ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N55sf

صفحه ها : [1] 2

starn
31-10-2011, 23:06
سلام به همه دوستان
خوب بی مقدمه میریم سراغ یکی از پرفروشترین و بهترین لپ تاپ های ایسوز یعنی N55sf

که این روز ها بازار فروشش داخل ایران هم خیلی خوبه (آبان 1390)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست مشخصات:
Cpu Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor
Memory DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM
Display 15.6" 16:9 HD (1366x768)/HD+ (1600x900)/Full HD (1920x1080) LED Backlight
Graphic NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM
Storage 2.5" SATA
750GB 5400rpm/7200rpm
Optical Drive Super-Multi DVD
Blue-ray Writer
Blue-ray reader
Card Reader 3 -in-1 card reader ( SD/ MS/MS Pro Duo/ MMC)
Camera HD Web Camera
Networking Integrated 802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V3.0+HS (Optional)
10/100/1000 Base T
Interface 1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack (SPDIF)
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
2 x USB 3.0 port(s)
2 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
Audio Built-in Speakers And Microphone
Bang & Olufsen ICEpower®
SonicMaster
Battery 6Cells : 5200 mAh 56 Whrs
Power Adapter Output :
19 V DC, 6.3 A, 120 W
19 V DC, 4.74 A, 90 W
Input :
100 -240 V AC, 50/60 Hz universal
Dimensions 37.9 x 26.1 x 3.5 ~3.55 cm (WxDxH)
37.9 x 26.1 x 3.7 ~3.75 cm (WxDxH)
Weight 2.7 kg (with 6 cell battery)
حدود قیمت : 1میلیون و 500
----------------
دوستان هر سوال هر نظری که در مورد این دستکاه دارن میتونن داخل این تاپیک مطرح کنن :5:

موفق باشید:8:

nader_wanton
01-11-2011, 23:34
اقا تا سقف 1تومن حداکثر 1200 چه مدلی از اسوس رو برا من خوبه؟
کارم مولت مدیا و بازی وب گردی و بازی بیشتر کیفیت تصویرش هم برام مهمه

starn
02-11-2011, 13:22
دوست عزیز این سوال رو باید تو بخش مشاوره میپرسیدی اینجا کلوپ n55sf ...!!!!!

omidtaker
02-11-2011, 13:25
من این مدل را خریدم با کانفینگ فول اچ دی و ویندوز ارجینال مدل n55sf -1096
فقط مدل 1096 اون هست که فول اچ دی هست من ازش دیروز تا جای که میتونستم کار کشیدم حدود 7 ساعتم روشن بود گرمایی که میداد به نظر من برای یه لپ تاپ عادی بود
فقط یه مشکل داره اونم اینه که این مدل هاردش 7200 دور نیست همین
در ضمن با کیبوردشم که 2 روز کار کنی عادت میکنی
من که تا حالا مشکلی نداشتم

parazit10
06-11-2011, 13:43
آقا ایسوس اصلش واسه چه کشوریه؟

f@r@z
06-11-2011, 15:31
آقا ایسوس اصلش واسه چه کشوریه؟
فکر کنم مال تایوان باشه. ولی کیفیت ایسوس حرف نداره
حالا هر محصولی که باشه...

parazit10
06-11-2011, 20:18
فکر کنم مال تایوان باشه. ولی کیفیت ایسوس حرف نداره
حالا هر محصولی که باشه...

یعنی همین مدل n55sf که الان هست تایوانیه یا چینی؟

omidtaker
06-11-2011, 22:11
داداش ماله چینه

parazit10
08-11-2011, 17:54
داداش ماله چینه
بعد خوبه دیگه؟درجه یکه؟

amin666
09-11-2011, 11:42
الان دیگه apple رو هم چین می زنه!نگران نباش.اینا تحت لیسانسه.کمپانی و کارگرها تو چین هستند فقط.کمپانی که نمیاد کیفیتش رو خراب کنه و خودش رو زیر سوال ببره

Farshid72
09-11-2011, 11:45
دوسته عزیز چین سه درجه جنس میزنه و دلیل تنفر شما از چین اینه که درجه 3 تو ایران میاد وگرنه درجه 1 که یه راس میره آمریکا و اروپا و درجه 2 میاد تو آسیا و در جه 3 هم که خاورمیانه بازارشه

parazit10
09-11-2011, 19:43
آهان.باشه دم همتون گرم.مرسی

gorzdaran
15-11-2011, 04:07
کسایی که این لپ تاپ رو خریدند از تجربشون بگند لطفا

tonypb
15-11-2011, 13:02
مثل اینکه این لپتاپ کم شده؟
فروشنده ها هم به دروغ میگن که قدیمیه و تولید نمیشه و خوب نیست.
اینا رو دوستم گفت که میخواست بخره.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

mehrdad21
15-11-2011, 14:10
دوستانی که قصد خرید این مدل رو دارند چند روز صبر کنند اوایل هفته آینده این نوت بوک رو که این روزها قیمتش افزایش شدیدی داشته میتونند با قیمت 1530 تهیه کنند . شرکت آوات وارد کننده این کالا که از پارتنرهای سازگار ارقام محسوب میشه دیروز این خبر رو به ما اعلام کرده و دستگاه رو هم به ما پیش فروش کرده

این مدل یکی از بهترین و کامل ترین لپ تاپهایی هست که من در طول دوران حرفه ام به عنوان فروشنده نوتبوک دیدم قیمت دلاری این دستگاه در دوبی روی تعداد 1070 دلار است.

اطلاعات بیشتر خواستید من در خدمتم

larantas
15-11-2011, 17:11
بالاخره notebookcheck بررسی تخصصی n55 رو گذاشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

delzende
16-11-2011, 09:15
دوستانی که قصد خرید این مدل رو دارند چند روز صبر کنند اوایل هفته آینده این نوت بوک رو که این روزها قیمتش افزایش شدیدی داشته میتونند با قیمت 1530 تهیه کنند . شرکت آوات وارد کننده این کالا که از پارتنرهای سازگار ارقام محسوب میشه دیروز این خبر رو به ما اعلام کرده و دستگاه رو هم به ما پیش فروش کرده

این مدل یکی از بهترین و کامل ترین لپ تاپهایی هست که من در طول دوران حرفه ام به عنوان فروشنده نوتبوک دیدم قیمت دلاری این دستگاه در دوبی روی تعداد 1070 دلار است.

ممنون از راهنماییتون مدل 14 اینچیش n45 تو بازار موجود نیست؟
به نظرتون قیمتا تا دو ماه آینده بازم پایینتر میان؟

Alimohammadi71
16-11-2011, 11:14
من این مدل را خریدم با کانفینگ فول اچ دی و ویندوز ارجینال مدل n55sf -1096
فقط مدل 1096 اون هست که فول اچ دی هست من ازش دیروز تا جای که میتونستم کار کشیدم حدود 7 ساعتم روشن بود گرمایی که میداد به نظر من برای یه لپ تاپ عادی بود
فقط یه مشکل داره اونم اینه که این مدل هاردش 7200 دور نیست همین
در ضمن با کیبوردشم که 2 روز کار کنی عادت میکنی
من که تا حالا مشکلی نداشتم
دوست عزیز اگه از تهران خریدی ادرسشو لطف میکنی برام بفرستی
اخه من دنبال full hd میگردم ولی پیدا نمیکنم
دوستان اگر کسی میدونه تو تهران full hd کجا میفروشه به من ادرس بده
ممنون

Alimohammadi71
16-11-2011, 11:22

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
چند سوال دارم ازتون
1.full hd هم وارد میکنن ؟
2.ادرس سایتی که گفتی برام میذاری ؟

mehrdad21
17-11-2011, 00:00
ممنون از راهنماییتون مدل 14 اینچیش n45 تو بازار موجود نیست؟
به نظرتون قیمتا تا دو ماه آینده بازم پایینتر میان؟

قیمتها خیلی پایین نمیاد زیاد منتظر نمونید
اون مدل 14 هم هنوز نیومده

mehrdad21
17-11-2011, 00:07
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
چند سوال دارم ازتون
1.full hd هم وارد میکنن ؟
2.ادرس سایتی که گفتی برام میذاری ؟

سلام فول اچ دی وارد نمی کنیم اما می تونی با گارانتی غیر رسمی پیدا کنی

2raj_a
18-11-2011, 11:40
خوبه که هیچکس با لپ تاپش مشکل نداشته و نداره ولی پرا به کلوپ سر نمیزنین!
دوستان کسی قدرت گرافیک تست کرده؟

2raj_a
20-11-2011, 12:47
دوستان تا حالا کسی با موزیک پلیر n55 کار کرده؟وقتی لپ تاپ خاموشه دکمه سمت چپ بالا رو بزنین!من دفعه اول که دیدمش تعجب کردم در حقیقت اتفاقی دستم خورد بهش و پلیر اومد بالا!

Xilevens
21-11-2011, 15:38
دوستان تا حالا کسی با موزیک پلیر n55 کار کرده؟وقتی لپ تاپ خاموشه دکمه سمت چپ بالا رو بزنین!من دفعه اول که دیدمش تعجب کردم در حقیقت اتفاقی دستم خورد بهش و پلیر اومد بالا!

منظورتون اکسپرس گیت هست؟

2raj_a
21-11-2011, 19:19
اره دوست عزیز منظورم همونه!

Xilevens
22-11-2011, 23:51
اکسپرس گیت یه فناوری روی مین بوردهای اسوس که به شما اجازه میده به واسطه یه سیستم عامل خیلی ساده و کوچیک بتونید به اینترنت وصل بشید موسیقی گوش بدید و چند کار دیگه
مزیت های خودشو داره
بعضی بخش ها رو فعال نمیکنه بنابراین شارژ و گرمای کمتری مصرف و تولید میشه
بوت سریعتری داره
و اونم چند مورد دیگه
اینجور بگم یه وقتی میخوای بری نت و آهنگم داری گوش میدی اینو ران میکنی کار دیگه ای هم نداری راحت و آسوده

helllove11
25-11-2011, 14:09
سلام
دوستان من هر چی دنبال فول اچ دی این لپتاپ گشتم پیدا نکردم
اگه کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد لطفا خبر بده........ منتظرم

starn
25-11-2011, 21:57
دیروز منم یدونه گرفتم
کیفیت ساخت عالی
دم ایسوز گرم
-----------
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن یدونه موزیک بیس دار رو با لبتاپ اجرا کنن و ولم رو بالا بالا ببرن اسپیکر خش خش (نمی لرزه؟ بیشتر سمت چپ) نمی کنه اصلا؟؟؟
----------
و این که چرا باتری لپ تاپ با این که پر شده ولی 97% نشون میده؟؟؟

============
بیاز های پر گرافیک بتلفیلد 3 و NFS RUN هم روی لبتاپ تست و به راحتی اجرا شد

2raj_a
26-11-2011, 11:30
ماله شما هم خش خش داره؟اسپیکر سمت چپ؟

Alimohammadi71
26-11-2011, 11:46
سلام
دوستان من هر چی دنبال فول اچ دی این لپتاپ گشتم پیدا نکردم
اگه کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد لطفا خبر بده........ منتظرم
نگرد نیست من خودممم تهران زیرو رو کردم اما نبود hd+عالیه

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

دیروز منم یدونه گرفتم
کیفیت ساخت عالی
دم ایسوز گرم
-----------
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن یدونه موزیک بیس دار رو با لبتاپ اجرا کنن و ولم رو بالا بالا ببرن اسپیکر خش خش (نمی لرزه؟ بیشتر سمت چپ) نمی کنه اصلا؟؟؟
----------
و این که چرا باتری لپ تاپ با این که پر شده ولی 97% نشون میده؟؟؟

============
بیاز های پر گرافیک بتلفیلد 3 و NFS RUN هم روی لبتاپ تست و به راحتی اجرا شد
برای من خش خش نمیکنه
وباتری من وقتی پر میشه 99% نشون میده

starn
26-11-2011, 15:04
من با اسپیکر 4 تیکه ای هم که دارم تست کردم صدا رو که خیلی زیاد میکنم حتی اون اسپیکر ها هم سمت چپ کمی خش خش می کنه و فکر کنم کاملا عادی چون صدا خیلی زیاده حالا نمی دونم

ماله شما هم خش خش داره؟اسپیکر سمت چپ؟

شما هم تست کردی همینجوره؟؟؟
===============
چون بیس 99% آهنگ ها از باند سمت چپ پخش میشه (Left) فکر کنم کاملا عادی
-----------------
دوستان یک سوال هم داشتم من لبتاب رو از برق کشیدم شب بعد امروز ظهر اومدم زدم به برق روشن کردم دیدم باتری دستگاه 94% شده و داره شارژ میشه با این که من اصلا ازاش استفاده نکرده بودم الان هم شارژ شده و روی 99%
چرا ایسوز اینجوری ؟ قبلا dell و acer هم داشتم اینجور نبودن

2raj_a
26-11-2011, 16:30
اره دوست عزیز اسپیکر سمت چپ بنده هم همین طوریه!تقریبا اولین کسی که به این مشکل خورد بنده بودم بردم گارانتی قراره اسپیکر برام عوض کنن گفتن خبر میدن که کی میاد تا ببرم عوضش کنن البته اگه سر کار نباشم!

starn
26-11-2011, 20:10
اره دوست عزیز اسپیکر سمت چپ بنده هم همین طوریه!تقریبا اولین کسی که به این مشکل خورد بنده بودم بردم گارانتی قراره اسپیکر برام عوض کنن گفتن خبر میدن که کی میاد تا ببرم عوضش کنن البته اگه سر کار نباشم!

