مشاهده نسخه کامل
: داغ شدن بیش از حد گرافیک
Mostafa 3D
03-11-2011, 11:20
سلام
سیستم من اینه :
cpu : core i7 930
ram : 6gb ddr3
VGA : EVGA GTX 460 1GB
power : green GP685B
case : Green Orbit
مشکل اینه که وقتی دارم بازی میکنم گرافیک خیلی داغ میشه
یه Gadgets روی ویندوز نصب کردم که دمای گرافیک رو نشون میده یه بار وسط بازی اومدم دیدم زده بود 99 درجه که خیلی زیاده
گرافیک رو هم آور نکردم همون آک که خریدم هست
تا حالا دو بار توی بازی مدال افتخار وقتی که گرافیک خیلی داغ شده ( که اینو از صدا فنش میشه فهمید ) یکدفعه صفحه خاموش میشه و چند تا بوق خطا از توی کیس میزنه و بعد از چند دقیقه کامپیوتر ریستارت میشه
چی کار کنم ؟ لطفا کمکم کنید
ممنون
Mostafa 3D
03-11-2011, 11:53
این عکس هم با HWMonitor از دمای سیستم توی حالت عادی هستش ( الان هیچ نرم افزار یا بازی در حالت اجرا نیست )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای سیستم بالا نیست
مثلا چند وقت پیش که با تری دی مکس کار میکردم توی رندر سی پی یو به شدت داغ میشد که حتی صدای بوق از توی کیس میومد ، مجبور شدم رفتم یه فن کولر Cooler Master V6 برای سی پی یو خریدم
الان سی پی یو توی رندر با فن Cooler Master V6 دماش به چیزی حدود 70 تا 75 میرسه
حالا این دما با این فن زیاد نیست ؟
Mostafa 3D
03-11-2011, 13:17
دوستان تروخدا یه کمکی به ما هم بدید :11:
با این دما هایی که سیستمم داره به نظرتون تا الان به قطعه ایی آسیب نرسیده ؟ :41:
H.Operator
03-11-2011, 15:31
سلام
خیلی عجیبه با فن کولر مستر v6 دما میره تا 70 !!!
شما تهویه کیس رو بهینه کردید ؟
ببین دوست من هوای محیط یا اون اتاقی که کیست توش هست خیلی رو دمای کیست تاثیر گذاره شما باید سعی کنی فن های کیست به شکل زیر باد بدن یعنی فن جلو یا بقل کیس باد رو بدن به درون کیس و فن بالا و پشت کیس باد رو بدن به طرف بیرون:
اگر این رو رعایت کنی مشکلی برات پیش نمیاد.
Mostafa 3D
03-11-2011, 17:14
تهویه کیس رو چک کردم درسته
فقط اون فن بالایی هوا رو بیرون نمیده ( یعنی برعکسه اون تصویری که گذاشتید رو به تو میده )
با شرکت تک دیتا که نمایندگی EVGA بود صحبت کردم پیشنهاد داد که برای گرافیک یه دونه از این فن هایی که به PCI میخوره بگیرم یعنی پایین گرافیک نصب میشه
این طور فن رو از کجا میشه گیر اورد ؟
بهترین حالت حالتی هست که از اطراف و جلو هوارو بگیره و از عقب هوارو بده بیرون
گرافیک در لود دماش چنده؟
دمای سی پی یو در حالت عادی اونم با این کولر زیاده
شما از یک خمیر بهتر هم برای سی پی یو استفاده کنید
سیستم رو چک کنید ویروسی نباشه یکی از دلیل هایی که دمای سی پی یو بالا میره به دلیل ویروس هم میتونه باشه
تهویه کیس من فکر کنم یکم مشکل داره که باید بررسی بشه
Mostafa 3D
04-11-2011, 11:46
اینم یه عکس از دمای گرافیک بعد از بازی
در هنگام بازی دما به 102 درجه رسیده که فکر کنم خیلی زیاده
البته دمای سی پی یو به 70 نمیرسه ولی بازم 64 با این کولر زیاد نیست
تهویه کیس رو هم چک کردم فکر کنم درست باشه
فقط یه چیزی ، اونم اینکه روی در کیسم فن نزاشتم ، مشکل کار ممکنه از این باشه ؟
