مشاهده نسخه کامل
: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)
shahin_mp3
21-09-2011, 12:39
سلام ميخاستم وي رو به مانيتور crt قديمي كه هيچ ورودي نداره و فقط يه كابل vga داره وصل كنم بايد چكار كرد؟
يه سوال ديگه vga box خريد اينترنتي جايي داره؟ قيمت؟
يه پك بسته بندي سيم هست كه اسمش wii/ps3 vga cable كه مخصوص Ps3 و Wii است همه تيديل هاي لازم هم
توش هست كه مانيتور تو هم كه فقط سيم vga داره بهش وصل ميشه :31:
سلام به همه پس سی وردی ها
برای خرید مانیتور که راهنمایی خواستم کسی جوابمو نداد . رفتم پاساژایرانیان مانیتور ips lg اصلان تو بازار نبود فقط یه جا داشت که 350 میداد . من یه 2285 سامسونگ گرفتم ( واقعا عالیه) به قیمت 310 هزار تومان .
الان یه مشکل دارم وقتی ps3 را با hdmi وصل میکنم تو بازی pes2011 موقعی که صحنه سریع جابجا میشه صفحه خیلی تار میشه ؟
آیا میتونه از کابل hdmi باشه کابلو از پاساژ 8 هزار تومان خریدم (مارک tosca)
من شنيده بودم كه مانيتور هايي كه 5ms است در بازي Pes كه صحنه سريع ميشه تصوير يه جوري به صورت
اهسته ميشه حالا اگه مانيتورتون 5ms است كه به احتمال زياد براي اين هست ولي فكر كنم براي شما 2ms است
كابل هم خوب كيفيت ها با هم فرق داره حالا مشكل شما رو با اين قضيه نمي دونم ولي اگه با hdmi اين طوريه حالا مي خواي يه تستي بكن
:21: در ضمن شما تنضيمات hdmi تو Ps3 رو تا اخرين حدي كه مانيتورت Support ميكنه تنظيم كردي ؟ :21:
مانیتور 2 میلی ثانیه است فقط تو بازی pes این مشکلو دارم .
توی تنظیمات xbox گزسنه 1080p با 1080i چه فرقی داره .
سلام
من هم همين مشكل را دارم . يك LED از نوع LG خريدم وقتي PES با ژلي استيشن 2 بازي مي كنم خيلي تاخيير داره. اعصاب آدم را خورد ميكنه. يكي راهنمايي كنه، چه نوع LCD يا LED بايد بخريم تا اينجوري نشه؟
ببخشید این تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریواز کجا میشه تو کرج تهیه کرد هر کامپیوتری رفتم نداشت
shahin_mp3
23-09-2011, 16:07
سلام
من هم همين مشكل را دارم . يك LED از نوع LG خريدم وقتي PES با ژلي استيشن 2 بازي مي كنم خيلي تاخيير داره. اعصاب آدم را خورد ميكنه. يكي راهنمايي كنه، چه نوع LCD يا LED بايد بخريم تا اينجوري نشه؟
اين مشكل بيشتر روي مانيتور هاي 5ms است كه زياد واضح است
بعضي از دوستان هم با 2ms هم اين مشكل رو دارند
براي خريدن مانيتور هم به نقل از شهاب جان
سعی کنید مانیتوری رو بخرین که نمایشگر اون ips باشه! که از لحاظ کیفیت به مراتب بهتر از بقیه نمایشگر ها هست!
مثلا مدل LG IPS226V یا ASUS ML229 ! البته اینا از 300 تومن کمی گرون ترن ولی ارزش خرید رو دارن چون نمایشگراشون فوق العاده با کیفیتن!
منم خودم SAMSUNG PX23720 PLUS رو پيشنهاد مي كنم كه باهاش PS3 رو وصل كردم و عاليه :31:
ببخشید این تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریواز کجا میشه تو کرج تهیه کرد هر کامپیوتری رفتم نداشت
اگه تهران ميتوني بياي توپ خونه پاساژ لباف :31:
در ضمن خوش اومديد (اولين پستتون) :31:
آيا مانيتور كمتر از 2ms هم داريم؟ آخه در بعضي از بازي ها مثل بازي تيكن كه بايد يكسري از ضربات را بسيار سريع وارد كنيم، خيلي خيلي اين مكث خودشان را نشان مي دهد.
shahin_mp3
23-09-2011, 22:16
آيا مانيتور كمتر از 2ms هم داريم؟ آخه در بعضي از بازي ها مثل بازي تيكن كه بايد يكسري از ضربات را بسيار سريع وارد كنيم، خيلي خيلي اين مكث خودشان را نشان مي دهد.
نه فكر نكنم
من كه مورتال بازي مي كنم ضربات سريع زياد داره كه مشكلي نداره :21:
zxcvbnm_00
23-09-2011, 22:18
سلام به همه پس سی وردی ها
برای خرید مانیتور که راهنمایی خواستم کسی جوابمو نداد . رفتم پاساژایرانیان مانیتور ips lg اصلان تو بازار نبود فقط یه جا داشت که 350 میداد . من یه 2285 سامسونگ گرفتم ( واقعا عالیه) به قیمت 310 هزار تومان .
الان یه مشکل دارم وقتی ps3 را با hdmi وصل میکنم تو بازی pes2011 موقعی که صحنه سریع جابجا میشه صفحه خیلی تار میشه ؟
آیا میتونه از کابل hdmi باشه کابلو از پاساژ 8 هزار تومان خریدم (مارک tosca)
سلام
منم الجی ips میخاستم بخرم که 5 میلی بود به حرف دوستان که شنیدم شاید تصویر گیر کنه نخریدم مثل شما 2285 سامسونگ گرفتم. همین بازی کردم تصویر تغییری نمیکنه. کابل hdmi هم بهتره سونی از نمایندگی میخریدی کابل های دیگه متفرقه فکر نکنم خوب باشه. فکر نکنم تو 5 میلی هم اتفاقی بیوفته البته شایدم باشه بچه ها میگن هست .اگه ps3 داشتی یک قطعه فیلم که حرکت دوربینش زیاده hd که رزولوشن 1080 داشت یبار از سیستمت ببین یبار از کنسول ببینی تار میشه چون تو فیلم حرکت بیشتره تا فوتبال
باز هم تو بازی فوتبال تست میکنم ولی تا الان که چیزی ندیدم
بد نیست به نمایندگی سام زنگ بزنی و تونستی کابل جنس خوب بخرید
گفتم نظر خودم بدم شاید کمک کرد هر چی خودت صلاح میدونی و بچه ها استاد هستند نسبت به من
سلام
منم الجی ips میخاستم بخرم که 5 میلی بود به حرف دوستان که شنیدم شاید تصویر گیر کنه نخریدم مثل شما 2285 سامسونگ گرفتم. همین بازی کردم تصویر تغییری نمیکنه. کابل hdmi هم بهتره سونی میخریدی 22 نومن بود که کلی جنس خریدم 20 داد کابل همی دیگه متفرقه بدرد نمیخوره. فکر نکنم تو 5 میلی اتفاقی بیوفته .از ps3 داشتی یک قطعه فیلم که حرکت دوربینش زیاده hd که رزولوشن 1080 داشت یبار از سیستمت ببین یبار از کنسول ببینی تار میشه تو فیلم حرکت بیشتره تا فوتبال
باز هم تو بازی فوتبال تست میکنم ولی تا الان که چیزی ندیدم
بد نیست به نمایندگی زنگ بزنی و تونستی کابل جنس خوب بخرید
گفتم نظر خودم بدم شاید کمک کرد هر چی خودت صلاح میدونی و بچه ها استاد هستند نسبت به من
ممنون از راهنماییت شزکت سونی که کابل تولید نمیکنه اون کابلهایی که تو بازار با مارک سونی هست تقلبیه!
zxcvbnm_00
23-09-2011, 23:09
ممنون از راهنماییت شزکت سونی که کابل تولید نمیکنه اون کابلهایی که تو بازار با مارک سونی هست تقلبیه!
