ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تغییر تنظیمات در battle 3 در 2285

amirfakhrian
01-11-2011, 18:34
با سلام. من به تازگی مانیتور bx2285 رو خریدم. تمام بازی هایی رو که روی هاردم است رو یکبار در full hd اجرا کردم و تنظیمات بازی رو به راحتی عوض کردم. ولی وقتی در بازی battlefield 3 تنظیمات پیش فرض رو در full hd تغییر می دهم مانیتور شروع به پرپر زدن می کنه و اگر تغییرات رو سیو کنم و دوباره تغییرات پیش فرض بزارم پرپر زدن مانیتور قطع نمی شه(مگر اینکه سیو های بازی رو پاک کنم تا درست بشه). لطفا کمک کنید

EXTREME
01-11-2011, 22:48
اگه تو بازی های دیگه مشکلی ندارین و فقط تو این بازی مشکل دارین این مشکل یا با آپدیت درایور گرافیک حل میشه
یا اینکه مشکل از کرک بازی هست
شما درایور گرافیک رو آپدیت کنید و از یک کرک دیگه استفاده کنید
رفرش ریت رو هم از داخل بازی کاهش بدین

amirfakhrian
01-11-2011, 23:50
اگه تو بازی های دیگه مشکلی ندارین و فقط تو این بازی مشکل دارین این مشکل یا با آپدیت درایور گرافیک حل میشه
یا اینکه مشکل از کرک بازی هست
شما درایور گرافیک رو آپدیت کنید و از یک کرک دیگه استفاده کنید
رفرش ریت رو هم از داخل بازی کاهش بدین
ممنون از جوابتون.
آخرین ورژن درایور رو همین امروز نصب کردم تغییری نکرد.
تا دیروز که یک مانیتور crt داشتم تنظیمات قابل تغییر بود و هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد. ولی با این 2285 به هر گزینه ای دست بزنم همان اتفاقی که بالا توضیح دادم می افته. حتی اگر همان تنظیمات پیش فرض رو در حالت custom
اجرا کنم (یعنی هیچ گزینه ای رو تغییر ندهم) همان اتفاق می افته.

EXTREME
02-11-2011, 00:43
برید سایت سامسونگ یک فایل به عنوان درایور هست اونو دانلود و نصب کنید رفرش ریت هم کم کنید
گرافیک رو با چه کابلی به ماینتور وصل کردین ؟

amirfakhrian
02-11-2011, 08:36
برید سایت سامسونگ یک فایل به عنوان درایور هست اونو دانلود و نصب کنید رفرش ریت هم کم کنید
گرافیک رو با چه کابلی به ماینتور وصل کردین ؟
تو کارتونش یک سی دی بود نصبش کردم. لازم است از سایت دانلود ونصب کنم. در این بازی رفرش ریت پیش فرض در 1080p شصت است و اصلا تغییرش نمی شه( همه حالتها رو امتحان کردم) داد. اگر 60 بکنم به 59 بعد 59 به 60 تغییر بدم تصویر به هم می ریزه.
از کابل dvi به hdmi استفاده می کنم.

EXTREME
02-11-2011, 10:55
تو کارتونش یک سی دی بود نصبش کردم. لازم است از سایت دانلود ونصب کنم. در این بازی رفرش ریت پیش فرض در 1080p شصت است و اصلا تغییرش نمی شه( همه حالتها رو امتحان کردم) داد. اگر 60 بکنم به 59 بعد 59 به 60 تغییر بدم تصویر به هم می ریزه.
از کابل dvi به hdmi استفاده می کنم.
برید تو تنظیمات گرافیک فیت اسکرین کنید
فکر کنم مشکل از تنظیمات خود گرافیک باشه

amirfakhrian
02-11-2011, 12:23
برید تو تنظیمات گرافیک فیت اسکرین کنید
فکر کنم مشکل از تنظیمات خود گرافیک باشه
ممنون از جوابتون. قبلا فیت اسکرین رو روی 0 (روی 15 بود) گذاشته بودم. حالا کابل rgb رو وصل کردم درست شد. آیا این کابل(rgb) کیفیت تصویری خوبی به نسبت کابل قبلی(dvi to hdmi) داره؟

EXTREME
02-11-2011, 12:35
ممنون از جوابتون. قبلا فیت اسکرین رو روی 0 (روی 15 بود) گذاشته بودم. حالا کابل rgb رو وصل کردم درست شد. آیا این کابل(rgb) کیفیت تصویری خوبی به نسبت کابل قبلی(dvi to hdmi) داره؟
rgb خروجیش آنالوگ هست ولی hdmi و dvi -d کیفیتش دیجیتال هست که دیجیتال کیفیتش از آنالوگ بیشتره
من برای همین از شما پرسیدم که رابط بین گرافیک و مانیتور چی هست
مشکل هرچی هست از تنظمیات خود گرافیک هست