ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رضا یزدانی - ساعت فراموشی

Kurosh
01-11-2011, 22:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا یزدانی - ساعت فراموشی
آبان 90

در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبل (ساعت 25 شب) پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه، لطفا هرگونه بحث و مطلبی راجع به آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده مطرح کنید. :11:

با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی :20:

Scary Feelings
01-11-2011, 22:26
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ آهنگ فقط یه کم چایی برام بریز , قسمت اولشو زیاد دوست نداشتم
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ ببار برایم خیلی برام یه سری خاطره هام رو زنده کرد ♥
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ حرفای شخصی , خیلی با آهنگ های دیگه آلبوم متفاوت بود.
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ 100% حرفای شخصی
5. نسبت به آلبوم قبل (ساعت 25 شب) پیشرفت بود یا پسرفت؟ یه تفاوت هایی داشتن , نمیشه دقیق گفت , یه سری از آهنگ های اونجا از بعضیا قشنگ تر بود , اما در جمع این آلبوم بهتر بود به نظر من .
ممنون :40:

Ahmad
04-11-2011, 18:11
موسیقی و شعر وقتی بتونن تصویرسازی قوی‌ای هم به همراه خودشون داشته باشن، فراموش ناشدنین.

کلامی از خودم

جمیعن تک‌تیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.......
در کل آهنگها و شعرها و ... قشنگی داره.
اما اون ترکی ( ترکی نه ترکی ) که این تصویر سازی رو توش خیلی قوی دیدم همون "کارتن خواب‌ـه" که باعث شد بشینم چند بار گوش کنم و عقب جلو کنم تا بتونم متنش رو بنویسم. مخصوصن با این سرما. ویدئو کلیپی اگه ازش ساخته بشه خیلی قشنگ میشه.

تصویری کمی مرتبط:
Saeid-Farhangian-Iran

lahij_web
08-11-2011, 13:16
گفتمـ بزار 3 4 بار آهنگارو بگوشم بعـــــــد نظر بدم !!!!

ضعیف ؟! :13: رضا یزدانی ؟!؟!؟ :31:
حرف های خصوصی
حرف های خصوصی
همشون ضرب آهنگ دوست داشتنی دارن
هنوز زوده بگم ! باید چندیـــن و چند بار گوش کرد .
ساعت 25 رو شاید اول دوس نداشتم . میگفتم پرنده بی پرنده بهتره ! ولی بعد که خوب گوش دادم دیدم یچیز دیگه س این !

Alireza_SA
09-11-2011, 19:03

تیمارستان قشنگه ولی نه اونقد که سرآلبومی باشه!

آدم یه جاهایی رو مجبوره:40:
+
کارتون خواب

چمدون - کجای این دنیا میشه
+
آدم یه جاهایی رو مجبوره

حرفای شخصی
+
کافه رویا
+
بانوی من

اون تیکه های متال که میاد خیلی ارزشمند و متمایزه:40:

پیشرفت ...

H a m e e d
25-11-2011, 12:40
5. نسبت به آلبوم قبل (ساعت 25 شب) پیشرفت بود یا پسرفت؟1.(این نباید سوال آخر باشه؟:دی) البته انتخابش سخت تر از بهترین اهنگ آلبومه، ولی بانوی من، اونم چون یه خرده بیش از حد ملودیش تکراریه وگرنه به خودی خود آهنگ خیلی ضعیفی نیست، بدون تو هیچم هم خوشم نیومد از ریتمش
2. کافه بهشت، آدم یه جاهایی رو مجبوره
3. کافه بهشت، ساعت - فقط یه کمی چای واسه من بریز، چمدون - کجای این دنیا میشه
4. کافه بهشت (کلا گیر دادم به این قطعه:دی)، ببار برایم، چرا یادم نمیاد (این آخری از اون قطعه هاییکه حدس میزنم به مرور زمان بیشتر ازش خوشم بیاد، همون اتفاقی که تو آلبوم قبلی با آهنگ حس تاریخ افتاد و حالا محبوبترین آهنگ من از اون آلبومه)
5. قطعا پیشرفت:40:

M3HRD@D
25-11-2011, 19:05
سلام و درود:11:

خیلی سخته راجب این آلبوم خوب نظر داد و بد و خوب انتخاب کرد ولی چه کنیم باید جواب بدیم:

واقعا پاسخ دادن به این سوال سخته چون همه آهنگ ها زیبان و در یک سطحا....