وقتی وسایل hd تولید میکنه مگه میشه Accessories و وسایل های جانبی تولید نکنه
دیگه نتونم orginal از fake تشخیص بدم که هیچی pack اصلی گرفتم مطمعن
دو تا لینک چک کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dlc_hd20p همین مدل گرفتم ورژن 1.3 هس که بچه ها گفتند 1.4 به بالا صدا انتقال میده که بگم 1.3 هم انتقال میده
کابل های جدید هم Compatible with 3DTV هست
بنظرم با یک کابل سونی هم تست کن امکان داره درست بشه کابل مرغوب Wider bandwidth بالایی داره و فرم ریت بالایی انتقال میده و رنگ و .. چیزی که تو کابل های fake و ارزون دیده نمیشود
سلام دوستان عزیز من این مانیتورو خریدم و حالا میخوام ازش رو pc و ps3 صدا بگیرم یکم گیج شدم ممنون میشم کمکم کنید.
shahin_mp3
24-09-2011, 20:35
سلام دوستان عزیز من این مانیتورو خریدم و حالا میخوام ازش رو pc و ps3 صدا بگیرم یکم گیج شدم ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
خوش اومدي :11:
ببين اگه بخواي صدا بگيري بايد از Hdmi استفاده كني چون Dvi صدا رو انتقال نميده
شما بگو چند تا جاي ورودي داره Hdmi چند تا Dvi
در ضمن مانيتورت اسپيكر داره صدا رو مي خواي از خود مانيتور بگيري ؟ :21:
سلام
خوش اومدي :11:
ببين اگه بخواي صدا بگيري بايد از Hdmi استفاده كني چون Dvi صدا رو انتقال نميده
شما بگو چند تا جاي ورودي داره Hdmi چند تا Dvi
در ضمن مانيتورت اسپيكر داره صدا رو مي خواي از خود مانيتور بگيري ؟ :21:
سلام دوست عزیز ممنونم.
یکی ورودی hdmi داره و dvi نداره الان pc رو وصل hdmi کردم و میخوام صدا رو به جای اسبیکر از مونیتور بگیرم تو خود مانیتور بغل ورودی hdmi یه دونه جای فیش داره که روش نوشته for hdmi حالا چه فیشی بهش وصل کنم که صدا بگیرم.
یکم گیج شدم ممنون میشم.
shahin_mp3
24-09-2011, 21:32
سلام دوست عزیز ممنونم.
یکی ورودی hdmi داره و dvi نداره الان pc رو وصل hdmi کردم و میخوام صدا رو به جای اسبیکر از مونیتور بگیرم تو خود مانیتور بغل ورودی hdmi یه دونه جای فیش داره که روش نوشته for hdmi حالا چه فیشی بهش وصل کنم که صدا بگیرم.
یکم گیج شدم ممنون میشم.
خواهش مي كنم
خوب دوست عزيز به احتمال زياد اون براي اينه كه فيش اسپيكرتو به جاي اينكه بزني به Pc مي زني به مانيتور در اين
صورت صدا بازم از اسپيكر مياد كه يعني هر چيزي به Hdmi مانيتور بزني صداش از اسپيكر مياد :27:
كلا 1دونه Hdmi داري هيچي ديگه نداري :21:
اونوقت Ps3 هم بايد بزني به Hdmi كه اگه اون فيش اسپيكرتو به مانيتور بزني صدا Ps3 از اسپيكر مياد :31:
پست اول صفحه ي اول يه نگاه بنداز خيلي جامع و كامل :31:
Amin4All
09-10-2011, 18:32
دوستان سلام.
اینجا کسی w2053s ال جی داره و به xbox وصل کرده؟
دو تا پورت بیشتر نداره.
vga و برقش.
پست اول نوشته شده با کابل vga باید وصل کرد.
کابل vga هم گفتید 20 تومنه...!!!
میخام مطمئن بشم میشه وصل کرد یا نه؟
چون با گذاشتن کمی بیشتر میتونم یه مانیتور hdmi دار بگیرم.
اگر کابل رو بگیرم و جواب نده خیلی برام بد میشه.
اینم مانیتورم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.
دو تا پورت بیشتر نداره.
vga و برقش.
اینم مانیتورم:
دوست عزیز این کابل حتما جواب میده نگران نباش ولی به نظر من شما یه مانیتور hdmi دار بگیری خیلی بهتره
کیفیت تصویر بی نهایت بهتر میشه و دیگه مستقیم و بی دردسر با hdmi تصویر میگیری
Amin4All
09-10-2011, 21:52
دوست عزیز این کابل حتما جواب میده نگران نباش ولی به نظر من شما یه مانیتور hdmi دار بگیری خیلی بهتره
کیفیت تصویر بی نهایت بهتر میشه و دیگه مستقیم و بی دردسر با hdmi تصویر میگیری
قیمت دقیق این کابل چنده؟
فکر نکنم 20 باشه!
یک کابل 20 تومن زیاده.
اگر 5 الی 10 باشه میصرفه بگیرم.
چون اگر نگیرم باید این مانیتورم رو اول بفروشم که تقریبا نو هستش که ضرر میکنم.
یه عکس هم اگر کسی داره از این کابل بزاره ببینیم چه شکلی هست چون پست اول نداشت عکس رو.
اینجا هم پرسیدم:
shahin_mp3
09-10-2011, 22:24
دوستان سلام.
دو تا پورت بیشتر نداره.
vga و برقش.
اینم مانیتورم:
دوست عزيز ممنون كه اينجا مطرح كردي
مطمئن باش كه جواب ميده
ولي يه چيزي كه من ديدم اگر XBOX رو با VGA وصل كني يه ذره تار گوشه هاي صفحه ولي بدون كه جواب ميده :21:
قیمت دقیق این کابل چنده؟
فکر نکنم 20 باشه!
یک کابل 20 تومن زیاده.
اگر 5 الی 10 باشه میصرفه بگیرم.
چون اگر نگیرم باید این مانیتورم رو اول بفروشم که تقریبا نو هستش که ضرر میکنم.
یه عکس هم اگر کسی داره از این کابل بزاره ببینیم چه شکلی هست چون پست اول نداشت عکس رو.
اینجا هم پرسیدم:
قيمت اين كابل بستگي به جنسشم داره يه جنس خوبش 15-20 تومنه ولي به نظر من اگه مي توني قيمت خوب مانيتورتو رد كني رد كن چون HDMI يه چيز ديگست نمي دونم تاحا كنسولو با HDMI ديدي يا نه ولي حرف نداره اگه مي توني تا 100 تومن هم مانيتورتو عوض كني و يه مانيتور FULL HD بگيري حال مي كنيا واقعا مي ارزه چون تصوير FULL HD يه چيز ديگست :31:
Amin4All
10-10-2011, 01:19
این کابل vga همینی هست که تو این سایت زده؟
قیمت زده 5900
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک عکس بزرگ از این کابل ندارین بزارید دقیق ببینم چه شکلی باید باشه؟
عکسش همینه اینجا هم میده 5 تومن.؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موندم این رو چه طوری باید وصل کرد؟
یه سرش به مانیتور اون سرش به کجای کنسول؟باید تبدیل بگیرم؟
صداش رو چیکار باید کرد؟مانیتورم که سوراخی برا صدا نداره.
به کنسول باید وصل کنم اسپیکر رو؟
اگه مي توني تا 100 تومن هم مانيتورتو عوض كني و يه مانيتور FULL HD بگيري حال مي كنيا واقعا مي ارزه چون تصوير FULL HD يه چيز ديگستاگر مشتری براش گیر بیاد.
من الان کنسول رو زدم به sony 15 inch پانزده سال پیش.
تصویرش بد نیست.
اما الان میخام ارتقاش بدم.:31:
shahin_mp3
10-10-2011, 01:47
این کابل vga همینی هست که تو این سایت زده؟
قیمت زده 5900
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک عکس بزرگ از این کابل ندارین بزارید دقیق ببینم چه شکلی باید باشه؟
عکسش همینه اینجا هم میده 5 تومن.؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موندم این رو چه طوری باید وصل کرد؟
یه سرش به مانیتور اون سرش به کجای کنسول؟باید تبدیل بگیرم؟
صداش رو چیکار باید کرد؟مانیتورم که سوراخی برا صدا نداره.
