از نمایندگی 310 قیمت گرفتم ولی مشکل شرکت اینه که اطلاعات دقیقی از گوشیهاش به مردم نمیگه مثلا من گوشی T3 گرفتم و چندجا که پرسیدم گفتن جاوا پشتیبانی میکنه درصورتیکه اینطور نیست. ضمنا فکر نکنم گوشی های glx از فناوری edge پشتیبانی کنند.

mehrshadmmm
10-05-2012, 11:05
سلام
سیستم عامل اندروید با روت و cwm و کرنل های اورکلاک و رام های کاستوم و ... زندست.برند glx هیچ کدوم از این چیز ها رو نداره ، منظورم اینه که یه دولوپر درست و حسابی نداره چون اونا زیر بار میرن که روی این گوشی کار کنن.تو فروم های بزرگ جایی رو به خودش اختصاص نداده.اگر هم داده خیلی محدود. سایت هایی مثل x* d* a همچین برندی رو نمی شناسن یا رام هایی مثل سیانوژن براش نیست پس کاربر باید با همون اندروید قدیمیش کار کنه و قدرت انتخاب ندارن.
در مورد روت شدن این دستگاه من چند تا مورد پیدا کردم که از انجمن تخصصی اندروید بود.
یکی نوشته بود که برده بود نمایندگی براش روت کردن!
همینطور در جایی دیگه گفته بودن که با برنامه SuperOneClickv2.1.1-ShortFuse تونستن روتش کنن ( در این مورد من اطلاعی ندارم و صفحات اصلی رو براتون می ذارم تا خودتون مطالعه کنین.)

درمورد کرنل اورکلاک شده و رام های کاستوم هم خبر جدیدی وجود ندارد و باید صبر کرد...

Reza EM
10-05-2012, 16:37
سلام.
دوست عزیز برای اور کلاک که حتما نباید کرنلو عوض کرد.

اگر یکی نوع سی پی یو شو بهم بگه خیلی عالیه چون من خودم این گوشی (G1 Twins) رو ندارم.
میشه یه کاری برای CWM , Overclock و یه نرم افزار برای باز یابی گوشی بریک شده کرد.

ayehaye barani
10-05-2012, 18:10
مطمئنيد خوبه؟

PersiAndroid
10-05-2012, 18:14
اين گوشي تو xda دولوپر داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!! رام سيانوژن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين گوشي از مدلاي فله اي چيني كه 1000 تا شو بخري دونه 20 دلار يا كمتر در مياد
سايت واسه خريد مدلاي پيشرفته تر از اين هم دارم بهتون معرفي كنم
يه لو گو خودتون طراحي كنيد بشيد يه شركت موفق داخلي...

mehrshadmmm
11-05-2012, 09:55
سلام.
دوست عزیز برای اور کلاک که حتما نباید کرنلو عوض کرد.

اگر یکی نوع سی پی یو شو بهم بگه خیلی عالیه چون من خودم این گوشی (G1 Twins) رو ندارم.
میشه یه کاری برای CWM , Overclock و یه نرم افزار برای باز یابی گوشی بریک شده کرد.

سلام بله اطلاع دارم . بدون مدلش هم ميشه بعد از روت با set cpu اورکرد مدل رو هم نشون ميده.
[UOTE=PersiAndroid;6995384]اين گوشي تو xda دولوپر داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!! رام سيانوژن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه لو گو خودتون طراحي كنيد بشيد يه شركت موفق داخلي...[/QUOTE]

در هر صورت خريد همچين محصولاتى که چيزى به اسم شتيبانى و ... نداره اشتباهه . کسى هم که ميگيره در اين شرايط فرقى با سيمبين نداره دستگاش.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Reza EM
11-05-2012, 10:06
سلام.
مشکل ما اینه که خودمونو باور نداریم.
باید حتما دولوپری از xda این کار هارو انجام بده؟
مگر ما حودمون چمونه؟ اینیکه میگید چینیه درست ولی نباید از یه جایی شروع کنند؟ از صفر که نمیشه رفت صد. میشه؟
سامسونگ که روز اول تاسیس بخش موبایلش Galaxy SIII رو نزد. ( تازه اگه یادتون باشه Galaxy S رو هم از رو اپل iphone کپی کرد، Tab 10.1 هم مد نظرتون باشه)
برید توی ---------.ir (جناب آقای ناظم ببخشید اگه قوانینو زیر پا گذاشتم.) ببینید چقدر جون مستعد داریم.
و خلاصه کلام: ما خودمونو باور نداریم.

Reza EM
11-05-2012, 10:14
سلام بله اطلاع دارم . بدون مدلش هم ميشه بعد از روت با set cpu اورکرد مدل رو هم نشون ميده.
[UOTE=PersiAndroid;6995384]اين گوشي تو xda دولوپر داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!! رام سيانوژن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه لو گو خودتون طراحي كنيد بشيد يه شركت موفق داخلي...
در هر صورت خريد همچين محصولاتى که چيزى به اسم شتيبانى و ... نداره اشتباهه . کسى هم که ميگيره در اين شرايط فرقى با سيمبين نداره دستگاش.

سلام.
اولا ابن غیر ممکنه، چون کرنل سی پی یو رو روی کلاک اصلی قفل کرده نمی شه با روت هم حتی نمیش اورش کرد.( من خودم x8 دارم که سی پی یوش 600 msm7227 هستش و بدون مدول اورکلاک نمیشه بیشترش کرد.)
مگر ما حودمون چمونه؟ اینیکه میگید چینیه درست ولی نباید از یه جایی شروع کنند؟ از صفر که نمیشه رفت صد. میشه؟
سامسونگ که روز اول تاسیس بخش موبایلش Galaxy SIII رو نزد. ( تازه اگه یادتون باشه Galaxy S رو هم از رو اپل iphone کپی کرد، Tab 10.1 هم مد نظرتون باشه)
برید توی ---------.ir (جناب آقای ناظم ببخشید اگه قوانینو زیر پا گذاشتم.) ببینید چقدر جون مستعد داریم.

mehrshadmmm
11-05-2012, 10:26
سلام.

دوست عزيز من که خودم دولوپر نيستم اگه شما هستيد چرا کارى نمى کنيد؟ درسته فروم اندرويد جوون مستعد زياد داره ولى شما توش سرچ کنين اسم گوشى رو ببين حداکثر 3 نفر آمادگى خودشونو اعلام کردن ولى فقط حرف ...

شما که ميگيد سامسونگ , از اپل کپى کرده ولى اين شرکت از گم نام ترين شرکت وارد کرده که تازه به اسم خودش زده. پس اينا قابل مقايسه نيستن...

Reza EM
11-05-2012, 16:54
دوست عزيز من که خودم دولوپر نيستم اگه شما هستيد چرا کارى نمى کنيد؟ درسته فروم اندرويد جوون مستعد زياد داره ولى شما توش سرچ کنين اسم گوشى رو ببين حداکثر 3 نفر آمادگى خودشونو اعلام کردن ولى فقط حرف ...

شما که ميگيد سامسونگ , از اپل کپى کرده ولى اين شرکت از گم نام ترين شرکت وارد کرده که تازه به اسم خودش زده. پس اينا قابل مقايسه نيستن...

سلام.
پس منتظر باشید.
با اینکه فصل امتحاناتمه حتما باید شنبه برم بخرمش. و به سختی سرش کار میکنم.
در مورد اون هم باید بگه شرکت GLX رو با Samsung و اون وقت شرکت apple رو با شرکت چینی مقایسه کنید. میفهمید که نسبت ها تقیبا برابره.

mehrshadmmm
11-05-2012, 18:04
خوب پس ببین این به دردتون می خوره یا نه. این همون شرکتیه که از روی GLX کپی کرده :-) ممکنه توی مشخصات و ... به درد بخوره چون قطعات باید مثل هم باشه دیگه شاید فروم و پشتیبانی دیگه حداقل داشته باشه.
Ivio.com/mobile.php?ponsel=DG80&view=features

ali_santoz
12-05-2012, 22:52
اینg1 twins قیمت 282 هزار تومان میرزه؟؟؟؟
میخواستم بگیرم تایپینگ رو خوندم 2دل شدم:41:

BLACK-BLACK
13-05-2012, 10:30
اینا یعنی چی دوست عزیز؟

یعنی اگه بیان به من دقیقا پول این گوشی را بدن و بگن برو حمایت کن و بخر ترجبح میدم یه جنس دیگه ی ایرانی را به عنوان حمایت بخرم!

یه چیزی به اسم کیفیت بالاخره باید وجود داشته باشه تا حمایتی صورت بگیره

من با گوشیش کار کردم.بنچمارکشم که توپست اول گذاشتین.
سرعتش که عالیه.

جالبه ریییس خود شرکت هم خودش g1 داره خیلی هم دوستش داره.گوشی خیلی مقاومی هم هست.
مشکل روتشم که حل شده.
ییه مدتی هم رم هایی که روی گوشی ها بود خراب بود و باعث هنگ گوشی میشد که الان این مشکل برطرف شده.

دیگه چی میخاین از گوشی 299 تومنی؟من خودم باهاش کار کردم کیفیتش خیلی عالیه اصلا من فک نمیکردم همچین کیفیتی داشته باشه.تاچش معرکس کیفیت ال سیدیش عالیه سی پی یوش هم 600 هستش رمشم 512 هستش.
روت هم که شده دیگه مشکل کجاس؟

ali_santoz
13-05-2012, 15:19
مثل اینکه کسی ازg1 twins وکیفیتش حبری نداره؟؟؟؟:19:

silent-assassin
13-05-2012, 16:02
من با گوشیش کار کردم.بنچمارکشم که توپست اول گذاشتین.
سرعتش که عالیه.