پس یعنی شکل سخت افزاری آره؟؟؟

آخه حیفه دستگاه نو و آکبندر رو آد بده باز کنن
مال شما چطوره؟؟؟ توی ولم پایین هم این مشکل رو داره یا فقط صدای بلند؟؟؟

rohamt
26-11-2011, 21:13
با سلام خدمت دوستان
در مورد نویز لپ تاپ ماله منم همین صدا رو میده تو ولوم های بالا اولش من فکر میکردم که از اسپیکراست ولی یه موقعی که این صدا رو میده دستمو میزارم روی کیبورد طرف راست صدا قطع میشه. گفتم شاید مال شماها هم این طوری باشه لپتاپو ندین باز کنن

starn
26-11-2011, 21:58
منم تست کردم وقتی صدا بالاست دستمو میزارم روی کلید های کیبورد صدای نویز کم میشه
------------
فکر کنم بالا بودن صدا باعث میشه دکمه های کیبرود بلرزن و صدایی از خودشون ایجاد کنن

rohamt
26-11-2011, 22:07
منم تست کردم وقتی صدا بالاست دستمو میزارم روی کلید های کیبورد صدای نویز کم میشه
------------
فکر کنم بالا بودن صدا باعث میشه دکمه های کیبرود بلرزن و صدایی از خودشون ایجاد کنن

فکر کنم به خاطره زیادی رون بودن کیبوردشه :46:

starn
26-11-2011, 22:40
دوستانی که میخوان از سالم بودن اسپیکر اطلاع داشته باشند با روشی که میگم میتونید بفهمید مشکل از اسپیکر دستگاه یا دکمه هاس که میلرزن

یه کتاب بزرک تقریبا اندازه ی کیبرود دستگاه بردارید و اونو روی کیبورد دستگاه بزارید
بعد آهنگ رو پلی کنید و صدا رو روی بالاترین حد بزارید 2 تا دستتونو روی کتابی که روی کیبورده بزارید یکمی فشار بیاد خیلی کم اگه صدای نویز قطع که خیلی خیلی کم شد یعنی مشکل از اسپیکر نیست و از دکمه هاست که اونم نمی شه اسمشو مشکل گذاشت پس خیالتون راحت باشه :8:

موفق باشید:10:

starn
01-12-2011, 16:44
دوستانی که این لبتاپ رو دارن چه نوع کول پدی رو استفاده میکنید ؟؟ من یدونه دارم ولی باتوجه به این که زیر دستگاه اصلا سوراخ نیست و فقص 2 تا دوراخ زیر تاج پد دستگاه هست اینه که کول پد فکر نکنم زیاد موثر باشه برا دستگاه فکر هم نکنم نیازی بهش داشته باشه چون ایسوز دستگاه رو خوب طراحی کرده و من NFS Run رو اجرا کردم بالاترین حد دما سی پی سو به 9 رسید که کاملا عادی

حالا دوستانی که برای دستگاه کول پد گداشتم به مقاب=یسهای بکنن ببینم دما ته چه حد می اد پایین

2raj_a
06-12-2011, 20:20
دوستان یه سوال!
من بازی pes رو نصب کردم ولی تو ستینگ بازی فقط گرافیک اینتل رو شناخته با درایور جدید تونستم با جی فرس بازی کنم ولی میخوام تو تنظیمات گرافیک جی فرس بشناسه میشه؟اگه میشه چیکارش کنم؟

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

راستی تو rating گیری هم که نمره میده چرا n videa رو نمیشناسه؟

jozef2006
06-12-2011, 20:51
سلام
دوستان من تازه این لب تاب و خریدم اما کیبردش تو ذوقم زد کیبردش موج داره و دکمه هاش در یک سطح تراز نیستند و وسطش بالاتر از دو سمتش هست انگاری باد کرده باشه و کلیدهای تو یک ردیف نا مرتب و تو یک لیول نیست یا بعبارتی تو یک باد نیست و مثل سونی قرص و محکم نیست میخواستم بدونم دوستانی که دارند نظر بدن مال اونا هم اینجوریه یا شانس ما اینجوری در اومده و آیا گارنتیش تعویض میکنه
ممنون

2raj_a
06-12-2011, 22:17
کیبورد لپ تاپ بنده سالمه تنها عیبی که میتونم ازش بگیرم همون صدایی هست که موقع گوش دادن اهنگ داره!

abed_rezvani
07-12-2011, 17:56
سلام دوستان

من يه N55 گرفتم ولي اصلا رازي نيستم.بازي GTA6 روش ران نميشه و يه هارد EXTERNAL 500 WD USB3 رو وقتي به USB3 ميزني تقريبا 3 دقيقه طول ميكشه تا بشناسه البته روي USB2 اينجوري نيست و خوبه در حاليكه همين هارد رو به USB3 يه لپ تاپ ACER زدم سريع شناسايي ميكنه . در ضمن در مقايسه به اين كه CORi7 هستش سرعتش واقعا پايينه(در ضمن چند نرم افزار ديگه هم نصب كردم مثل VMware و... واقعا اعصابم از سرعت پايينش خورده).
حسابي كلافه ام .بايد اين سيستم رو با يه سيستم ديگه با همين مشخصات و حتي كمي پايين تر چك كني تا ببيني كه چه كلاهي سرت رفته .
انگار هاردويرش درست با درايورا مچ نيست يا اينكه ريماركه .خدا ميدونه
دوستان اگه ميتونيد اين موارد رو چك كنيد ومنو راهنمايي كنيد.

با تشكر

2raj_a
07-12-2011, 18:16
دوست عزیز اصلا این چیزایی که شما میگی با لپ تاپ من صدق نمیکنه!و کاملا ازش راضیم!
احتمالا شما مشکل درایور داری که بازی رو نمیتونه اجرا کنه!

ali_n2011
07-12-2011, 18:42
کیبورد لپ تاپ بنده سالمه تنها عیبی که میتونم ازش بگیرم همون صدایی هست که موقع گوش دادن اهنگ داره!

این صدا با وجوود ساب ووفر اذیت کننده هست؟

2raj_a
07-12-2011, 20:05
نه به هیچ وجه من خیلی حساس شدم!خیلی از دوستانی که با لپ تاپ کار کردن متوجه صداش نشدن تا این که خودم گفتم اینجوریه!دقت کردن دیدن اره این صدا میاد!ولی تا الان هیچ لپتاپی رو ندیدم که اینقدر صداش بلند باشه با همه اونایی که داشتن یه اهنگ اجرا کردم برای تست در حقیقت هیچ حرفی برای گفتن نداشتن!

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

دوستان کسی تونسته تو تنظیمات setting بازی pes گرافیک جی فرس رو بشناسونه؟میخوام روی بهترین گرافیک اجراش کنم اما نمیشه!با کلیک راست میرم روی جی فرس اما بالاترین گرافیک نمیاد!

ali_n2011
07-12-2011, 22:50
نه به هیچ وجه من خیلی حساس شدم!خیلی از دوستانی که با لپ تاپ کار کردن متوجه صداش نشدن تا این که خودم گفتم اینجوریه!دقت کردن دیدن اره این صدا میاد!ولی تا الان هیچ لپتاپی رو ندیدم که اینقدر صداش بلند باشه با همه اونایی که داشتن یه اهنگ اجرا کردم برای تست در حقیقت هیچ حرفی برای گفتن نداشتن!

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

دوستان کسی تونسته تو تنظیمات setting بازی pes گرافیک جی فرس رو بشناسونه؟میخوام روی بهترین گرافیک اجراش کنم اما نمیشه!با کلیک راست میرم روی جی فرس اما بالاترین گرافیک نمیاد!
نظر شما بین این و سونی f215 سه بعدی چیه؟ سونی lcd و کیبورد بهتری داره و ایسوس صدا و گرافیک بهتر.
شما کودومو پیشنهاد می دید چون شنیدم سونی هم بازیاهای جدید تو تنظیمات بالا جواب می ده

jozef2006
07-12-2011, 23:11
در مورد USB3 مال من وقتی فلش وصل میکنم و کپی میشه مدام قطع و وصل میشه ولی با USB2 این جور نیست.
لطفا تست کنید مال شما هم اینجوریه

2raj_a
08-12-2011, 01:27
نظر شما بین این و سونی f215 سه بعدی چیه؟ سونی lcd و کیبورد بهتری داره و ایسوس صدا و گرافیک بهتر.
شما کودومو پیشنهاد می دید چون شنیدم سونی هم بازیاهای جدید تو تنظیمات بالا جواب می ده
خوب کلا روی 3d لپ تاپ حساب باز نکن!من تجربه نداشتم ولی شنیدم که زیاد خوب نیست!
این مدل ایسوز هم من کاملا ازش راضیم سونی رو باید قبول کرد یه مقدار پول اسمش رو میگیره!ولی با توجه به کانفینگ من ایسوس پیشنهاد میدم حداقل تا 2 سال اینده میتونه پاسخ گو باشه!

در مورد USB3 مال من وقتی فلش وصل میکنم و کپی میشه مدام قطع و وصل میشه ولی با USB2 این جور نیست.
لطفا تست کنید مال شما هم اینجوریه
از usb3 زیاد استفاده میکنم تا الان هیچ وقت قطع نشده!اتفاقا سرعتش خیلی بیشتره از 2!

abed_rezvani
08-12-2011, 17:17
دوست عزیز اصلا این چیزایی که شما میگی با لپ تاپ من صدق نمیکنه!و کاملا ازش راضیم!
احتمالا شما مشکل درایور داری که بازی رو نمیتونه اجرا کنه!

سلام
آیا شما بازی GTA6 رو روی این لپ تاپ نصب کردید؟
تو setting گرافیک، گرافیک از 600*800 بیشتر نمیشه چطوری میشه این مشکل رو حل کرد درضمن تو nivida کارت Gforce 555 رو برای این بازی فعال کردم ولی کار نمیده.
اگه از دوستان میتونن به من کمک کنن ممنون میشم.

armin_goooodboy
08-12-2011, 17:37

واسه تنظیم کردن pes باید از Nvidia Settings و از قسمت Global Settings باید روی High-Performance بذاری
یعنی همه برنامه ها روی های بره تا توی ستینگ بتونی کارت گرافیک اصلی رو ببینی

عکس از سیستم من:

armin_goooodboy
08-12-2011, 18:35
سلام دوستان

من يه N55 گرفتم ولي اصلا رازي نيستم.بازي GTA6 روش ران نميشه و يه هارد EXTERNAL 500 WD USB3 رو وقتي به USB3 ميزني تقريبا 3 دقيقه طول ميكشه تا بشناسه البته روي USB2 اينجوري نيست و خوبه در حاليكه همين هارد رو به USB3 يه لپ تاپ ACER زدم سريع شناسايي ميكنه . در ضمن در مقايسه به اين كه CORi7 هستش سرعتش واقعا پايينه(در ضمن چند نرم افزار ديگه هم نصب كردم مثل VMware و... واقعا اعصابم از سرعت پايينش خورده).
حسابي كلافه ام .بايد اين سيستم رو با يه سيستم ديگه با همين مشخصات و حتي كمي پايين تر چك كني تا ببيني كه چه كلاهي سرت رفته .

با تشكر

سلام
آیا شما بازی GTA6 رو روی این لپ تاپ نصب کردید؟
تو setting گرافیک، گرافیک از 600*800 بیشتر نمیشه چطوری میشه این مشکل رو حل کرد درضمن تو nivida کارت Gforce 555 رو برای این بازی فعال کردم ولی کار نمیده.
اگه از دوستان میتونن به من کمک کنن ممنون میشم.

