PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجازه تغییر تنظیمات ستاپ بایوس رو ندارم! یعنی ذخیره نمی کنه !!

gis0o0
01-11-2011, 10:18
سلام دوستان

سیستمی دارم که ویندوزش بالا نمیاد. یعنی روشن میشه و وارد صفحه ای میشه که ازم می خواد یه سری کلید رو برای رفتن به موقعیتهای مختلف انتخاب کنم. مثلا setup.
که البته هیچ کدوم از کلیدها عکس العملی نشون نمیده . و سیستم خودکار یا به تنظیمات بایوس میره یا همونطور ثابت می مونه!

و مشکل اینجاس که تنظیمات بایوس رو نمی شه تغییرداد. یعنی میشه ولی موقع خروج اجازه ذخیره سازی تغییرات رو نمیده.

مثلا تو تنظیماتش هر سه گزینه برای بوت شدن cdrom هس و من نمی تونم هارد رو انتخاب کنم !!! :41:

لطفا راهنماییم کنید!

EXTREME
01-11-2011, 22:52
شما اول بایوس رو دیفالت کنید
درست نشد یا مشکل زا باتری مین هست
یا اینکه بایوس مین یا خود مین ایراد داره
شما تمام اتصالات هارد و درایو های اپتیک رو بکنید ببیتید با اینکار سیستم بوت میشه یا نه
در مواردی رم هم میتونه باعث این شمکل بشه و در صفحه پست اسکرین بمونه سیستم

gis0o0
02-11-2011, 10:38
دیفالت کردم اتفاقی نیفتاد.
اتصالات درایورها رو هم برداشتم همون صفحه وا شد.
امروز علاوه بر گزینه های قبلی keyboard error هم داره. در حالی که کیبورد مشکلی نداره. ps2 و usb رو هم تست کردم فایده ای نداشت.
فکر کنم باید بفرستمش تو اسقاطیها !

EXTREME
02-11-2011, 10:56
موارد دیگه ای هم که گفتم چک کنید

h756224
03-11-2011, 01:39
قبل از هر چیز اگر هارد دیسک شما IDE هست تمام درایو های دیگه مثل دیویدی رام و سی دی رام رو قطع کنید سعی کنید فقط هارد دیسک داخل باشه اگر درست نشد و مخصوصا اگر به طور ناگهانی این اتفاق افتاده سیم برق رو بکشید باطری مادر برد رو در بیارید دکمه استارت کیس رو 5 ثانیه نگه دارید ، حدود 30 ثانیه صبر کنید مجدد برق رو وصل کنید و باطری رو جا بزنید . اگر درست نشد bios clear کنید .
اگر درست نشد تمام ارور هایی که روی صفحه کامپیوتر میبینید رو بنویسید.
نتیجه رو اعلام کنید .

gis0o0
05-11-2011, 14:47
مهرداد جان چک کردم. نشد. رم رو تمیز کردم جاشو تغییر دادم. اتصالات درایورها رو هم جدا کردم سیستم بالا اومد ولی با همون شکل قبل.

هارد آی دی ایی بوده. اون کارو انجام دادم درست نشد. باطری رو هم برداشتم تنها تغییری که کرد این بود که پیغامها تو صفحه پست کمی تغییر کرد. ولی مشکل همچنان باقیه.

و البته من دقیقا نمی دونم bios clear رو چطو انجام بدم! :43:

پیغامها به این صورته:
del: setup f8:boot menu f12:network boot

cmos/gpnv checksum bad

press f1 to run setup
press f2 to load defult value and couninue

وقتی f1 رو بزنم برم تو ستاپ اجازه ذخیره سازی تغییرات رو نمیده. موقع خروج میگه: quit without saving? (y/n) که باید n رو انتخاب کنم تا ذخیره سازی انجام شه ولی قبول نمی کنه و خارج نمیشه.

وقتی هم f2 رو بزنم صفحه خوش آمد ویندوز میاد ولی بعد میره تو صفحه آبی که پیغام checking file system رو میده ولی کامل نمیشه. و تو همون صفحه هنگ می کنه.