یقینا اولین گزینم کافه رویاست شعر بی نظیری داره این آهنگ و بعد از اون ساعت-فقط یه کمی چای واسه من بریز هم شعر زیبای داره...

تنظیم ها هم همگی خوبا و انتخاب بسیار سخته ولی ساعت-فقط یه کمی چای واسه من بریز تنظیمش رو خیلی دوست دارم...

بهترین موسیقی مال همه آلبوم چون هرکدوم زیبای خودشون رو دارن
و موسیقی فلامینگو رو هم که خیلی دوست دارم تو کار ببار برایم بسیار زیبا بود...

نسبا به آلبوم قبلی از لحاظ موسیقی صد در صد پیشرفت داشته ولی از لحاظ متن ترانه ها ساعت 25 یک وزنه بسیار سنگین به نام یغما گلرویی داره با خودش که کوچه ملی و حس تاریخ و پیکان رو سروده که واقعا بی نظیرا
ولی انصافا این آلبوم هم متن های خیلی زیبای داره...

و در آخر رضا یزدانی نعمتیست برای موسیقی ایرانی....:40:
موفق باشید:11:

آرش-19
30-11-2011, 18:12
من تازه 4 روزه آلبومو گرفتم و 4 بار گوش دادم. روزی یکبار :31:
در کل میتونم بگم نسبت به ساعت 25 شب پیشرفت داشته, آلبوم قبلی برای من رنگ و بوی پاپ داشت ولی این آهنگ واقعا میشه
مزه راک رو به راحتی چشید. از نظر ترانه به اندازه قبلی قوی نیست ولی با این وجود ضعف خاصی تو ترانه ها دیده نمیشه.
انتخاب بهترین و بدترین واقعا سخته ولی آهنگ های چمدون, بانوی من, کافه رویا و ببار برایم تا حالا بیشتر از همه به دلم نشسته
از اونطرف آهنگ سینما رو اصلا دوست نداشتم !
در مورد تنظیم ها هم حرفی ندارم چون حالا حالا ها باید گوش بدم تا ببینم چی به چیه!

مختصر و مفید نظر اولیه مو دادم گفتم تا تاپیک بسته نشده یه چیزی بگم, ایشالا بعدا بیشتر گوش دادم و فرصت بود تو تاپیک خود
رضا در موردش حرف میزنیم.

Kurosh
01-12-2011, 15:48
امروز روز آخر نظرسنجی است و تا بسته نشده، من هم نظرم رو اعلام کنم ...
هر چند که قبلاً رأی‌هام رو ریختم تو صندوق : دی

اول به سؤالات پست اول پاسخ بدم :

ضعیف که نداشتیم، واقعاً تمام آهنگا قوی بودن و مشخص بود روشون کلی انرژی و خلاقیت و وقت صرف شده

همم ... انتخاب سخته! با اینکه یغما تو این آلبوم حضور نداشت، اما واقعاً بیش‌تر شعرها عالی بودن؛ انتخاب شعر رضا رو تحسین می‌کنم ...

WOW ! دوباره که به لیست نگاه می‌کنم می‌بینم یه جورایی نشدنیه انتخاب ... :دی
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟! : دی

کارتون خواب عالی است، روایت یه درده ...
حرف‌های شخصی فوران عصیان و آنارشیسمه و اصلاً جای حرف باقی نمی‌ذاره اندیشه‌ی فولادوند عزیز،
بدون تو هیچم از زیباترین عاشقانه‌هایی است که شنیدم، اوج قافیه‌بازی و استعاره‌های ادبی زیبا،
کافه رویا شعر نیست، نمایش‌نامه است! یه تصویره در قالب شعر، عملاً تصویرسازی می‌کنه با این ترانه،
آدم یه جاهایی رو مجبوره هم به سناریو شبیهه ... وقتی آهنگ رو گوش میدی، عملاً حضور اون فرد رو حس می‌کنی ...
ببار برایم هم که خب سرشاره از زیبایی‌های ادبی در قالب شعر نو ...

واقعاً بین این 6 ترانه، انتخاب سخته ...

با عرض پوزش از 5 ترانه‌ی دیگه، حرف‌های شخصی رو انتخاب می‌کنم ... چون خوراک جنس صدای رضاست، رضا یزدانی باید حرف‌های شخصی بزنه، و الا دیگه رضا نیست ...

همم ...
انتخاب این مورد هم سخته، چون بهروز پایگان و میلاد عدل تو این آلبوم همه کار کردن! اون قدر سازها خوب چیده شدن و نوازندگی‌ها حرفه‌ای هست که نشه یه آهنگ رو انتخاب کرد ...
اما فکر می‌کنم کجای این دنیا میشه، به خاطر تنظیم متال زیباش، انتخاب خوبی باشه ...