به کنسول باید وصل کنم اسپیکر رو؟
اگر مشتری براش گیر بیاد.
من الان کنسول رو زدم به sony 15 inch پانزده سال پیش.
تصویرش بد نیست.
اما الان میخام ارتقاش بدم.:31:
نه اين چيه ميگم HDMI TO VGA يه سرش به كنسول يه سرش به مانيتور :31:
تو پست اول همه چيو گفته معلومه :21:
براي صدا هم تو همون پست اول گفته يه ذره درست بخونش :31:
Amin4All
10-10-2011, 02:25
نه اين چيه ميگم HDMI TO VGA يه سرش به كنسول يه سرش به مانيتور :31:
تو پست اول همه چيو گفته معلومه :21:
براي صدا هم تو همون پست اول گفته يه ذره درست بخونش :31:
الان عکس کابل vga بالا اومد برام.
با این میشه وصل کرد مشکلی نیست.
در باره ی صدا هم توضیح داده شده.اون دو تا فیش سفید و قرمز هم فکر کنم باید به اسپیکر وصل بشه.
با کابلی هم که شما گذاشتید که تو پست اول نیست ظاهرا میشه وصل کرد.
اما فقط تصویر رو انتقا میده.
صدا رو چیکارش کنم؟
دارم هنگ میکنم:31:
Amin4All
10-10-2011, 11:19
yadam.nemiad
10-10-2011, 12:10
[QUOTE=FARSHID4570;6536688]اگر من یک تبدیل کوچیک بگیرم (تبدیل سفید رنگ که یک طرفش سیم مانیتور میخوره و طرف دیگه ش مستقیم به پشت سیستم و کارت گرافیک میخوره) رو به یه طرف کابل زیر وصل کنم طرف dvi ش رو میشه به مانیتورم که
1 پورت vga بیشتر نداره وصل کنم و بازی کنم؟
دوسا عزیز بزار خیالت رو راحت کنم کابل HDMI به VGA به هیچ عنوان کار نمیده و اگرم از تبدیلای dvi-vga و dvi-hdmi هم استفاده کنی بین راه اون کابل بازم تصویر نخواهی گرفت بنده خودم 2 3 ماه پیش hdmi -vga گرفتم ولی به هیچ عنوان با هیچ رزولیشنی تصویر نگرفتم از xbox بهترین راه خرید مانیتور با پورت hdmi هست البته کابل vga تصویر 480P میده بدک نیست ولی فول اچ دی چیز دیگریست.
A.IvI.I.N
10-10-2011, 14:23
دوستان وصل كردن ps3 به مانيتوري كه فقط vga داره واقعا دردسر داره.
تبديل زير اصلا جواب نميده چون خودم تست كردم.
================================================== =========
اين يكي جواب ميده ولي عمرا گير نمياد.
حالا بازم سوال كنين ولي 1 ماه پيش برا رفيقم ميخاستم كل توپخونه و وليعصر و جمهوري رو گشتيم نبود.
در حال حاضر تنها وسيله اي كه جواب ميده tv box و vga box هستش كه اونم كميابه.
1 ماه پيش يه نفر از خارج وارد كرد و يكي هم براي رفيقه ما آورد و مشكلش حل شد.
تا 1080 (فول اچ دي) ساپورت ميكنه و روي خودش اسپيكر داره.
اگه كسي خواست پيام خصوصي بده البته قول نميدم داشته باشه شايد تا الان همش رو فروخته باشه.:31:
shahin_mp3
10-10-2011, 16:08
الان عکس کابل vga بالا اومد برام.
با این میشه وصل کرد مشکلی نیست.
در باره ی صدا هم توضیح داده شده.اون دو تا فیش سفید و قرمز هم فکر کنم باید به اسپیکر وصل بشه.
با کابلی هم که شما گذاشتید که تو پست اول نیست ظاهرا میشه وصل کرد.
اما فقط تصویر رو انتقا میده.
صدا رو چیکارش کنم؟
دارم هنگ میکنم:31:
صدا رو از همون كابل خودت كه استفاده مي كني مي گيري كه پلاستيك كابلو بايد 2تيكه كني تو پست اول هست چرا درست و حسابي به اون پست اول نگاه نمي كني :21:
همون كابلي كه الان داري استفاده ميكونيو از اون صدا ميگيري فيش سفيد و قرمز :21:
اگر من یک تبدیل کوچیک بگیرم (تبدیل سفید رنگ که یک طرفش سیم مانیتور میخوره و طرف دیگه ش مستقیم به پشت سیستم و کارت گرافیک میخوره) رو به یه طرف کابل زیر وصل کنم طرف dvi ش رو میشه به مانیتورم که
1 پورت vga بیشتر نداره وصل کنم و بازی کنم؟
اره ميشه ولي مثل اينكه XBOX هم PS3 رو اين كابلا خوب جواب نميده روي مانيتور هاي كمي جواب ميده اگه مي توني اين كابلو بگير كه خيالت راحت شه
يه چيزي مانيتورت از اين TV داراست يا نه ؟ :21:
دوسا عزیز بزار خیالت رو راحت کنم کابل HDMI به VGA به هیچ عنوان کار نمیده و اگرم از تبدیلای dvi-vga و dvi-hdmi هم استفاده کنی بین راه اون کابل بازم تصویر نخواهی گرفت بنده خودم 2 3 ماه پیش hdmi -vga گرفتم ولی به هیچ عنوان با هیچ رزولیشنی تصویر نگرفتم از xbox بهترین راه خرید مانیتور با پورت hdmi هست البته کابل vga تصویر 480P میده بدک نیست ولی فول اچ دی چیز دیگریست.
جواب ميده روي يه سري از مانيتور ها من فكر مي كردم PS3 اين طوريه نگو XBOX هم اين طوريه
منم اين دردسرو روPS3 داشتم تا رفتم PS3 VGA گرفتم
دوستان وصل كردن ps3 به مانيتوري كه فقط vga داره واقعا دردسر داره.
تبديل زير اصلا جواب نميده چون خودم تست كردم.
================================================== =========
اين يكي جواب ميده ولي عمرا گير نمياد.
حالا بازم سوال كنين ولي 1 ماه پيش برا رفيقم ميخاستم كل توپخونه و وليعصر و جمهوري رو گشتيم نبود.
در حال حاضر تنها وسيله اي كه جواب ميده tv box و vga box هستش كه اونم كميابه.
1 ماه پيش يه نفر از خارج وارد كرد و يكي هم براي رفيقه ما آورد و مشكلش حل شد.
تا 1080 (فول اچ دي) ساپورت ميكنه و روي خودش اسپيكر داره.
اگه كسي خواست پيام خصوصي بده البته قول نميدم داشته باشه شايد تا الان همش رو فروخته باشه.:31:
اي گفتي دهن من يكي رو كه سرويس كرد اخر سر رفتم با PS3 VGA وصل كردم
zxcvbnm_00
16-10-2011, 11:37
نمیدونم تو کجا ببرسم اینجا فکر کنم مناسب تره
کنسول که با اچ دی وصل کردم به تی وی بعد رو تی وی یک ایه سه فیش هست که ریسیور وصل کنم یا دی وی دی بلیر کدوم بهتره
بعد دیگه جای سه فیش نیست یک جای 6 تایی هست کامبوزیته یا کامبوننت فرقش چیه؟؟ کامبوزیت به دی ووی دی بلیر وصل کنم بهتره کیفیت بهتر میده؟ فیش مخصوص میخاد چه مارکی بخرم چنده؟؟؟ بعد همین سه فیش ها را نمیشه به کامبوزیت زد؟؟ تی وی خراب میکنه؟ کلا کابل سه فیش ها قطعی داشته باشه برای تی وی ضرر داره؟
shahin_mp3
17-10-2011, 21:10
نمیدونم تو کجا ببرسم اینجا فکر کنم مناسب تره
کنسول که با اچ دی وصل کردم به تی وی بعد رو تی وی یک ایه سه فیش هست که ریسیور وصل کنم یا دی وی دی بلیر کدوم بهتره
بعد دیگه جای سه فیش نیست یک جای 6 تایی هست کامبوزیته یا کامبوننت فرقش چیه؟؟ کامبوزیت به دی ووی دی بلیر وصل کنم بهتره کیفیت بهتر میده؟ فیش مخصوص میخاد چه مارکی بخرم چنده؟؟؟ بعد همین سه فیش ها را نمیشه به کامبوزیت زد؟؟ تی وی خراب میکنه؟ کلا کابل سه فیش ها قطعی داشته باشه برای تی وی ضرر داره؟
HDMI ديگه نداري DVD هم با HDMI بزني ؟
smallfrank
17-10-2011, 21:26
عزیزان
با این کابل HDMI To DVi میشه کیفیت خوب و HD رو دریافت کرد ؟
چون مانیتور من فقط VGA و DVI داره.
