ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت زیاد بین نرم افزار محاسبه توان شرکت گرین با معادل خارجی

jaber1361
03-11-2011, 11:41
سلام
من از نرم افزار شرکت گرین جهت محاسبه توان سیستم و انتخاب پاور مورد نیاز استفاده کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و عینا همون سیستم رو توی سایت extreme هم محاسبه کردم ولی تفاوت خیلی زیاد بود

برای سیستم با مشخصات زیر
mb: hiend desktop
cpu:intel core i 7 980X
vga:nvidia GT480
hdd:SATA x2
RAM:DDR3 x2
dvd-rw
cpu fan
fan 14mm x2
tv-tuner
pci-modem
usb devices

و اما نتیجه
شرکت گرین توان سیستم رو 801.9 وات اعلام میکنه و حداقل پاور GP885B رو معرفی می کنه ولی
شرکت اکستریم توان سیستم رو 596 وات اعلام میکنه و پیشنهاد خرید پاور حداقل 646 وات رو میکنه
چرا نتایج اینقدر با هم تفاوت داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
03-11-2011, 11:48
منم متجه این اشتباهات نرم افزار گرین شدم ....

احتمالا برای اینکه محصولشون رو به فروش برسونن اینکارو کردن!

2ماه پیش که میخواستم سیستم بخرم ، یه پاور 500 وات داشتم .... سیستم رو زدم توی نرم افزار گرین ، گفت 650 وات لازم داری ....
الان دارم با همین 500 وات دارم کار میکنم! مشکلی هم ندارم !

jafarian
03-11-2011, 16:18
بهترین راه اینه که خودتون دستی تخمین بزنید تو هم سایت گرین اون بالا یک قسمتش هست به اسم جدول توان مصرفی قطعات سخت افزاری میتونید ازاون کمک بگیرین یا اینکه خودتون محاسبه کنید که هر قطعه چند وات مصرف میکنه:20:

harrypotter
08-11-2011, 14:19
دوست عزیز اون کافینگی که شما وارد کردی حداقل مصرفش 500 واته وگرنه اوج مصرفش از 800 وات هم بالاتر هست

اونی که گرین نوشته اوج وات مورد نیاز هست

PC_Expert
09-11-2011, 00:00
یک راه اینه که قطعات رو جدا جدا مصرفشون رو در بیارین و با هم جمع کنید.
مثلا" برای پردازنده در اوج مصرف:

و برای کارت گرافیک در اوج مصرف سایت guru3d.com میگه:

System in IDLE = 209 Watts
System with GPU in FULL Stress = 463 Watts
Difference (GPU load) = 254 Watt (TDP = 250W)

مصرف تیونر هم معمولا" 50 تا 80 وات هست.

اگر مصرف مادربرد بهمراه سایر قطعاتی که گفتید رو حدودا" 150 وات در نظر بگیریم به عدد تقریبی 650 میرسیم که برای عدم افت ولتاژ و در نظر گرفتن کاهش توان پاور در دراز مدت من خرید پاور کمتر از 800 وات رو توصیه نمیکنم. (با پاور 700 وات تفاوت قیمت کمی دارند بنابراین خرید پاور ضعیفتر چندان منطقی نیست)

jaber1361
09-11-2011, 08:28
یک راه اینه که قطعات رو جدا جدا مصرفشون رو در بیارین و با هم جمع کنید.
مثلا" برای پردازنده در اوج مصرف:

و برای کارت گرافیک در اوج مصرف سایت guru3d.com میگه:

System in IDLE = 209 Watts
System with GPU in FULL Stress = 463 Watts
Difference (GPU load) = 254 Watt (TDP = 250W)

مصرف تیونر هم معمولا" 50 تا 80 وات هست.

اگر مصرف مادربرد بهمراه سایر قطعاتی که گفتید رو حدودا" 150 وات در نظر بگیریم به عدد تقریبی 650 میرسیم که برای عدم افت ولتاژ و در نظر گرفتن کاهش توان پاور در دراز مدت من خرید پاور کمتر از 800 وات رو توصیه نمیکنم. (با پاور 700 وات تفاوت قیمت کمی دارند بنابراین خرید پاور ضعیفتر چندان منطقی نیست)

پس طبق فرمایشات شما محاسبه سایت اکستریم واقعی تره(توجه داشته باشید که بار سیستم رو 90% انتخاب کرده بودم) و با توجه به طول عمر پاور باید مقداری بیشتر در نظر گرفت(700 وات) و با توجه به تفاوت قیمت پاور 800 وات مناسب هست.
پس چرا گرین پاور 1000 وات پیشنهاد میکنه؟!!!

PC_Expert
09-11-2011, 11:38
پس طبق فرمایشات شما محاسبه سایت اکستریم واقعی تره(توجه داشته باشید که بار سیستم رو 90% انتخاب کرده بودم) و با توجه به طول عمر پاور باید مقداری بیشتر در نظر گرفت(700 وات) و با توجه به تفاوت قیمت پاور 800 وات مناسب هست.

دقیقا" و البته توجه داشته باشید پاور در لود کمتر بهتر کار میکنه و راندمان بالاتری داره. بنابراین کمی بالاتر گرفتن پاور منطقی تره.

پس چرا گرین پاور 1000 وات پیشنهاد میکنه؟!!!

تا پول بیشتری بگیره!

برای سیستم شما FSP Everest 800W به قیمت حدودا" 140 تومن مناسبه.

qwertym
27-04-2013, 06:22
یکی از دلایل این امر اینه که همه پاورها پس از مدت 1 سال استفاده معمولا 10 درصد از نظر توان ممکنه افت داشته باشند