جالبه ریییس خود شرکت هم خودش g1 داره خیلی هم دوستش داره.گوشی خیلی مقاومی هم هست.
مشکل روتشم که حل شده.
ییه مدتی هم رم هایی که روی گوشی ها بود خراب بود و باعث هنگ گوشی میشد که الان این مشکل برطرف شده.

دیگه چی میخاین از گوشی 299 تومنی؟من خودم باهاش کار کردم کیفیتش خیلی عالیه اصلا من فک نمیکردم همچین کیفیتی داشته باشه.تاچش معرکس کیفیت ال سیدیش عالیه سی پی یوش هم 600 هستش رمشم 512 هستش.
روت هم که شده دیگه مشکل کجاس؟

از یه گوشی 299 هزار تومنی؟

کیفیتی (حالا ارفاق بهش میکنیم) حداقل معادل 70% یکی از گوشیهای زیر:
Samsung Galaxy Y S5360
Sony Ericsson Live With Walkman
HTC Explorer
Sony Ericsson Xperia Mini
Sony Ericsson Xperia Mini Pro

همگی حول همین قیمته
انتظار برابری اصلا نیست. به نظر خودتون 70% گوشیهای بالا کاراآیی و ساپورت داره؟ خداوکیلی نداره

h!tman
14-05-2012, 19:17
هنوزم رو حرفم هستم این آشغال کپی شده و کپی وارد شده GLX بیشتر از 180نمیرزه

i.g.s
28-05-2012, 19:10
به نظرم اصلا این گوشی خوب نیست:13:
وقتی میشه یه llive with walkman با قیمت 290 بدون گارانتی و 310 یا 320 با گارانتی خرید چه کاریه که پول بدید (300 تومن)
یه گوشی نصف لایو رو بخریم؟به نظرم باید این شرکت این گوشی رو تا 200 میداد (حالا کم تر هم شد طوری نیست!:12:)
ولی وقتی بالای 300 داد یعنی دیگه خیلی بی انصافیه وقتی یه گوشی رو داریم دو برابر قیمتش میخریم.
جی ال ایکس هم باید با قیمت زیر 200 شروع میکرد اینطوری هم فروشش بیشتر میشد هم طرفداراش.

Soroush-S
19-06-2012, 15:01
دوستان الان قیمت G1 twins چنده؟ قبلا که 310 بود

mojtabaalemi
26-06-2012, 22:54
Twins دارای Cpu 800 هست.

Ali_Best
27-06-2012, 00:02
به قول یکی:
دست مهندسین وطن (چین) درد نکنه

alihashtaad
08-07-2012, 20:37
The best 2012 smartphone
GLX G III specifications:
Screen:
Display: Super AMOLED Double Plus 32M Colors
Size & Resolution: 4.7 inches , 1920x1280 Full HD
Multitiuch: Yes , 20 fingers
Protection : Iranian Gorilla Glass
GLX wiz UI-

Sound : Viberation; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker: Yes
5.00mm jack : Yes

Memory : microSD, up to 64TB
Internal : 1TB / 2TB storage , 8GB RAM

(Camera : 50 MP, (unknown resolution) , autofocus, 4 LED flashes (This smartphone's camera will be used in World Cup 2014
(Video : Yes, 2160p@60fps (Doube Full HD
Secondary: Yes, 12 MP

Features: OS : Android 5.00 , iOS 7 (Iranian version) , Windows phone 9.0
CPU: Core i7 5.00 GHz
GPU: Geforce 4 GB

h!tman
08-07-2012, 20:47
The best 2012 smartphone
Screen:
GLX wiz UI-

(Camera : 50 MP, (unknown resolution) , autofocus, 4 LED flashes (This smartphone's camera will be used in World Cup 2014

واقعا خیلی سوپر فون توپیه
احتمالا فون سال میشه

alihashtaad
08-07-2012, 21:53
سامسونگ هم با الهام گرفتن از موفقیت های شرکت بزرگ GLX . . از نام این برند معتبر ایرانی در محبوب ترین سری اسمارت فون هاش استفاده کرده :5:
GALAXY

amir200812
08-07-2012, 22:50

اینی که نوشتی دو برابر FULL HD نیست! چهار برارش هست!:18:

1376MAXIMUM
09-07-2012, 11:42
قیمت گوشی اعلام نشده و عمرا زیر 200 تومن باشه.

مشخصات دقیق و موثق :
cpu:MT6537 armv6 processor 632.42mhz
gpu:power Vr SGX 531
Ram : 512 MB
برخلاف شایعات این گوشی دارای GPU هست.

اخه چتور ممکنه که galaxy nexus از galaxy tabضعیف تر باشه

shahabprince
09-07-2012, 12:41
The best 2012 smartphone
Screen:
GLX wiz UI-

وای مردم از خنده :39::16:

alihashtaad
09-07-2012, 13:56
چه صفحه نمایشی:18:
سامسونگ باید یاد بگیره واقعاً

alihashtaad
09-07-2012, 13:58
Twins دارای Cpu 800 هست.
آپدیتی هم برای آندرویدش میاد ؟؟

h!tman
13-07-2012, 00:04
عزیز من شرکتی که گوشی هاش مستقیم از چین میاد به نظرت برای آندرویدش آپدیتی هم میده؟!

M-king
20-08-2012, 16:34
سلام و تشکر خدمت تمام دوستان

حدود 6 ماهه این گوشی رو خریدم و واقعا واقعا بازم تاکید میکنم ازش راضیم، برنامه های زیاد متنوع و حتی بازی های HD هم نصب کردم و جواب گرفتم.
حالا تصمیم گرفتم رام گوشی رو عوض کنم یا یجورایی ارتقاع بدم، و این نکته رو عرض کنم که گوشی رو هم روت کردم.
از شما دوستان کمک میخواستم ببینم چکار میشه کرد؟!!

abc222
28-09-2012, 10:34
سلام به همه ی دوستان
طبق چیزی که در سایت رسمی جی ال ایکس نوشته دیگه جی وان تولید نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
22-11-2012, 19:45
اینو از تو سایت جی ال ایکس برداشتم ..واقعا یعنی چی مد شده همه میگن حرارتی ؟ اینقدر یعنی سطح اطلاعات مردم عادی روی سایت ها تاثیر گذاشته ؟ لمسی حرارتی دیگه چه صیغه ایه ؟ :sq_5: :sq_10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Soroush-S
28-11-2012, 13:21
دوستان کیفیت G1 Middle چطوره؟

Reza82N
15-12-2012, 23:43
سلام قیمت روز G1 Twins چنده؟یکی آکبند دارم نمیدونم چند بفروشم .

Pedram_mrn
16-12-2012, 20:03
بابا این جنازه رو هی نکشین از اون پایین بیارین بالا بذارین همونجا مدفون بمونه:n02:

rezax01
04-01-2013, 12:46
سلام بچه ها امروز داشتم میگشتم به سایت برخوردم درباره جی ال ایکس گفتم لینکش رو بزارم تا شما هم استفاده کنید

فکر کنم وابسته به شرکت باشه

mnik7
16-01-2013, 09:51

MaySam.M
17-01-2013, 19:19
این گوشی میدونی کی ارزش خرید داره؟
موقعی که مجانی توزیع بشه!

من که عمرا پولم رو واسه این گوشی ها خرج کنم ولی شاید یکی از این ساده هاش رو برای یکی از اعضای خونواده بخرم باهاش حال کنه! :n02:

Soroush-S
17-01-2013, 19:39
این گوشی میدونی کی ارزش خرید داره؟
موقعی که مجانی توزیع بشه!

من که عمرا پولم رو واسه این گوشی ها خرج کنم ولی شاید یکی از این ساده هاش رو برای یکی از اعضای خونواده بخرم باهاش حال کنه! :n02:
الان مدلهای جدیدتر دارن تولید میشن شما هنوز تو فکر G1 هستید.

مهرسا1
17-01-2013, 22:40
واقعا این گوشی کاملا ایرانی هست؟

Soroush-S
17-01-2013, 23:13
واقعا این گوشی کاملا ایرانی هست؟

60 %خارجی و 40% ایرانیه . در گوشیهای هوشمند درصد خارجیش بیشتره

MaySam.M
18-01-2013, 12:49
الان مدلهای جدیدتر دارن تولید میشن شما هنوز تو فکر G1 هستید.

من کلی گفتم.
ببین دیگه اینا چطوری تولید میکنند که هنوز درباره ی یک محصولشوناطلاعاتی ندادند سریع رفتند یه محصول دیگه دادند بازار!
پشتیبانی هم که ندارند!
ظاهرا هر گوشی که میبینند سریع یه تعداد از اون میسازند و میرن سراغ یه کپی برداری جدید! :n02:

h!tman
18-01-2013, 15:37
95% چینی. 5% به خاطر بسته بندی در ایران

mehdi_08
19-01-2013, 22:57

چیش ایرانیه؟؟
اینجا فقط اسمبل می شه و بسته بندی همین!!!:n13:

Pami
19-01-2013, 23:35
95% چینی. 5% به خاطر بسته بندی در ایران

اون مواد اولیه برا ساخت کارتن و حتی جوهری که روش چاپ انجام میدن از خارج تامین میشه !
قطعات کامل از خارج وارد میشه و در ایران بسته بندی میشه
اگه همین گوشی رو مستقیم میدادن خود چینی ها تولید میکردن بخاطر نیرو انسانی ارزونتر از قیمتی که الان داره ارزونتر تموم میشد !

senaps
20-01-2013, 02:22
والا بستگی به استفاده داره....یکی
از دوستان بنده توینز داره و کاملا هم راضی بودش....یکی
از دوستان جی‌ال‌ایکس اسکای فک کنم دارن تو فروشگاهشون(کلا کارشون گوشی فروشی هستش!!) فرمودن که این گوشی به نسبت قیمتش، گوشی خوبی هستش( حتمی میدونین که هم‌سایز نوت هستش!)....

در کل، با وجود زیادی مسخره شدن جی‌ال‌ایکس ها در دست افرادی که از موبایلشون استفاده‌ی تلویزیون فول اچ‌دی و گاها سه بعدی نمی‌کنن و یا اونو با ایکس‌باکسشون اشتباه نگرفتن خوب و راضی کننده هم بوده....!!!
به جای اینکه بیان مثلا نرم‌افزار رو نقد کنند و یا سنسورها رو و ....، میان سخت افزار رو تست میکنن که هزاران بار سرش بحث کردیم قبلا و نتیجه هم نگرفتیم متاسفانه...

جی‌ال‌ایکس برای استخدام برنامه نویس اندو هم فراخوان طولانی مدتی داد که هیچکس حتی دانش‌اموزهای رشته‌ی کامپیوتر هم به فراخوان نیگا نکردن!! ظاهرا ما میخوایم دولوپر برای این گوشی ها از اسمون ظاهر بشه و بیاد اینجا بشینه و برا گوشیی که ملت مسخره‌اش میکنن کار کنه...!!! :)

بعدشم برام تعجبه که دوستان میگن ساخت چین... مگر الان اکثر دم‌و دستگاه‌ها رو همون چین بسته بندی هم نمی‌کنه و می‌فرسته اینور اونور؟! چه ربطی داره؟؟؟
اگر ایرادی باشه، کلاه برداری این شرکتا در خصوص طرح گوشی هستش که ایا خودشون طراحی کردن یا نه که اون رو خبر نداریم ازش!! :)...

نکته‌ی بعدی اینه که (اتفاقا جالب تر هم هست!!) مردمی که ش و ر ت شون رو هم خارجی میخرن و زیر بار برند ایرانی نمی‌رن،(مسواک و خمیر دندان و دستگیره‌ی در و مداد و خودکار و پاک‌کن خارجی میخرن و ایرانی رو قبول ندارن!) میخوان چیزی به اسم شرکت سازنده‌ی سخت افزار موبایل تو کشورشون داشته باشن؟!!
اون وختی که صایران گوشی میزد، ملت نوکیا میخریدن و بس!! بعدش که اون شرکت کلا رفت زیر نظر سازمان‌های نظامی، حالا داریم میگیم گوشی ایرانی....!!!! با کدوم حمایت باید کسی پول خودش رو بذاره رو تحقیق و ازمایش برای ساخت قطعات مورد نظر؟!(امیدوارم که دوستان عقیدشون این نباشه که فناوری ساخت موبایل همینجوری ظاهر میشه تو دست رئیس شرکت مربوطه و اون به کارمنداش میگه دوستان بیاین اینو بذارین تو اون دستگاه کپی با کپی هاش گوشی درست کنین خودش رو هم بذارین تو گاو صندوق که کسی ندزدتش!! :) ).....

بابا بیخیال...

وضع کشورتون رو هم ببینید یه خورده که یه بسته قرص استامینیفون هم بهش نمی‌دن!! :) چه برسه به همکاری علمی در خصوص الکترونیک دستگاه‌های مخابراتی که یه خورده دستکاریش بی‌سیم و سایر تجهیزات نظامی رو باهاش میسازن....!! :)....

(اون مثال جنس خارجی هم کلی بود و نه کسانی که تو این همه صفحه‌ی تاپیک بدون اینکه احتمالا از نزدیک هم دیده باشن گوشی ها رو دارن در موردش حرف میزنن!!)....چون تازه الان که جنس گرون شده و کار نداریم می‌فهمیم که خریدن جنس خارجی یا جنسی که اکثر قطعاتش خارجی باشن برا کشوری که میخواد مستقل باشه یعنی چی! :)

20-01-2013, 15:57
والا بستگی به استفاده داره....یکی
از دوستان بنده توینز داره و کاملا هم راضی بودش....یکی
از دوستان جی‌ال‌ایکس اسکای فک کنم دارن تو فروشگاهشون(کلا کارشون گوشی فروشی هستش!!) فرمودن که این گوشی به نسبت قیمتش، گوشی خوبی هستش( حتمی میدونین که هم‌سایز نوت هستش!)....

در کل، با وجود زیادی مسخره شدن جی‌ال‌ایکس ها در دست افرادی که از موبایلشون استفاده‌ی تلویزیون فول اچ‌دی و گاها سه بعدی نمی‌کنن و یا اونو با ایکس‌باکسشون اشتباه نگرفتن خوب و راضی کننده هم بوده....!!!
به جای اینکه بیان مثلا نرم‌افزار رو نقد کنند و یا سنسورها رو و ....، میان سخت افزار رو تست میکنن که هزاران بار سرش بحث کردیم قبلا و نتیجه هم نگرفتیم متاسفانه...

جی‌ال‌ایکس برای استخدام برنامه نویس اندو هم فراخوان طولانی مدتی داد که هیچکس حتی دانش‌اموزهای رشته‌ی کامپیوتر هم به فراخوان نیگا نکردن!! ظاهرا ما میخوایم دولوپر برای این گوشی ها از اسمون ظاهر بشه و بیاد اینجا بشینه و برا گوشیی که ملت مسخره‌اش میکنن کار کنه...!!! :)

بعدشم برام تعجبه که دوستان میگن ساخت چین... مگر الان اکثر دم‌و دستگاه‌ها رو همون چین بسته بندی هم نمی‌کنه و می‌فرسته اینور اونور؟! چه ربطی داره؟؟؟
اگر ایرادی باشه، کلاه برداری این شرکتا در خصوص طرح گوشی هستش که ایا خودشون طراحی کردن یا نه که اون رو خبر نداریم ازش!! :)...

نکته‌ی بعدی اینه که (اتفاقا جالب تر هم هست!!) مردمی که ش و ر ت شون رو هم خارجی میخرن و زیر بار برند ایرانی نمی‌رن،(مسواک و خمیر دندان و دستگیره‌ی در و مداد و خودکار و پاک‌کن خارجی میخرن و ایرانی رو قبول ندارن!) میخوان چیزی به اسم شرکت سازنده‌ی سخت افزار موبایل تو کشورشون داشته باشن؟!!
اون وختی که صایران گوشی میزد، ملت نوکیا میخریدن و بس!! بعدش که اون شرکت کلا رفت زیر نظر سازمان‌های نظامی، حالا داریم میگیم گوشی ایرانی....!!!! با کدوم حمایت باید کسی پول خودش رو بذاره رو تحقیق و ازمایش برای ساخت قطعات مورد نظر؟!(امیدوارم که دوستان عقیدشون این نباشه که فناوری ساخت موبایل همینجوری ظاهر میشه تو دست رئیس شرکت مربوطه و اون به کارمنداش میگه دوستان بیاین اینو بذارین تو اون دستگاه کپی با کپی هاش گوشی درست کنین خودش رو هم بذارین تو گاو صندوق که کسی ندزدتش!! :) ).....

بابا بیخیال...

وضع کشورتون رو هم ببینید یه خورده که یه بسته قرص استامینیفون هم بهش نمی‌دن!! :) چه برسه به همکاری علمی در خصوص الکترونیک دستگاه‌های مخابراتی که یه خورده دستکاریش بی‌سیم و سایر تجهیزات نظامی رو باهاش میسازن....!! :)....

(اون مثال جنس خارجی هم کلی بود و نه کسانی که تو این همه صفحه‌ی تاپیک بدون اینکه احتمالا از نزدیک هم دیده باشن گوشی ها رو دارن در موردش حرف میزنن!!)....چون تازه الان که جنس گرون شده و کار نداریم می‌فهمیم که خریدن جنس خارجی یا جنسی که اکثر قطعاتش خارجی باشن برا کشوری که میخواد مستقل باشه یعنی چی! :)
این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.

senaps
20-01-2013, 19:37
این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.

این یه مشکل همه گیره که به دلیل افکار ناسیونالیستی ایرانی ها اینجوری میشه!!
اتفاقا این اسم، براش مسئولیت میاره و اگر به جای مسخره شدن و تبدیل شدن به گوشیی برای کسانی که از گوشی و اندو چیزی حالیشون نیست، تبدیل میشد به یه گوشی تستر برای کسانی که دوست دارن کار کنن، و واقعا روی گوشی کار میکردن و امکاناتی براش در نظر گرفته میشد، میتونست کمی پیشرفت کنه....!!

من خودم به شخصه ۴-۵ بار زده به سرم که یه دونش رو بخرم و رو نرم افزاریش کار کنم و به یه جایی برسونم، بعد باز گفتم اصلا مگه استفاده کننده‌ای هم داره که کسی بخواد براش تلاشی بکنه؟؟!!