توی توپخونه گیر میاد ؟
چند هست قیمتش ؟
zxcvbnm_00
18-10-2011, 00:28
نه
5 تایی هست کامبوننته ؟؟ چنده؟؟ نمیشه 3 فیش به کامبوننت زد را نداره؟
shahin_mp3
18-10-2011, 02:34
عزیزان
با این کابل HDMI To DVi میشه کیفیت خوب و HD رو دریافت کرد ؟
چون مانیتور من فقط VGA و DVI داره.
توی توپخونه گیر میاد ؟
چند هست قیمتش ؟
دوست عزيز Hdmi To Dvi همون كيفيت Hdmi رو ميده فقط صدا رو انتقال نميده كه با روش هاي ديگر صدا رو انتقال ميدي
كه پست اول همه چيز به صورت كامل دوستان توضيح دادند
اين كابل توپخونه كه بله :31: گير مياد 10-12 تومن قيمتشه
نه
5 تایی هست کامبوننته ؟؟ چنده؟؟ نمیشه 3 فیش به کامبوننت زد را نداره؟
اره كامپوننت 5 تايي قيمتشو نميدونم چند وقت پيش يكي از دوستان گرفته بود جديدم بود نميدونم 6تايي بود چند تا بود :21:
كيفيتشم خيلي خوبه فقط ببين به DVD مي خوره
فكر كنم به رسيور بخوره كيفيت صدا شم مي گن بهتر مي كنه اگه به رسيور مي خوره برو برا رسيور بگير
zxcvbnm_00
18-10-2011, 11:37
بشت تی وی 5 تا جا داره بشت هم که 3 تاش تصویره و 2 تا صدا و یجا هم 3 تا جا داره که 3 فیشه
دی وی دی و ریسیورم 5 تایی هستن x y اینا زده برای تصویر 3 تا تصویر هست فیش کامبوننته دیگه
کدوم خوبه وصل کنم دی وی دی یا ریسیور ؟ کدوم مارک خوبه جنس ها یکیه hdmi که جنس خوب هست
سینما خانواده بعد بگیرم هر بار باید از دیوی دی در بیارم صدا وصل کنم به وسایل دیگه راه نداره همزمان به همه وصل باشه
shahin_mp3
18-10-2011, 18:30
بشت تی وی 5 تا جا داره بشت هم که 3 تاش تصویره و 2 تا صدا و یجا هم 3 تا جا داره که 3 فیشه
دی وی دی و ریسیورم 5 تایی هستن x y اینا زده برای تصویر 3 تا تصویر هست فیش کامبوننته دیگه
کدوم خوبه وصل کنم دی وی دی یا ریسیور ؟ کدوم مارک خوبه جنس ها یکیه hdmi که جنس خوب هست
سینما خانواده بعد بگیرم هر بار باید از دیوی دی در بیارم صدا وصل کنم به وسایل دیگه راه نداره همزمان به همه وصل باشه
ببين رسيورتون رو يه سري كانال هاي موزيك كه صدا رو زياد مي كني صداش بد نمشه
اون TV تون AV/VIDEO رو كنترل رو كه مي رني چيزي به نام DVD رو صفه مياره؟
Morteza_SOS
22-10-2011, 00:24
سلام
مانیتور من مدل P22500 سامسونگ می باشد
دو پورت VGA و DVI دارد به نظر شما بازی کردن با مانیتور 22 - 23 اینچ به پای بازی کردن با تلویزیون می رسه!!؟
از لحاظ سایز تصویر نمی گم از لحاظ کیفیت می گویم...
آخه من نمی دونم چقدر از نظر کیفیت با HDMI فرق داره اگر خیلی فرق داره که قید این روش را بزنم ولی اگر نه خیلی فرق نداره برم کابل HDMI 2 DVI بگیرم و با مانیتور بازی کنم
چون یکی از دوستانم که از این کابل ها استفاده می کرد (DVI 2 HDMI) گفت که مشکل داره این کابل ها حالا من نمی دونم که این روش جواب می دهد یا نه؟؟
آیا با VGA بگیرم افت کیفیت خیلی زیاده ؟!!
HDMI 2 DVI بگیرم دیگر تبدیل و... نمی خواهد درسته ؟
چه مارکی بخرم بهتره و تقریبا چه قیمتهایی داره چون قیمت ها خیلی اختلاف دارند... من از 8 الی 20 هزار تومان و حتی خیلی بیشتر قیمت گرفته ام آیا فرقی هم دارند؟
shahin_mp3
22-10-2011, 02:49
سلام
مانیتور من مدل P22500 سامسونگ می باشد
دو پورت VGA و DVI دارد به نظر شما بازی کردن با مانیتور 22 - 23 اینچ به پای بازی کردن با تلویزیون می رسه!!؟
از لحاظ سایز تصویر نمی گم از لحاظ کیفیت می گویم...
آخه من نمی دونم چقدر از نظر کیفیت با HDMI فرق داره اگر خیلی فرق داره که قید این روش را بزنم ولی اگر نه خیلی فرق نداره برم کابل HDMI 2 DVI بگیرم و با مانیتور بازی کنم
چون یکی از دوستانم که از این کابل ها استفاده می کرد (DVI 2 HDMI) گفت که مشکل داره این کابل ها حالا من نمی دونم که این روش جواب می دهد یا نه؟؟
آیا با VGA بگیرم افت کیفیت خیلی زیاده ؟!!
HDMI 2 DVI بگیرم دیگر تبدیل و... نمی خواهد درسته ؟
چه مارکی بخرم بهتره و تقریبا چه قیمتهایی داره چون قیمت ها خیلی اختلاف دارند... من از 8 الی 20 هزار تومان و حتی خیلی بیشتر قیمت گرفته ام آیا فرقی هم دارند؟
سلام دوست عزيز
كيفيت HDMI با DVI يكي است فقط تنها فرقي كه دارد اين است كه HDMI صدا رو انتقال ميده ولي DVI نميده كه براي انتقال صدا هم و كلا مسائل ديگر در صفحه ي اول به صورت كامل گفته شده است
ولي خب بازم بستگي به FULL HD بودن مانيتورتون است كه اگرم نبود باز اگه با DVI وصل كنيد تصوير عالي است
HDMI TO DVI چه مشكلي داره ؟
من خودم PS3 با VGA وصل كردم DVI هم داشتم كه تصوير نمي داد كيفيت VGA هم خوب است
شما مي خواي PS3 و صل كني يا Xbox ؟
قيمتشم حدود 10 تومن است
معمولا كابل هاي HDMI كيفيتاشون فرق مي كنه ديگه حالا خودتون ببينيد ولي ديگه HDMI TO DVI اونجوري مثل HDMI نيست
Morteza_SOS
22-10-2011, 18:28
ممنون بابت جوابت
HDMI TO DVI چه مشكلي داره ؟
دوستم می گفت پرش داره در نشان دادن تصویر!!! اون با PS3 امتحان کرده بود.
شما مي خواي PS3 و صل كني يا Xbox ؟
XBOX360
shahin_mp3
22-10-2011, 23:09
ممنون بابت جوابت
دوستم می گفت پرش داره در نشان دادن تصویر!!! اون با PS3 امتحان کرده بود.