دوست عزیز
من به خاطر شما و البته به خاطر اینکه بگم این لپ تاپ قدرتمند چنین مشکلی نداره این بازی رو نصب کردم

به هیچ عنوان این مشکلی که شما میگید نداشت و من همه تنظیمات رو روی High داشتم ضمن اینکه رزولیشن هم بصورت خودکار و پیشفرض روی بالاترین حدش یعنی 1600 در 900 بود
همچنین بازی بسیار عالی و با کیفیت انجام میشه جوری که هوس کردم دوباره بشینم بازی کنم :دی

شما هم مثل پست بالایی که گفتم global رو از حالت Auto بردار بزار رو high-performanse

انشاالله مشکلت حل میشه

armin_goooodboy
08-12-2011, 19:13
اینم بنچمارک تست جی تی ای:

Statistics
Average FPS: 40.25
Duration: 36.97 sec
CPU Usage: 53%
System memory usage: 44%
Video memory usage: 40%

Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: Intel(R) HD Graphics Family
Video Driver version: 8.17.12.8562
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz

File ID: Benchmark.cli

جالبه که گرافیک رو نوشته اینتل اما تو بازی مطمئنا از انویدیا استفاده میکنه چون قطعا اینتل نمیتونه چنین بنچمارکی بده

abed_rezvani
09-12-2011, 09:49
دوست عزیز
من به خاطر شما و البته به خاطر اینکه بگم این لپ تاپ قدرتمند چنین مشکلی نداره این بازی رو نصب کردم

به هیچ عنوان این مشکلی که شما میگید نداشت و من همه تنظیمات رو روی High داشتم ضمن اینکه رزولیشن هم بصورت خودکار و پیشفرض روی بالاترین حدش یعنی 1600 در 900 بود
همچنین بازی بسیار عالی و با کیفیت انجام میشه جوری که هوس کردم دوباره بشینم بازی کنم :دی

شما هم مثل پست بالایی که گفتم global رو از حالت Auto بردار بزار رو high-performanse

انشاالله مشکلت حل میشه

با سلام مجدد
همه اون کارا که گفته شده رو انجام دادم( تو nivida control و phcsx رو ، روی GT 555M گذاشتم و در قسمت 3D، تو دو تا tab هم high-performance انتخاب کردم و برنامه مورد نظر را هم انتخاب کردم) ولی انگار جواب نمیده
گفتم شاید این بازی مشکل داشته باشه به همین خاطر بازی call of duty MW3 رو هم نصب کردم ولی این بازی هم اصلا run نمیسه همین بازی رو روی acer aspire 5750g نصب کردم راهت جواب مده
اگر شما ودوستان لطف کنید ومشکل منو حل کنید ممنون میشم:46: در ضمن یه بار ویندوز رو دوباره نصب کردم چون فکر میکردم شاید از ویندوز باشه

با تشکر

rohamt
09-12-2011, 09:58
با سلام مجدد
همه اون کارا که گفته شده رو انجام دادم( تو nivida control و phcsx رو ، روی GT 555M گذاشتم و در قسمت 3D، تو دو تا tab هم high-performance انتخاب کردم و برنامه مورد نظر را هم انتخاب کردم) ولی انگار جواب نمیده
گفتم شاید این بازی مشکل داشته باشه به همین خاطر بازی call of duty MW3 رو هم نصب کردم ولی این بازی هم اصلا run نمیسه همین بازی رو روی acer aspire 5750g نصب کردم راهت جواب مده
اگر شما ودوستان لطف کنید ومشکل منو حل کنید ممنون میشم:46: در ضمن یه بار ویندوز رو دوباره نصب کردم چون فکر میکردم شاید از ویندوز باشه

با تشکر

سلام شما اخرین ورژن درایورو از سایت انویدیا دانلود کن و نصب کن. داریکت ایکستم اپدیت کن.

armin_goooodboy
09-12-2011, 10:08
با سلام مجدد

با تشکر

شما ویندوزتون چیه؟
شاید ویندوزتون 32 بیتی باشه و با رم به مشکل میخوری
جون رم این لپ تاپ 8 هست و باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید برای استفاده کامل از رم

البته پیشنهاد آپدیت دوستمون رو هم انجام بدید
شاید موثر باشه

اگه غیر از اینا باشه نمیدونم مشکل از کجای کاره واقعا
باید دوستان متخصص بیان جواب بدن

Xilevens
09-12-2011, 16:15
قريب به يقين همون مشكل آپديت كارت گرافيك هست كه گفتن
حتما حتما به آخرين ورژن آپديتش كنيد و اگه اجازه نداد اول گرافيك اينتل رو آپديت كنيد

alireza_asol
09-12-2011, 19:45
سلام
نمیشه بین کارت گرافیک اینتل و انویدیا سوییچ کرد؟
من از برنامه xilisoft video convertor میخوام استفاده کنم ولی چون گرافیک رو اینتل تشخیص میده نمیتونم از کارت گرافیک تو تبدیل استفاده کنم...

rohamt
09-12-2011, 19:55
سلام
نمیشه بین کارت گرافیک اینتل و انویدیا سوییچ کرد؟
من از برنامه xilisoft video convertor میخوام استفاده کنم ولی چون گرافیک رو اینتل تشخیص میده نمیتونم از کارت گرافیک تو تبدیل استفاده کنم...
روی برنامه مورد نظر کلیک راست کنید تو گزینه run with graphic processor کارت انویدیارو برای اجرای نرم افزار انتخاب کنید اگه این گرینه نبود باید درایورتونو اپدیت کنید. یا از تو nvidia control panel واسش تعریف کنید که با کدوم کارت ران کنه

alireza_asol
09-12-2011, 20:06
روی برنامه مورد نظر کلیک راست کنید تو گزینه run with graphic processor کارت انویدیارو برای اجرای نرم افزار انتخاب کنید اگه این گرینه نبود باید درایورتونو اپدیت کنید. یا از تو nvidia control panel واسش تعریف کنید که با کدوم کارت ران کنه

ممنون
من از طرف دوستم این سوال رو پرسیدم.
2 روز پیش لپتاپو خرید.
2670 و fullhd و bluray و ویندوز هفت با یه گارانتی به اسم رها... یادم نمیاد. گارانتی سازگار فقط یه جور کانفیگ داشت.
حالا از یکی شنیدم asus ها با گارانتی متفرقه ریمارک هستن!!! این حرف تا چه حدی درسته؟ راستی 1.630 خرید.

rohamt
09-12-2011, 20:17
ممنون
من از طرف دوستم این سوال رو پرسیدم.
2 روز پیش لپتاپو خرید.
2670 و fullhd و bluray و ویندوز هفت با یه گارانتی به اسم رها... یادم نمیاد. گارانتی سازگار فقط یه جور کانفیگ داشت.
حالا از یکی شنیدم asus ها با گارانتی متفرقه ریمارک هستن!!! این حرف تا چه حدی درسته؟ راستی 1.630 خرید.
راستش چون من از گارانتی سازگار راضی بودم برای خرید این لپ تاپ یه سره رفتم تو نمایندگیش و خرید کردم و از این قضایا خبری ندارم . حالا دوست شما که خرید کرده و دستگاه سالمه ازش استفاده کنه و لذتشو ببره ولی اگه خیلی وسواس داره تو سایت ایسوس سریالشو رجیستر کنه ببینه چیمیگه. از لحاظ قیمت فکر کنم قیمتش منطقی میاد

sasha_2695
14-12-2011, 22:43
سلام دوستان

با تشكر

دوست عزیز من یه لپ تاپ hp 6180 se با کانفیگ برابر و ویندوز اورجینال و برانامه های اورجینال دارم 4روز خریدم خواستی طاق بزنیم با اختلاف

ali_phd71
16-12-2011, 15:44
من چند وقت پیش یه لپ تاپ n55sf خریدم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی برق باطریشو قطع می کنم تمام تنظیمات desktopبه هم می ریزه باید چکارش کنم؟ گاهی وقتی خاموش هم می شه تنظیمات startesh هم به حالت اولیه بر می گرده اگه می شه راهنمایی کنید

sasha2695
18-12-2011, 01:31
بالاخره این لپ تاپ رو بعد از تعویض acer5750g-a با hp 6180se با asus n53sf -2155 خریدم

کانفیگ
i7 2630 qm
ram 8gig fabric
hdd 750 gb 7200
gt 555m
تغریبا تمام بازیهای روز رو میخوره (با اچ پی پدرم در اومد )فقط تو بتلفیلد 3 خیلی داغ میکنه
دقت کنید که تو notebookcheck کارت گرافیک 6670 که رو اچ پی ها هست 2 رتبه از 555 پایین تره ولی اصلا بدرد بازی نمیخوره
تو نرم افزار خوب عمل میکنه برای بازی فقط NVIDIA
اشتباه من رو نکنید که 200 ضرر کردم

ashkan22
18-12-2011, 12:44
چند گرفتین؟

greenmidi
18-12-2011, 19:47
به این لینک نگاه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیا با قیمت 520 دلار ارزش خریدن داره؟ یا اینکه قلابیه؟

Alimohammadi71
19-12-2011, 11:50
چرا لینوکس اوبنتو نصبنمیشه نه 32 نه64

sasha_2695
22-12-2011, 14:24
چند گرفتین؟

1620 با گارانتی سازگار 2 سال

amir2im
22-12-2011, 16:27
چرا لینوکس اوبنتو نصبنمیشه نه 32 نه64
چرا؟متن پیغامو بزار....

chart
24-12-2011, 04:08
ریفوربیش بودن n55sf رو از کجا میشه فهمید؟

chart
26-12-2011, 02:38
یکی جواب بده.ریفوربیش بودن n55sf رو از کجا میشه فهمید؟

ashkan22
27-12-2011, 00:06
برین سایت ایسوس شماره سریال رو ثیت کنید یکی از منوهاش مربوط به تعمیراتی که شده هستش

sasha_2695
27-12-2011, 13:46
من یه n55 نو هنوز برچسب دور led کنده نشده با گارانتی سازگار 2 سال +HD (
با کتنفیگ
ii7 2630
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
هنوز لوازم باز نشده زیر قیمت بازار
amd.ebrahimi@yahoo.com

starn
29-12-2011, 19:35
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن این چیزی رو که میگم تست کنن

وقتی صفخع ی مانیتور تون کاملا مشکلی شما پچ و راست مانیتور رو از بالا تا پایین نگاه کنید
ببینید رنگ مشکیش نسبت و وسط تصویر کمتر نیست یعنی یکم روشن تر (نمیدونم چطور واضحتر توضی بدم ولی اگه ببینید میفهمید ) یکم مثل این که سفیدتره

afshin b
31-12-2011, 16:20
سلام
من میخوام این لپتاپ رو برای پسرعموم بخرم. میشه بهترین کانفیگ با قیمتش رو بگین.
البته بودجه حدود 1.700 هست ولی یه خورده بیشترم میشه کرد.
سپاس

2raj_a
01-01-2012, 14:04
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن این چیزی رو که میگم تست کنن

وقتی صفخع ی مانیتور تون کاملا مشکلی شما پچ و راست مانیتور رو از بالا تا پایین نگاه کنید
ببینید رنگ مشکیش نسبت و وسط تصویر کمتر نیست یعنی یکم روشن تر (نمیدونم چطور واضحتر توضی بدم ولی اگه ببینید میفهمید ) یکم مثل این که سفیدتره
اگه منظورت n55 ماله من همچین مشکلی نداره!

سلام
سپاس
n55 شک نکن

afshin b
01-01-2012, 18:29
n55 شک نکن
مثل اینکه متوجه درخواست بنده نشدید!

میشه بهترین کانفیگ با قیمتش رو بگین.

amir2im
01-01-2012, 18:56
سلام
سپاس
این لپتاپ با کانفیگ های زیر ارائه شده:

CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer : حدود قیمت : 1.500.00 تا 1.550.000

با کانفیگ 2670 یه 200 تومنی بیشتره

larantas
03-01-2012, 10:54
سلام. دوستان کسی هست به غیر از اون سه تا دوستمون که با اسپیکر و باتری این لپ تاپ مشکل داشتن، ایرادی یا مشکلی دیده باشه؟

2raj_a
03-01-2012, 14:15
دوست عزیز جز اون افراد گزارش خرابی دیگه ای دیده نشده!
اسپیکر که عوض شد و برای باتری هم که گارانتی قبول کرد و درست شد!
من که از خریدم راضی هستم!

afshin b
03-01-2012, 23:25
منم امروز برای پسر عموم گرفتم. ال سی دیش فول اچ دی هم هست. 1730 . خوشگله!

Viraz
04-01-2012, 12:13
سلام من شدیدا خواهان این لپ تاپم
به همه ی نمایندگی های سازگار زنگ زدم فقط یکیشون داشت که میگفت 1750
میشه شما شماره ی جاهایی رو که ازش خریدید اینجا بذارید یا اگه ممنوعه برام پیغام خصوصی بفرستید
ترجیحا 2630 میخوام ولی اگه 2670 هم شد اشکالی نداره
فوریه!
ممنون

2raj_a
04-01-2012, 12:15
خوب دوست عزیز بفرمایین شما کدوم شهر هستین؟

Viraz
04-01-2012, 22:31
خوب دوست عزیز بفرمایین شما کدوم شهر هستین؟

تهران
فردا میخوام برم بگیرم
لطفا سریع جواب بدید

siahboom
04-01-2012, 23:36
سلام
من دو هفته پیش این لب تاب رو خریدم، با کانفیگ زیر :
ii7 2670qm
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
bluray writer
win 7 orginal
من از نمایندگی اصفهان خریدم 1.685
که نشون میده تهران میتونید 1650-60 هم پیدا کنید
البته من با این لب تاب یه مشگلی دارم که متاسفانه دوهفته نشده بعد از خرید بردمش گارانتی و الان 1 هفتست گارانتیه و هنوز خبری نشده.
و اما مشکلش :
من همون روز اولی که لب تاب رو خریدم بعد از 3 ساعت کار کردن باهاش یهو دیدم صفحه مانیتورش قفل کرد و برفک های سفید و رنگی راه راه روی صفحه ال ای دیش ظاهر شد که دیگه هیچ دکمه ای کار نمیداد و مجبور شدم با دکمه پاورش خاموش روشنش کنم
فکر کردم چون تازه گرفتم اتفاقیه و عادی ولی عصر هون روز دوباره هونجوری شد
ویندوزش رو عوض کردم ولی باز هم مشگل حل نشد ( ناگفته نمونه ویندوز خودش اورجیناله )
مجددا ویندوزه خودش رو ریکاوری کردم و رفتم کافینت کلا ویندوز رو آپدیت کردم ولی شبش دوباره همونجوری شد
فرداش زنگ زدم به گارانتی سازگار توی تهران
گفت درایورهای گرافیکش رو آپدیت کن
رفتم آپدیت کردم. و البته رفتم توی page رسمی خود مدل لب تابتم توی سایت اسوس و همه last version های همه درایورهاش رو گرفتم و آپدیت کردم
1 روز مشکلی نداشت و من خوشحال شدم ولی روز دوم وقتی داشتم با دوستم با کابل شبکه انتقال دیتا میکردیم یهو دوباره همونجوری هنگ کرد
حالم خیلی گرفته شد
بعد از اون بردمش نمایندگی سازگار توی اصفهان
البته نگرانیم از اینه که خود اونا هم یکیند عین ما و چیز خاصی سر در نمیاوردند
حالا تا ببینم چی میشه
البته من نرم افزار تست قطعات سخت افزاری هم روش زیاد نصب کردم ولی عیب خاصی پیدا نکرد
( و اما نتیجه گیری خودم : 1.چون این لب تاب دوتا کارت گرافیک داره ممکنه مواقع سوئیچ کردن بین گرافیک ها اینجوری بشه یا اینکه مشگل سخت افزاری داشته باشه )
در کل دوستانی که میخواند این لب تاب رو بگیرند یه کم صبر کنند تا ببینم نمایندگی چه جوابی به ما میده و چی میشه
اگه هم کاری داشتید و اینجا نبودم با این شماره تماس بگیری : 09365690546
اگه هم کسی با این مشگل روبرو شده و راه حلی پیدا کرده به ما هم بگه