اینطور به نظر میرسه هوا تو کیس خوب جریان نداره خمیر سی پی یو رو هم عو ض کنید اگر تو کیس شلوغ هست و کابل زیاده کابل ها رو بزنید کنار که هوا خوب جریان داشته باشه
Mostafa 3D
04-11-2011, 13:02
اینطور به نظر میرسه هوا تو کیس خوب جریان نداره خمیر سی پی یو رو هم عو ض کنید اگر تو کیس شلوغ هست و کابل زیاده کابل ها رو بزنید کنار که هوا خوب جریان داشته باشه
راستی کابل ها که دسته بندی شده هستن و خیلی جلوی هوا رو نگرفتن و خمیر سی پی یو هم همون خمیر ارجینال کولر مستر ، یعنی خمیرش خوب نیست ؟ چه خمیری بزنم ؟
خیلی ممنون که پیگیر هستید :11:
راستی کابل ها که دسته بندی شده هستن و خیلی جلوی هوا رو نگرفتن و خمیر سی پی یو هم همون خمیر ارجینال کولر مستر ، یعنی خمیرش خوب نیست ؟ چه خمیری بزنم ؟
خیلی ممنون که پیگیر هستید :11:
اگه خمیر زدید که هیچی
شما سیستم رو از کیس بیرون بیارین به صورت open air تست کنید ببینید دما چطوره
به نظر من که دمای CPU مشکلی نداره ولی دمای گرافیکت خیلی بالا ست ببین کلا فن گرافیکت کار میکنه و در حال بازی بازی سرعت فنش زیاد میشه ؟
چون این دما در صورتی هست که گرافیک فن نداشته باشه !
Mostafa 3D
04-11-2011, 17:26
به نظر من که دمای CPU مشکلی نداره ولی دمای گرافیکت خیلی بالا ست ببین کلا فن گرافیکت کار میکنه و در حال بازی بازی سرعت فنش زیاد میشه ؟
چون این دما در صورتی هست که گرافیک فن نداشته باشه !
آره توی بازی فن گرافیک که دیونه میشه
خب منم از روی همین فهمیدم که خیلی داغ میکنه
برای خنک کردنش موندم چه کنم !
Mostafa 3D
04-11-2011, 18:27
اگه خمیر زدید که هیچی
شما سیستم رو از کیس بیرون بیارین به صورت open air تست کنید ببینید دما چطوره
در کیس رو باز کردم و یه پنکه هم روشن کردم که باد بزنه توش و یک ساعت هم بازی کردم دما این شد
یعنی دمای گرافیک تا 99 رسید
خوبه یا خوب نیست ؟
اگه خوبه چه کنم که این دما رو داشته باشم ؟
آخه همیشه که نمیشه پنکه روشن کرد :31:
alborz_k
04-11-2011, 18:51
دوستان تروخدا یه کمکی به ما هم بدید :11:
با این دما هایی که سیستمم داره به نظرتون تا الان به قطعه ایی آسیب نرسیده ؟ :41:
سلام. مدل دقیق کارتتون رو می گین؟ چند وقت هست که از این کارت استفاده می کنید و چند وقت هست که این مشکل براش پیش اومده؟
با نرم افزار gpu-z می تونید دما و فرکانس کارت رو در حین بازی بررسی کنید تا دقیق مظمئن شین .
و سوال آخر: جدیدأ خک کننده ی روی کارت رو باز کردین؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
دمای 99 درجه و در کل دمای بیش از 85 درجه برای کارت شما در حالت غیر اورکلاک بسیار زیاد هست و می تونه به خود کارت و اعصاب شما ( به خاطر نویز خنک کننده ) مشکل وارد کنه!
با سلام
من حدود یک سال پیش یه کارت 460 از همین برندی که شما دارین دقیقا با گارانتی تک دیتا خریدم. تو زمستون خوب بود فقط صدای فنش زیاد بود( شاید هم مشکل داشت ولی چون من روش حساس نشده بودم و دماش رو چک نمیکردم متوجه مشکل نشدم) ولی تو تابستون چند بار بعد از بازی سیستم شرع به هنگ کرد یعنی صدای پشت صحنه میاومد ولی تصویری در کار نبود و هیچ کلیدی هم کار نمیکرد و تا سیستم رو خاموش نمی کردم دوباره روشن نمیشد! به گارانتی زنگ زدم گفتن این حالت طبیعیه و شما تهویه کیست مشکل داره!
من رفتم کیس x3 خریدم با 5 تا فن، یه فن اضافی هم گذاشتم دم خروجی هوای گرافیک که هوای بیشتری رو از تو کارت بکشه بیرون این روش جواب نداد
گفتن شاید خمیر سیلیکون کارت خوب نیست رفتم خمیر tx3 از برند تونیک (گرین) گرفتم و بازم افاقه نکرد!
دمای گرافیک با چند دقیقه بازی کردن راحت به 99 و حتی تا 105 درجه هم می رسید و به طبع اون دمای سی پی یو و مین برد هم به شدت بالا می رفت و دقیقا اشتباه من این بود که فن کارت رو باز کردم(کارت رو دستکاری کردم) که دیگه شرکت قبول نکرد مشکل از خود کارته و گارانتی رو باطل کرد.
پیشنهاد من اینه که شما اگه براتون امکان داره گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کنین و در صورت بودن مشکل کارت رو به گارانتی (پاساژ رضا طبقه دوم) ببرین چون دمای عادی این کارت تو فول لود حداکثر 75 درجه است نه بیشتر و هیچ کار خاصی روی کارت انجام ندید.
Mostafa 3D
04-11-2011, 19:35
سلام. مدل دقیق کارتتون رو می گین؟ چند وقت هست که از این کارت استفاده می کنید و چند وقت هست که این مشکل براش پیش اومده؟
با نرم افزار gpu-z می تونید دما و فرکانس کارت رو در حین بازی بررسی کنید تا دقیق مظمئن شین .
و سوال آخر: جدیدأ خک کننده ی روی کارت رو باز کردین؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
دمای 99 درجه و در کل دمای بیش از 85 درجه برای کارت شما در حالت غیر اورکلاک بسیار زیاد هست و می تونه به خود کارت و اعصاب شما ( به خاطر نویز خنک کننده ) مشکل وارد کنه!
من کارم تری دی مکسه ولی بازی هم میکنم و الان حدودا یک سال میشه که دارم از این کارت استفاده میکنم .
و اینکه خنک کننده باز نکردم ، یعنی اصلا به گرافیک حتی دست هم نزدم
آره با این پنکه و اینا 99 درجه فکر کنم زیاد باشه
با سلام
من حدود یک سال پیش یه کارت 460 از همین برندی که شما دارین دقیقا با گارانتی تک دیتا خریدم. تو زمستون خوب بود فقط صدای فنش زیاد بود( شاید هم مشکل داشت ولی چون من روش حساس نشده بودم و دماش رو چک نمیکردم متوجه مشکل نشدم) ولی تو تابستون چند بار بعد از بازی سیستم شرع به هنگ کرد یعنی صدای پشت صحنه میاومد ولی تصویری در کار نبود و هیچ کلیدی هم کار نمیکرد و تا سیستم رو خاموش نمی کردم دوباره روشن نمیشد! به گارانتی زنگ زدم گفتن این حالت طبیعیه و شما تهویه کیست مشکل داره!
من رفتم کیس x3 خریدم با 5 تا فن، یه فن اضافی هم گذاشتم دم خروجی هوای گرافیک که هوای بیشتری رو از تو کارت بکشه بیرون این روش جواب نداد
گفتن شاید خمیر سیلیکون کارت خوب نیست رفتم خمیر tx3 از برند تونیک (گرین) گرفتم و بازم افاقه نکرد!
دمای گرافیک با چند دقیقه بازی کردن راحت به 99 و حتی تا 105 درجه هم می رسید و به طبع اون دمای سی پی یو و مین برد هم به شدت بالا می رفت و دقیقا اشتباه من این بود که فن کارت رو باز کردم(کارت رو دستکاری کردم) که دیگه شرکت قبول نکرد مشکل از خود کارته و گارانتی رو باطل کرد.