XBOX360
يعني چي پرش داره هر چند دقيقه تصوير ميره مياد؟
Morteza_SOS
22-10-2011, 23:28
يعني چي پرش داره هر چند دقيقه تصوير ميره مياد؟
بله از چی می تونه باشه؟!!
shahin_mp3
23-10-2011, 00:04
بله از چی می تونه باشه؟!!
منم كه با VGA وصل كردم بعد چند دقيقه اين جوري ميشه پس براي بقيه هم اين جوري ميشه
نميدونم مشكل از كجا است فكر مي كردم از سيم باشه حالا نميدونم
zxcvbnm_00
23-10-2011, 12:41
ببين رسيورتون رو يه سري كانال هاي موزيك كه صدا رو زياد مي كني صداش بد نمشه
اون TV تون AV/VIDEO رو كنترل رو كه مي رني چيزي به نام DVD رو صفه مياره؟
چطور بد بشه با 3 فیش وصل کردم بد میشه؟
دکمه ورودی ها رو که میزنم یکی هست عکس یک فیش ویدیو هست که منظورش 3 فیش هست یکی هم عکس 3 تا فیش تصویر که کامبوننت هست
به نام dvd فکر نکنم. کامبوزیت با کامبوننت فرقش چیه کامبوزین 6 تایی هست صداش بهتره؟
3 تا تصویر داره با دو تا فیش صدا کامبوننت هست دیگه درسته جه مارکی بخرم بهتره سونی نداره نه dvd وصل کنم یا ریسیور را؟؟ کدوم بهتره فرقی داره کامبوننت یا همون 3 فیشه؟؟
سوال اخرم اینه که میتونم 3 فیش اون ی فیش که تصویر به یکی از 3 تا فیش کامبوننت تی وی وصل کنم تصویر بگیرم مثل همون 3 فیش معمولی یا حتما باید کامبوننت بخرم کابلش فرق میکنه جنس و ...؟؟
shahin_mp3
23-10-2011, 23:18
چطور بد بشه با 3 فیش وصل کردم بد میشه؟
دکمه ورودی ها رو که میزنم یکی هست عکس یک فیش ویدیو هست که منظورش 3 فیش هست یکی هم عکس 3 تا فیش تصویر که کامبوننت هست
به نام dvd فکر نکنم. کامبوزیت با کامبوننت فرقش چیه کامبوزین 6 تایی هست صداش بهتره؟
3 تا تصویر داره با دو تا فیش صدا کامبوننت هست دیگه درسته جه مارکی بخرم بهتره سونی نداره نه dvd وصل کنم یا ریسیور را؟؟ کدوم بهتره فرقی داره کامبوننت یا همون 3 فیشه؟؟
سوال اخرم اینه که میتونم 3 فیش اون ی فیش که تصویر به یکی از 3 تا فیش کامبوننت تی وی وصل کنم تصویر بگیرم مثل همون 3 فیش معمولی یا حتما باید کامبوننت بخرم کابلش فرق میکنه جنس و ...؟؟
خب پس DVD و به احتمال زياد مي توني به كامپوننت وصل كني ولي باز مي خواي فيششو بخري بپرس
فرقشونو دقيق نميدونم اگرم مي خواي استفاده كني بايد همه ي 5-6 تا جايي كه فيش داره رو بايد وصل مني تا تصوير با كيفيتي بهت بده
جنس هاشم نميدونم چون فقط يه دفعه از اين سيم استفاده كردم و مثل بقيه سيم ها متداول نيست
CRIS Joon CR7
25-10-2011, 17:48
فقط واسه امضام پست دادم
shahriar_669
31-10-2011, 00:22
سلام
من یه اسپیکره 1.5 دارم میخوام ازش استفاده کنم ولی این optical audio که شما معرفی کردی 2 تا ورودی میخوره!!! باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahin_mp3
31-10-2011, 00:32
سلام
من یه اسپیکره 1.5 دارم میخوام ازش استفاده کنم ولی این optical audio که شما معرفی کردی 2 تا ورودی میخوره!!! باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
يه ذره بيشتر توضيح ميدي كه مي خواي چيكار كني :31:
خب 2تا ورددي برا صدا مي خواد شما خروجي اسپيكرت از اين 1دونه هاست
در ضمن با چه كابلي مي خواي وصل كني ؟
shahriar_669
31-10-2011, 03:01
سلام دوست عزيز
يه ذره بيشتر توضيح ميدي كه مي خواي چيكار كني :31:
خب 2تا ورددي برا صدا مي خواد شما خروجي اسپيكرت از اين 1دونه هاست
در ضمن با چه كابلي مي خواي وصل كني ؟
سلام رفیق
من یه اسپیکر 1.5 hessle دارم که 4 تا ورودی 2 تایی داره که من از 3 تاش استفاده میکنم . یدونه 2 تایی برای 2 تا اسپیکر front و یه 2 تایی برای surround و یه دوتایی دیگه برای center و sub . حالا من چطوری میتونم از ps 3 یه صدای دالبی بگیرم ؟؟؟؟ شما تو اموزش ها optical audio رو معرفی کردین که 2 تا ورودی میخوره و یه صدای استریو میده. باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون :11:
shahin_mp3
31-10-2011, 16:29
سلام رفیق
من یه اسپیکر 1.5 hessle دارم که 4 تا ورودی 2 تایی داره که من از 3 تاش استفاده میکنم . یدونه 2 تایی برای 2 تا اسپیکر front و یه 2 تایی برای surround و یه دوتایی دیگه برای center و sub . حالا من چطوری میتونم از ps 3 یه صدای دالبی بگیرم ؟؟؟؟ شما تو اموزش ها optical audio رو معرفی کردین که 2 تا ورودی میخوره و یه صدای استریو میده. باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون :11:
اهان
من فكر نكنم بتوني از همش بتوني صدا بگيري اگه بتوني از يكودوم از فيش هاي 2تايي صدا بگيري كه هر كدومو دوست داري
منم باندم از اين چند تيكه هاست كه از Surruound فقط صدا مي گيرم
حالا شايد دستگاهي باشه كه همه ي اين خروجي ها رو بكني توش و يه دونه يا دو تا ازش سيم بگيري كه وصلشون كني
ولي فكر نكنم باشه ولي باز بپرس
خواهش مي كنم :11:
shahriar_669
04-11-2011, 15:14
من یه کابل hdmi to dvi خریدم . برای صدا هم از کابلav کنسول استفاده کردم ولی صدا جواب نداد از فروشنده پرسیدم گفت کابل hdmi و av با هم نمیتونه وصل شه یعنی این دوتا با هم کار نمیکنند . حالا من این optical audio رو بگیرم وصل کنم صدا میده؟؟؟؟؟؟
برای من گرفتن صدا دردسر نداشت نمی دونم چرا بچه ها به مشکل می خورند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahriar شما av برای صدا وصل کردید تو ستینگ کنسول برید قسمت صدا درست یادم نیست ببین تنظیم هست مثلا نوشته گرفتن صدا از av یا hdmi کنترل بکنید الکی کابل نخرید هزینه دوباره نشه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahin_mp3
04-11-2011, 17:01
من یه کابل hdmi to dvi خریدم . برای صدا هم از کابلav کنسول استفاده کردم ولی صدا جواب نداد از فروشنده پرسیدم گفت کابل hdmi و av با هم نمیتونه وصل شه یعنی این دوتا با هم کار نمیکنند . حالا من این optical audio رو بگیرم وصل کنم صدا میده؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اول گفته بودي Optical Audio من فكر كردم مي خواي Xbox و وصل كني ولي الان كه گفتي AV شك كردم پست قبليتو ديدم گفتي PS3 اون عكسيو كه شما ديده بودي گفتي 2 تا جاي ورودي داره اون براي Xbox است
حالا ايني هم كه مي خواي صدا از AV بگيري مي توني طرف بهت چرت گفته من خودمم امتحان كردم
شما بايد بريزي تو تنضيمات Display تو Ps3 اونجا وقتي تصوير و گذاشتي رو Hdmi بعدش تنضيمات صدا مياد كه مي زاري رو كابل خود Ps3 همون AV كه منظور فيش قرمز و سفيد براي صدا است
shahriar_669
04-11-2011, 23:12
دوست عزيز اول گفته بودي Optical Audio من فكر كردم مي خواي Xbox و وصل كني ولي الان كه گفتي AV شك كردم پست قبليتو ديدم گفتي PS3 اون عكسيو كه شما ديده بودي گفتي 2 تا جاي ورودي داره اون براي Xbox است
حالا ايني هم كه مي خواي صدا از AV بگيري مي توني طرف بهت چرت گفته من خودمم امتحان كردم
شما بايد بريزي تو تنضيمات Display تو Ps3 اونجا وقتي تصوير و گذاشتي رو Hdmi بعدش تنضيمات صدا مياد كه مي زاري رو كابل خود Ps3 همون AV كه منظور فيش قرمز و سفيد براي صدا است
داداش یه دنیا ممنون
فقط اگه لطف کنی ادرس رو تو تنظیمات ps3 بگی ممنون میشم
shahin_mp3
06-11-2011, 00:38
داداش یه دنیا ممنون
فقط اگه لطف کنی ادرس رو تو تنظیمات ps3 بگی ممنون میشم
قسمت Setting/Display Setting/Video Output Setting بعد بزار رو Hdmi اونجا فلش راست و بزن خودشم شايد بياره تنضيماته تصويرتو انجام بده اون عددارو ميگم ببين تا چه حد ميكشه هر چي بالاتر بهتر بعدشم همون فلشو كه ميزني صدا هم مياره كه عكسه يه فيش قرمز و سفيد هست كه براي صدا Enter ضربدر بزن سيو كن
من پس فردا میخوام PS3 بگیرم و وصلش کنم به مانیتور. این صفحه ها رو خوندم ولی دقیق نفهمیدم چی باید بگیرم و خیلی گیج شدم:24:
یکی از اساتید رک و پوست کنده محبت کنه، بگه واسه اتصال به مانیتور چی باید بخرم.