این وسط از تنظیم دشوار ببار برایم که شعر نو رو قابل گوش دادن و البته لذت‌بخش کرد، کارتون خواب با اون نوآوری معرکه‌اش در پایان و چرا یادم نمیاد که عاشق تغییر ریتم وسطشم، باید اسم برد ...

ملودی‌های رضا همگی خوب بودن، اما بدون تو هیچم واسه من چیز دیگری است ... در کنار تنظیم عالی آرش زمانیان، آهنگ رو به یکی از قطعه‌های محبوب من تبدیل کرده ...

ملودی کافه بهشت و ببار برایم رو هم دوست دارم ...

قطعاً پیشرفت، اونم ده‌ها برابر !!
شاید ساعت 25 چند قطعه‌ی ناب داشت که با روح و روان آدم بازی می‌کرد، اما موسیقیش، موسیقی رضا نبود ! راک خالص یعنی ساعت فراموشی!‌ رضا یزدانی اسمش با راک گره خورده، تو پاپ هم عالیه، اما چیزی که زیاده تو این مملکت، پاپ خون خوب !!‌
ساعت فراموشی اوج رضا یزدانی بود، امیدوارم آلبوم‌های بعدی این روند رو حفظ کنه و در پاسخ به این سؤال در نظرسنجی بعدی، باز هم بگم "قطعاً‌ پیشرفت" ...

+

آرای من در نظرسنجی :

می‌خواستم به هر 14 ترک رأی بدم، اما دیدم بهتره به اون‌هایی رأی بدم که همیشه مشتاق شنیدنشون هستم و برام تکراری نمیشن ...

به همین خاطر، به 11 ترک آلبوم رأی دادم که سه ترک سینما، ساعت و ببار برایم در این بین نبودن، اما الان همین جا اعلام می‌کنم که رأی وقتی تو رفتی رو می‌خوام پس بگیرم و به جاش به ببار برایم رأی بدم :دی

دلیل انتخاب این سه ترک ضعفشون نبود، چون همون طوری که گفتم، کار ضعیف نداشت این آلبوم ...

سینما رو به این دلیل انتخاب نمی‌کنم که با این ترانه‌هایی که سعی می‌کنن یه سری اسم رو کنار هم بیارن، نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم! درسته، این همه اسم فیلم و بازیگر رو با یه سری ارتباط‌های معنایی به هم متصل کرده، اما کلیتش چیزی نیست که به دل من بشینه، همون طوری که ترانه‌ی هیس (کارتون) در آلبوم هیس به دلم ننشست و فقط یه ترانه‌ی فان بود برام ...

ساعت - فقط یه کمی چای واسه من بریز، وقتی در آلبوم خاص بیرون اومد، عاشقانه دوستش داشتم! روز و شب به دادم برس گوش می‌دادم و لذت می‌بردم!‌ اما مهم‌ترین دلیلش این بود که رضا آهنگ جدیدی نداده بود و در اون آشفته‌بازار پاپ، یه کار راک قوی غنیمت بود برام! دیوانه‌ی سولوی انتهاییش بودم، از تغییر ریتم وسطش لذت می‌بردم، اما خب الان، 13 تا ترک ناب دیگه دارم که ساعت توش به چشم نمیاد !
شاید هم تکراری شدنش مزید بر علت شد ...
نمی‌دونم ... به هر حال ترک عالی است، اما فعلاً برام جذابیت گذشته رو نداره

در پایان، به ببار برایم رأی نداده بودم که همین جا پوزش می‌خوام، چون این ترک معرکه است، از بهترین‌های آلبومه، گیتار فلامنکوی کاویان رجبی کولاک می‌کنه ...
از اون طرف رأیم رو از وقتی تو رفتی پس می‌گیرم، چون تنظیم و ملودیش رو دوست ندارم ...

تحلیل آرای نظرسنجی :

آرای پایین سینما برام قابل پیش‌بینی بود ! نمی‌دونم دلایل دوستان واسه رأی ندادن بهش چیه، با دلایل من یکیه یا نه، اما به هر حال مشخصه که ترک فوق‌العاده‌ای نبوده واسه شنوندگان آلبوم ...