Viraz
05-01-2012, 19:12
سلام من شدیدا خواهان این لپ تاپم
به همه ی نمایندگی های سازگار زنگ زدم فقط یکیشون داشت که میگفت 1750
میشه شما شماره ی جاهایی رو که ازش خریدید اینجا بذارید یا اگه ممنوعه برام پیغام خصوصی بفرستید
ترجیحا 2630 میخوام ولی اگه 2670 هم شد اشکالی نداره
فوریه!
ممنون

تهران
فردا میخوام برم بگیرم
لطفا سریع جواب بدید

دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟

siahboom
05-01-2012, 21:49
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟

دوست عزیز این سایت ها دارند :
و البته توی قسمت نمایندگیهای سایت sazgar.com هم که بری هم آدرس هست و هم شماره تلفن،بزنگ و قیمت بگیر ، این هم لینکش :

babialex
05-01-2012, 22:40
قدرت و کیفیت صدای این لپ تاپ به سری beats اچ پی میرسه یا بهتره ؟ قدرت گرافیکی این سری در چه حد است ؟ برای نرم افزار های طراحی سه بعدی در زمینه معماری مناسب هست ؟ بازی سنگین چطور ؟
3dmax
vray

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

راستی این لپ تاپ ویندوز ارجینال داره ؟ چه ورژنی ؟

siahboom
06-01-2012, 16:06
قدرت و کیفیت صدای این لپ تاپ به سری beats اچ پی میرسه یا بهتره ؟ قدرت گرافیکی این سری در چه حد است ؟ برای نرم افزار های طراحی سه بعدی در زمینه معماری مناسب هست ؟ بازی سنگین چطور ؟
3dmax
vray

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

راستی این لپ تاپ ویندوز ارجینال داره ؟ چه ورژنی ؟

خیلی جالبه. من 2 تا پست عقب تر از شما با فونت سایز درشت یک مطلب مفصل از این لب تاب نوشتم و شما اصلا توجهی نکردید و یکراست اومدید سوال خودتون رو پرسیدید !!!!!!!!!!!
دوست عزیز این لب تاب از لحاظ گرافیکی و بخصوص گرافیک توی بازی حرف نداره
من بازی BLACK OPS رو روی PC خونگیم که گرافیکش GEFORCE 9800 بود نصب کردم ولی شدیدا lag داشت و ریپ میزد ولی با این لب تاب براحتی در گرافیک high اجرا میشد. بازی homefront هم همینطور
( یکی از دلایل قدرتمند بودنش از لحاظ گرافیکی اینه که دوتا گرافیک داره و بین اونها تقسیم وظایف میکنه )
از لحاظ صدا که این لب تاب جزئ سری intertainmet و اصطلاحا سری صدای اسوس هست و علاوه بر اسپیکر فوق العاده قوی دارای subwoofer هم هست
من قبلا با لب تاب dell فیلم یا آهنگ که گوش میدادم اسپیکر بهش وصل میکردم ولی با این لب تاب معمولا ولوم player و ولوم ویندوز روی نصفه هستش !!!!!
ویندوز این لب تاب با کانفیگی که من دوتا پست قبل تر اشاره کردم ویندوز home edition 7 هستش
البته بعضی از کانفیگ های این لب تاب ویندوز نداره
در کل من با لب تاب دوستم که sony vaio f127 هست و 2.200 خریده بودش مقایسه کردم مال من از هر لحاظ سرتر بود
از لحاظ صفحه نمایش هم با اینکه مال من hd+ هست و سونی دوستم fullhd بود ولی شفافیت تصویر اسوس ما بهتر بود و از زاویه بغل که نگاه بکنی تصویر کاملا مشخصه
در کل لب تاب خوبیه و شانس ما اینجوری در اومد که مشکل سخت افزاری داره و هنوز در گارانتی به سر میبره

siahboom
06-01-2012, 16:15
در قسمت raiting ویندوز هم که به مشخصات سخت افزاری سیستم نمره میده ، این نمرات رو به لب تاب N55SF من داده بود :
( ناگفته نمونه که در حال حاضر ماکزیمم نمره 7.5 هست )
prossesor : 7.2
memory (ram : 7.2
graphic : 6.5
gaming graphic : 6.9
hard : 6.7

subliz
06-01-2012, 16:40
در قسمت raiting ویندوز هم که به مشخصات سخت افزاری سیستم نمره میده ، این نمرات رو به لب تاب N55SF من داده بود :
( ناگفته نمونه که در حال حاضر ماکزیمم نمره 7.5 هست )

ناگفته نماند كه امتياز 6.5 برا گرافيك اينتل هست و امتياز ان وي ديا 555 6.9 هستش !

صرفا جهت اطلاع !

armin_goooodboy
06-01-2012, 16:47
آره واسه گرافیک اینتله
اما نمیدونم چرا اینبار واسه من به گرافیک 5.3 داد
گرافیک اینتل رو از کجا آپدیت کنم؟
من که تو سایت اینتل گشتم و اتفاقا یه چیزم دانلود کردم اما عمل نکرد

Farshid72
06-01-2012, 17:03
یکی جواب بده.ریفوربیش بودن n55sf رو از کجا میشه فهمید؟
1.از جای معتبری بخر حتی اگه پول بیشتری بدی
2.پشت لپ تاپ یا جلوش باید مدت زمان گارانتی بین المللیشو زده باشه
3.روشنش که میکنی باید خودت کانفیگش کنی

subliz
06-01-2012, 17:04
آره واسه گرافیک اینتله

منم شديد دنبالشم !
من جز 285.62 ان وي ديا همه رو از دي وي دي همراه خودش نصب كردم

دوستان كسي جز اين درايور جديد ديگه نصب كرده ؟

Farshid72
06-01-2012, 17:05
آره واسه گرافیک اینتله
این گرافیک یه گرافیک nboard هست و باید با مادر برد آپدیت بشه...الته مبتونید از تو device manager هم اگه باشه آپدیتش کنید
در ضمن نیازی به آپدیت کردن اون نیست چون هیچ کارایی خاصی نداره و فقط برای زمان idle بودم سیستم برای کاهش میزان استفاده از باتری استفاده میشه
در ضمن شما باید نسخه mobility رو نصب کنید

2raj_a
06-01-2012, 17:07
برای گرافیک اینتل از تو سایت خود ایسوز من اپدیت گرافیک رو دانلود کردم اگه میخواین اپدیتش کنین از اونجا هم برای اینتل و هم انویدیا رو دانلود کنید

armin_goooodboy
06-01-2012, 17:08
راستی3 تا فرق دیگه هم هست

مال شما اینه:

مال من این :

prossesor : 7.4
memory (ram : 7.6
graphic : 5.3
hard : 5.9

subliz
06-01-2012, 17:19

مال شما اینه:

مال من این :

مال من عين مال شماست جز اينكه گرافيكم 5.4 هستش

siahboom
06-01-2012, 17:32
آره واسه گرافیک اینتله

دوست عزیز شما دوتا روش برای آپدیت درایور گرافیک اینتلت داری :
1) اینکه ویندوز آپدیتت رو فعال کنی و یه سرچی باهاش بزنی که خودش بهت آپدیت درایور intel رو پیشنهاد میده . ( به من پیشنهاد داد )
2) اینکه به ایم آدرس که مال سایت رسمی اسوس هست بری و آخرین ورژن های درایورت رو دانلود کنی :

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

مال شما اینه:

مال من این :

دوست عزیز در جواب شما و اون دوستمون که گفته بودند ریتینگ ایشون هم فرق داره باید بگم که تا جایی که من میدونم درایورها هم توی این ریتینگ تاثیر دارند
گرافیک من رو هم اول 5.4 داده بود ولی بعدا که درایورهاش رو آپدیت کردم تغییر کرد

siahboom
06-01-2012, 17:38
راستی دوستانی که این لب تاب رو خریدند این پست رو هم بخونند،شاید برای اونها هم اتفاق افتاده باشه :

subliz
06-01-2012, 17:40
دوست عزیز شما دوتا روش برای آپدیت درایور گرافیک اینتلت داری :
1) اینکه ویندوز آپدیتت رو فعال کنی و یه سرچی باهاش بزنی که خودش بهت آپدیت درایور intel رو پیشنهاد میده . ( به من پیشنهاد داد )
2) اینکه به ایم آدرس که مال سایت رسمی اسوس هست بری و آخرین ورژن های درایورت رو دانلود کنی :

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

دوست عزیز در جواب شما و اون دوستمون که گفته بودند ریتینگ ایشون هم فرق داره باید بگم که تا جایی که من میدونم درایورها هم توی این ریتینگ تاثیر دارند
گرافیک من رو هم اول 5.4 داده بود ولی بعدا که درایورهاش رو آپدیت کردم تغییر کرد

خب ریت هارد چه ربطی به درایور داره ؟

siahboom
06-01-2012, 17:43
خب ریت هارد چه ربطی به درایور داره ؟

شاید اون رو اشتباه نوشته باشم
آخه لب تابم فعلا توی گارانتیه
فکر کنم مال من هم 5.9 بود :46:

greenmidi
07-01-2012, 23:36
دوستانی که این مدل رو خریدن این عکس رو تشریح کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

subliz
08-01-2012, 01:08
دوستانی که این مدل رو خریدن این عکس رو تشریح کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از راست به چپ : كيف ساب ووفر و احتمالا ساب داخلش !
آداپتور و كابل برق !
من ازش برا جمع كردن شارژر و كابلش استفاده ميكنم تا پخش و پلا نشه !
دي وي دي و دفترچه ها !

صبر كن بينم !
گرفتي مارو مشتي !
اينا كه همه واضح ه !

armin_goooodboy
08-01-2012, 12:08
من درایور گرافیک اینتل رو آپدیت کردم ریتش از 5.3 رسید به 5.4
موندم notebookcheck چیکار کرده که ریت انویدیا اومده توش

greenmidi
08-01-2012, 19:45
از راست به چپ : كيف ساب ووفر و احتمالا ساب داخلش !
آداپتور و كابل برق !
من ازش برا جمع كردن شارژر و كابلش استفاده ميكنم تا پخش و پلا نشه !
دي وي دي و دفترچه ها !

صبر كن بينم !
گرفتي مارو مشتي !
اينا كه همه واضح ه !
نه بابا ما و گرفتن شما
می خواستم بدونم واقعا این ها همرا دستگاه بود یا نه؟
با تشکر فراوان

subliz
08-01-2012, 21:22
نه بابا ما و گرفتن شما
می خواستم بدونم واقعا این ها همرا دستگاه بود یا نه؟
با تشکر فراوان

برا من همش بود جز اون دفترچه هه که عکس قهوه روشه ! :31:

موسشم بسیار راضی کنندس !

اما کیفش نه خیلی !

P30wor|d
09-01-2012, 22:00
بین n55sf و g53sw 3D گیر کردم ... خودم فکر میکنم g53 بهتره چون عشق بازیم ....
ولی از طرفی بودجه ای که دارم 2.200.000 - 2.300.000 هستش ... تا ما رفتیم لپ تاپ بخریم دلار گرون شد... شانسه داریم ؟؟؟
به نظرتون قیمت ها میاد پایین ؟؟؟ صبر کنم یا زودتر بگیرم ؟؟؟؟؟ n55sf راضیتون کرده ؟؟؟ مشکلی نداشتید باهاش ؟؟؟؟

davod_danger666
09-01-2012, 22:53
بین n55sf و g53sw 3D گیر کردم ... خودم فکر میکنم g53 بهتره چون عشق بازیم ....
ولی از طرفی بودجه ای که دارم 2.200.000 - 2.300.000 هستش ... تا ما رفتیم لپ تاپ بخریم دلار گرون شد... شانسه داریم ؟؟؟
به نظرتون قیمت ها میاد پایین ؟؟؟ صبر کنم یا زودتر بگیرم ؟؟؟؟؟ n55sf راضیتون کرده ؟؟؟ مشکلی نداشتید باهاش ؟؟؟؟

به نظر من گرون تر نشه ارزون تر نمیشه!

P30wor|d
11-01-2012, 01:23
خودم هم همین فکر رو میکنم ... ولی خدا کنه ارزون بشه ...
همون 2.300.000 بتونم پیدا کنم کلامو میندازم هوا ....

2raj_a
11-01-2012, 11:30
دوستان کسی میتونه به من بگه بازی fifa رو روی n55 کسی تونسته با گرافیک 555 اجرا کنه؟هر کار میکنم نمیشه!pes راحت اجرا میشه

subliz
11-01-2012, 12:11
دوستان کسی میتونه به من بگه بازی fifa رو روی n55 کسی تونسته با گرافیک 555 اجرا کنه؟هر کار میکنم نمیشه!pes راحت اجرا میشه

من كه مشكلي ندارم تورج جان !