مانیتورم SW2333 سامسونگه با پورت DVI
Full HD 1080 هست
اسپیکرم Edifier 5.1 R351 که با 3 تا فیش به پشت کیس وصل شده.
با تشکر:11:
shahriar_669
08-11-2011, 11:39
من پس فردا میخوام PS3 بگیرم و وصلش کنم به مانیتور. این صفحه ها رو خوندم ولی دقیق نفهمیدم چی باید بگیرم و خیلی گیج شدم:24:
یکی از اساتید رک و پوست کنده محبت کنه، بگه واسه اتصال به مانیتور چی باید بخرم.
مانیتورم SW2333 سامسونگه با پورت DVI
Full HD 1080 هست
اسپیکرم Edifier 5.1 R351 که با 3 تا فیش به پشت کیس وصل شده.
با تشکر:11:
تنها چیزی که برای ps3 نیاز دازی یه کابل تبدیل hdmi to dvi هستش به مانیتور وصل میکنی و بعد صدا رو هم از کابل av که روی دستگاه هستش میگری
تنها چیزی که برای ps3 نیاز دازی یه کابل تبدیل hdmi to dvi هستش به مانیتور وصل میکنی و بعد صدا رو هم از کابل av که روی دستگاه هستش میگری
ممنون از پاسختون.
کابل AV چند تا خروجی صدا داره؟ من اسپیکرم سه تا ورودی (Line IN) داره
اگه فیش AV به شکل زیر هست، سر فیشها به ورودی بلندگوی من نمی خوره.
سر فیشهای ورودی من به Line in اسپیکر این شکله. البته این عکس فیش 2 تایی هست ولی مال من 3 تایی همین هست.
shahin_mp3
09-11-2011, 16:49
ممنون از پاسختون.
کابل AV چند تا خروجی صدا داره؟ من اسپیکرم سه تا ورودی (Line IN) داره
اگه فیش AV به شکل زیر هست، سر فیشها به ورودی بلندگوی من نمی خوره.
سر فیشهای ورودی من به Line in اسپیکر این شکله. البته این عکس فیش 2 تایی هست ولی مال من 3 تایی همین هست.
اينجا رو بخون
وصل كردن صدا رو كامل توضيح داده با تبديلاش :31:
MASTERSELITE
30-11-2011, 19:56
دوستان کسی آدرس جایی رو داره که این کابل رو داشته باشه ؟ یا کسی برای فروش داره ؟ مرسی
shahin_mp3
01-12-2011, 01:47
دوستان کسی آدرس جایی رو داره که این کابل رو داشته باشه ؟ یا کسی برای فروش داره ؟ مرسی
توپخونه و پاساژ رضا :31:
final fantasy
25-02-2012, 20:46
سلام من یه مانیتور LED LG مدل Flatron E2250T دارم (اینه : E2250T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
حالا زمانی که Ps3 رو بهش وصل میکنم تصویر بهم نمیده با کابل DVi هم وصلش میکنم
کسی میتونه راهنماییم کنه چطور این کار رو بکنم؟ و آیا اصلا با این مانیتور میشه این کار رو کرد؟
ممنون
سلام من یه مانیتور LED LG مدل Flatron E2250T دارم (اینه : E2250T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it-products%2Fmonitors%2FLG-led-E2250T.jsp))
حالا زمانی که Ps3 رو بهش وصل میکنم تصویر بهم نمیده با کابل DVi هم وصلش میکنم
کسی میتونه راهنماییم کنه چطور این کار رو بکنم؟ و آیا اصلا با این مانیتور میشه این کار رو کرد؟
ممنون
سلام
از کابل hdmi به dvi استفاده کردی تصویر نداد؟ مانیتور کلیک سورس داره ( مثلا هم به سیستم وصل باشه هم به یک وسیله دیگر مثل کنسول میتونی سویچ کنی از کدوم وسیله تصویر بگیری) اگه مانیتور با انالوگ به سیستم وصل هست کجا کنید فقط به کنسول وصل کنید ببینید تصویر میده
برای صدا هم میتونی کابل ابتیکال بگیری یا یک تبدیل تو باکس ps3 هست که یک سرش 3 تا فیش مادگی داره یکی از اونا باید صدا باشه
نتیجه خبر بدید
final fantasy
25-02-2012, 22:48
سلام
از کابل hdmi به dvi استفاده کردی تصویر نداد؟ مانیتور کلیک سورس داره ( مثلا هم به سیستم وصل باشه هم به یک وسیله دیگر مثل کنسول میتونی سویچ کنی از کدوم وسیله تصویر بگیری) اگه مانیتور با انالوگ به سیستم وصل هست کجا کنید فقط به کنسول وصل کنید ببینید تصویر میده
برای صدا هم میتونی کابل ابتیکال بگیری یا یک تبدیل تو باکس ps3 هست که یک سرش 3 تا فیش مادگی داره یکی از اونا باید صدا باشه
نتیجه خبر بدید
آره از کابل hdmi به dvi استفاده میکنم
نه امتحان کردم بازم جواب نداد اصلا انگار نه انگار که کابلی بهش وصله میزنه no signal
من همین کابل رو به لپتاپم که وصل میکنم تصویرش میاد تو مانیتورم ولی روی پی اس تصویر نمیده
پی اس رو به تلویزیون وصل کردم و از توی منوی display setting رزولوشن رو روی 720 هم گذاشتم و بعد به مانیتور وصل کردم ولی بازم تصویر نمیده
نمیدونم دیگه چیکار کنم
توی سایتش رزولوشن مانیتور رو هم 1080 زده ال ای دی هم هست خیر سرش ولی.....
