ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شروع برنامه نویسی

mohamadrm70
01-11-2011, 18:55
درود
دوستان من می خوام برنامه نویسی از صفر شروع کنم و قراره الگوریتم شروع کنم
1.من الگوریتم رو کامل بخونم بعد برم سراغ برنامه نویسی یا همزمان هم الگوریتم بخونم سپس برنامه های الگوریتم رو اجرا کنم؟؟؟
از چه زبانی شروع کنم
کمی با c آشنا هستم(تابع و آرایه و شرطی بلد نیستم)این ترم هم تو دانشگاه c++ می خونم
اگه میشه کامل راهنماییم کنید
با تشکر

aminel_messi
02-11-2011, 22:57
تو دانشگاه 3 ترم برنامه نویسی کار میکنن (مبانی - برنامه سازی پیشرفته - ساختمان داده )بعد 1 ترم طراحی الگوریتم میخونن.
شاید بهتر باشه یه مدت کد بنویسی،تا روون شی. بعد دنبال الگوریتم های بهینه بری.

H A M A S
04-11-2011, 17:16
دوست عزیز باید یکم صبر به خرج بدی و هرکاری رو از پایه شروع کنی
در ضمن هدفت از برنامه نویسی چیه؟؟ تا چه حد میخوای ادامه بدی؟؟در چه پلتفرم و زمینه ای؟؟؟
به هر حال ....
پیشنهاد من کار کردن رو الگوریتم هاست
تمرین نوشتن الگوریتم های ساده ای مثل چاپ اعداد زوج-نمایش مقسوم علیه های یک عدد و.... میتونه مفید باشه
بعدش بیا همین الگوریتم ها روی توی یه محیط اجرا کن
پیشنها من vb6 هست!! چوم محیط سبک-کوچیک و ساده ای داره -البته میتونی از دات نت شروع کنی-اما اونجا یه خورده شلوغ و پلوغ تره-شاید برای بار اول گیج بشی-پس برای شروع از صفر VB6 ضرر نداره-بعد از کمی آشنایی وارد دنیای عظیم دات نت بشو....
Cالبته هم یک زبان سطح میانی هست.کار کردن با این زبان برای مبتدی ها زیاد توصیه نمیشه
گرچه بسیار بسیار زبان شیرین و دوست داشتنی هست

mohamadrm70
05-11-2011, 00:53
دوست عزیز باید یکم صبر به خرج بدی و هرکاری رو از پایه شروع کنی
در ضمن هدفت از برنامه نویسی چیه؟؟ تا چه حد میخوای ادامه بدی؟؟در چه پلتفرم و زمینه ای؟؟؟
به هر حال ....
پیشنهاد من کار کردن رو الگوریتم هاست
تمرین نوشتن الگوریتم های ساده ای مثل چاپ اعداد زوج-نمایش مقسوم علیه های یک عدد و.... میتونه مفید باشه
بعدش بیا همین الگوریتم ها روی توی یه محیط اجرا کن
پیشنها من vb6 هست!! چوم محیط سبک-کوچیک و ساده ای داره -البته میتونی از دات نت شروع کنی-اما اونجا یه خورده شلوغ و پلوغ تره-شاید برای بار اول گیج بشی-پس برای شروع از صفر VB6 ضرر نداره-بعد از کمی آشنایی وارد دنیای عظیم دات نت بشو....
Cالبته هم یک زبان سطح میانی هست.کار کردن با این زبان برای مبتدی ها زیاد توصیه نمیشه
گرچه بسیار بسیار زبان شیرین و دوست داشتنی هست
------------------------------------------------------------------------------------
درود
من دارم با الگوریتم شروع می کنم
همونطور که گفتم بخاطره این ترم که باید C++ بخونیم باید c++یاد بگیرم فعلا بد پیش نمی رم نسبت به پیشرفته 1 که هیچی نفهمیدم
من دوران دبیرستان با VB6 کار کردم زیاد به دلم نمیشینه :41:
در کل می خوام c++ کمی یاد گرفتم دیگه برم تو کاره وب(با Html هم چیزهایی بلدم)
هدف اصلیم دوست عزیز وب و صفحات اینترنتی هست
(چیزی هم از SQL و پایگاه ....بلد نیستم)

H A M A S
05-11-2011, 20:54
------------------------------------------------------------------------------------
درود
من دارم با الگوریتم شروع می کنم
همونطور که گفتم بخاطره این ترم که باید C++ بخونیم باید c++یاد بگیرم فعلا بد پیش نمی رم نسبت به پیشرفته 1 که هیچی نفهمیدم
من دوران دبیرستان با VB6 کار کردم زیاد به دلم نمیشینه :41:
در کل می خوام c++ کمی یاد گرفتم دیگه برم تو کاره وب(با Html هم چیزهایی بلدم)
هدف اصلیم دوست عزیز وب و صفحات اینترنتی هست
(چیزی هم از SQL و پایگاه ....بلد نیستم)

