ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین شامپوی ضد شوره فصلی

behnambb
02-11-2011, 21:01
با سلام
دوستان من طبق معمول بازم هوا سرد شده و موهایم دوباره شوره میزنه و فصلی هست .قبلا هم هد شولدرز میزدم که خوب نشد و رفتم شامپو گیاهی سریتا گرفتم بدتر هم شده ..حالا نظر شما در مورد بهترین شامپو که واقعا جواب داده باشه چیه ؟ در ضمن موهایم هم ریزش داره خیلی خیلی نمیدونم چرا ....لطفا همه دوستان تاپیک راهنماییم کنند ...با تشکر

Sayam
03-11-2011, 15:00
سلام ...

من شنیدم هد اند شولدرز وارداتش به ایران قطع شده و اینایی که تو بازار هست ، متاسفانه تقلبی ست

+

در ضمن :

مشاوره در مورد خرید شامپو.......؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DΔRK
04-11-2011, 12:47
با سلام
دوستان من طبق معمول بازم هوا سرد شده و موهایم دوباره شوره میزنه و فصلی هست .قبلا هم هد شولدرز میزدم که خوب نشد و رفتم شامپو گیاهی سریتا گرفتم بدتر هم شده ..حالا نظر شما در مورد بهترین شامپو که واقعا جواب داده باشه چیه ؟ در ضمن موهایم هم ریزش داره خیلی خیلی نمیدونم چرا ....لطفا همه دوستان تاپیک راهنماییم کنند ...با تشکر
هد اند شولدرز حتی از شامپوهای طبی هم که ضد شوره هستن بهتر هست و مطمئنا مشکلتون حل میشه

این شامپوها فرانسوی هستن نه ایتالیایی! که فرانسوی هاش هم تحت لیسانس یک شرکت انگلیسی هستن

Sayam
04-11-2011, 13:32
هد اند شولدرز حتی از شامپوهای طبی هم که ضد شوره هستن بهتر هست و مطمئنا مشکلتون حل میشه

این شامپوها فرانسوی هستن نه ایتالیایی! که فرانسوی هاش هم تحت لیسانس یک شرکت انگلیسی هستن

البته اگه اصلش پیدا بشه :31:

تو عکس زیر اونی که سمت چپه تقلبی ست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید