مشاهده نسخه کامل
: گرافیک 6870 یا gtx 560 کدام؟؟؟!!!!
hummerH2
02-11-2011, 15:45
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من میخام یه گرافیک با بودجه 260 تومن بگیرم..بین این دو مدل 6870 و 560 موندم...چون تو این رنج قیمت فقط این دو کارت هست فقط..البته فک کنم..نمیدونم کدوم یکی قویتره!!!!/؟؟؟
فقط میدونم 560 ti از 6870 قویتر هست.عملکرد 560 و 6870 تو بازی کدوم عملکرد بهتری دارن..یه جا میرم میکه فقط 560 بخر...یه جای دیگه میرم میگه 6870 قویتره..من که حسابی گیچ شدم:9:
این هم مشخصات سیستم منه شاید به کارتون بیاد:
cpu: i5 2400
mb:asus p8h67
ram:4 gig kingmax
power:585b green
hard 2ta 500gig segate
ممنون میشم از دوستان که سریع جواب بدن چون من تا فرداشب تهران نیستم...
.
با تشکر از تمامی استادان سایت p30world
Ultra_Black
02-11-2011, 18:22
سلام
تفاوت زیادی از نظر قدرت ندارن و تقریبا تو یه سطح قرار میگیرن
البته GTX560 به خاطر داشتن تکنولوژی هایی مثل PhysX و Cuda بیشتر توصیه میشه
hummerH2
02-11-2011, 18:38
سلام
تفاوت زیادی از نظر قدرت ندارن و تقریبا تو یه سطح قرار میگیرن
البته GTX560 به خاطر داشتن تکنولوژی هایی مثل PhysX و Cuda بیشتر توصیه میشه
ممنون دوست من لطف کزدی
راستی این gtx 560 میشه اورکلاک کرد؟؟؟!!!اورکلاک کردنش راحته؟؟؟کذوم برند رو پییشنهاد میکنید..evga یا gainward??
اساتید دیگه ای هم نظرشون رو بدن ممنون میشم
hummerH2
02-11-2011, 19:17
راستی یه سوال دیگه؟؟این گرافیک 560 میتونه نیازهامو تا 2 سال برای بازی تامین کنه؟ تو رزلوشن فول اچ دی و تنظیمات تا حداکثر؟..اخه بعد یه عمری میخوام یه گرافیک درستو درمون بگیرم...یه خورده بیش از اندازه وسواسی شدم...یه جون مرد پیدا بشه ما رو از این ظلالت و گمراهی بیرون بیاره ..کل پایتخت رو گشتم،قیمتها نجومی بود...:18:
از مدیریت محترم سایت هم تقاضا دارم به علت کمبود وقت اینجانب پست های این عضو جدید حقیر رو در اسرع وقت تایید نمایند کمال سپاسگذاری رو دارم
Ultra_Black
02-11-2011, 21:23
راستی این gtx 560 میشه اورکلاک کرد؟؟؟!!!اورکلاک کردنش راحته؟؟؟کذوم برند رو پییشنهاد میکنید..evga یا gainward??
اورکلاک میشه به راحتی
Gainward نسبت به قیمت ارزش خرید بیشتری داره
راستی یه سوال دیگه؟؟این گرافیک 560 میتونه نیازهامو تا 2 سال برای بازی تامین کنه؟ تو رزلوشن فول اچ دی و تنظیمات تا حداکثر؟..اخه بعد یه عمری میخوام یه گرافیک درستو درمون بگیرم...یه خورده بیش از اندازه وسواسی شدم...یه جون مرد پیدا بشه ما رو از این ظلالت و گمراهی بیرون بیاره ..کل پایتخت رو گشتم،قیمتها نجومی بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
دقیقا نمیشه گفت و بستگی به پیشرفت بازیها تو این دو سال داره
اگه بودجه رو تا 310 بتونید بالا ببرید MSI NGTX560-Ti Twin Frozr II 1Gb انتخاب خیلی خوبی هست
hummerH2
03-11-2011, 01:05
مرسی جناب ultra
من فردا برم برای خرید همین 560...
ممنون از اینکه وقت گذاشتین
سلام مي گم من شنيدم گرافيك 560 اوركلاك 460 يعني سخت افزاري با 460 يكيه مطمئن هستيد اوركلاك بازم ميشه ويه چيز ديگه فرق برند ها چيه اونم شنيدم تفاوتي نمي كنه و يه چيز ديگه مي گن 6870 مصرفه بيشتري داره ولي قدرتش هم بيشتره
البته درست نيست كه سايته ديگران رو اينجا بزارم ولي بالاجبار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزيز بچه كجايي اگر از شيراز هم ميگذري بگم واسه منم بخري من كه كارت گرافيكمو اوركلاك كردم به فنا رفت
hummerH2
03-11-2011, 16:00
سلام مي گم من شنيدم گرافيك 560 اوركلاك 460 يعني سخت افزاري با 460 يكيه مطمئن هستيد اوركلاك بازم ميشه ويه چيز ديگه فرق برند ها چيه اونم شنيدم تفاوتي نمي كنه و يه چيز ديگه مي گن 6870 مصرفه بيشتري داره ولي قدرتش هم بيشتره
ااااا یعنی 560 هومن 460 هست...عجب..
من که evga gtx 560 خریدم 270 تومن...یعنی ضرر کردم که یه کارت با تکنولوژی نسل قبلی خریدم...هی وای من:37: جناب ultra همینطوره؟؟؟؟!!!!!
البته درست نيست كه سايته ديگران رو اينجا بزارم ولي بالاجبار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزيز بچه كجايي اگر از شيراز هم ميگذري بگم واسه منم بخري من كه كارت گرافيكمو اوركلاك كردم به فنا رفت
عزیز من بوشهر هستم..امشب با پرواز میام ...عصر هم که اینجا مغازه ها تعطیل هست..من در خدمتم
ااااا یعنی 560 هومن 460 هست...عجب..
من که evga gtx 560 خریدم 270 تومن...یعنی ضرر کردم که یه کارت با تکنولوژی نسل قبلی خریدم...هی وای من:37: جناب ultra همینطوره؟؟؟؟!!!!!
عزیز من بوشهر هستم..امشب با پرواز میام ...عصر هم که اینجا مغازه ها تعطیل هست..من در خدمتم
سلام نه جیگرت بشم مگه میشه همون 460 باشه منظور من از نظر اورکلاک بود گفتم میشه بازم اورکلاکش کرد یا نه برو حالشو ببر اصلا همه کارت گرافیکا مثل همن اونی که قویتره بخاطر اورکلاک کردن اصولی هستش چند خریدی؟ مبارکت باشه منم اگر خواستم بگیرم همون 560ti میگیرم
من که evga gtx 560 خریدم 270 تومن...یعنی ضرر کردم که یه کارت با تکنولوژی نسل قبلی خریدم...هی وای من
دوست عزیز معماری کارت شما همین معماری فرمی هست که در سری 400 و 500 استفاده شده و تفاوت های جزئی با هم دارن...
تکنولوژی نسل قبل چیه :دی نسبت به 6870 شما فریم ریت مناسب تری در عناوین با استفاده از تسلیشن میگیرید که همین تسلیشن یعنی یکی از به روز ترین قابلیت های گرافیکی در بازی ها...
خریدتون بسیار به جا بود، البته کمی گرون خریدید ولی کارت بسیار خوبیه.
پیروز باشید.
hummerH2
04-11-2011, 23:57
دوست عزیز معماری کارت شما همین معماری فرمی هست که در سری 400 و 500 استفاده شده و تفاوت های جزئی با هم دارن...
تکنولوژی نسل قبل چیه :دی نسبت به 6870 شما فریم ریت مناسب تری در عناوین با استفاده از تسلیشن میگیرید که همین تسلیشن یعنی یکی از به روز ترین قابلیت های گرافیکی در بازی ها...
پیروز باشید.
ممنون دوست من ...خیالمو راحت کردی که خدا خیالاتت رو راحت کنه:31:...دنبال 6870 سافایر میگشتم که نبود...اونایی هم که بودن بالاتر از 270-260 قیمت داشتن ..اینو دیدم به این قیمت خریدم..کل بازار پایتخت و گشتم زیر 280 تومن پیدا نکردم:18: اینو تو ولیعصر گرفتم
البته این کارت رو برای بتلفیلد 3 گرفتم ببینم چجوریاس:21:
موفق باشید
mInI_ClockEr
05-11-2011, 00:31
پیروز باشید.
در ادامه خدمت دوستان عرض کنم این هم بنچمارک کارت های من هست که هم 6870 داشتم و هم GTX560 معمولی
تو برنامه 3d mard11
این هم سیستم بنده هست
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE CL8-8-8-21
VGA EVGA GTX560 1GIG ddr5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320 SATAII
Mouse Farassoo FLM3180 3200DPI
ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اوورکارتهای مذکور بدون کوچکترین ولتاژ میباشد و فقط برای تست بوده تا کمترین مشکل برای کارت بوجود نیاید
ممنون دوست من ...خیالمو راحت کردی که خدا خیالاتت رو راحت کنه:31:...دنبال 6870 سافایر میگشتم که نبود...اونایی هم که بودن بالاتر از 270-260 قیمت داشتن ..اینو دیدم به این قیمت خریدم..کل بازار پایتخت و گشتم زیر 280 تومن پیدا نکردم:18: اینو تو ولیعصر گرفتم
البته این کارت رو برای بتلفیلد 3 گرفتم ببینم چجوریاس:21:
موفق باشید
قطعا 560 از 6870 بهتره به دلیل معماری بهتر، عملکرد بهتر در تسلیشن، و ...
Battlefield 3 هم در تنظیمات عالی میتونید بازی کنید(البته نه بالاترین تنظیمات) ولی در کل کارت عالی هست...
پیروز باشید.
hummerH2
05-11-2011, 15:55
در ادامه خدمت دوستان عرض کنم این هم بنچمارک کارت های من هست که هم 6870 داشتم و هم GTX560 معمولی
البته اوورکارتهای مذکور بدون کوچکترین ولتاژ میباشد و فقط برای تست بوده تا کمترین مشکل برای کارت بوجود نیاید
ممنون دوست من لطف کردی
ای وووووول 560 بدون ولتاژ تا 950 اوور شده!!!!!!!!:18:.... امتیاز 560 از 6870 بیشتر بوده:5:...خیلی خوبه این
قطعا 560 از 6870 بهتره به دلیل معماری بهتر، عملکرد بهتر در تسلیشن، و ...
Battlefield 3 هم در تنظیمات عالی میتونید بازی کنید(البته نه بالاترین تنظیمات) ولی در کل کارت عالی هست...
پیروز باشید.
بسیار عالی..منم ادم قانعی هستم به 40 تا 50 فریم در بازی راضی هستم عرفان جان:31:
سرافراز باشید.
starpars
05-11-2011, 17:36
پس نتيجه اين ميشه كه 560 به طور حتم از 6870 قويتره درسته؟
يعني 6870 هيچ برتري نسبت به 560 نداره؟
سلام
بحث جالبی هست که میشه نتیجه گرفت 560 از 6870 بهتره.
560 با 560ti چه فرقی داره؟ و کدوم مارک بهتره ؟ چون من خواستم یکی ASUS 560 بگیرم که این 560ti رو دیدم نظرم عوض شد و گفتم صبر کنم تا نظر شما عزیزان رو بدونم پس منتظر هستم...:10:
starpars
05-11-2011, 18:41
پرفرورمنس اين دو كارت رو ميتونيد توي اين لينك تو بازي هاي مختلف مقايسه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mInI_ClockEr
05-11-2011, 20:15
ممنون دوست من لطف کردی
ای وووووول 560 بدون ولتاژ تا 950 اوور شده!!!!!!!!:18:.... امتیاز 560 از 6870 بیشتر بوده:5:...خیلی خوبه این
بسیار عالی..منم ادم قانعی هستم به 40 تا 50 فریم در بازی راضی هستم عرفان جان:31:
سرافراز باشید.
با سلام
باید خدمت دوستان عرض کنم که هر دوی این کارتها رو میشد بدون ولتاژ بالاتر برد ولی جرات نکردم و اینکه دیگه حال تست هم نیست یکدفعه تست میکنم و دیگه تمام
البته 6870 رفرنس سافایر بود که تو تمام ریویو ها گفته شده جون میده برای اوور من خودم بدون ولتاژ اون کارت رو تا 1050 بردم که کفم بریده بود الان MSI هاک پرشده تو بازار که عمراً با ولتاژ به 1050 برسه (میندازن به خلق خدا این بازاری ها ) کابل HDMI 1.4 ورژن داشت
کلی کارت بود بنده خدا
ولی این 560 EVGA هم برای خودش خارق العاده بود من تا حالا کارت انویدیا ندیده بودم اینقدر سگ جون باشه و اینکه مطمئن بودم راحت هسته رو بدون ولتاژ میشه تا 1000 رسوند ولی میگم که جرات نکردم در هر صورت فکر کنم 6870 برای بازی بهتر باشه این نظر من هست با اینکه علاقه خاصی به انویدیا دارم
پس نتيجه اين ميشه كه 560 به طور حتم از 6870 قويتره درسته؟
يعني 6870 هيچ برتري نسبت به 560 نداره؟
در برخی بازی ها(مخصوصا بازی های قدیمی تر... مثلا زمان مترو 2033 یا Crysis 1 ) احتمالا 6870 کمی بهتر عمل کنه... چون با کار کردن فراوان روی درایور، میتونن از نهایت پتانسیل کارت استفاده کنن.
ولی چیزی که معلومه برتری 560 به 6870 هست، البته فاصله خیلی زیادی ندارن ولی همین پرفرمنس تسلیشن اهمیتش بالا هست...
پیروز باشید.
hummerH2
05-11-2011, 21:52
والا من تو چند جا خوندم..نمیدونم که دقیقا تو چه سایتی بود...نوشته بود که بازی metro 2033 بیشتر رو کارتهای AMD سازگارتره تو رزلوشن های بالا..مخصوصا تو فول اچ دی...الیته همینطور که دوستمون لینک گذاشتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند.با این وجود رقابت ین 560 با 6870 خیلی نزدیکه..البته تو بعضی از بازیها 6870 قویتره...تو بعضی دیگه هم 560 ...به نظر من هرکدوم که ارزونتر بود بخریم بهتره..
خوب از فیزیکس و کودا هم نمیشه گذشت..
hummerH2
05-11-2011, 21:58
دوستان یه سوال خنده دار..در حالت کلی معمولا فریم بازی تا چه میزان پایین بیاد (با فرض تنظیمات رو حداکثر)بازی تیک میندازه و اذیت میکنه؟؟؟!!...الان رو این سیستم هندلی من فریم به 20-22 برسه بازی صحنه اهسته میره:31:...
والا من تو چند جا خوندم..نمیدونم که دقیقا تو چه سایتی بود...نوشته بود که بازی metro 2033 بیشتر رو کارتهای AMD سازگارتره تو رزلوشن های بالا..مخصوصا تو فول اچ دی...الیته همینطور که دوستمون لینک گذاشتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند.با این وجود رقابت ین 560 با 6870 خیلی نزدیکه..البته تو بعضی از بازیها 6870 قویتره...تو بعضی دیگه هم 560 ...به نظر من هرکدوم که ارزونتر بود بخریم بهتره..
خوب از فیزیکس و کودا هم نمیشه گذشت..
بازی هایی که برای VGA های AMD بهینه بشن،فریم ریتشون خیلی افزایش پیدا میکنه، چون مشکل اصلی معماری AMD مخصوصا از 6870 به قبل؛ استفاده نکردن از 100 درصد قدرت کارته. با تنظیم درایور ها و بهینه کردنشون این وضعیت پیش میاد ولی چیزی که مهمه بازی ها روز و قابلیت های روزه که Nvidia در کل مناسب تره، و 560 رو نسبت به 6870 با ارزش میکنه.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
دوستان یه سوال خنده دار..در حالت کلی معمولا فریم بازی تا چه میزان پایین بیاد (با فرض تنظیمات رو حداکثر)بازی تیک میندازه و اذیت میکنه؟؟؟!!...الان رو این سیستم هندلی من فریم به 20-22 برسه بازی صحنه اهسته میره:31:...
کاملا بستگی به انتظار داره... ممکنه یکی تا 40 هم براش آزار دهنده باشه... یکی تا 25 هم متوجه نشه...
در کل فریم ریت 60 ایده آل هست و بالاتر از اون رو انسان متوجه نمیشه.
تیک انداختن هم بحثش جداست...
پیروز باشید.
mInI_ClockEr
06-11-2011, 17:48
این رو هم بگم خدمت دوستان من با کارت 560 مشکل درایوری داشتم که تاپیکش در قسمت مربوطه هست و کارت رو بردم گارانتی و با مدل بالاتر تعویض کردن البته یه مقدار هم بهشون پول دادم
ولی الان کارت پلمپ هست و گزاشتمش برای فروش و دیگه میترسم که بندازم رو سیستم و باز هم مشکل داشته باشه دیگه اصلاً ازش استفاده نکردم و به صورت پلمپ که تحویل گرفتم گزاشتم برای فروش
اینجور که شنیدم خیلی از 560 ها این مشکل رو دارند و همچنین کارت 590 انویدیا هم بعد از چند وقت به علت مشکل در قسمت تغذیه میسوزه
مواردی هم از سوختن کارت 570 انودیا مدل های رفرنس گزارش شده که به همین علت بودن
نمیدونم انویدیا چرا تو سری 5XX اینجوری عمل کرده
اگر باور ندارید خودتون تو اینترنت تحقیق کنید متوجه میشید
ولی 580 هاش مشکلی به نظر ندارن و نداشتن
hummerH2
06-11-2011, 22:38
این رو هم بگم خدمت دوستان من با کارت 560 مشکل درایوری داشتم که تاپیکش در قسمت مربوطه هست و کارت رو بردم گارانتی و با مدل بالاتر تعویض کردن البته یه مقدار هم بهشون پول دادم
ولی الان کارت پلمپ هست و گزاشتمش برای فروش و دیگه میترسم که بندازم رو سیستم و باز هم مشکل داشته باشه دیگه اصلاً ازش استفاده نکردم و به صورت پلمپ که تحویل گرفتم گزاشتم برای فروش
اینجور که شنیدم خیلی از 560 ها این مشکل رو دارند و همچنین کارت 590 انویدیا هم بعد از چند وقت به علت مشکل در قسمت تغذیه میسوزه
نمیدونم انویدیا چرا تو سری 5XX اینجوری عمل کرده
اگر باور ندارید خودتون تو اینترنت تحقیق کنید متوجه میشید
ولی 580 هاش مشکلی به نظر ندارن و نداشتن
والا شانس ما ببینیم چی باشه..اتفاقا یکی از دوستام 580 داشت میگفت جیگرمو خون کرده واسه درایوش..خداکنه که یرای ما اینطوری نشه..میگم اگه firmwarشو اپدیت کنم کارت از گارانتی خارج میشه؟؟؟؟
مشکلتون چی بود عزیز؟
سوختن به علت مشکل در مدار تغذیه؟
در حالت دیفالت؟
لینک دارید از این مشکل...؟
GTX 570 مدار تغذیه قدرتمندی نداره، ولی در حالتی که آور نشه اصلا مشکلی وجود نداره و به خوبی و خوشی :دی به کارش ادامه میده!
در صورت آور با افزایش ولتاژ، درسته ریسکش بسیار بالاست...
mInI_ClockEr
07-11-2011, 01:09
مشکلتون چی بود عزیز؟
سوختن به علت مشکل در مدار تغذیه؟
در حالت دیفالت؟
لینک دارید از این مشکل...؟
GTX 570 مدار تغذیه قدرتمندی نداره، ولی در حالتی که آور نشه اصلا مشکلی وجود نداره و به خوبی و خوشی :دی به کارش ادامه میده!
در صورت آور با افزایش ولتاژ، درسته ریسکش بسیار بالاست...
590 میسوزه و لی 560 هم مشکل داره از لحاظ نرم افزاری اینقدر این مشکل زیاد بوده که همین الان سایت Techpowerup جزو خبرهاش اعلام کرده
اینم لینکش عجب قاطی باطی شده این انویدیا
ilililililiili
07-11-2011, 05:33
سلام من 560ti دارم. میخواستم بدونم over کردن کارت ممکنه چه مشکلاتی برای کارت به وجود بیاره؟
تا چه حد میشه کارت رو Overclock کرد؟ (تا بیییخ میشه؟)
من احتیاجی به Overclock کردن ندارم ولی برای تست یه بار تنظیمات رو گذاشتم Maximum. صفحه مانیتور پرید و بعد چند ثانیه ریست شد. مشکل از چی میتونه باشه؟
یه مشکل دیگه ای که با کارتم دارم اینه که سر بیشتر بازیا میندازه بیرون و اروره Stopped working - close the program میده. درایور کارتو update کردم بیشتر مشکلات حل شد ولی بازم جدیدا تو Battlefield 3 و crysis 2 اینجوری میشه. نمیدونم مشکل از چیه. اگه راهنماییم کننین ممنون میشم.
mInI_ClockEr
07-11-2011, 09:59
سلام من 560ti دارم. میخواستم بدونم over کردن کارت ممکنه چه مشکلاتی برای کارت به وجود بیاره؟
تا چه حد میشه کارت رو Overclock کرد؟ (تا بیییخ میشه؟)
من احتیاجی به Overclock کردن ندارم ولی برای تست یه بار تنظیمات رو گذاشتم Maximum. صفحه مانیتور پرید و بعد چند ثانیه ریست شد. مشکل از چی میتونه باشه؟
یه مشکل دیگه ای که با کارتم دارم اینه که سر بیشتر بازیا میندازه بیرون و اروره Stopped working - close the program میده. درایور کارتو update کردم بیشتر مشکلات حل شد ولی بازم جدیدا تو Battlefield 3 و crysis 2 اینجوری میشه. نمیدونم مشکل از چیه. اگه راهنماییم کننین ممنون میشم.
با سلام
دوست گرامی درباره سوال اول باید خدمتتون عرض کنم که اگر با کارت کاری نداشته باشید مشکلی براش پیش نمیاد و اینجور هم که معلوم هست مشکلات نرم افزاری ش رو در ماه نوامبر رفع میکنه انویدیا
ولی در مورد سوال دوم تون بهتره در تاپیک مربوط به این مسئاله بحث خود را ادامه بدید
hummerH2
07-11-2011, 10:51
من الان بازی crysis 2 رو با رزلوشن فول (1920×1080) و تنظیمات بازی رو حداکثر ...گیمر..هستش نزدیک به 60 فریم میگیریم..برا بازی خیلی توپه..:31: دماهم تو حالت معمولی نزدیک به 40 و تو بازی حداکثر میشه 70 که فک نکنم مشکلی باشه..
فقط تنها یه مشکل هست که اونم صدای فنش هست 6-7 دقیقه که تو بازی میرم صداش زیاد میشه..بعد دستمو که میزارم رو تلق قاب دور گرافیک صداش کمتر میشه:13:ولی باز صدا میده....
میگم فن گرافیک با کیفیت هست که بگیرم بزارم روش؟
و اینکه اگهfirmwar اپدیت کنم کارت از گارانتی خارج میشه؟
با تشکر
soheil_eshghi
07-11-2011, 20:09
من الان بازی crysis 2 رو با رزلوشن فول (1920×1080) و تنظیمات بازی رو حداکثر ...گیمر..هستش نزدیک به 60 فریم میگیریم..برا بازی خیلی توپه..:31: دماهم تو حالت معمولی نزدیک به 40 و تو بازی حداکثر میشه 70 که فک نکنم مشکلی باشه..
فقط تنها یه مشکل هست که اونم صدای فنش هست 6-7 دقیقه که تو بازی میرم صداش زیاد میشه..بعد دستمو که میزارم رو تلق قاب دور گرافیک صداش کمتر میشه:13:ولی باز صدا میده....
میگم فن گرافیک با کیفیت هست که بگیرم بزارم روش؟
و اینکه اگهfirmwar اپدیت کنم کارت از گارانتی خارج میشه؟
با تشکر
شما یه چار سو ریز وردار و پیچهای گرافیکتو محکم کن
تهویه کیست رو هم یه فکری براش بکن
در کل افزایش صدای فن طبیعی هست
در ضمن باید کارت رو طوری به کیس محکم کنید تا کمترین میزان نویز رو داشته باشید
590 میسوزه و لی 560 هم مشکل داره از لحاظ نرم افزاری اینقدر این مشکل زیاد بوده که همین الان سایت Techpowerup جزو خبرهاش اعلام کرده
اینم لینکش عجب قاطی باطی شده این انویدیا
590 هم نمیسوزه، اون برای درایور های قدیمی بود که نمیتونستن ولتاژ رو درست تنظیم کنن... 590 با درایور استاندارد و بدون آورکلاک مشکلی نداره. البته باز هم میگم مدارش ضعیفه و در کل بدرد آور نمیخوره(مثل 570)
این مشکلات هم درسته ولی آن چنان بزرگ نیستن، AMD از این مشکل ها خیلی بیشتر داره... لااقل Nvidia به راحتی با درایور میتونه مشکلات رو رفع کنه، مشکل در تسلیشن و معماری رو که نمیشه با درایور حل کرد...
پیروز باشید.
hummerH2
08-11-2011, 14:10
خوب دوستان با این تفاصیل که شما میفرمایید که 590 و 570 یه خورده تو اورکلاک مشکل داره....ایا 560 هم تو اورکلاک مشکل داره..مثلا اگه بخوام فرکانس هسته رو از 810 به 920 افزایش بدم یا همینطور فرکانس مموری در حد 120-130 تا بازم مشکل داره؟امکان سوختنش هست؟
یه سوال دیگه تو سایت انویدیا برای مشخصات 560 نوشته که فرکانس هسته:810-950 این یعنی اینکه تا 950 اور میشه یا یه چیزی شبیه توربو بوست در سی ژی یو اینتل سندی بریج هست ؟
نمیدونم متوجه شدید یا نه!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.