پیشنهاد من اینه که شما اگه براتون امکان داره گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کنین و در صورت بودن مشکل کارت رو به گارانتی (پاساژ رضا طبقه دوم) ببرین چون دمای عادی این کارت تو فول لود حداکثر 75 درجه است نه بیشتر و هیچ کار خاصی روی کارت انجام ندید.
راستش امکان اینکه کارت رو روی سیستم دیگه ای تست کنم رو ندارم
ولی من تا حالا کارت رو دستکاری نکردم یعنی گارانتی طبیعتا باید سالم باشه
ولی مشکل اینه که من ساکن قم هستم ، حالا میخوام بدونم اگه بیام تهران و گرافیک رو ببرم پاساژ رضا مشکلم رو حل میکنند یا یه تست میگیرند و میگن سالمه
چون وقتی زنگ زدم به شرکتشون یارو میخواست از سرش باز کنه حالا هیچ بعید نیست که ببرم پیشش بازم این کار رو نکنه !!
alborz_k
04-11-2011, 20:10
من کارم تری دی مکسه ولی بازی هم میکنم و الان حدودا یک سال میشه که دارم از این کارت استفاده میکنم .
و اینکه خنک کننده باز نکردم ، یعنی اصلا به گرافیک حتی دست هم نزدم
آره با این پنکه و اینا 99 درجه فکر کنم زیاد باشه
راستش امکان اینکه کارت رو روی سیستم دیگه ای تست کنم رو ندارم
ولی من تا حالا کارت رو دستکاری نکردم یعنی گارانتی طبیعتا باید سالم باشه
ولی مشکل اینه که من ساکن قم هستم ، حالا میخوام بدونم اگه بیام تهران و گرافیک رو ببرم پاساژ رضا مشکلم رو حل میکنند یا یه تست میگیرند و میگن سالمه
چون وقتی زنگ زدم به شرکتشون یارو میخواست از سرش باز کنه حالا هیچ بعید نیست که ببرم پیشش بازم این کار رو نکنه !!
بهتر بود که مدل دقیق کارتتون رو می گفتین . چون کارت های wvga460 که پسوند xe دارند ، خنک کنندشون با مدل های دیگه فرق می کنه ، در این مدل فن در یک سمت کارت قرار داره و جریان هوای گرم از شیار های پشت کارت به بیرون کیس هدایت می شه . ولی در مدل های بدون این پسوند ، فن در وسط خنک کننده هست و....
اگه کارتتون مدل اول باشه و تا بحال بهش دست نزده باشین ممک هست که شیار های هیتسینک خاک گرفته باشن و باعث پایین اومدن راندمان خنک کننده شده باشه . در این حالت اگه از جهت مخالف یک شدن هوای مناسبی به داخل کارت دمیده بشه ، خاک از سمت فن خارج می شه و به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه ..
پس بهتره خنک کننده ی کارتتون رو بررسی کنید .
Mostafa 3D
04-11-2011, 20:39
بهتر بود که مدل دقیق کارتتون رو می گفتین . چون کارت های wvga460 که پسوند xe دارند ، خنک کنندشون با مدل های دیگه فرق می کنه ، در این مدل فن در یک سمت کارت قرار داره و جریان هوای گرم از شیار های پشت کارت به بیرون کیس هدایت می شه . ولی در مدل های بدون این پسوند ، فن در وسط خنک کننده هست و....
اگه کارتتون مدل اول باشه و تا بحال بهش دست نزده باشین ممک هست که شیار های هیتسینک خاک گرفته باشن و باعث پایین اومدن راندمان خنک کننده شده باشه . در این حالت اگه از جهت مخالف یک شدن هوای مناسبی به داخل کارت دمیده بشه ، خاک از سمت فن خارج می شه و به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه ..
پس بهتره خنک کننده ی کارتتون رو بررسی کنید .
مدل کارت دقیقا میشه این :
اینم صفحش توی سایت EVGA :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نمیکنم که مشکل از خاک باشه چون از اول هم این داغ میکرد و من خیلی جدی نمیگرفتم .
alborz_k
04-11-2011, 23:44
مدل کارت دقیقا میشه این :
اینم صفحش توی سایت EVGA :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نمیکنم که مشکل از خاک باشه چون از اول هم این داغ میکرد و من خیلی جدی نمیگرفتم .