بعدشم، بحث جا زدن چیزی که مال خودمون نیست، به عنوان مال خودمون تو ایران یکی دیگه طبیعیه!! از محصولات فرهنگی هنری گرفته تا.....................پایان نامه و مقالات دانشجویی که از هر صدتامون ۴-۵ تا بیشتر خودشون کار نمی‌کنن!! :)

supermax15
28-02-2013, 18:07
خدایی یه کم زشته مسخره کردن این گوشی های جی ال ایکس
بیچاره رئیس و مدیر glx با این همه مسخره مردم
شمایی که همه میگید چینیه فقط میگیرید این گوشی رو فک میکنید این لوازم خونگی تولید داخل (یخچال و جارو برقی و مولینکس )قطعاتش ایرانی هست؟ نهایتا 20 % ایرانی باشه
در مضن اکثر شرکت های خارجی تولید کننده گوشی اکثر کارخونشون همه تو چین هست و اونجا ساخته میشه فقط طرحش رو میدن
گوشی جی ال ایکس نمیتونه تو تیلیغاتش بگه (گوشی های جینی glx که)

senaps
04-03-2013, 10:08
امروز یه اسنوی دیدم.... لحظه‌ی اول فک کردم یه مدل S سونی هستش....
گرفتمش.... گوشی واقعا شیک بود تو دست...!!!
چند لحظه باهاش کار کردم و پشت و روش رو نیگا کردم تا مدلش رو ببینم ولی نبود که نبود!!!!
پرسیدم، گفت اسنویه....
انگار که برق گرفته باشتم انداختمش زمین سریع!!! گفت جی‌ال‌ایکسه واقعا؟ دوباره برداشتمش و باهاش ور رفتم...

طرف نمایندگی جی‌ال‌ایکس در استان رو داره و باهاش صحبت کردم، بهم قول داد که برم یه رویو از گوشی های جدید بردارم...
ایشالا تاپیکش رو هم میزنم....
فقط فک نکنم اجازه بده روش زیاد برنامه نصب کنم، به نظرتون راهی هست که یه سری اپ که سریع نصب میشن رو با خودم ببرم براش بلوتوث کنم؟! یا چی؟؟؟؟؟
اگر فرصت رویو بهم داده شد، چه چیزایی رو چک کنم؟ تاپیک جدا گانه بزنم یا چی؟!

بعدشم این رفیقم شرکت خرمشهر رو دیده و صحبت میکرد تقریبا راضی کننده بودش....!!!(بحث گارانتی و اینا رو هم باهاش مطرح کردم....)

Soroush-S
04-03-2013, 20:38
امروز یه اسنوی دیدم.... لحظه‌ی اول فک کردم یه مدل S سونی هستش....
گرفتمش.... گوشی واقعا شیک بود تو دست...!!!
چند لحظه باهاش کار کردم و پشت و روش رو نیگا کردم تا مدلش رو ببینم ولی نبود که نبود!!!!
پرسیدم، گفت اسنویه....
انگار که برق گرفته باشتم انداختمش زمین سریع!!! گفت جی‌ال‌ایکسه واقعا؟ دوباره برداشتمش و باهاش ور رفتم...

طرف نمایندگی جی‌ال‌ایکس در استان رو داره و باهاش صحبت کردم، بهم قول داد که برم یه رویو از گوشی های جدید بردارم...
ایشالا تاپیکش رو هم میزنم....
فقط فک نکنم اجازه بده روش زیاد برنامه نصب کنم، به نظرتون راهی هست که یه سری اپ که سریع نصب میشن رو با خودم ببرم براش بلوتوث کنم؟! یا چی؟؟؟؟؟
اگر فرصت رویو بهم داده شد، چه چیزایی رو چک کنم؟ تاپیک جدا گانه بزنم یا چی؟!

بعدشم این رفیقم شرکت خرمشهر رو دیده و صحبت میکرد تقریبا راضی کننده بودش....!!!(بحث گارانتی و اینا رو هم باهاش مطرح کردم....)

من چندجا دنبال اسنووی گشتم ولی پیدا نکردم. موندم بعد از عید ببینم چی میشه. میگن تا چندروز دیگه مدلهای جدیدش میاد بازار. الان G2 اومده قیمتش 599 تومنه:n04:
ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟

h!tman
04-03-2013, 21:22
شرکت ها باید از جی ال ایکس یاد بگیرن
حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!

senaps
04-03-2013, 23:41
حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!

مشخصات هر قسمتی که من پرسیدم از اون اقا، برام گفت... اسنوی فک کنم ۱ گیگاهرتزی بودش...! :) سایر مشخصاتی که میخوای رو بگو تا بپرسم!(البته هفته‌ای یه بار میبینم اون اقا رو...!!)...
ضمن اینکه تمام تلاشم بر اینه که موقع رویو، حتمی بتونم اپی برای چک سخت‌افزار ها داشته باشم! :)...

ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟

راستش دوربین که ۵ مگاپیکسلیه، ولی اچ‌دی بودن یا نبودنش رو نمی‌دونم(کما اینکه با دوربین یک مگاپیکسلی هم میشه اچ‌دی فیلم گرفت! :) که ایفون میکرد...!!!)....
فک کنم اچ‌دی داشته باشه...!! این رو هم می‌پرسم! :)...

یه نکته‌ی جالب راجع به تبلیغ از جیب در میاد:
رفیقم میگفت اون گوشی بخصوص که راحت از جیب در میاد، تو مغازشون از همه چیز پرفروش تره و به سایر فروشگاه‌ها هم زیاد فروختن.... میگفت کلی ادم میاد تو مغازه و میگه اقا از اون گوشی ها که راحت از جیب در میاد بهم بدین!! فک کنم قیمتش ۶۵ تومنه! :) :n04:
من همیشه انتقاد میکردم که چه تبلیغات بدی کردن روی اون کار، ولی بعدش دیدم که از اون تبلیغ موفق تر فک نکنم داشته باشیم!!!!یعنی حتی بالاتر از میمون اشی‌مشی و گاو مانیزان خودبخود تبلیغ شد(ساخته شدن جوک و اس‌ام‌اس شدن به همه جا و افتادن اسمش به سر زبون ها...!!!)

h!tman
05-03-2013, 01:08
خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو!:دی و کلی چیز دیگه
کلا خودشونم زوری میدونن چی به چیه
در مورد تبلیغش هم یک مقایسه با مزه ولی پر معنی
اپل رسما هیچ تبلیغاتی رو در مورد محصولاتش نمیکنه،شاید خرده فروشی ها این کار رو بکنند ولی خود شرکت نه
اما الان از هرکی بپرسی گوشی خوب چیه میگه اپل ! میگیم آقا منظورت آیفونه. میگه آیفون چیه؟ برنده؟!
یک نقل قول جالب از سایت نردبان :

ک مثال فوتبالی برای اثبات این مساله که مردم اهمیت کمتری به اعداد و ویژگی ها داده و دوست دارند عاشق یک برند باشند: یکبار یکی از همکلاسی هایم از من پرسید تو طرفدار قرمزی یا آبی؟ به او گفتم من این تیم ها را به خوبی نمیشناسم، کدامشان بیشتر گل می زنند؟ تو چرا طرفدار پرسپولیس هستی؟ هر کدام بیشتر گل می زنند، من طرفدار همان خواهم شد و هر گاه جایش را به رقیب داد، من هم رهایش کرده و طرفدار اولین تیم خواهم ماند.

این دوست خوبم هیچ دلیل منطقی ای برای طرفداری از تیم محبوبش نداشت، نوع نگاه او به برند پرسپولیس دقیقا مانند نگاه شخصی است که به برند تجاری محبوبش دارد، برند محبوبش را دوست دارد حتی اگر شکست خورده و پشت سر هم گل بخورد، از شکست ناراحت می شود اما تیم محبوبش را عوض نمیکند. ولی معیارهای بنده برای انتخاب تیم فوتبال، معیارهایی است قدیمی و بی ارزش، وقتی شما با مشتریان خود مرتب از اعداد و ارقام حرف زده و حرف دیگری برای گفتن ندارید، مثل آن است که بگویید چون تیم ما بیشتر گل زده، طرفدار ما شوید! البته شاید منطقی باشد، اما مشتری های یک برند فقط از منطق خود بهره نمی برند و اگر بخواهند بین منطق و احساس یکی را برگزینند، در اکثر موارد احساس مقدم خواهد بود، اپل یک نام تجاری احساسی است، نمی شود با منطق او را شکست داد و این چیزی است که رقبایش به خوبی متوجه آن نمی شوند.
البته در مورد برند ایرانی صدق نمیکنه چون قابل مقایسه نیستند
اما در زمینه تبلیغات با برند های دیگه،ضعف هر برندی، سوء استفاده از از ندانسته های افراده ، به جای توضیح و مدرک ، از چیزی که کسی نمیدونه سوء استفاده میکنه ، الان به خیلی از افرادی که گوشی لوکس دارند بگی میدونی چیپست گوشیت ساخت کجاست؟مال کیه؟ میگن نه، میگی میتونی مشخصاتشو بگی؟ میگه دو هسته ای ، میگیم چه مدل دو هسته ای؟ میگه 1.5گیگاهرتز ! و اینجاست که وقتی منی که GLX دستم هست ازم میپرسن و این سوال ها رو اینجوری جواب میدم، با یکم پرس و جو ، تمامی منطق های من در مورد گوشیم زیر سوال میره. این که وقتی تبلیغاتت به از جیب در اومدن منتهی بشه، هرچقدر هم که فروش کنه اعتماد خریدار رو به دست نمیاره . چون هیچکس واقعا نمیدونه این از کجا اومده و چطوری به اینجا رسیده .
کسی که آیفون 4 داره، آیفون 4اس رو هم حتما میخره و شاید از بعضی چیزاش بزنه که آیفون 5 رو بخره
ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره،ولی آیفون در عین این که تمام چیز ها رو برای مشتری واضح کردند، دیگه از اعداد و ارقام بیرون اومده و اعتباری که داره ، باعث این میشه که مشتری به نام اپل اعتماد کنه،اپل وقتی میگه من سرعت پردازشی رو دو برابر کردم ،نیازی نداره مشخصات همه چی رو بده ، چون میدونه به جایی رسیده که نیازی به توضیح خودش نداره ،برعکس نام چیزی مثل GLX یا Dimo که فقط لذت کارکرد با اون،لحظه روشن شدنشه!

senaps
05-03-2013, 09:03
خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلی چیز دیگه

تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جی‌پی‌یو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه! :)...