Farshid72
11-01-2012, 12:36
دوسته عزیز شما از کجا میدونی مشکل از گرافیکه ؟؟؟
لطفا error ی که نوشته میشه رو بنویسید

2raj_a
11-01-2012, 16:56
دوسته عزیز شما از کجا میدونی مشکل از گرافیکه ؟؟؟
لطفا error ی که نوشته میشه رو بنویسید
اجرا میشه بازی ولی اندازه صفحه کوچیکه و گرافیک بازی انگار روی low هست

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

من كه مشكلي ندارم تورج جان !
چکار کردی درست شد و بازی با گرافیک high بالا اومد

subliz
12-01-2012, 18:09
به اين مسير بريد
Game\fifasetup
بعد fifaconfig و game setting و بقيشم كه حل ديگه ؟

sadegh_eng
14-01-2012, 22:26
این هم یک سایت خوب برای اپدیت کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که n55sf دارند از این لینک دانلود کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

miladlp560
21-01-2012, 19:17
سلام دوستان.من بعد دوماه تحقیق تصمیم گرفتم ان 55 بگیرم.ولی الان تو بازار که اصلا پیدا نمیکنی اگرم پیداشه یه قیمت پرت بت میدن .حالا به نظر شما برم رو یه مدل دیگه, دو ماه دیگه تحقیق کنم یا صبر کنم شاید قیمت مناسب بشه!!!.اگه مدل دیگه با این خصوصیات هست که کیفیت خوبی داشته باشه با قیمتش بگید ممنون میشم(البته به جز اچ پی 6190.دل.م س ای). بیشتر برا گیم ,فیلم,بعضی برنامه های مهندسی میخوام با بوجه 1,700:5::31:

shabgard1373
24-01-2012, 16:32
دسوتان من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم
این مودل asus n55sf خوبه؟ مشکلی باهاش دارین
خواهشا نقاط ضعفشو صادقانه بگید
از قیمتش هم خبری دارید؟
و سوال اخر اینکه تو این قیمت انتخاب بهتری هست؟؟؟
از همتون پیشاپیش ممنون:11:

Farshid72
24-01-2012, 17:02
دسوتان من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم
این مودل asus n55sf خوبه؟ مشکلی باهاش دارین
خواهشا نقاط ضعفشو صادقانه بگید
از قیمتش هم خبری دارید؟
و سوال اخر اینکه تو این قیمت انتخاب بهتری هست؟؟؟
از همتون پیشاپیش ممنون:11:
الپ تاپ شیک و خیلی خوبیه
والا دلار شده 2تومن دیگه نمیدونم تو بازار چجوری حساب کنن
نتطه ضعف خاصی نداره فقط دوستان میگفتن که ساب هاش مشکل داره ولی دوسته عزیز :
شما اگه از یه ساب در حد یه ساب انتظار داشته باشید نه یه باند عروسی اونم مشکلی نداره
درضمن هیچوقت صدا یا volum رو 100% نزارید حالا چه با این لپ تاپ چه با لپ تاپ های دیگه

2raj_a
02-02-2012, 19:31
دوستان این ساب ووفر لپ تاپ به تنهایی در بازار موجوده؟میشه پیدا کرد؟اگه هست حدود قیمت؟

milad_gasemi
02-02-2012, 21:22
کسی میدونه برای اینکه موقع تماشای فیلم از کارت گرافیکی 555 استفاده کرد باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم...چون فیلم هایی رو که مانیتور های ساده به خوبی نشون میدن نمیشه با این لپ تاپ به خوبی دید..صفحه رو تقریبا شطرنجی نشون میده...ماله همه اینطوریه...کیفیتش خیلی پایین میشه...فیلم ها با رزولیشن پایین رو بسیار بی کیفیت و فیلم ها با رزولیشن بالا رو خیلی با کیفیت نشون میده...راهنماییم کنین ممنون...

2raj_a
02-02-2012, 21:52
اونم مثل بازی ها همون تنظیما براش باید جواب بده امتحان کن احتمالا درست میشه

milad_gasemi
03-02-2012, 10:50
اونم مثل بازی ها همون تنظیما براش باید جواب بده امتحان کن احتمالا درست میشه

تو تنظیماتش اصلا نرم افزارهای پلیر رو با 555 یا های پرفورمنس باز نمیکنه..یعنی فقط اینتل هستش...نمیشه تغییر داد...اگه دوستان دیگه هم کمک کنن ممنون میشم..یعنی میشه با 555 فیلم نگا کرد؟!

ahmad72
03-02-2012, 15:39
کسی میدونه برای اینکه موقع تماشای فیلم از کارت گرافیکی 555 استفاده کرد باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم...چون فیلم هایی رو که مانیتور های ساده به خوبی نشون میدن نمیشه با این لپ تاپ به خوبی دید..صفحه رو تقریبا شطرنجی نشون میده...ماله همه اینطوریه...کیفیتش خیلی پایین میشه...فیلم ها با رزولیشن پایین رو بسیار بی کیفیت و فیلم ها با رزولیشن بالا رو خیلی با کیفیت نشون میده...راهنماییم کنین ممنون...

شما از یه پلیر دیگه استفاده کن،احتمالا مشکل از پلیر باشه ...

milad_gasemi
03-02-2012, 17:06
شما از یه پلیر دیگه استفاده کن،احتمالا مشکل از پلیر باشه

با چندین پلیر امتحان کردم...اصلا اجازه نمیده از 555 استفاه کنم..از km.medie.jet.classic....وچند تای دیگه استفاده کردم ولی نمی تونم...فقط رو اینتل هست و اجازه تغییر نمیده....

miladlp560
04-02-2012, 20:55
bara man ke in tori nist,ehtemalan tanzimatesh beham zadi vagarne farghi nemikone bara ejrae film ba kodom gerefik ejra kone ,vali age mikhay az un gerefik estefade koni bezaresh ru halat high powre va ba powre dvd ke rukhode dvd dastgah hast ejra kon.

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

با چندین پلیر امتحان کردم...اصلا اجازه نمیده از 555 استفاه کنم..از km.medie.jet.classic....وچند تای دیگه استفاده کردم ولی نمی تونم...فقط رو اینتل هست و اجازه تغییر نمیده....
shayad drivere gt555 nasb nashode ya naghes nasb shode .tu bazi mituni az gt555 estefade koni?

milad_gasemi
05-02-2012, 11:40
shayad drivere gt555 nasb nashode ya naghes nasb shode .tu bazi mituni az gt555 estefade koni?

تو بازی ها میتونم استفاده کنم...کارتم نصبه..تو بازی ها میشه تغییر داد و از 555 استفاده میکنم.. اما تو پلیر ها و بعضی نرم افزار ها نمیشه تغییر داد..اونایی که دارن میتونن؟..

2raj_a
05-02-2012, 16:30
دوستان ساب لپ تاپ n55 به صورت تکی در بازار موجوده؟

P30wor|d
06-02-2012, 12:47
فکر نمیکنم باشه تو بازار ....

myleila
06-02-2012, 19:23
سلام

منم دیروز این لپ تاپ رو گرفتم .. فقط این فروشنده گفت دو تا 6 ساعت بزار شارژ بشه واسه همین هنوز نتونستم ویندوز نصب کنم
دوستان دقیقا باید 12 ساعت شارژ اولیه بشه ؟

قیمت هم 2100 با اپشن 2630 HD+ بدون ویندوز رم 8 و هارد 750 7200

ممنون

farhad200
07-02-2012, 15:18
دوستان n75 اومده تو بازار اگه اومده قیمتش چنده؟

armin_goooodboy
07-02-2012, 16:47
سلام

منم دیروز این لپ تاپ رو گرفتم .. فقط این فروشنده گفت دو تا 6 ساعت بزار شارژ بشه واسه همین هنوز نتونستم ویندوز نصب کنم

ممنون

مبارک باشه
ببخشید من رو قیمت شک دارم
دو میلیون و صد هزار تومن؟ :18::18::18::18:

myleila
07-02-2012, 18:02
مبارک باشه
ببخشید من رو قیمت شک دارم
دو میلیون و صد هزار تومن؟ :18::18::18::18:

اره با گارانتی سازگار

لعنتی تو بازار کم شده .. تهران میگفت 2050 که مجبور شدم 50 تومنی هم خرج کنم که برام سفارش بدن

گرون خریدم ؟ :18::31:

armin_goooodboy
07-02-2012, 18:04
خوب با شرایط قیمت های الان قیمتش همینه
اما مایی که 1600 گرفتیم تازه گرون گرفتیم
1450 بود :دی

در هر صورت تبریک میگم بهتون
لپ تاپ فوق العاده ایه

myleila
07-02-2012, 18:09
ممنون

اره واقعا فوق العاده هست .. مخصوصا صدای رویاییش با اون سابووفر

یه فیلم سه بعدی 9 گیگی فول اچ دی دیدم باهاش ( البته در حد تست ) واقعا کیف کردم با اون صفحه نمایش شفاف

ایسوس حرف نداره

milad_takjoo
07-02-2012, 18:51
لعنتی تو بازار کم شده .. تهران میگفت 2050 که مجبور شدم 50 تومنی هم خرج کنم که برام سفارش بدناره...تو رشت هیچ جا ندارن...

دوستان کمترین کانفیگ این مدل چند در میاد حدودا؟یعنی با کمترین سیستم...

PersianLoverMRB
07-02-2012, 21:18
سلام

ممنون
من تو یه سایت 1700 دیدم.
دوستان خرید از این فروشگاه های اینترنتی امن هست :27:

larantas
07-02-2012, 22:32
من تو یه سایت 1700 دیدم.
دوستان خرید از این فروشگاه های اینترنتی امن هست :27:

اگه فروشگاش معتبر باشه آره.

farhad200
07-02-2012, 22:43

larantas
07-02-2012, 23:37

نه نیومده. حداقل شرکت های بزرگ گارانتی کننده فعلا وارد نکردن اگه گیر بیاد(اونم به سختی) مطمئنا گارنتی معتبری نداره.

ww3ww
08-02-2012, 00:07
سلام آيا ميشه asus n55sf رم شو تا 8گيگ ارتقا داد يعني رم كلي آن 16 شه در ضمن قيمت اين سيستم چقدره؟؟و سوال آخري از دوستان آيا اين مدل رنگ سفيدش هست؟؟ممنونم عزيزان

myleila
08-02-2012, 20:36
سلام

چطوری میشه فهمید سیستم از کدوم چیپ گرافیکش داره استفاده میکنه .. اخه منم احساس میکنم تصاویر که پخش میشن یکم شطرنجی هستن ..

E.G_band
10-02-2012, 11:31
خیلی فوری ذوستان:

قیمت این لپ تاپ الان چنده؟

aliano
10-02-2012, 17:10
کسی n45 دیده تو بازار؟گیر میاد یا نه؟

hamedafb
11-02-2012, 19:05
سلام.
خواهشا قیمت این لب تاپ رو فردا به تاربخ 1390.11.23 برای من و دوستان دیگه که قصد خریدش رو دارن قیمت بگیرین و اینجا قرار بدین ممنون میشم.قیمت full HD و HD /.
ممنون.

PersianLoverMRB
12-02-2012, 19:42
کسی n45 دیده تو بازار؟گیر میاد یا نه؟
والا من خودم دنبالشم.2 ساعت پیشم بازار بودم ولی ندیدم :41:

deleteman
16-02-2012, 15:44
منم به جمع دارندگان این لپ تاپ پیوستم !
یه سوال داشتم
این لینکه برای آپدیت درایور هاست!
توی قسمت Download from سه گزینه هست : Global (DLM) ،Global ، China
China که نیست ! کدومی یکی از Global (DLM) ، Global انتخاب کنم ؟ چه فرقی دارن این دوتا ؟

afshin b
16-02-2012, 21:34
منم به جمع دارندگان این لپ تاپ پیوستم !
یه سوال داشتم
این لینکه برای آپدیت درایور هاست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FNotebooks%2FMultimedia_Entertainment%2FN55SF%2F%2 3download)
توی قسمت Download from سه گزینه هست : Global (DLM) ،Global ، China
China که نیست ! کدومی یکی از Global (DLM) ، Global انتخاب کنم ؟ چه فرقی دارن این دوتا ؟
مبارکه.
چند؟ با چه کانفیگی؟
DLM مخفف Download Manager هست. یعنی اگه Global (DLM) رو انتخاب کنی، یه برنامه کوچیک رو دانلود می کنی و اون برنامه درایور رو دانلود می کنه.
اگه IDM دارین، بهتره از Global استفاده کنین.

helllove11
16-02-2012, 22:40
سلام دوستان امروز قیمت گرفتم ان 55 رو
اچ دی پلاس 1650 اینا بود
فول اچ دی 1950 اینا!!! البته با بلوری و 8 گیگ رمو و گرافیک 2 گیگ!
نامردا دارن میکنن تو پاچه ه ه ه ه ه....... بدددد!!

hadimhmatj
17-02-2012, 17:32
سلام
ایا روی n55 میشه بعد از خرید هارد ssd گذاشت؟
كسی این كارو كرده؟جواب داده
این نكته رو میدونم باید m-sata داشته باشه
ولی آیا داره؟وكسی انجام داده؟

navidr
18-02-2012, 23:42
کسی اخرین قیمت n55 رو خبر داره؟hd+

milad_gasemi
19-02-2012, 08:52
کسی نیست جواب سوال اولم رو بده؟
وقتی چراغ سوم(همون چراغ هارد)روشن خاموش میشه یه صدایی میاد..مثل اینکه یه چزی رو با هم میمالن...ایراد داره یا همه اینطوری هستن..البته خیلی آروم میاد باید سرتو ببری جلو تا بفهمی...تشکر میکنم اگه عنایت بفرمایین...

afshin b
19-02-2012, 11:54
وقتی چراغ سوم(همون چراغ هارد)روشن خاموش میشه یه صدایی میاد..مثل اینکه یه چزی رو با هم میمالن...ایراد داره یا همه اینطوری هستن..البته خیلی آروم میاد باید سرتو ببری جلو تا بفهمی...تشکر میکنم اگه عنایت بفرمایین...
هیج ایرادی نداره و کاملا طبیعی هست.