بعد از سینما که پایین‌ترین رأی رو آورد، آرای پایین چمدون و وقتی تو رفتی هم قابل پیش‌بینی بود ... چمدون به خاطر فضای متالش که خب به هر سلیقه‌ای نمی‌خوره، و وقتی تو رفتی هم، این جوری که از خیلی از دوستانم شنیدم، به خاطر وکال و ملودیش، که چندان نتونستن ارتباط برقرار کنن (کشیدن جمله‌ی وقتــــــــــــی تو رفتـی : دی)

جالبه که کافه رویا و کارتن خواب هم نسبتاً آرای پایینی آوردن ... فکر می‌کردم جز بهترین‌های آلبوم بشن ...

بهترین ترک هم تا اینجا کافه بهشته، که خب فوق‌العاده زیباست، و در یک قدمیش، آدم یه جاهایی رو مجبوره، که دفعات اول شنیدن آلبوم فکر نمی‌کردم ترک محبوبی بشه، فکر کردم فقط خودم خوشم میاد :دی
کم‌کم فهمیدم درد دل خیلیاست ...

vahidgame
01-12-2011, 17:19
همه آهنگا خوب بودن و میشه گفت کار ضعیفی نداشت
فقط من می تونم بگم که با دو تا ترک آخر یعنی ببار برایم و چرا یادم نمیاد نسبت به ترک های دیگه خیلی ارتباط برقرار نکردم...

شعر اکثر آهنگا قشنگ بود ولی من کارتن خواب رو انتخاب می کنم

منم با کوروش موافقم. تنظیم آهنگ چمدون - کجای این دنیا میشه خیلی عالی بود و برای یه کار متال ایرانی همچین تنظیمی کم نظیر!

من دو تا آهنگ رو انتخاب می کنم یعنی کارتن خواب و کافه بهشت
از موسیقی این دو تا خیلی خوشم میاد و به نظرم گیتار الکتریک توی این دو آهنگ خیلی عالی زده میشه و خیلی تاثیر گذاره

به عنوان یه آلبوم راک صد در صد نسبت به آلبوم قبلی پیشرفت داشتش
آلبوم ساعت 25 شب تقریبا تلفیقی از پاپ و راک بود و یه آلبوم راک کامل نبود ولی ساعت فراموشی دیگه یه آلبوم کامل راک بود و ترک های تاپ اون نسبت به ساعت 25 بیشتر بود...

در آخر یه سری نکته رو لازم می دونم بگم:

1- همه آهنگا در سطح بالایی بودن ولی من از اول تصمیم گرفتم به 3 تا آهنگ رای بدم که اگه بیشتر می خواستم رای بدم باید به همه رای می دادم که دیگه زیاد جالب نبود! سه تا آهنگ هم کارتن خواب و کافه بهشت و کافه رویا بودن که از بین اولی و دومی به سختی می تونم بگم کدوم در کل بهترین آهنگ آلبومه
ولی آهنگای دیگه به جز این 3 تا هم تقریبا اکثرا رو دوس دارم و دلیل نمیشه اونا خوب نباشن...

2- به نظر من کلا آلبوم های راک کمتر مربوط به مسائلی مثل نمی دونم عشق و عاشقی و زن و اینا باشه و به مسائل دیگه بیشتر توجه بشه به مراتب بهتره. مثلا حتی من اسم بعضی آهنگای آلبوم رو می بینم یه جوری میشم مثل بدون تو هیچم ! : دی
توی این آلبوم بعضی جاها دیگه دیگه بیش از حد به این مسئله پرداخته شده بود و اگه توی آلبوم های بعدی این نکته هم در نظر گرفته بشه شاید آلبوم راک بهتری هم بشه. که شاید به خاطر محدودیت ها در کشور ما همه خواننده ها به سمت این موضوع میان یا شاید به خاطر عامه پسندتر شدن آلبوم ها که مورد دومی به نظرم زیاد منطقی نیست...

3- آلبوم به عنوان یه آلبوم راک ایرانی خیلی قوی ظاهر شد و از نوازندگی که بخش اساسی این سبک رو تشکیل میده واقعا قوی بود. مخصوصا سولوهای گیتار که خیلی عالی بودن!
از آلبوم های راک چند دهه اخیر کشورمون به نظرم این آلبوم به اضافه آلبوم سکوت سرد کاوه یغمایی گزینه های بهترین آلبوم هستن

4- در آخر من این آلبوم رو با در نظر گرفتن یه آلبوم در سطح جهان بهش امتیاز 8 از 10 میدم...

Kurosh
01-12-2011, 22:53
با تشــکر از 40 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی کافه بهشت با 20 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی سایت شد.

با تشکر :11:
تیم مدیریت انجمن موسیقی :)