در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کل‌کل با سایر شرکت ها ساخته شدن! :)... یه سرچ ساده‌ی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!

در خصوص علاقه به برند، من خودم طرفدار سونی هستم...نمی‌دونم چرا ولی سونی تو خون خونواده‌ی ماست... از وقتی یادمه و تلویزیون ۱۴ اینچ داشتیم سال ۷۷ و اینا، ما سونی داشتیم تا حالا! و چیزی که سونی یه مدلش رو داشته باشه، مدل شرکت دیگه‌ای رو نمی‌خریم حالا به هر قیمتی...!!!

ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره
اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکس‌ده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود! :).... (نسخه‌ی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...

قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه! :).... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته! :)...

و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!
سایتی مثل فیس بوک سال ۲۰۰۴ پابلیک میشه، سال ۲۰۰۸ تازه شروع کرد به کاربر گرفتن! و تازه سال ۲۰۱۰ سال انفجار کاربرهاش بودش! :)...

هرچیزی باید یه پروسه‌ای رو طی کنه تا به ایده‌عال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینه‌ی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ای‌سی و اینا تولید نمیشه...:))))))))))

h!tman
05-03-2013, 11:01
تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جی‌پی‌یو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه!
:)
...

یکی از دوستان تبلت خریده Coby ، سی پی یو هم 1 و رم 512 ، Antutu هم نتونست مدل سی پی یو رو بفهمه! حکایت اولای G1 ه

در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کل‌کل با سایر شرکت ها ساخته شدن!
... یه سرچ ساده‌ی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!

همونطور که گفتم ، این تبلیغات کار خرده فروشی ها یا دفتر این شرکت توی یک کشور یا فن ها ساخته شده ، اپل امریکا تبلیغات خاصی انجام نمیده ، سایت ها براش این کار رو انجام میدن.

اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکس‌ده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود!
.... (نسخه‌ی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...

بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز !:دی شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!

قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه!
.... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته!
...

و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!

این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.
خیلی سخته که به جای این چیز(اسمش رو جز این نمیشه چیزی گذاشت) که دارن وارد میکنن ،مثلا اینو وارد کنن و خدا تومن بفروشن؟
هنوز اینا رنگ 16میلیون رنگ رو ندیدن! براشون گرون در میاد از چینی ها سفارش بدن ، اونوقت اینا بیان از احترام به مشتری حرف بزنن؟! : ))))))))))
G1 موقع عرضه توی سایتشون 16میلیون زده بود ، بعد که رسید دست مردم تازه فهمیدن چه سوتی دادن و احتمالا برادران چینی ، اشتباهی مشخصات دادن

مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!

هرچیزی باید یه پروسه‌ای رو طی کنه تا به ایده‌عال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینه‌ی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ای‌سی و اینا تولید نمیشه...
)))))))))

میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟! سرمایه گذاری. به 10تا دونه تحصیل کرده ایرانی پول بدن، میتونن IC و چیپ هم بسازن ، هرچقدر هم که گرون در بیاد بعد 1سال به صورت عملیاتی میشه . ولی این شرکت رسما مصرف کننده و وارد کننده هست و هیچ فرقی با اونی که برنج وارد میکنه نداره ، زنگ زده بودم شرکتش ، میگفتم آقا گوشی های اندرویدتون چیه ؟ میگه نمیدونم گوشی رو نگه دار
نفر بعدی : گوشی های اندرویدتون کدوماس؟ من مسئولش نیستم صبر کنید ایشون بیان ، بین 3نفر پاس کاری شدم تا آخر یکی گفت فعلا محصول اندرویدی تولید ندارم ، ولی به زودی میاد تو بازار
یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
با این حرفاشون به شعور ما توهین میکنن یا شعور خودشون؟!

پ.ن: Snowy اونطور که تو سایتشون نوشته 480 فیلم میگیره ،(گوشی دو هسته ایه مثلا!)

senaps
05-03-2013, 12:49
بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!

خوب دیگه....!!الان قیمت یه ایکس ده تو بازار چیه؟! من مال خودمو بخوام بفروشم دست دوم همون ۵۰۰ میدم(حداقل!).... این گوشی ۵۷۰ تومنه فک کنم...!!!
عرض کردم که، برای کسی که پول نداره ۸۰۰ تومن بده به یه گوشی، که همین کارا رو با حالا با سرعت مناسب تر انجام بده، قابل قبوله...(قطعا قیمت بالاست! :) )...

این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.
به نظر من، فاصله‌ی بین جی۱ و اسنوی و اسکای! و .... کاملا مشخص میکنه.... شما نیگا کن این شرکت سال ۸۸ چه گوشیی داده تو بازار، سال ۹۰ چی داده و سال ۹۱ چی داده تو بازار؟!!!
شرکت معظم سونی، تازه چند ماهه رفته زیر بار چند هسته‌ای!! اونوقت شما انتظار داری جی‌ال‌ایکس این کارو بکنه؟!!!

مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
شرکت جی‌ال‌ایکس، هر گوشی رو صرفا برای ۶ ماه میسازه و بعدش کنار میذاره و یه مدل جدید رو سفارش میده! :) ...
اینکه یه فروشنده میاد میخره و انبار میکنه دیگه مشکل شرکت مربوطه نیست... اگر چک کنین، میبینین که ممکنه شما یه گوشی رو امروز بخرین، ولی تاریخ گارانتیش تموم شده باشه!!‌چرا؟ چون ۷-۸ ماه تو انبار بوده...!!!
مسئله‌ی جی۱ هم همینه...!!! شرکت مربوطه توقف تولید نکرده! :)...

تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!
دیمو یه برند دیگه و یه دنیای دیگس.... خود این دوست ما هم از دستش دلخور بود و میگفت نمایندگی دیمو رو لغو خواستم بکنم با هزار بدبختی دوباره راضیم کردن که بمونم!!...

میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟!
اینکه در علوم نظامی، ما خیلی جلوتر از سایر علوم هستیم، و تکنولوژی و تجهیزات ساختمون در بحث نظامی خیلی بالاتره از تکنولوژی و تجهیزاتمون در ساخت وسایل غیر نظامی شکی درش نیست، ولی توجه کنین که بحث امنیت ملی، بودجه‌ی میلیاردی دولتی و سرمایه‌گذاری چند ساله رو داره... همین قاهر اگر بتونه تا از سال دیگه تاکسی کنه شاهکاره!! اف‌۲۲‌ی امرکیایی سال ۶۲ کار روش رو شروع کردن، سال ۸۵ اولین بار تاکسی کرد!! اف۳۵ سال ۷۵ شروع کردن بهش، هنوز هم که هنوزه به مرحله‌ي تراست نرسیده و تولید نمیشه.... اونم با سرمایه‌ی صدها هزار میلیاردی...!!!!(تومنی البته!)...
اینا غیر قابل مقایسه با شرکت خصوصی داخلی هستن که دوتا خواهر و برادر با کمک بنیاد شهید زدن هستش...!!!!
عرض هم کردم، خبر موثق دارم که تجهیزات مورد نیاز برای ساخت بومی بورد ها رو وارد کردن و میرن تو کارش...(بیچاره صاحبان اون دست گوشی ها! :) ).....

در خصوص قطعات، شکی نیست که اکثریت مطلقش رو وارد میکنن و اینجا اسمبل میکنن...!!( این دوستمون میگفت خودش به تازگی خط تولید رو دیدن کرده....!!! فک کنم دفتر تولید تهرانشون راه بیوفته، نارنجی اینا رو میشه ازشون خواست که برن سر بزنن و حقایق رو بگن! :)...

یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
تا حالا به ای‌اس‌پی ها زنگ زدین؟! یه چیزایی به ادم میگن که ادم شاخ در میاره! ایا اینترنت رو هم بسته بندی شده میارن مثل برنج می‌فروشن؟!
ماشین ها رو دیدین؟! من سمند مولتی پلکس بردم نمایندگیش، مکانیک هوار کشیده تو تعمیر گاه که ایییییییییی ملت بیاین اینو نیگا کنین!!(بعد همه سرشونو کردن تو موتور ماشین من که ببینن توش چی به چیه! :) )...