کسی بازم چیزی به ذهنش میرسه کمکم کنه
ممنون
final fantasy
26-02-2012, 20:27
کسی نیست مرا یاری کند؟
کمککککک
کسی نیست مرا یاری کند؟
کمککککک
مانیتور فقط به ps3 وصل کنید
به تی وی وصل کنید تصویر رو اتوماتیک بزارید ببینید تو مانیتور نشان میدهد یا نه؟
مانیتور ایئه داشتراحت تصویر میومد
final fantasy
28-02-2012, 16:08
نه متأسفانه تصویر نمیده باز هم همین کار رو کردم بازم تصویر سیاه استو نو سیگنال میزنه سورس مانیتور رو هم که عوض میکنم تأثیر نداره
اگر از وی جی ای باکس استفاده کنم کیفیت تصویرم میاد پایین یانه؟
چون این مانیتور رو که هرکار کردم با کابل دی وی آی جواب نداد
خداااا
350 هزارتومن مانیتور 700 هزار تومن پی اس و یک هفته ست که استفاده هم نمیتونم ازشون بکنم
کمک
نه متأسفانه تصویر نمیده باز هم همین کار رو کردم بازم تصویر سیاه استو نو سیگنال میزنه سورس مانیتور رو هم که عوض میکنم تأثیر نداره
خداااا
350 هزارتومن مانیتور 700 هزار تومن پی اس و یک هفته ست که استفاده هم نمیتونم ازشون بکنم
کمک
دقیق نمیدونم کلمه شاید میگم این نوع کابل رو این کنسول جواب نمیده
مانیتور بیشتر برای کنسول میخواستید سوال میکردید hdmi دار میگرفتید
کسانی بودند که از vga box با مشخصات نمیدونم نوع خوب و با رزولوشن بالا گرفته بودند گفتند کیفیتش جالب نیست
از کابل hdmi استفاده کنید باید مبدلی چیزی باشه که به مانیتور وصل بشود شاید جواب داد
shahin_mp3
29-02-2012, 01:53
خداااا
کمک
دوست عزیز این مشکل و من و بقیه ی دوسنان هم داشتین
اگه مانیتورتون VGA داره که به احتمال زیاد داره میرین از کابل های PS3 To VGA می خرین اینو خودشون زدند از VGA BOX هم بهتره تنظیماتم روی 720p می زارین تصویر بهتون میده کیفیتشم خوبه
final fantasy
29-02-2012, 21:29
دوست عزیز این مشکل و من و بقیه ی دوسنان هم داشتین
اگه مانیتورتون VGA داره که به احتمال زیاد داره میرین از کابل های PS3 To VGA می خرین اینو خودشون زدند از VGA BOX هم بهتره تنظیماتم روی 720p می زارین تصویر بهتون میده کیفیتشم خوبه
ممنون دوست عزیز
این کابل رو از کجا میشه خرید؟(من ساکن اصفهان هستم)
قیمتش حدودا چنده؟
ممنون
shahin_mp3
29-02-2012, 23:27
ممنون دوست عزیز
این کابل رو از کجا میشه خرید؟(من ساکن اصفهان هستم)
قیمتش حدودا چنده؟
ممنون
من تهران ار توپخونه گرفتم حدود 20-30 تومن الان فکر کنم بیشتر شده دیگه
شهر شما رو نمی دونم از همون جا هایی که PS3 می فروشن
بورسش کجا است اونجا به احتمال زیاد دارن
final fantasy
06-03-2012, 21:59
آقا من کل شهر رو زیر ور کردم کسی نداشت این کابل رو!!!!!!!!!!!!!!
کسی توی سایت نیست که بتون این لطف رو در حق من بکنه و من ازش این کابل رو بخرم؟یا یه نفر رو معرفی کنید ؟سایتی چیزی !!!
دمتون گرم به مولا!!!!!
شب عیدی هرکی کارم رو راه بندازه کلی دعاش میکنم
John.Cena
11-05-2012, 18:52
سلام ، من همه ی صفحات رو نخوندم ولی لطفاً کمکم کنید :
با کابل hdmi-vga میشه ps3 رو به مانیتور (واید) وصل کرد ؟ آخه من که وصل کردم چیزی نشون نداد ...
John.Cena
12-05-2012, 18:48
اونو ولش کنید ! الان با کابل HDMI-DVI وصلش کردم ، ولی صداش رو چطوری بیارم ؟
amir_fahrenheit
25-05-2012, 12:43
کسی نیست مرا یاری کند؟
کمککککک
سلام دوست عزیز
اگر مشکلتون حل نشده شماره م رو پ خ میکنم براتون با من تماس بگیرید, شاید بتونم کمکتون کنم عزیز..
پیغامم رو چک کنید
amir_fahrenheit
25-05-2012, 12:51
اونو ولش کنید ! الان با کابل HDMI-DVI وصلش کردم ، ولی صداش رو چطوری بیارم ؟
دوست عزیز میتونید هم با Optical Cable صدا بگیرید و یا:
1. AV کابل وصل کنید به PS3
2.سوکت های صداش (قرمز و سفید) رو وصل کنید به ورودی Speaker و یا هرچیزی که میخواید ازش صدا رو بگیرید
3.از تنظیمات PS3 خروجی صدا رو AV کابل انتخاب کنید
با این روش هم کابل HDMI باید وصل باشه به PS3 و هم AV کابل
امیدوارم تونسته باشم هم به شما و خیلی از دوستای دیگه که همچین مشکلی دارن کمک کنم.:11:
CHEGUEVARA.
05-06-2012, 08:38
اکثر مواقع که کنسول خروجی نمیده و تصویر سیاهه کافیه 6-10 ثانیه دکمه پاور کنسول رو نگه دارین تا تنظیمات رزولیشن ریست بشه و به حالت اول برگرده.
دوست عزیز میتونید هم با Optical Cable صدا بگیرید و یا:
1. AV کابل وصل کنید به PS3
2.سوکت های صداش (قرمز و سفید) رو وصل کنید به ورودی Speaker و یا هرچیزی که میخواید ازش صدا رو بگیرید
3.از تنظیمات PS3 خروجی صدا رو AV کابل انتخاب کنید
با این روش هم کابل HDMI باید وصل باشه به PS3 و هم AV کابل
امیدوارم تونسته باشم هم به شما و خیلی از دوستای دیگه که همچین مشکلی دارن کمک کنم.:11:
من بلد نیستم کجای تنضیمات برم این کار را کنم یک توضیعی بدهید حال اگر می تونید با عکس چون تازه واردم هیچی از تنضیمات دستگاه را بلد نیستم دستگاهم ps3 می باشد
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
prince_fable
23-08-2012, 02:16
سلام
این کابل Wii / PS3 to VGA Cable رو کجا میفروشن؟(خوب چرا دو تا کابل میگی!!:31:)
قیمتش چنده؟
رو ps2 هم جواب میده؟
رو wii و ps3 هم به طور همزمان جواب میده؟
روی مانیتور LG W2286L با رزولوشن 1680×1050 جواب میده؟
کسی اینجا نداره ازش بخریم!!؟
مرسی
با سلام
من وقتی با کابل hdmi به dvi پلی استیشن رو به مانیتور وصل میکنم تصویر نمیده البته وقتی روشنش میکنم بازی اورجینال خودش رو اجرا میکنه ولی وارد منو نمیشه انگار رزولوشن رو ساپورت نمیکنه و میزنه 60-67.3 هرتز مانیتور من 1600-900 هست و HDCP هم ساپورت میکنه طبق نظر دوستان چند ثانیه پاور رو هم گرفتم تا ریست شه بلکه درست بشه ولی باز فایده ای نداشت در ضمن کابل خود دستگاه رو هم فیش قرمز و سفیدش رو به اسپیکر زدم ولی باز صدا نمیده خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
با سلام
من وقتی با کابل hdmi به dvi پلی استیشن رو به مانیتور وصل میکنم تصویر نمیده البته وقتی روشنش میکنم بازی اورجینال خودش رو اجرا میکنه ولی وارد منو نمیشه انگار رزولوشن رو ساپورت نمیکنه و میزنه 60-67.3 هرتز مانیتور من 1600-900 هست و HDCP هم ساپورت میکنه طبق نظر دوستان چند ثانیه پاور رو هم گرفتم تا ریست شه بلکه درست بشه ولی باز فایده ای نداشت در ضمن کابل خود دستگاه رو هم فیش قرمز و سفیدش رو به اسپیکر زدم ولی باز صدا نمیده خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
یعنی کسی پیدا نمیشه کمک کنه ؟
hamed_Ent
13-11-2012, 01:58
خیلی ممنون
alimosaieby
08-01-2013, 13:19
سلام ...من با کابل wii/ps3 vga cable وصل میکنم ولی انگار نه انگار که وصل کردم !! no signal میده مدل مانیتورم هم
Flatron LG E2240 LED
هستش....ps3 رو وصل میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید دیگه خسته شدم :n30::n30:
scofield007
11-02-2013, 12:54
سلام دوستان . من مانتیتور samsung s20a310x plus دارم که تنها دو ورودی vga و dvi داره . اگر بخام پلی 3 رو بهش وصل کنم باید چکار کنم؟
الان یک کابل دو سر dvi دارم با یک تبدیل HDMI to DVI که میزنمش پشت پلی 3 و بعدش کابل رو به این تبدیل و پشت مانیتور وصل می کنم ولی وقتی کنسوا رو روشن می کنم مانیتور تصویر نمیده . باید چکار کنم ؟
منم همینجوریم ، ولی من تبدیل hdmi به dvi دارم که کابل hdmi به ps3 و اون سرش با تبدیل به dvi وصل کردم.
