مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک خیلی خیلی فوری
majid_mz
02-11-2011, 10:56
سلام دوستان خیلی اتفاقی به این سایت برخوردم و خیلی خوشحال شدم امیدوارم کمک کنید.
به نظر شما بین ال سی دی سونی cx520 با هرتز50 و ex500 با هرتز100 کدوم بهتره؟ چون من زیاد به اینترنت دسترسی ندارم ممنون میشم زود جواب بدید.
majid_mz
02-11-2011, 11:22
کسی نیست به ما کمک کنه؟؟؟؟؟ رفتیما!!!
EX500 تو کیفیت تصویر بخاطر 100 هرتز بودن انتخاب بهتریه.
تنها عیبش اینه که گیرنده دیجیتال نداره اما CX520 گیرنده دیجیتال رو داره.
amir_t6262
02-11-2011, 12:57
گیرنده دیجیتال هم خرجش 84000 تومانه ( بالاترین مدل xvision)
که خروجی HDMI هم داره و اگر تفاوت قیمت این دو مدل و 100هرتز بودنش را در نظر بگیری، به راحتی میتوانی تصمیم بگیری.
samira_googleOne
06-11-2011, 08:48
سلام دوستان خیلی اتفاقی به این سایت برخوردم و خیلی خوشحال شدم امیدوارم کمک کنید.
به نظر شما بین ال سی دی سونی cx520 با هرتز50 و ex500 با هرتز100 کدوم بهتره؟ چون من زیاد به اینترنت دسترسی ندارم ممنون میشم زود جواب بدید.
مجید عزیزم
حتما ex500 بگیرید. کیفیت فوق العاده بهتری داره
یدونه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن مدل 333 هم بگیر بذار بغلش که تصاویر تلویزیون ایران رو هم خوب ببینی
در واقع ex500 با آنتن معمولی تصاویر ایران رو خوب نشون نمی ده ولی با این گیرنده ها خیلی بهتره عمل می کنه
majid_mz
12-11-2011, 21:30
خيلي ممنون از راهنماييتون.
EX500 خريدم
ايشالا همه بتونن چيزي كه دوست دارن بخرن
خيلي ممنون از راهنماييتون.
EX500 خريدم
ايشالا همه بتونن چيزي كه دوست دارن بخرن
اگه تونستی درموردش توضیح هم بده. انتظارتو از دیدن کیفیت خوب برآورده کرده؟
سلام به همه دوستان
اگه زحمتی نیس میشه فوری جواب بدین که تلویزیون 55 LED سونی بهتره یا شارپ یا سامسونگ؟ خرید از بانه مشکلی نداره؟ اگه خودتون چیزه دیگه ای پیشنهاد میکنین که یا برندش فرق میکنه یا ال سی دیه بگین ممنون میشم.
سلام به همه دوستان
اگه زحمتی نیس میشه فوری جواب بدین که تلویزیون 55 LED سونی بهتره یا شارپ یا سامسونگ؟ خرید از بانه مشکلی نداره؟ اگه خودتون چیزه دیگه ای پیشنهاد میکنین که یا برندش فرق میکنه یا ال سی دیه بگین ممنون میشم.
دوستانه بهت بگم شارپ واقعاً محصول خوبیه ولی نه مدل هایی که وارد ایران میشه ، پس زیاد دنبالش نباش . سامسونگ خاورمیانه هم که افتضاحه . میمونه سونی براویا و نئو پلاسما پاناسونیک که در خریدشون شک نکن . خرید از بانه معمولاً که مشکلی نداره ولی خوب آدم باید حواسش رو خیلی جمع کنه . من خودم چون مشهدم معمولاً از بندر و جنوب خرید میکنم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.