هزار و صد تا مثال میتونم براتون بزنم که بیسوادی کارشناس فروش و کارشناسای از این دست، صرفا برای دهن پر کنی! هستش و نه ارائه‌ی خدمات....!!!!
شما زنگ بزن بگو جی‌ال‌ایکس مخفف چیه اگر بهت جواب داد، من لپ‌تاپمو میدم شما...

h!tman
05-03-2013, 13:26
با حرف های آخر شما مخالف نیستم ، ولی این چیزی که الان داریم اعتماد به نفس کاذبه ، نه چیز واقعی
تو هر زمینه ای، گفتن گندم خودکفا شدیم ، به 1سال هم نکشید 40%اش وارداتی شد
شرکتی که میاد همچین لاف گنده ای از گوشی ایرانی میاد ،حداقل باید بتونه دو تا دونه گوشی رو خودش اسمبل کنه ، آره نگفتیم بشه سامسونگ ، تو 10سال آینده هم نمیشه ، سامسونگ همه چی گوشی هاشو خودش تولید میکنه! از صفحه نمایش تا قاب و رم و فلش و SOC و همه چی!
اگر به خاطر توهم داشتن همه چیز ،یکم براش هزینه و تلاش می کردیم شاید یک چیزی میشدیم
مثالش یکی از دوستان یک پنل ساخته بود ، یک چیز ابداعی، برد سازمان فناوری و تحقیقات و نمیدونم چی چی
گفتن طرح رو ازت 3میلیون میخریم
برد و فروخت به ال جی 1میلیون دلار! طرحی که طرف 3سال روش کار کرده رو میخواستن قیمت یدونه آیفون بخرن:p
دقیقا از جزئیاتش با خبر نیستم ولی همین کارا رو میکنن که بیشترین فرار مغز ها توی ایران رخ میده

در مورد ISP و اون مثال ها درسته ، ولی در مورد این برند درست نیست. هر چقدر هم که منگل باشند ، باز هم باید یکی باشه که بتونه حتی اندروید رو درست تلفظ کنه!

Soroush-S
05-03-2013, 15:01
ه نکته‌ی جالب راجع به تبلیغ از جیب در میاد:
رفیقم میگفت اون گوشی بخصوص که راحت از جیب در میاد، تو مغازشون از همه چیز پرفروش تره و به سایر فروشگاه‌ها هم زیاد فروختن.... میگفت کلی ادم میاد تو مغازه و میگه اقا از اون گوشی ها که راحت از جیب در میاد بهم بدین!! فک کنم قیمتش ۶۵ تومنه! :) :n04:
من همیشه انتقاد میکردم که چه تبلیغات بدی کردن روی اون کار، ولی بعدش دیدم که از اون تبلیغ موفق تر فک نکنم داشته باشیم!!!!یعنی حتی بالاتر از میمون اشی‌مشی و گاو مانیزان خودبخود تبلیغ شد(ساخته شدن جوک و اس‌ام‌اس شدن به همه جا و افتادن اسمش به سر زبون ها...!!!)
من خودم همین مدل گوشی دارم.سری ( H ) راحت هم از جیب بیرون میاد. :n09:

velvet revoulver
10-03-2013, 13:30
تقریبا کل تاپیک رو خوندم و نظرات دوستان برام جالب بود.......هر چند مساله ای که میخوام درباره اش بنویسم ربط مستقیمی به G1 نداره اما چون نظرات بعضی از دوستان رو در باب حمایت از تولیدات داخلی خوندم دیدم بد نیست تجربه ام رو در مورد یکی از محصولات این شرکت با شما در میان بذارم :
تقریبا 1 هفته ی پیش برای پدرم به صورت اینترنتی یه گوشی جی ال ایکس مدل H4 خریدم به قیمت 69 تومن. اولین چیزی که بعد از باز کردن گوشی تو ذوقم خورد جنس هندز فری و شارژر گوشی بود که البته روی هندزفری هیچ اسم و عنوانی که مشخص کنه ماله کدوم کمپانیه دیده نمیشد ! با خودم گفتم مهم نیست مگه یه گوشی 69 تومنی چیه که حالا انتظار این چیزا رو داری؟ بهرحال گوشی رو روشن کردم و بعد از بالا اومدن گوشی اومدم تاریخ گوشی رو تنظیم کنم که متوجه شدم این گوشی اصلا تاریخ شمسی نداره !! ( واقعا برای گوشی ای که ادعای ایرانی بودن داره جالبه نه ؟ ) در مرحله ی بعد تصمیم گرفتم که منوی گوشی رو به فارسی تغییر بدم که باز هم با نکته ی عجیب دیگه ای مواجه شدم : بعضی از قسمتهای منوی این گوشی اصلا به فارسی ترجمه نشده اند !! مثلا وقتی وارد منو میشید بعضی قسمتها فارسیه اما بعضی جاهای دیگه (مثل قسمت فایلها که عکسها و موزیک توش قرار دارن ) همچنان انگلیسیه ! اما جالترین بخش ماجرا از دید من مربوط میشه به قسمت ترجمه ی منوهای گوشی : وقتی پیام تازه ای براتون میاد مینویسه : 1 یام نو !!! یعنی بجای پیام مینویسه یام !!! ...یا مثلا کلمه ی فوروارد را ترجمه کرده : جلو !!! ( گوشی تولید ملی رو مقایسه کنید با یه گوشی از بلاد کفر مثلا ال جی که همین کلمه ی فوروارد را" ارسال دوباره " ترجمه کرده ) از این مدل سوتی های ترجمه تو گوشی های این کمپانی زیاد دیده میشه که اگه باز هم چیزی دیدم براتون مینویسم !!!

اما بعد از اینهمه سورپرایز شدن (!) تازه سورپرایز اصلی تو راه بود : بعد از یک ساعت کارکردن با گوشی ( توجه کنید فقط 1 ساعت ) : گوشی رو به شارژ زدم اما چشمتون روز بد نبیبنه !! گوشی بهو هنگ کرد و به فشار هیچ دکمه ای واکنش نشون نمیداد که هیچ ! حتی خاموش هم نمیشد ! بالاخره مجبور شدم که باتری گوشی رو بیارم و دوباره بندازم اما فاجعه ی اصلی تازه شروع شد : با وصل کردن گوشی به شارژر.. گوشی شدیدا ویبره میزد و اصلا نمیشد دستت بگبری !! جوری که اگه چند ثانیه دستت میگرفتی دچار لغوه میشدی !!!! :n02:........زنگ ردم نمایندگی که فرمودند باید حضوری بیای اونجا تا ببینیم مشکل چیه ! نکته ی جالب اینجا بود که تو نمایندگی خانمی که گوشی رو تست کرد اصلا تعجب نکرد و جا نخورد که چرا این گوشی اینجوری شده ! انگار که کاملا براش عادی بود و از این چیزا زیاد دیده بود !!!!...بلافاصله گفت باید گوشی عوض شه ! گفتم خب عوضش کنید ! فرمودند الان از این مدل موجود نیست اگه خیلی عجله داری یه مدل دیگه تو انبار هست اما جعبه نداره ! و باید 20 تومن هم اضافه بدی چون قیمت اکبندش حدود 90 تومنه !! ( گوشی بدون جعبه رو به آدم به قیمت اکبند بفروشن جالبه نه ؟) ..پرسیدم حالا این مدلی که 20 تومن گرونتره چی داره و اصطلاحا چه مزایا وبرتری هایی نسبت به گوشی قبلی داره که 20 تومن گرونتره که فرمودند : گوشی های ما همشون عین همند !! و هیچ فرقی با هم ندارن !!! ( ترجمه : یعنی فقط ظاهرشون عوض میشه و مدل بالاتر وپایین تر فرقی نمیکنه ! !) خلاصه قبول نکردم و فرمودند که باید صبر کنی تا عین مدل گوشی خودت برامون تو اخر هفته برسه ! اخر هفته وقتی به نمایندگی مراجعه کردم فرمودند از مدل گوشی خودت نداریم اما بجاش یه مدال دیگه هست که همون قیمته و البته جعبه هم داره ! منم که دیگه از رفت و امد به نمایندگی و چک و چونه زدن خسته شده بودم و در ضمن میدونستم که چون همه ی گوشی های این شرکت مثل همن ( فقط ظاهرشون عوض میشه و باطنشون دقیقا عین همه !!!) , گوشی جدید رو گرفتم و زدم بیرون و حتی اگه دوباره همین گوشی جدیده هم خراب شه نمیرم نمایندگی و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم و دیگه هم از این شرکت خرید نمیکنم!!!! از ما که گذشت و زیاد ضرر نکردیم اما خدا به اونایی که گوشیهای گرون قیمت این شرکت رو میخرند رحم کنه !!!

پ .ن 1 : روی صحبتم با مسئولین این شرکته که هر چند میدونم که این مطلب رو هیچوقت نمیخونند اما بهرحال : اگه توانایی کارهای ساده ای مثل ترجمه کامل و درست منوها و پشتیبانی از مشتری و تامین موجودی احتیاطی برای تعویض رو ندارید و تنها کار بزرگی که انجام میدین اسمبل کردن گوشی و یا وارد کردنش از چین و چسبوندن آرم جی ال ایکس هست ! لطفا شرکت رو تعطیل کنید و یا اینکه دم از تولید ملی و حمایت از تولید داخلی نزنید !!! همانطور که شما به حمایت مصرف کننده نیاز دارید مردم هم به جنس با کیفیت مطلوب نیاز دارند و دلیل نداره که در حالیکه شما به حقوق مصرف کننده احترام نمیذارید اما انتظار استقبال مردم از محصولاتتان را داشته باشید !

پ.ن 2 : دوستانی که در مورد این مطلب شک دارند و احتمالا شاید فکر کنند که من قصد تخریب بی دلیل این شرکت را دارم میتونند برام پیام خصوصی بفرستن تا شماره تماس وادرس منزلم رو تقدیمشون کنم و حضوری تشریف بیارن و یا من خودمتشون برسم تا خودشون از صحت وسقم گفته های من خبردار بشوند ...