خلاصه... کلاغه به خونه ش نرسید ... :37:

از راهنمایی هاتون هم ممنونم دوستان

EXTREME
05-11-2011, 21:00
مشکل شما یا از مین هست یا بایوس مین داره مشکل ایجاد میکنه به قطعه ی دیگه فکر نکنم مربوط باشه
فقط میمونه رم و هارد باید با یه رم و هارد دیگه سیستم رو چک کنی

h756224
05-11-2011, 23:38
پیامهایی که شما روی صفحه میبینی همه نشانگر سلامت سیستم شماست فقط یک ارور کوچیک از بایوس گرفته شده که اونم به خاطر خارج کردن باطری از اون بوده و با تنظیم مجدد زمان و تاریخ همه چیز درست میشه . اگر با تنظیم تاریخ وزمان ارور رفع شد ولی بعد از خاموش و روشن شدن مجدد سیستم ارور برگشت باید باطری مادر برد رو عوض کنید .

ضمنا دوست عزیز شما داری یک جای کار اشتباه میکنی ! اگر در بایوس شما هارد وجود نداشته باشه چطور صفحه خوش آمد ویندوز میاد ولی وارد نمیشه ؟!! اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست و هارد شما در سیستم شناخته میشه .

اون صفحه آبی رنگ چک کردن فایل هم به خاطر خاموش شدن ناگهانی سیستم هست .
یک مقداری صبور باشید اگر هارد دیسک شما حجیم باشه file system check مقداری زمان میبره که البته با فشردن به موقع یکی از کلید های کیبرد ( زمانیکه روی صفحه شمارش معکوس رو میبینید ) این عملیات متوقف میشه.

اگر مطمئنید زمان چک کردن فایل سیستم بیش از زمان معمول هست و سیستم هنگ میکنه در این حالت اشکال از خود ویندوزه . در صورتی که با تعویض ویندوز مجددا مشکلی با فایل سیستم داشتید که به احتمال 99 درصد اینطور نخواهد بود . هارد رو مجدد پارتیشن بندی کنید و ویندوز بریزید .

ضمنا برای سیو کردن تنظیمات بایوس باز هم شما داری اشتباه میکنی این سوالی که شما گفتی میپرسه و شما هم n رو فشار میدی زمانی به وجود میاد که شما بعد از انجام تغییرات در بایوس بدون فشردن دکمه f10 ( برای سیو شدن ) خارج بشید . برای سیو کردن تنظیمات بعد از نجام تغییرات لازم کلید f10 رو فشار بدید تا با یه همچین سوالی مواجه بشید که save changes and exit now ? و در پاسخ کلید y رو فشار بدین .

در واقع شما دارید عکس کاری که باید انجام بشه رو انجام میدید به عبارتی بعد از انجام تغییرات اونها رو به جای سیو کردن لغو میکنید !! و اون سوال هم تنها و تنها در صورت لغو کردن تغییرات توسط کاربر پرسیده میشه :دی
نتیجه رو اعلام کنید .

در نهایت اگر مادر برد شما جدید هست و در تنظیمات بایوس گزینه AHCI وجود داره و شما تغییرش دادید ویندوزتون دیگه بالا نمیاد و مجبورید مجدد ویندوز رو تعمیر یا تعویض کنید .

gis0o0
06-11-2011, 10:44
اگه به نتیجه ای نرسید با رم و هارد دیگه ای چک می کنم. :11:

h7 عزیر! باور کنید من صبورم. ولی این صفحه آبی تو 34 درصد باقی می مونه و جلوتر نمیره. قبل از از این که چک کردن شروع بشه من دکمه ای رو میزدم که منصرف شه ولی قبول نمی کرده!

اون تنظیمات بایوس رو هم قبلا با f10 ذخیره کرده بودم باز هم همون پیغام میومده.
امروز هم که اداش تغییر کرده. صفحه پیغامها ظاهر نمیشه . مستقیم ویندوز و بعد صفحه آبی...

اصلا وارد تنظیمات بایوس هم نمیشه!!!