پس همون مدل EE هست . کلأ این مدل ها نویز و دمای بالاتری نسبت به مدل دیگه دارند و البته مزیتشون هم خروج کامل باد گرم از کیس هستش.
در هر صورت فکر نمی کنم که یک خاک گیری هیچ ضرری داشته باشه و یا حتی وقتتون رو بگیره ، فقط کافیه در یک محیط باز به وسیله ی یک سشوار قوی (با باد سرد) و حتی فوت !! از سمت خروج هوا بدمید تا شاهد خروج خاک از فن باشین!! این کار حتی اگه دمای کارتتون رو 5 درجه سانتی گراد کم کنه هم کاملأ ارزش داره .
دمای گرافیک یکم بالاست دمای سی پی یو بهتر شد
من بازم فکر میکنم هوا داخل کیس خوب جریان نداره که اینطوری میشه
چون با این قن دمای بهتری باید داشته باشی
Mostafa 3D
04-11-2011, 23:53
پس همون مدل EE هست . کلأ این مدل ها نویز و دمای بالاتری نسبت به مدل دیگه دارند و البته مزیتشون هم خروج کامل باد گرم از کیس هستش.
در هر صورت فکر نمی کنم که یک خاک گیری هیچ ضرری داشته باشه و یا حتی وقتتون رو بگیره ، فقط کافیه در یک محیط باز به وسیله ی یک سشوار قوی (با باد سرد) و حتی فوت !! از سمت خروج هوا بدمید تا شاهد خروج خاک از فن باشین!! این کار حتی اگه دمای کارتتون رو 5 درجه سانتی گراد کم کنه هم کاملأ ارزش داره .
چشم حتما خاکشو میگیرم
فقط یه سوال :
به غیر از خاک گیری دیگه چی کار میتونم برای خنک کردنش بکنم ؟
یه کولر یا چیز خاصی براش سراغ ندارید ( که البته خود گرافیک دست نخوره و گارانتیش باطل نشه )
Mostafa 3D
05-11-2011, 00:08
دمای گرافیک یکم بالاست دمای سی پی یو بهتر شد
من بازم فکر میکنم هوا داخل کیس خوب جریان نداره که اینطوری میشه
چون با این قن دمای بهتری باید داشته باشی
آره دمای توی کیس روی سی پی یو مشخصه ولی روی گرافیک تاثیر آنچنانی نداره
آره دمای توی کیس روی سی پی یو مشخصه ولی روی گرافیک تاثیر آنچنانی نداره
البته فکر نکنم این دما برای این گرافیک ضرر داشته باشه نمیخوتد اینقدر نگران باشی
البته فکر نکنم این دما برای این گرافیک ضرر داشته باشه نمیخوتد اینقدر نگران باشی
آقا مهرداد
فقط بحث نگرانی و سوختن کارت نیست ممکنه دما از 100 درجه هم بالاتر بره و کارت نسوزه (که حتما صدمه میبینه حداقل ممکنه قلع اب کنه)
شما این کارت رو وقتی دماش به بالای 100 درجه میرسه ندیدین! صدای گوش ازار و خیلی شدید فن و قطع شدن هیجان وسط یه گیم باحال با هنگ کردن سیستم خیلی نگران کننده است. من بعد از 2 ماه سر و کله زدن با کارت نتونستم دماشو پایین بیارم و اخر قید کارت رو زدم!
دوست عزیز صاحب کارت بازم توصیه میکنم به هیچ عنوان به فن کارت دست نزنید و اون رو به گارانتی بسپرید. به نظر من منطقی نیست که شما به خاطر بیشتر از 200 هزار تومنی که بالای این کارت پول دادین اونو از دست بدین
در ضمن من حتی دنبال خنک کننده برا این کارت رفتم ارزونترین اونا 70 تومن هزینه داره و نمیرزه اینقد پول بدی تازه مطمئن هم نباشی که مشکل گرافیک حل میشه. من فکر میکنم مشکل این کارت تو برد یا gpu و ایراد سخت افزاری داره( منظورم کارت شما و خودمه)
بدینش گارانتی دنبالشم بگیرید اگه مشکلتون رو حل نکردن به 124 زنگ بزنید شکایت کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.