Soroush-S
10-03-2013, 13:46
تقریبا کل تاپیک رو خوندم و نظرات دوستان برام جالب بود.......هر چند مساله ای که میخوام درباره اش بنویسم ربط مستقیمی به G1 نداره اما چون نظرات بعضی از دوستان رو در باب حمایت از تولیدات داخلی خوندم دیدم بد نیست تجربه ام رو در مورد یکی از محصولات این شرکت با شما در میان بذارم :
تقریبا 1 هفته ی پیش برای پدرم به صورت اینترنتی یه گوشی جی ال ایکس مدل H4 خریدم به قیمت 69 تومن. اولین چیزی که بعد از باز کردن گوشی تو ذوقم خورد جنس هندز فری و شارژر گوشی بود که البته روی هندزفری هیچ اسم و عنوانی که مشخص کنه ماله کدوم کمپانیه دیده نمیشد ! با خودم گفتم مهم نیست مگه یه گوشی 69 تومنی چیه که حالا انتظار این چیزا رو داری؟ بهرحال گوشی رو روشن کردم و بعد از بالا اومدن گوشی اومدم تاریخ گوشی رو تنظیم کنم که متوجه شدم این گوشی اصلا تاریخ شمسی نداره !! ( واقعا برای گوشی ای که ادعای ایرانی بودن داره جالبه نه ؟ ) در مرحله ی بعد تصمیم گرفتم که منوی گوشی رو به فارسی تغییر بدم که باز هم با نکته ی عجیب دیگه ای مواجه شدم : بعضی از قسمتهای منوی این گوشی اصلا به فارسی ترجمه نشده اند !! مثلا وقتی وارد منو میشید بعضی قسمتها فارسیه اما بعضی جاهای دیگه (مثل قسمت فایلها که عکسها و موزیک توش قرار دارن ) همچنان انگلیسیه ! اما جالترین بخش ماجرا از دید من مربوط میشه به قسمت ترجمه ی منوهای گوشی : وقتی پیام تازه ای براتون میاد مینویسه : 1 یام نو !!! یعنی بجای پیام مینویسه یام !!! ...یا مثلا کلمه ی فوروارد را ترجمه کرده : جلو !!! ( گوشی تولید ملی رو مقایسه کنید با یه گوشی از بلاد کفر مثلا ال جی که همین کلمه ی فوروارد را" ارسال دوباره " ترجمه کرده ) از این مدل سوتی های ترجمه تو گوشی های این کمپانی زیاد دیده میشه که اگه باز هم چیزی دیدم براتون مینویسم !!!

اما بعد از اینهمه سورپرایز شدن (!) تازه سورپرایز اصلی تو راه بود : بعد از یک ساعت کارکردن با گوشی ( توجه کنید فقط 1 ساعت ) : گوشی رو به شارژ زدم اما چشمتون روز بد نبیبنه !! گوشی بهو هنگ کرد و به فشار هیچ دکمه ای واکنش نشون نمیداد که هیچ ! حتی خاموش هم نمیشد ! بالاخره مجبور شدم که باتری گوشی رو بیارم و دوباره بندازم اما فاجعه ی اصلی تازه شروع شد : با وصل کردن گوشی به شارژر.. گوشی شدیدا ویبره میزد و اصلا نمیشد دستت بگبری !! جوری که اگه چند ثانیه دستت میگرفتی دچار لغوه میشدی !!!! :n02:........زنگ ردم نمایندگی که فرمودند باید حضوری بیای اونجا تا ببینیم مشکل چیه ! نکته ی جالب اینجا بود که تو نمایندگی خانمی که گوشی رو تست کرد اصلا تعجب نکرد و جا نخورد که چرا این گوشی اینجوری شده ! انگار که کاملا براش عادی بود و از این چیزا زیاد دیده بود !!!!...بلافاصله گفت باید گوشی عوض شه ! گفتم خب عوضش کنید ! فرمودند الان از این مدل موجود نیست اگه خیلی عجله داری یه مدل دیگه تو انبار هست اما جعبه نداره ! و باید 20 تومن هم اضافه بدی چون قیمت اکبندش حدود 90 تومنه !! ( گوشی بدون جعبه رو به آدم به قیمت اکبند بفروشن جالبه نه ؟) ..پرسیدم حالا این مدلی که 20 تومن گرونتره چی داره و اصطلاحا چه مزایا وبرتری هایی نسبت به گوشی قبلی داره که 20 تومن گرونتره که فرمودند : گوشی های ما همشون عین همند !! و هیچ فرقی با هم ندارن !!! ( ترجمه : یعنی فقط ظاهرشون عوض میشه و مدل بالاتر وپایین تر فرقی نمیکنه ! !) خلاصه قبول نکردم و فرمودند که باید صبر کنی تا عین مدل گوشی خودت برامون تو اخر هفته برسه ! اخر هفته وقتی به نمایندگی مراجعه کردم فرمودند از مدل گوشی خودت نداریم اما بجاش یه مدال دیگه هست که همون قیمته و البته جعبه هم داره ! منم که دیگه از رفت و امد به نمایندگی و چک و چونه زدن خسته شده بودم و در ضمن میدونستم که چون همه ی گوشی های این شرکت مثل همن ( فقط ظاهرشون عوض میشه و باطنشون دقیقا عین همه !!!) , گوشی جدید رو گرفتم و زدم بیرون و حتی اگه دوباره همین گوشی جدیده هم خراب شه نمیرم نمایندگی و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم و دیگه هم از این شرکت خرید نمیکنم!!!! از ما که گذشت و زیاد ضرر نکردیم اما خدا به اونایی که گوشیهای گرون قیمت این شرکت رو میخرند رحم کنه !!!

پ .ن 1 : روی صحبتم با مسئولین این شرکته که هر چند میدونم که این مطلب رو هیچوقت نمیخونند اما بهرحال : اگه توانایی کارهای ساده ای مثل ترجمه کامل و درست منوها و پشتیبانی از مشتری و تامین موجودی احتیاطی برای تعویض رو ندارید و تنها کار بزرگی که انجام میدین اسمبل کردن گوشی و یا وارد کردنش از چین و چسبوندن آرم جی ال ایکس هست ! لطفا شرکت رو تعطیل کنید و یا اینکه دم از تولید ملی و حمایت از تولید داخلی نزنید !!! همانطور که شما به حمایت مصرف کننده نیاز دارید مردم هم به جنس با کیفیت مطلوب نیاز دارند و دلیل نداره که در حالیکه شما به حقوق مصرف کننده احترام نمیذارید اما انتظار استقبال مردم از محصولاتتان را داشته باشید !

پ.ن 2 : دوستانی که در مورد این مطلب شک دارند و احتمالا شاید فکر کنند که من قصد تخریب بی دلیل این شرکت را دارم میتونند برام پیام خصوصی بفرستن تا شماره تماس وادرس منزلم رو تقدیمشون کنم و حضوری تشریف بیارن و یا من خودمتشون برسم تا خودشون از صحت وسقم گفته های من خبردار بشوند ...

حرف شما کاملا درسته - متاسفانه گوشی GLX چنین مشکلاتی داره مثل منو فارسی و ...
من تاحالا حدود 10 مدل گوشی GLX استفاده کردم و تنها مشکلش همون زبان فارسی که خودشو بیشتر توی اس ام اس دادن نشون میده
الان منم گوشی سری H دارم که اینم مشکل هنگ کردن داره
یه مشکل عجیب دیگه هم داره - شما وقتی گوشی داری شارژ میکنی یه فازمتر بگیر بزن به قسمت فلزی گوشی ببین چه نتیجه ای میگیری:n02:

velvet revoulver
10-03-2013, 14:39
حرف شما کاملا درسته - متاسفانه گوشی GLX چنین مشکلاتی داره مثل منو فارسی و ...
من تاحالا حدود 10 مدل گوشی GLX استفاده کردم و تنها مشکلش همون زبان فارسی که خودشو بیشتر توی اس ام اس دادن نشون میده
الان منم گوشی سری H دارم که اینم مشکل هنگ کردن داره
یه مشکل عجیب دیگه هم داره - شما وقتی گوشی داری شارژ میکنی یه فازمتر بگیر بزن به قسمت فلزی گوشی ببین چه نتیجه ای میگیری:n02:

قضیه ی فاز متر رو نمیدونستم ! باید امتحان کنم ببینم چی میشه ! باید باحال باشه !:n02: کلا این جی ال ایکس یه هفته ایه که سوژه خنده ی خونه ی ما شده !! :n02:
اما سروش جان برام جالبه که چرا با دیدن اینهمه مشکل از محصولات این شرکت باز هم تا حالا 10 تا مدل جی ال ایکس خریدی ؟ حداقل تنها کاری که از من و شما ( و همه ی مایی که مشکلات این گوشی ها رو دیده ایم ) بر میاد اینه که محصولات این شرکت رو نخریم و دیگران رو هم اگاه کنیم تا به این شکل شاید این شرکت پی به کوتاهی ها و اشتباهات خودش ببره و در صدد رفع نواقصش بر بیاد....

Soroush-S
10-03-2013, 15:05
قضیه ی فاز متر رو نمیدونستم ! باید امتحان کنم ببینم چی میشه ! باید باحال باشه !:n02: کلا این جی ال ایکس یه هفته ایه که سوژه خنده ی خونه ی ما شده !! :n02:
اما سروش جان برام جالبه که چرا با دیدن اینهمه مشکل از محصولات این شرکت باز هم تا حالا 10 تا مدل جی ال ایکس خریدی ؟ حداقل تنها کاری که از من و شما ( و همه ی مایی که مشکلات این گوشی ها رو دیده ایم ) بر میاد اینه که محصولات این شرکت رو نخریم و دیگران رو هم اگاه کنیم تا به این شکل شاید این شرکت پی به کوتاهی ها و اشتباهات خودش ببره و در صدد رفع نواقصش بر بیاد....

