مشاهده نسخه کامل
: مشاوره
alireza93
03-11-2011, 00:34
سلام
چند وقته دارم برای یه لپ تاپ خوب تحقیق می کنم: دانشجوی م. کامپیوترم کارم با لپ تاپ بیشتر گرافیکیه(سنگین) یه لپ تاپ با حدود قیمت 1.500.000
خودم نظرم روی این 4 تاس:
Msi gx680
Asus N55SF
Lenovo y570
hp pavilion dv6 6177
حالا چن تا سوال: 1-از این 4 تای بالا کدوما از نظر دوام بهتره؟ از نظر کارایی چی؟با توجه به اینکه تمرکز اصلی من روی گرافیک بود و این چهار تا توی گرافیک خیلی شبیهن توی بقیه قسمت ها کدوم برتری داره؟
2-ارزش داره بیشتر خرج کنم و Allienware m14x یا Msi gt780 بگیرم؟
3-به غیر از این چهار تا مدل بهتری توی این قیمت می شناسید؟
4-مدل دیگه ای که توی این یه ماه آینده تولید میشه هست که ارزش صبر کردن رو داشته باشه؟
5-زیبایی خیلی برام مهمه و تو این 4 تا Msi از همه جالب تره ولی روی برند msi شک دارم، آخه بعضیا می گن مشکل داره...واقعیت داره؟
6-همه این مدل ها رو می شه راحت تو بازار گیر آورد؟
مرسی
Xilevens
03-11-2011, 03:30
1- روی گرافیک ریز بشید تفاوت رو خواهید دید فک کنم رو MSI مدل GT555 192 DDR5 باشه که از بقیه گرافیک ها چند درصدی قویتره
بقیه موارد هم کم و بیش مشابه هم هست به غیر از وزن MSI که 3.5 فک کنم باشه
2- واسه الین ویر 14 که نه ارزشی نداره واسه گیم هست واسه MSI هم قیمتش دو برابر بودجتونه
3- نمیشناسم
4- اطلاعی ندارم فکر هم نمیکنم برندی فعلا مدل جدیدی بده چون سال میلادی جدید نزدیکه و همه طراحی ها آماده میشن واسه پردازنده های جدید
5- سری اولیه لپ تاپ هاش مشکلاتی پیدا میکرد که مثل اینکه خود سازنده هاشم نمیفهمیدن چی میشه ولی جدیدا همچین مشکلاتی دیده نشده
6- به غیر اولی بقیه رو آره
اولی رو فعلا وضعیتشو نمیدونم اما یه سری نبود
mehdi666lp
03-11-2011, 16:01
سلام
چند وقته دارم برای یه لپ تاپ خوب تحقیق می کنم: دانشجوی م. کامپیوترم کارم با لپ تاپ بیشتر گرافیکیه(سنگین) یه لپ تاپ با حدود قیمت 1.500.000
خودم نظرم روی این 4 تاس:
Msi gx680
Asus N55SF
Lenovo y570
hp pavilion dv6 6177
حالا چن تا سوال: 1-از این 4 تای بالا کدوما از نظر دوام بهتره؟ از نظر کارایی چی؟با توجه به اینکه تمرکز اصلی من روی گرافیک بود و این چهار تا توی گرافیک خیلی شبیهن توی بقیه قسمت ها کدوم برتری داره؟
2-ارزش داره بیشتر خرج کنم و Allienware m14x یا Msi gt780 بگیرم؟
3-به غیر از این چهار تا مدل بهتری توی این قیمت می شناسید؟
4-مدل دیگه ای که توی این یه ماه آینده تولید میشه هست که ارزش صبر کردن رو داشته باشه؟
5-زیبایی خیلی برام مهمه و تو این 4 تا Msi از همه جالب تره ولی روی برند msi شک دارم، آخه بعضیا می گن مشکل داره...واقعیت داره؟
6-همه این مدل ها رو می شه راحت تو بازار گیر آورد؟
مرسی
.
.
.
1 - مدل Lenovo معروفه به سخت کاری
2 - اگه گیمر هستی بخر........
3 - همین مدل ها خوبه
4 - فعلا که خبری از مدل جدید شرکت ها نیست
5 - بزنم به تخته آخر سلیقه هستیا....GX680 عین اسباب بازی میمونه با اون ظاهرش (البته این نظر منه ...نظر شما هم قابل احترامه)
6 - مدل MSI GX680 رو باید ببینی ماتریکس موجودی داره یا نه....تا اون میگه ندارم نمایندگی ها میگن نداریم
alireza93
03-11-2011, 17:53
یه سر به سایت ماتریکس زدم تو کل لپ تاپ هاش به جز یکی دو مدل همه رو زده بود موجود نیست. یعنی هیچ جور دیگه نمی شه msi گیر آورد؟
پ.ن:مگه ظاهر gx680 چه شه؟خوبه هاااا...
mehdi666lp
03-11-2011, 21:42
یه سر به سایت ماتریکس زدم تو کل لپ تاپ هاش به جز یکی دو مدل همه رو زده بود موجود نیست. یعنی هیچ جور دیگه نمی شه msi گیر آورد؟
پ.ن:مگه ظاهر gx680 چه شه؟خوبه هاااا....
.
.
.
حالا ضرر نداره به نمایندگی هاش یه زنگ بزن شاید داشتن............اره ظاهرش خوبه جون میده واسه این بچه کوچولو ها با چراغ های دورش بازی کنن هی روشن خاموش کنن:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.