Torch Bearer
19-02-2012, 12:03
چرا WiFi هیچ وقت خاموش نمیشه؟
خاموش هم میکنم دوباره چراغش روشن میشه!

navidr
19-02-2012, 13:08
دوستان کسی دیگه هم مشکل کاربر milad ghasemi رو در دیدن فیلم های با کیفیت پایین و متوسط داره که n55تصاویرو خوب نشون نده؟من پنجشنبه دارم میرم لپ تاپ بگیرم و احتمالا همینو بگیرم ولی اکه مشکلش همگانی باشه اصلا خوب تیست ممنون میشم جواب بدید.

soshians58
21-02-2012, 10:42
دوستان کسی دیگه هم مشکل کاربر milad ghasemi رو در دیدن فیلم های با کیفیت پایین و متوسط داره که n55تصاویرو خوب نشون نده؟من پنجشنبه دارم میرم لپ تاپ بگیرم و احتمالا همینو بگیرم ولی اکه مشکلش همگانی باشه اصلا خوب تیست ممنون میشم جواب بدید.
نه من این مشکل رو ندارم

siahboom
23-02-2012, 01:08
سلام
من دو هفته پیش این لب تاب رو خریدم، با کانفیگ زیر :
ii7 2670qm
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
bluray writer
win 7 orginal
من از نمایندگی اصفهان خریدم 1.685
که نشون میده تهران میتونید 1650-60 هم پیدا کنید
البته من با این لب تاب یه مشگلی دارم که متاسفانه دوهفته نشده بعد از خرید بردمش گارانتی و الان 1 هفتست گارانتیه و هنوز خبری نشده.
و اما مشکلش :
من همون روز اولی که لب تاب رو خریدم بعد از 3 ساعت کار کردن باهاش یهو دیدم صفحه مانیتورش قفل کرد و برفک های سفید و رنگی راه راه روی صفحه ال ای دیش ظاهر شد که دیگه هیچ دکمه ای کار نمیداد و مجبور شدم با دکمه پاورش خاموش روشنش کنم
فکر کردم چون تازه گرفتم اتفاقیه و عادی ولی عصر هون روز دوباره هونجوری شد
ویندوزش رو عوض کردم ولی باز هم مشگل حل نشد ( ناگفته نمونه ویندوز خودش اورجیناله )
مجددا ویندوزه خودش رو ریکاوری کردم و رفتم کافینت کلا ویندوز رو آپدیت کردم ولی شبش دوباره همونجوری شد
فرداش زنگ زدم به گارانتی سازگار توی تهران
گفت درایورهای گرافیکش رو آپدیت کن
رفتم آپدیت کردم. و البته رفتم توی page رسمی خود مدل لب تابتم توی سایت اسوس و همه last version های همه درایورهاش رو گرفتم و آپدیت کردم
1 روز مشکلی نداشت و من خوشحال شدم ولی روز دوم وقتی داشتم با دوستم با کابل شبکه انتقال دیتا میکردیم یهو دوباره همونجوری هنگ کرد
حالم خیلی گرفته شد
بعد از اون بردمش نمایندگی سازگار توی اصفهان
البته نگرانیم از اینه که خود اونا هم یکیند عین ما و چیز خاصی سر در نمیاوردند
حالا تا ببینم چی میشه
البته من نرم افزار تست قطعات سخت افزاری هم روش زیاد نصب کردم ولی عیب خاصی پیدا نکرد
( و اما نتیجه گیری خودم : 1.چون این لب تاب دوتا کارت گرافیک داره ممکنه مواقع سوئیچ کردن بین گرافیک ها اینجوری بشه یا اینکه مشگل سخت افزاری داشته باشه )
در کل دوستانی که میخواند این لب تاب رو بگیرند یه کم صبر کنند تا ببینم نمایندگی چه جوابی به ما میده و چی میشه
اگه هم کاری داشتید و اینجا نبودم با این شماره تماس بگیری : 09365690546
اگه هم کسی با این مشگل روبرو شده و راه حلی پیدا کرده به ما هم بگه

دوستان عزیز چون مشکل بنده بالاخره حل شد گفتم علت و رفع عیب رو توضیح بدم
متاسفانه شرکتی که لب تاب بنده رو به عنوان واسط از اسوس خریده بود برای ایجاد تنوع و بالا بردن کانفیگ دستگاه رم دستگاه رو که بطور پیش فرض 4 گیگ بود رو ارتقا داده و یک رم 4 گیگ دیگه بهش اضافه کرده بود
ولی ، ولی ، مدل رم دومی که به دستگاه اضافه کرده بودند با مدل رم اصلی لب تاب نمیخوند و یکی نبود و توی عمل بدلیل یکی نبودن فرکانس ها لب تاب با مشکلی که گفتم مواجه میشد
متاسفانه اون کسی که رم رو اضافه کرده بود این مطلب رو نمیدونست و تقریبا 1 ماه و نیم ما و نمایندگی سازگار رو اسیر و گرفتار کرد و زیر خرج برد
نهایتا هم اشتباه خودشون رو قبول کردند و دوتا رم یک مدل و یک شکل روی دستگاه ما گذاشتند
البته داستان به همین جا ختم نشد و نمایندگی مرکزی اسوس ( که اونا هم از مشکل بنده باخبر شده بودند!!!!) با بنده تماس گرفتند و آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو خواستند تا ببینند به چه اجازه ای دست توی کانفیگ دستگاه برده
خلاصه این مساله باعث شد که بنده اهمیت گارانتی واسم کاملا مشخص بشه
و البته جوینده یابنده است
یاحق

deleteman
27-02-2012, 13:34
مبارکه.
چند؟ با چه کانفیگی؟
DLM مخفف Download Manager هست. یعنی اگه Global (DLM) رو انتخاب کنی، یه برنامه کوچیک رو دانلود می کنی و اون برنامه درایور رو دانلود می کنه.
اگه IDM دارین، بهتره از Global استفاده کنین.

i7 2670
4 ram
1 vga
750 hdd
1650 $
امروز رفتم گفت همینو میده 1800 !

امروز بلاخره وقت کردم از اول این تایپیک بخونم !

توی هر کلوپ لپ تاپی که میری همیشه قیمت ها نسبت به سری اولش کمتره میشه (کسانی که اول خریدن بیشتر پول دادن ) اما ماشاا... با کانفینگی خیلی بالاتر ازین هم کسانی که سری اول خریدن انقدر پول ندادن !(خوش بحالشون:31:)

deleteman
27-02-2012, 14:04

منم یکی دوبار این مشکل برام پیش اومد (البته اون موقع سرعت لپ تاپ خیلی کم شده بود،یه جورایی تو هنگ بود!)

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

اگه سرم ببرم جلوش منم میشنم اما بطور عادی(سرو دور باشه!) نه !

deleteman
27-02-2012, 14:21

منم این مشکل ندارم

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

2 سوال دارم

1.کسانی که از +usb charger استفاده کردن ، موقعی که لپ تاپ خاموشه از هر 4 تا usb میتونن شازژ بگیرن یا مثل من فقط از یکی از usb 3 ها( اونیکه از hdmi دوره ) میتونن استفاده کنن ؟

2.موقع استفاده از سابوفر ،زمانی که در حال پخش اهنگه،صدا را از دکمه های لپ تاپ کم یا زیاد میکنم (نه بربامه پخش) یا از لپ تاپ که درحال پخشه،فیش جدا میکنیم دوباره وصل میکنیم ، دوباره اون ساب نداره ! :41:
برای شما هم اینجوریه ؟

تست کردنش ضرری نداره !:11:

deleteman
28-02-2012, 13:38
کجایین n55 دارها ؟! یکی نیست جواب سوالم بده ؟ :19:

2raj_a
28-02-2012, 14:39
2 سوال دارم

1.کسانی که از +usb charger استفاده کردن ، موقعی که لپ تاپ خاموشه از هر 4 تا usb میتونن شازژ بگیرن یا مثل من فقط از یکی از usb 3 ها( اونیکه از hdmi دوره ) میتونن استفاده کنن ؟

2.موقع استفاده از سابوفر ،زمانی که در حال پخش اهنگه،صدا را از دکمه های لپ تاپ کم یا زیاد میکنم (نه بربامه پخش) یا از لپ تاپ که درحال پخشه،فیش جدا میکنیم دوباره وصل میکنیم ، دوباره اون ساب نداره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما هم اینجوریه ؟
درمورد سول اولت امتحان نکردم
در مورد دومی باید بپرسم وقتی فیش رو در میاری میزاری سرجاش ساب رو میشناسه؟من دکمه رو کم و زیاد میکنم تغییری نمیکنه در هر دو حالت کار میکنه

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

چرا خاموش میشه کلد fn +c رو بزن خاموش میشه

Torch Bearer
28-02-2012, 15:41
چرا خاموش میشه کلد fn +c رو بزن خاموش میشه
خب همین کارو میکنم دوست عزیز دوباره روشن میشه.

2raj_a
28-02-2012, 15:55
من وقتی خاموشش میکنم تا فشار مجدد fn+c خاموش میمونه البته بگم که درایورش رو اپدیت کردم شاید به خاطر اون باشه

sasha_2695
28-02-2012, 23:44
ه n55 با کانفیگ زیر دادرم نو تقریبا 1 ماهه کارکرده حتی مشما دور ال سی دی کنده نشده با 2 سال گارانتی سازگار
ارقام که معتبرترین گارانتی ایرانه
LCD HD+ 1600*900 این خیلی مهمه
i7 2630
ram 8 اصلی کارخانه یعنی customize نشده
hdd 750 با دور 7500
vga GT555 2G
لوازم کامل و استفاده نشده
همه بازیها اعم از fifa 12 pes 12 COD MW3 batelfield3 NFS RUN DIRT3 روش نصب که همه رو با کانفیگ high اجرا میکنه با به
22 ماه گارانتی سازگار مونده

amd.ebrahimi@yahoo.com

milad-p30
03-03-2012, 09:30
دوستان کسی هست که باتری لپ تاپ n55sf رو 94% بمونه یا اسپیکرش مشکل داشته باشه

milad-p30
03-03-2012, 10:45
ممنون میشم کسی جواب بده دوستان

miladlp560
04-03-2012, 00:16
کجایین n55 دارها ؟! یکی نیست جواب سوالم بده ؟ :19:
na in moshkeli ke ba sobwufer goftio bara man nadare, ba usb ham man ta hala charg nakardam bebinam chijurie dastan

miladlp560
04-03-2012, 00:22
دوستان کسی هست که باتری لپ تاپ n55sf رو 94% بمونه یا اسپیکرش مشکل داشته باشه
na azizam ,daghighan che moshkeli dare spikeresh?

PersianLoverMRB
04-03-2012, 23:57
یه n55 گرفتم که فروشنده بهم گفت گارانتی الماس داره.ولی داخل جعبه هیچ کارت ضمانت یا هولوگرامی که نشون دهنده ضمانت باشه ندیدم.می خواستم ببینم سیستم این الماس چطوریه؟
فقط یه مهر قرمز روی جعبه داره که نوشته Warranty و یه مهر خود فروشنده
لطفا راهنمایی کنید

osmaan
05-03-2012, 00:19
سلام دوستان
کسی جایی سراغ داره که همین مدل رو با گرافیک 2 گیگ و رم 8 گیگ داشته باشه با قیمت خوب؟ من اکثرا با گرافیک 1 گیگ و رم 4 گیگ پیدا کردم که گفتن رمش رو میتونن 8 گیگ بزارن حالا سوال اینجاست که رم رو افزایش بدم بهتره یا همون مال خودش باشه بهتره؟

PersianLoverMRB
06-03-2012, 10:37
یه سوال
مدلی که گرفتم یه کارت 1 گیگ داره.
تو سایت notebookcheck این GT555 دارای ورژن های مختلفی هست که اینا رو تو سایت نام بردن:(به ترتیب قدرت)
144 cores 709MHz (GF106), 128Bit GDDR5
144 cores 590MHz (GF106), 192Bit DDR3
144 cores 590MHz (GF106), 128Bit DDR3
96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5
144 cores 525 MHz (GF116), 128 Bit DDR3
تو قسمت system information درایور Invidia مشخصات کارت لپ تاپو این طوری زده:
144 cores 675MHz 128bit
حالا می خواستم بدونم این کارت ما تو رده چندم قرار می گیره؟
ایا حاصلضرب تعداد هسته ها در فرکانس انها را می شه یه معیاری برای performance کارت قرار داد؟
راستی چه طوری باید به کارت اصلی سوییچ کنم؟
اگه جواب بدید ممنون می شم :10:

amin666
06-03-2012, 20:50
خب اون 144 تعداد ریزپردازنده های cuda ی gpu شما هست که تو این رده از 144 بیشتر نداره که خوبه.با برنامه gpu-z می تونید ببینید ddr3 هست یا 5.البته N55 فکر نمی کنم ddr5 داشته باشه