خودمم نمیدونم چرا:n02:
من اولین گوشی GLX سال 86 گرفتم . بنظرم تا زمانیکه شرکت دست مالک قبلی و موسسش بود مردمی که می خریدن مشکل خاصی نداشتن حداقل من مشکل فازمتر نداشتم.:n02:
راستش میخوام واسه خواهرم گوشی بخرم دیگه اینبار سراغ GLX نمیرم:n01:

velvet revoulver
11-03-2013, 23:09
قابل توجه برخی شرکتها (!) : ببینید برای تنها دو صدم میلیمتر اپل چه جنجنالی درست کرده , برای همینه که اپل و یا حتی سامسونگ و ال جی به چنین جایگاهی در بین مشتری هاشون میرسند :

soheilnouri
12-03-2013, 00:13
همين نديد ميگم گوشي مزخرفيه:))

Sent from my iPad 2

arashlolos
03-05-2013, 19:20
سلام
واسه بابام میخوام گوشی glx بگیرم.
فقط تماس تلفنی و اس ام اس و ضبط و پخش موزیک و صدا میخواد
بیشتر ضبط صدا و پخش با صدای نسبتا مطلوب.
رادیو و بلوتوث و اینجور چیزاشم خوب کار کنه عالی میشه.
ففط واسه قیمت کمش میخوام بخرمش.نظر دوستان عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این جهت که بعضیا ازش خیلی راضی هستند میخوام بگیرم.
این مشکلاتی که دوستان می فرمایند شاید واسه همه گوشی ها نباشه.

Soroush-S
04-05-2013, 15:40
سلام
واسه بابام میخوام گوشی glx بگیرم.
فقط تماس تلفنی و اس ام اس و ضبط و پخش موزیک و صدا میخواد
بیشتر ضبط صدا و پخش با صدای نسبتا مطلوب.
رادیو و بلوتوث و اینجور چیزاشم خوب کار کنه عالی میشه.
ففط واسه قیمت کمش میخوام بخرمش.نظر دوستان عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این جهت که بعضیا ازش خیلی راضی هستند میخوام بگیرم.
این مشکلاتی که دوستان می فرمایند شاید واسه همه گوشی ها نباشه.

من تاحالا با مدلای زیادی کار کردم - گوشیهای ایرانی یکمقدار کار با منوش سخته مثل همین GLX و یا دیمو. چون تقریبا مدلای جدید هرماهه داره تولید میشه یه سر به نمایندگیهاش بزنی بهتره

DaRiOuShJh
08-05-2013, 21:39
ار دوستان کسی این T3 رو داره؟ چطوره؟ سیستم عاملش چی ریختیاس؟ جاتوا لمسی چی ریختی میشه اکثره برنامه های جاوا کیبورد و شماره میخوان

saye
27-05-2013, 00:15
چند روز پیش با عجله رفتم برای کسی گوشی خریدم بعدش متوجه شدم ایرانیه.:O انگار آب یخ ریختن رو سرم.از فکرش نمیتونم بیرون بیام که پول بی زبون رو دادم به ....:n27:
یک هفته ای خراب نشه خوبه :-D

AryanLand
27-05-2013, 01:09
چند روز پیش با عجله رفتم برای کسی گوشی خریدم بعدش متوجه شدم ایرانیه.:O انگار آب یخ ریختن رو سرم.از فکرش نمیتونم بیرون بیام که پول بی زبون رو دادم به ....:n27:

سلام.

اصلا" نگران نباش ایرانی نیست، چینیه :n02::n08::11:

saye
27-05-2013, 09:36
دیگه بدتر :n04:
چه خبطی کردم:n29:

mehrshadmmm
27-05-2013, 10:14

چه استقبال گرمی از محصول"ایرانی"...

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

saye
27-05-2013, 10:20
وقتی جنس و عملکردش ... هست باید هم همچین استقبالی بشه.حالا مال ایران یا هرحال دیگه باشه
انگار آدم پولش رو دورمیندازه

h!tman
27-05-2013, 11:08
رفیقم جی ال ایکس داشت
تو جیبش بوده دید داره گرم میشه
در اورد دید کل برد ذوب شده:)))))))

mehrshadmmm
27-05-2013, 15:31
من در تعجبم...خو چرا یه کم به فکر مشتری نیست.خب با همون قیمت میرت یه گوشه درست و حسابی میگیرن....
ولی خدمات پس از فروشش در حد انده ها...تو هیچ جای دنیا شرکت خودش گوشی رو نیگیره روت شده تحویل بده :D:D:D:cool:

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Soroush-S
29-07-2013, 13:33
ببین جی ال ایکس چه تخفیفی به گوشیهاش داده!!!!
گوشی که من 15 روز بیش 268 تومن خریدم الان داره میده 180 تومن:n04:
آخه نامردا 20 تومن 30 تومن تخفیف میدن یهو میای حدود 90 تومن تخفیف میدی:n27:

shirin7727
15-01-2015, 15:12
به گوشی که حتی اسمش هم پارسی نیست چجوری می شه افتخار کرد!
اخه جی ال ایکس هم شد اسم؟! ادم یاده 405 می افته!

اولا جی الیکس سرواژه سازی هست . به معنی جنرال لوکس .اگه هم سواد انگلیسیتون زیاد باشه متوجه میشید .
دومم یه گوشی ویه برند باید اسمش مطابق با زبان بین المللی باشه ...:n05:

1376MAXIMUM
26-01-2015, 18:56
اقا من به این نتیجه رسیدم ما ایرانیا( ما خودمم جزوشونم) همیشه فکر میکنیم مرغ همسایه غازه و اون بهتر از ما هست ما حاضریم گوشی های ارزون قیمت و زده پایینِ مثلا سامسونگ و ... رو بخریم ولی حاضر نیستیم که همون گوشی با همون امکانات و همون کیفیت رو از برند داخلی بخریم و این خیلی بده یه اخلاق بد دیگه هم که داریم اینه که گوشی مون رو مهم نیست از امکاناتش استفاده میکنیم یا نه فقط برذی این که کلاس بزاریم یا به رخ بکشیم میریم گوشی های گرون قیمت میگیریم خودم به شخصه دیدم افرادی رو که استفاده اش از گوشی در حد اینه که یه زنگ بزنه و زنگ بهش میزنن جواب بده و اس بده و بگیره همین ولی میره مثلا گوشی قوی و گرونی مثل اچ تی سی وان یا نکسوس ۵ یا ۶ میخره متاسفانه حتی گوشی های ارزون ۱۰۰ تومانی ۲۰۰ تومانی دکمه دار هم بخواهیم بخریم که هیچی نداره حتی صفحه به درد بخور هم نداره میریم از برند های خارجی میخریم نمیریم ببینیم نمایندگی جی ال ایکس چی داره برامون حرفم اینه که بد نیست یه خورده به کار هامون دقت کنیم وقتی میتونیم نیازمون رو با برند خای داخلی تامین کنیم نیازی نیست بریم از خارج چیزی بخریم میشه قضیه شکر میشه ورشکست شدن داخلی ها میشه بد بختی و فقر مردم
به نظر من فقط کسی حق خریدن از برند های خارجی رو داره که نتونه نیازش رو با برند های داخلی برطرف کنه
دوستا نوشته بودن که گوشی دوستم تو جیبش بردش ذوب شد سامسونگ و اچ تی سی تو جیب مشتری هاشون اتیش نگرفت و بهشون صدمه نزد؟ دوست شما صدمه هم نخورد یه خورده از برند های داخلی هم همایت کنیم
همین دیگه حرفی ندارم فقط امیدوارم که یه زمانی که دیر نشده باشه مردم به این سطح فرهنگ و فهم برسن

p30g
07-05-2015, 10:18
گوشی های ارزون قیمت و رده پایین مثلا سامسونگ
فقط کسی حق خریدن از برند های خارجی رو داره که نتونه نیازش رو با برند های داخلی برطرف کنه

این دو جملت واقعا خیلی سنگین بود:n06:

1376MAXIMUM
07-05-2015, 11:51
این دو جملت واقعا خیلی سنگین بود:n06:

عمو اشتباه فهمیدی یه دور دیگه یه جور دیگه بخونش[emoji6]
بعدم سامسونگ تنها گوشیش که تونست نظر منو جلب کنه نوت اجش بود[emoji52]
سامسونگ هیچی نداره فقط داره با تبلیغاتش مردم رو گول میزنه کسی که واقعا سر در بیاره میفهمه چی میگم[emoji55] سامسونگ فقط تبلیغ هست همین و بس
عکس رفیق منم وردار از رو پروفایلت [emoji35]

p30g
07-05-2015, 15:13
عکس رفیق منم وردار از رو پروفایلت [emoji35]
خیلی دوز داری بات کل کل کنم نَ ؟
ولی نمیکنم چون دوز ندارم:n07:

1376MAXIMUM
07-05-2015, 16:49
خیلی دوز داری بات کل کل کنم نَ ؟
ولی نمیکنم چون دوز ندارم:n07:
من خودشو میارم تو یه عکس دیگش ببینیم عکس کیه خوب![emoji35]