پس کمی آشنایی دارید!!
اگر میخواین c++ کار کنید-ایرادی داره-همون طور که قبل گفتم زبان بسیار شیرینه-و اتفاقا زبان پایه برای پیاده سازی الگوریتم هاست
اگر هم میخواین وب کار کنید -بازم CPP خیلی مفیده -چون سینتکسش شباهت زیادی بهPHP داره
البته اگر PHP رو برای پلتفرم وب انتخاب کنید

szh_1367
05-11-2011, 23:31
پس کمی آشنایی دارید!!
اگر میخواین c++ کار کنید-ایرادی داره-همون طور که قبل گفتم زبان بسیار شیرینه-و اتفاقا زبان پایه برای پیاده سازی الگوریتم هاست
اگر هم میخواین وب کار کنید -بازم CPP خیلی مفیده -چون سینتکسش شباهت زیادی بهPHP داره
البته اگر PHP رو برای پلتفرم وب انتخاب کنید
دوست عزیز این cpp که گفتید چی ؟ من تا حالا نرم افزاری به این اسم نشنیدم :eh:

درضمن برنامه نویسی که این روزها خیلی شدید توصیه میشه اون رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید c++ است

mohamadrm70
07-11-2011, 04:55
فزق بین c++ و c ;i ,[,n knhvi??
برای اجرای الگوریتم من اول کل کتاب رو بخونم یا بعد از خوندن هر الگوریتم در برنامه نویسی اجرا کنم؟
Asp یاد بگیرم بهتره یا Php?

H A M A S
07-11-2011, 14:22
دوست عزیز این cpp که گفتید چی ؟ من تا حالا نرم افزاری به این اسم نشنیدم :eh:

درضمن برنامه نویسی که این روزها خیلی شدید توصیه میشه اون رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید c++ است

CPP=C plus plus

del30m
27-11-2011, 09:31
سلااام!
اینجا کسی میتونه برای بازی نوشتن منو راهنمایی کنه؟
میخوام بازی نوشتن رو با دوستم از صفر شروع کنیم!
چه اطلاعاتی باید داشته باشیم؟
و از چی شروع کنیم بهتره!
من خودم بخش گرافیکیشو ترجیح میدم!
و اینکه با زبان C آشنایی داریم!

god of war 2
28-11-2011, 22:15
سلام.
مبحث بازیسازی بسیار گسترده هست اما بطور خلاصه راهنماییتون میکنم.
افرادی هستند که از انجین های بازیسازی استفاده میکنند و سعی میکنند که در آنها مهارت کسب کنند عده ای دیگر به دنبال ساخت بازی از پایه هستند و دوست دارند تمام فرایند یک بازی را خودشان طراحی و پیاده سازی کنند و ...
شما اول باید ببینید که به کدام قسمت علاقه و گرایش بیشتری دارید اگر به ساخت بازی از پایه علاقه دارید باید به یکی از زبانهای برنامه نویسی (معمولا ++C) به شدت تسط داشته باشید و همچنین با یکی از API های گرافیکی (Direct3D یا OpenGL) در حد خوبی آشنایی داشته باشید البته بازیسازی فقط گرافیک نیست عوامل مهم دیگری مثل فیزیک - صداگذاری - شبکه - ورودی و ... نیز وجود دارند که در ساخت یک بازی خوب نقش کلیدی دارند و برای پیاده سازی هریک از آنها در بازی نیاز به آشنایی با کتابخانه های دیگری دارید در کل باید گفت که کار ساده ای نیست و نیاز به چندین سال مطالعه و پشتکار دارد.
اما اگر قصد استفاده از انجین ها را دارید میتوانید با یک انجین (دو بعدی/سه بعدی) مناسب شروع به کار کنید و مهارت خودتونو در استفاده از آن افزایش بدید (در حال حاضر در ایران اکثرا به دنبال این کار میروند) و بعد از حداقل چندین ماه میتونید اولین بازی ساده خودتونو ایجاد کنید.

dokhtareironi
02-12-2011, 14:58
سلام دوست عزیز.من ترم 3 فناوری هستم.برنامه نویسی رو ترم 1و2 پاس کردم.ا ترم اول الگوریتم خوندیم وبا تسلط کامل c++ رو شروع کردیم.من اوایل وحشت داشتم و فقط روی کاغذ مینوشتم.اما زود فهمیدم که اگه بخوای موفق بشی باید روزی 3 ساعت با کامپیوتر برنامه بنویسی تا عادت کنی.موفق باشی