روی lcd یه دکمه ای هست که فشار میدی از vga میره تو dvi که باید تصویر کنسول رو نشون بده. اگه نداد یه تبدیل مثه من بگیر. ( ینی یه کابل hdmi و یه تبدیل hdmi به dvi )
در ضمن صدا رو هم اگه مانیتورت اسپیکر نداره باید از جدا بگیری.
scofield007
21-02-2013, 13:42
منم همینجوریم ، ولی من تبدیل hdmi به dvi دارم که کابل hdmi به ps3 و اون سرش با تبدیل به dvi وصل کردم.
روی lcd یه دکمه ای هست که فشار میدی از vga میره تو dvi که باید تصویر کنسول رو نشون بده. اگه نداد یه تبدیل مثه من بگیر. ( ینی یه کابل hdmi و یه تبدیل hdmi به dvi )
در ضمن صدا رو هم اگه مانیتورت اسپیکر نداره باید از جدا بگیری.
لطف میکنید برا عکس بزلرید یا لینکی لزش برام بفرستید:n01:
scofield007
08-03-2013, 19:56
دوستان کسی ما رو راهنمایی نمیکنه؟
دوستانی که چند تا کنسول دارند یا اصلا یه دونه دارند ولی میخوان از طریق HDMI به مانیتور وصلش کنند و در عین حال صدای HD و چند کاناله هم داشته باشند میتونند از این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنند .چهار تا ورودی HDMI داره یه خروجی . صدا و تصویر رو از هم جدا میکنه و صدا رو از طریق Stereo یا SPDIF یا Coaxis (سه حالت مختلف) تحویلتون میده .
قیمتش هم خیلی مناسبه میشه با 40 دلار خریدش .
کیفیتی که hdmi داره رو نمیده ؟
سلام. مانیتور من lg w19 است. فقط خروجی D-SUB داره. چه تبدیل هایی باید بخرم؟؟
کیفیتی که hdmi داره رو نمیده ؟
چرا میده .
WOLF PACK
18-09-2013, 17:52
سلام.
دوستان این کابل اپتیکال من درست متوجه نشدم این کابل اپتیکال یه سرش میخوره به ps3 و یه سر به کجا میخوره؟صدا از اسپیکر ها پخش میشه؟
مبدل خروجی صدا رو از کجا می تونم پیدا کنم
B . M . W
21-10-2013, 04:51
با این روشها کیفیت اصلی پلی3 رو از دست میدید
بهترین کار مانیتور FULL HD یه
ommolfesad
11-12-2013, 10:14
ارزونترین و راحترین کار همینه که میگم
برای صدا هم کابل اپتیکال و ... میشه
اگه کارم صحیح باشه اینم لینک فروشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_mojtahedi
07-01-2014, 15:15
سلام خسته نباشید.
اقا ما یه ps3 slim داریم میخوایم به مانیتور وصلش کنیم ولی هر کاری میکنم نمیشه بار اول که کابل dvi به hdmi گرفتم با یه تبدیل vga زدم به مانیتور تصویر نداد
بار دوم یه دونه از همین vgabox گرفتم وصل کردم فیش زرد رنگو به باکس و خروجی vga هم به مانیتور ولی بازم تصویر نیومد و این کارارو رو 2 تا مانیتور تست کردم یکی crt یکی lcd دنبال کابل ps3 to vga هم میرم هچ جا نیست
کابل av هم سالمه رو تلوزیون تست کردم
دستگاه vga box هم سالمه و همچنین چیزای دیگه
حالا چنتا سوال هست:
1 - کابل ps3 to vga رو بخرم بزنم درست میشه؟
2 - اون 3 تا فیش وی جی ای رو همشونو باید وصل کنم یا فقط زردرو
3-کلا چه کار کنم تصویر رو رو مانیتور بیاره من هر 3 تا کار رو کردم که تو اول تاپیک زدن ولی نشده
دیگه خسته شدم 170 تا الان خرج کردم سر این کار
ممنون میشم راهنماییم کننید
ali_mojtahedi
13-01-2014, 12:19
سلام دوستان مشکل بالا من حل شد.
الان یدونه کابل ps3 to vga گرفتم ولی وقتی مزنم به مانیتور out of rang میده
مشکلش از چیه؟
سلام....بچه ها من مانیتورم lcd-1953bw سامسونگ هسش.....این خروجی صدا داره؟کلن چی میخاد تا وصل شه به ps3
mohamadrm70
18-07-2014, 01:43
سلام
بنده دستگاه Ps3 دارم و می خواهم به لپ تاب وصل کنم وفقط به لب تاب دسترسی دارم(کابل hdmi ر س ی و ر) رو بهش وصل کردم، دقیقا باید چه کار کنم؟!
ممنون
farshid_titan
16-11-2014, 00:05
سلام دوستان من ps3 رو میخوام با HDMI به مانیتورم وصل کنم ولی وقتی وصل میکنم صدا ندارم میخواستم ببینم چجوری میشه صدا هم داشته باشم ؟با کایل vga یا 3 فیشه میشه ؟که تصویرو از hd بگیرم صدارو از 3فیش؟ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان من ps3 رو میخوام با HDMI به مانیتورم وصل کنم ولی وقتی وصل میکنم صدا ندارم میخواستم ببینم چجوری میشه صدا هم داشته باشم ؟با کایل vga یا 3 فیشه میشه ؟که تصویرو از hd بگیرم صدارو از 3فیش؟ممنون میشم کمک کنید
بله میشه تو تنظیمات کنسول قسمت صدا میتونید به صورت Wizard و مراحله ای تنظیمات رو انجام بدید .
میتونید تصویر از HDMI و صدا از Sony Port بگیرید
farshid_titan
16-11-2014, 00:49
دوست عزیز lممنون از راهنماییت من میرم تو قسمت ستینگ بعد سوند سیتینگ بعد audio output بعد audio input conector/scart/av multi که روش میزنم هیچ اتفاقی نمیافته؟میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟الان کابل hdmi به پشت دستگاه و مانیتور وصله ,و کابل 3 فیش هم به دستگاه و 2فیش قرمز و سفید هم به پشت اسپیکر وصله.
pm2me4love
17-11-2014, 00:10
مرسی عالیی بود :n20:
سلام دوستان من یه مانیتور 24 full hd دارم اما وقتی با HDMI وصل میکنم به ps3 کیفیت از 720p بالاتر نمیادو نمیتونم 1080 خروجی بگیرم چکار کنم کمک کنید کلی حالمو گرفته :(
tygod4everything
23-06-2016, 19:25
سلام دوستان من یه مانیتور 24 full hd دارم اما وقتی با HDMI وصل میکنم به ps3 کیفیت از 720p بالاتر نمیادو نمیتونم 1080 خروجی بگیرم چکار کنم کمک کنید کلی حالمو گرفته :(
من که خودم وارد نیستم
ولی شنیدم بستگی به بازی داره که 720 پی بده یا 1080
تو کامنت ملت اینجوری خوندم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.