Xilevens
07-03-2012, 00:31
یه سوال
مدلی که گرفتم یه کارت 1 گیگ داره.
تو سایت notebookcheck این GT555 دارای ورژن های مختلفی هست که اینا رو تو سایت نام بردن:(به ترتیب قدرت)
144 cores 709MHz (GF106), 128Bit GDDR5
144 cores 590MHz (GF106), 192Bit DDR3
144 cores 590MHz (GF106), 128Bit DDR3
96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5
144 cores 525 MHz (GF116), 128 Bit DDR3
تو قسمت system information درایور Invidia مشخصات کارت لپ تاپو این طوری زده:
144 cores 675MHz 128bit
حالا می خواستم بدونم این کارت ما تو رده چندم قرار می گیره؟
ایا حاصلضرب تعداد هسته ها در فرکانس انها را می شه یه معیاری برای performance کارت قرار داد؟
راستی چه طوری باید به کارت اصلی سوییچ کنم؟
اگه جواب بدید ممنون می شم :10:

دوست عزيز اون چيزي كه نوشتيد درسته ولي 590 مگاهرتز ثابت نيست و بالا پايين ميشه كه مثلا تا 675 كه نوشتيد هم ميرسه
براي پرفرمنسي هم كه گفتيد تا حدودي بله ميشه اين كارو كرد
راست كليك كنيد رو صفحه خودتون متوجه ميشيد
كارت گرافيك شما DDR3 و در رتبه سوم هست
موفق باشيد
البته كل تفاوت رتبه اول و چهارم شايد در حد 5 فريم در ثانيه باشه

miladlp560
07-03-2012, 10:33
agha man ye mah pish ye n55sf gereftam ta alan azash razi budam ,emruz sob ke umadam roshanesh konam ta mohit start widos miraft bad blue scren mide ,tu safe mode ham nemitunam beram vali balae safhe neveshte WIDOWS ERROR RECOVERY vaghtiham gozine safe mode entekhab mikonam loading windows file mizane ke sare calss... gir mikone, namayndegisham gofte ta bade eyd paziresh nadarim .plz help me
mamnun.

amir-312
08-03-2012, 02:08
agha man ye mah pish ye n55sf gereftam ta alan azash razi budam ,emruz sob ke umadam roshanesh konam ta mohit start widos miraft bad blue scren mide ,tu safe mode ham nemitunam beram vali balae safhe neveshte WIDOWS ERROR RECOVERY vaghtiham gozine safe mode entekhab mikonam loading windows file mizane ke sare calss... gir mikone, namayndegisham gofte ta bade eyd paziresh nadarim .plz help me
mamnun.

شما ويندوز رو عوض كن يا اگر بكاپ داري برگردون ببين درست ميشه؟

PersianLoverMRB
08-03-2012, 23:25
دوستان می خوام کامپیوتر و لپ تاپو از طریق BlueTooth به هم وصل کنم.برای کامپیوتر یه USB BlueTooth دارم.ولی کامپیوتر درایور مناسبی برای BlueTooth لپ تاپ نداره و از طریق Windows Update هم درایوری براش پیدا نمی کنه.
از طرف لپ تاپ مشکلی وجود نداره و با Ping کردن هم جواب می ده ولی وقتی از طرف کامپیوتر Ping می کنم هیچ جوابی دریافت نمی کنه و فایل هم نمی شه فرستاد.
خواهشا راهنمایی کنید ضرروریه :41:

miladlp560
10-03-2012, 21:17
شما ويندوز رو عوض كن يا اگر بكاپ داري برگردون ببين درست ميشه؟
aziz age mishod ke mikardam ,nemishod ,vali baza az rahnamit mamnunam :)

soshians58
14-03-2012, 00:10
با سلام به همه دوستان من نرم افزار coretemp رو نصب کردم در حالت استفاده معمولی دمای 4هسته بین 42-54 درجه میگرده و در لود cpu 100% دمای یکی از هسته ها به 98 درجه هم میرسه تو بازی هم تو حالت high performance همینطوره البته تا الان سیستم هنک نکرده و بعد 3ساعت بازی resident evil 5 که گرافیک نسبتا بالایی داره در حالت تنظیمات حداکثر هیچ مشکلی نداشته و هیچ وقت تا الان از 98 بیشتر نشده و بدنه لپ تاپ هم همیشه نسبتا خنکه و خیلی داغ نمیشه ولی به نظر شما این دماها زیاد نیست؟ آخه تو notebookcheck گفته دما در استرس تست حدود 90 درجه هست.وقتی بازی رو در حالت battery saving بازی میکنم دما حداکثر تا 80 میره . کول پد هم ندارم

2raj_a
14-03-2012, 01:00
من بدون کول پد بازی fifa رو بازی کردم حداکثر دما شد 78 درجه بتمن هم قبلا امتحان کرده بودن حدود 80 بود.

soshians58
14-03-2012, 01:19
من بدون کول پد بازی fifa رو بازی کردم حداکثر دما شد 78 درجه بتمن هم قبلا امتحان کرده بودن حدود 80 بود.
در حالت معمولی دمای cpu لپ تاپتون چنده؟ تو high performance بازی کردی؟ دمای gpu لپ تاپم طبق گفته notebookcheck حداکثر 82 میشه

PersianLoverMRB
14-03-2012, 22:55
دوستان میشه با کارت گرافیک n55 خروجی 3D به یه 3DTV فرستاد؟:20:

Xilevens
14-03-2012, 23:18
نميدونم 555 قابليت سه بعدي داره يا نه ولي اگه داشته باشه ميشه

Farshid72
15-03-2012, 10:56
بله دوست عزیز این قابلیت رو داره ولی البته فک میکنم که کابل مورد استفاده اید 1.4 و 3d باشه
اخرین ورژن آپدیت گرافیکتونو باید نصب کنید
در تنظیمات بای ها و سایر نرم افزار ها و کیفیت اونارو براتو مینویسه و قابلیت اجراشونو
من یه دمو خوده nvidia داره تو تنظیمات برای تست اونو دیدم خیلی عالی بود عمق تصویر خیلی خوبی هم داشتش

Farshid72
15-03-2012, 11:08
با سلام به همه دوستان من نرم افزار coretemp رو نصب کردم در حالت استفاده معمولی دمای 4هسته بین 42-54 درجه میگرده و در لود cpu 100% دمای یکی از هسته ها به 98 درجه هم میرسه تو بازی هم تو حالت high performance همینطوره البته تا الان سیستم هنک نکرده و بعد 3ساعت بازی resident evil 5 که گرافیک نسبتا بالایی داره در حالت تنظیمات حداکثر هیچ مشکلی نداشته و هیچ وقت تا الان از 98 بیشتر نشده و بدنه لپ تاپ هم همیشه نسبتا خنکه و خیلی داغ نمیشه ولی به نظر شما این دماها زیاد نیست؟ آخه تو notebookcheck گفته دما در استرس تست حدود 90 درجه هست.وقتی بازی رو در حالت battery saving بازی میکنم دما حداکثر تا 80 میره . کول پد هم ندارم

دوسته عزیز توصیه من اینه شما در هنگام بازی از کول پد مناسب استفاده کنید و تنظیمات رو روی حالت high performance قرار داده و از اداپتور استفاده کنید نه از باتری
وقتی دما بالا بره توربو از کار میفته یعنی در واقع شما در دمای 80 درجه همون فرکانس پایه خودتونو دارید یا یخورده بیشتر وگرنه در صورت افزایش دما ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه

mamnun.

.
.
دوسته عزیز
شما یه دیسک ویندوز تهیه کنید اونو نصب کنید
منظورتونو از اینکه میگید نمیتونم ویندوز نصب کنم متج نمیشم لطفا بیشتر توضیح بدید
شما تنظیمات بایوس رو تنظیم کردید برای نصب ویندوز ؟؟؟

miladlp560
15-03-2012, 11:42
دوسته عزیز توصیه من اینه شما در هنگام بازی از کول پد مناسب استفاده کنید و تنظیمات رو روی حالت high performance قرار داده و از اداپتور استفاده کنید نه از باتری
وقتی دما بالا بره توربو از کار میفته یعنی در واقع شما در دمای 80 درجه همون فرکانس پایه خودتونو دارید یا یخورده بیشتر وگرنه در صورت افزایش دما ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه

.
.
دوسته عزیز
شما یه دیسک ویندوز تهیه کنید اونو نصب کنید
منظورتونو از اینکه میگید نمیتونم ویندوز نصب کنم متج نمیشم لطفا بیشتر توضیح بدید
شما تنظیمات بایوس رو تنظیم کردید برای نصب ویندوز ؟؟؟
mamnun az rahnamayiatun moshkel hal shode ,moshkel unja bud ke tu bayos ham nemiraft

grendier
18-03-2012, 13:29
رفرش ریت(refresh rate) صفحه نمایشش چنده؟:13:

Torch Bearer
18-03-2012, 16:09
بله دوست عزیز این قابلیت رو داره ولی البته فک میکنم که کابل مورد استفاده اید 1.4 و 3d باشه
اخرین ورژن آپدیت گرافیکتونو باید نصب کنید
در تنظیمات بای ها و سایر نرم افزار ها و کیفیت اونارو براتو مینویسه و قابلیت اجراشونو
من یه دمو خوده nvidia داره تو تنظیمات برای تست اونو دیدم خیلی عالی بود عمق تصویر خیلی خوبی هم داشتش
يعني تمام مدل هاي n55 قابليت سه بعدي دارند؟
مطمئنيد؟

Farshid72
18-03-2012, 16:17
دوسته عزیز قابلیت 3d از امکانات کارت گرافیک محسوب میشه و تمام مدل های سری 6xxx , 5xx این امکان رو دارند
البته به نمایشر شما هم بستگی داره
تلویزیون های سونی تصاویر sbs رو هم 3d میکنه خودش

PersianLoverMRB
18-03-2012, 23:33
به این نتیجه رسیدم که نمیشه تصویر 3بعدی به 3DTV فرستاد!
همین طور که یکی از دوستان گفتن خروجی لپ تاپ باید HDMI 1.4 باشه که n55 همچین خروجیی نداره!(n53jf داره!)در ضمن تلویزیون هم باید از چنین قابلیتی برخوردار باشه و با تکنولوژی 3بعدی NVIDIA برای تلویزیون ها سازگار باشه(3DTV PLAY)
ولی در مورد مانیتور با قابلیت 3بعدی شک دارم :46: احتمالا با مانیتور میشه

Farshid72
18-03-2012, 23:44
دوسته عزیز من خودم دیدم چی داری میگی شما ؟
عزیزم نوع کابل شما اید از اون نوع باشه
از طریق تنظیمات کارت گرافیک رزولوشن رو تنظیم کنید نه از طریق ویندوز
شما باید رزولوشن 3d رو انتخاب کنید نه hd رو

artikal
20-03-2012, 22:36
سلام
من 2 روز پیش این لپ تاپ رو خریداری کردم , اطلاعاتش :
Corei 7
4Gig Ram + 4Gig ( ارتقا دادم )
GT 555 - 1 Gig Graphic
HDD 750 Gig

حالا از کجا باید بفهمم HD هست یا Full HD LED ؟
آخه اصلا نمیدونستم 2 نمونه داره !!

Farshid72
20-03-2012, 23:13
مدل لپ تاپ شما چی هستش ؟
حداثر رزولوشن تنظیم شده چقدر هست ؟
اگه 1920*1080 هستش FHD هستش

2raj_a
20-03-2012, 23:14
دوست عزیز میشه بدونم چند خریدین?

artikal
21-03-2012, 00:25
دوست عزیز میشه بدونم چند خریدین?

با گارانتی 4 ساله :
1,720,000

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

مدل لپ تاپ شما چی هستش ؟
حداثر رزولوشن تنظیم شده چقدر هست ؟
اگه 1920*1080 هستش FHD هستش

مرسی داداش دمت گرم

Rick Butler
21-03-2012, 12:38
با گارانتی 4 ساله :
1,720,000

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

مرسی داداش دمت گرم

مبارک باشه :46:
منم با همین کانفیگ شما گرفتم ، گارانتی تون چیه ؟
نه FHD نیست

artikal
21-03-2012, 12:52
مبارک باشه :46:
منم با همین کانفیگ شما گرفتم ، گارانتی تون چیه ؟
نه FHD نیست

مرسی داداش
آره FHD نیس
گارانتی طرح قرمز ویستا 4 ساله
شما چند گرفتی ؟

Rick Butler
21-03-2012, 15:49
مرسی داداش
آره FHD نیس
گارانتی طرح قرمز ویستا 4 ساله
شما چند گرفتی ؟

با همین کانفیگ و همین گارانتی تقریبا 1 ماه پیش واسه خواهرم خریدم ؛ 1.820 میلیون تومان :31: البته اونموقع گرون تر بود ...
من خیلی دنبال این بودم که با گارانتی سازگار و رم گرافیکش 2 باشه رو پیدا کنم اما پیدا نکردم :41:
به هرحال مبارکتون باشه ایشالا فنش واست بچرخه ، با قیمت خوبی هم گرفتید...:46:

artikal
22-03-2012, 21:06
بچه ها من لپ ناپم تا 99% شارژ می شه و می نویسه : 2 ساعت و 10 دقیقه دیگه شارژ داره
اما خیلی زود تر شارژش تموم می شه
4 روز هس که خریدمش مشکل چیه ؟

artikal
22-03-2012, 23:20
بچه ها من لپ ناپم تا 99% شارژ می شه و می نویسه : 2 ساعت و 10 دقیقه دیگه شارژ داره
اما خیلی زود تر شارژش تموم می شه
4 روز هس که خریدمش مشکل چیه ؟

یادم رفت بگم حدود 40 مین شارژ نگه میداره
باطریش خرابه ینی ؟

PersianLoverMRB
23-03-2012, 22:02
باطریش خرابه ینی ؟
فکر کنم مقدار زمانی که براتون می زنه بستگی به مقدار مصرف شما در اون لحظه داره.شاید در لحظه چک کردن شما مقدار مصرفتون کم بوده.

soshians58
25-03-2012, 14:16
باطریش خرابه ینی ؟

دوست عزیز بستگی به نوع مصرف فرق میکنه سعی کن موقع کارای سنگین اگه میتونی از برق استفاده کنی.مثلا هرگز رو باطری بازی نکن چون هم نمیکشه هم اینکه عمر باطری رو کم میکنه من یک دفعه رو باطری بازی کردم که 40 دقیقه ای شارژش تموم شد...
برای اینکه ببینی باطریت تو چه وضعیه این نرم افزارو نصب کن که با دقت بالایی فرسودگیه باطریتو نشون میده. تو قسمت wear level درصد فرسودگیه باطریت هست که هر چی کمتر باشه بهتره. عددش تو دستگاههای نو بین 0 تا 5 درصده

ulsss
25-03-2012, 18:56
سلام دوستان نوروز بر همگی مبارک من میخوام این مدل بگیرم فقط یک سوال داشتم
میشه برای این مدل هارد ssd اضافه کرد؟یعنی m-sata دارد؟شما اضافه کردین؟
اگه نه شه میخوام y570 بخرم. لطفا سریعتر جواب بدین . ممنون میشم.

ariax77
28-03-2012, 12:40
آقا قيمت اين مدل الان تو چه مايه هاس؟

mahdigholami
28-03-2012, 16:46
دوستان این لپ تاپ کیفیت صداش در هدفون چطوره؟چون خیلی روی کیفیت صداش اسوز تاکید کرده

E.G_band
28-03-2012, 18:44
سلام دوستان نوروز بر همگی مبارک من میخوام این مدل بگیرم فقط یک سوال داشتم
میشه برای این مدل هارد ssd اضافه کرد؟یعنی m-sata دارد؟شما اضافه کردین؟
اگه نه شه میخوام y570 بخرم. لطفا سریعتر جواب بدین . ممنون میشم.

به فکر ssd دار y570 نباش.تو بازار ایران دیگه نیست.من آخریش رو گرفتم.

PersianLoverMRB
29-03-2012, 00:23
دوستان موقع خواندن و نوشتن هارد یه صدایی میده!به نظرم قبلا این صدا رو نمی داد.
می خواستم بدونم این صدا طبیعیه :20:

milad_gasemi
29-03-2012, 16:03
دوستان موقع خواندن و نوشتن هارد یه صدایی میده!به نظرم قبلا این صدا رو نمی داد.
می خواستم بدونم این صدا طبیعیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

منم این مشکل رو داشتم ولی بعد که اینجا مطرح کردم گفتن طبیعیه....ماله من وقتی که چراغ هارد روشن خاموش میشه(نوشتن یا کپی یا اجرای چیزی از هارد) انگار یه چیزی رو به آرومی میمالونی به هم...خیلی آروم باید سرو خیلی جلو برد تا شنید....

PersianLoverMRB
29-03-2012, 17:14
منم این مشکل رو داشتم ولی بعد که اینجا مطرح کردم گفتن طبیعیه....ماله من وقتی که چراغ هارد روشن خاموش میشه(نوشتن یا کپی یا اجرای چیزی از هارد) انگار یه چیزی رو به آرومی میمالونی به هم...خیلی آروم باید سرو خیلی جلو برد تا شنید....
رو سیستمم دوتا هارد دارم که یکیش بعضی وقتا همین طوری صدا می ده و اونیکی اصلا صدا نمی ده.
فکر نکنم مشکل خاصی باشه ولی اخه قبلا صدا نمی داد.یدفه شد.قبلا هم با دقت گوش داده بودم ولی ...

afshin b
29-03-2012, 17:15
به فکر ssd دار y570 نباش.تو بازار ایران دیگه نیست.من آخریش رو گرفتم.
رفيق ميتوني از هاردت يه تست بگيري اينجا بذاري؟

Farshid72
29-03-2012, 18:34
دوستان این لپ تاپ کیفیت صداش در هدفون چطوره؟چون خیلی روی کیفیت صداش اسوز تاکید کرده
بستگی به هدفونتون داره

mahdigholami
29-03-2012, 20:14
بستگی به هدفونتون داره
هدفونم M50 و بیتس هستش و سونی که هرکدوم 300 تا 700 قیمت داره
میخواستم ببینم خروجی هدفون این مدل چجوریه؟بعد آیا میشه هدفون رو به خروجی ساب ووفر اون که سمت راست هستش وصل کرد؟

Farshid72
29-03-2012, 20:20
هدفونم M50 و بیتس هستش و سونی که هرکدوم 300 تا 700 قیمت داره
میخواستم ببینم خروجی هدفون این مدل چجوریه؟بعد آیا میشه هدفون رو به خروجی ساب ووفر اون که سمت راست هستش وصل کرد؟
خروجی ها که روی همه لپ تاپ ها یکی هستش و یه چیز قراردادی هست
ولی در مجموع همه چیز بستگی به هدفون شما داره و ربطی به سیستم صوتی نداره
یه سری هدفن هایی هستن که usb هستن و اونا خودشون کارت صدا دار هستن و اونا خوبن

mahdigholami
30-03-2012, 18:54
خوب من تصمیم گرفتم این رو بخرم ولی قیمتش یکم بالاست چه کانفیگ هایی داره؟
مثلا Corei3 یا Corei5 داره؟

milad_gasemi
31-03-2012, 00:09
خوب من تصمیم گرفتم این رو بخرم ولی قیمتش یکم بالاست چه کانفیگ هایی داره؟
مثلا Corei3 یا Corei5 داره؟

آره corei5 داره...من تو سهند تبریز...گارانتی سیب دیدم....

mahdigholami
31-03-2012, 00:37
آره corei5 داره...من تو سهند تبریز...گارانتی سیب دیدم....
یعنی قیمتش پایین تره و از همه مهمتر اون اسپیکره همراهش هست ؟ساب ووفر؟

milad_gasemi
31-03-2012, 09:13
یعنی قیمتش پایین تره و از همه مهمتر اون اسپیکره همراهش هست ؟ساب ووفر؟

آره ارزونتره....فکر کنم یه 150 یا 200 تومنی ارزونتر باشه....آره ساب و همه متعلقاتش هستش...فکر کنم فقط cpu فرق داره با رمش4g و بقیه مثل corei7 باشه..احتمالا شاید گرافیکشم 1 گیگ باشه البته شاید....میگم گارانتی های مختلف کانفینگ های متفاوتی وارد میکنند...بستگی داره...

ariax77
31-03-2012, 11:07
آقا يه سوال در مورد لپ تاپ هاي ASUS داشتم
اينكه آيا مثل VAIO سريال اختصاصي واسه ويندوز داره؟ (پشت لپ تاپ نوشته شده واسه VAIO)
چجورياس ويندوزش و اينا؟!
يا مجبوريم ورژن كرك شده استفاده كنيم هي؟!

mahdigholami
31-03-2012, 11:09
آره ارزونتره....فکر کنم یه 150 یا 200 تومنی ارزونتر باشه....آره ساب و همه متعلقاتش هستش...فکر کنم فقط cpu فرق داره با رمش4g و بقیه مثل corei7 باشه..احتمالا شاید گرافیکشم 1 گیگ باشه البته شاید....میگم گارانتی های مختلف کانفینگ های متفاوتی وارد میکنند...بستگی داره...
آیا شرکت های مختلفی اسوز رو گارانتی میکنند یا فقط یک شرکت هست؟کدوم گارانتی از همه معتبر تره؟الان من بخوام Corei5 رو بخرم باید برم چی بگم؟

2raj_a
31-03-2012, 12:14
آیا شرکت های مختلفی اسوز رو گارانتی میکنند یا فقط یک شرکت هست؟کدوم گارانتی از همه معتبر تره؟الان من بخوام Corei5 رو بخرم باید برم چی بگم؟

دوست عزیز چند تا شرکت هستن که ایسوس رو گارانتی میکنن که به سازگار ارقام امرتات الماس و ویستا میشه اشاره کرد همشون تقریبا معتبرن ولی سازگار ارقام و امرتات یه مقدار بهتره

milad_gasemi
01-04-2012, 09:23

ببین دوست عزیز شرکت های متفاوتی ایسوس رو گارنتی میکنن...و هر کدومشون لپ تاپ هایی با کانفینگ های متفاوتی وارد میکنند...که تو بین اینها به نظر من سازگار ارقام بهتره....درضمن گارانتی های متفرقه کانفینگ های خوبی وارد بازار میکنن ولی من خودم ترسیدم نخریدم....وقتی من می خواستم بخرم سازگار این مشخصات رو داشت:corei7 2630..vga gt555m 2gig ddr3...hard 750 7200...ram 8g ddr3....+hd 1600 900...dvd multi player...و به اضافه تمام متعلقاتش...قیمت 1580 بود...ولی تو اون موقع گارنتی سیب که زیر شاخه ای از ویستا بود همین کانفینگ با کمی تغییر که fhd بود و 2670 بود...و قیمتشم 1540 بود...ولی ترسیدم و اولی رو خریدم...دوستانم هم بعد من سیب رو خریدن و الان هم کاملا راضی هستن...

armstrong2009
01-04-2012, 13:45
سلام ببخشید سوالمو اینجا میپرسم.
من لپتاپم asus n55 هستش وقتی روی باتری میزارمش سرعت اجرای بازی ها وحشتناک پایین میاد ولی با برق نسبتا خوب اجرا میشه البته باتریم مشکلاتی از قبیل شارژ نشدن و مشکلاتی که دوستان گفتن نداره میخواستم بدونم بقیه مشکلی ندارند روی اجرای بازی ها با باتری؟؟؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین خیلی مهمه..........

milad_gasemi
01-04-2012, 17:05
سلام ببخشید سوالمو اینجا میپرسم.
من لپتاپم asus n55 هستش وقتی روی باتری میزارمش سرعت اجرای بازی ها وحشتناک پایین میاد ولی با برق نسبتا خوب اجرا میشه البته باتریم مشکلاتی از قبیل شارژ نشدن و مشکلاتی که دوستان گفتن نداره میخواستم بدونم بقیه مشکلی ندارند روی اجرای بازی ها با باتری؟؟؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین خیلی مهمه..........

فکر می کنم ماله همه با باطری خوب اجرا نمیشه...ماله من با باطری میگیره....البته اگه تو تنظیمات باطریش کمی تغییر بدی حل میشه..ولی به نظر من با باطری بازی نکن...اصلا....به قول معروف باطریت خراب میشه....در واقع سلول های باطریت کم کم از بین میره و در نهایت شارژ کمتری نگه میداره...بذار فول بشه بعد وصل کن به شارژرت بازی کن حالشو ببر...راستی چرا نوشتی نسبتا خوب؟

PersianLoverMRB
01-04-2012, 19:22
دوستان میشه مدلایی رو که DVD دارن ارتقا داد و BlueRay Writer بهشون متصل کرد.

amin666
01-04-2012, 23:43
فکر می کنم ماله همه با باطری خوب اجرا نمیشه...ماله من با باطری میگیره....البته اگه تو تنظیمات باطریش کمی تغییر بدی حل میشه..ولی به نظر من با باطری بازی نکن...اصلا....به قول معروف باطریت خراب میشه....در واقع سلول های باطریت کم کم از بین میره و در نهایت شارژ کمتری نگه میداره...بذار فول بشه بعد وصل کن به شارژرت بازی کن حالشو ببر...راستی چرا نوشتی نسبتا خوب؟
دوست عزیز گرافیک من amd ه.ولی فکر می کنم دلیلش اینه که شما طوری تنظیم کردی که وقتی رو باطریه از گرافیک Intel استفاده کنه نه nvidia.مال من که یه تیک داره اگه بذاری اتوماتیک وقتی به برق باشه از ati و رو باطری از intel استفاده می کنه.یه نگاه به تنظیمات پنل گرافیکت بنداز

milad_gasemi
02-04-2012, 11:10
دوست عزیز گرافیک من amd ه.ولی فکر می کنم دلیلش اینه که شما طوری تنظیم کردی که وقتی رو باطریه از گرافیک Intel استفاده کنه نه nvidia.مال من که یه تیک داره اگه بذاری اتوماتیک وقتی به برق باشه از ati و رو باطری از intel استفاده می کنه.یه نگاه به تنظیمات پنل گرافیکت بنداز

بله درست میفرمایین...ولی من الآ کل حال از باطری واسه گیم استفاده نمی کنم....از باطری واسه فیلم و موزیک و اینترنت استفاده میکنم...

afshin b
02-04-2012, 14:11
آقا يه سوال در مورد لپ تاپ هاي ASUS داشتم
اينكه آيا مثل VAIO سريال اختصاصي واسه ويندوز داره؟ (پشت لپ تاپ نوشته شده واسه VAIO)
چجورياس ويندوزش و اينا؟!
يا مجبوريم ورژن كرك شده استفاده كنيم هي؟!
اگه موقع خرید لپتاپتون ویندوز اروجینال داشته باشه، پشتش سریال ویندوز نوشته شده و این ربطی به مارک لپتاپ نداره که ایسوس باشه یا وایو و...

1011121314
03-04-2012, 00:38
برای این مدل تحقیق کردم کلا میگن cori7 ها زود داغ مبکنن و خرابیشون در دراز مدت بیشتره
نظر شما چبه؟

MITAJOON
03-04-2012, 12:51
سلام
دوستان اینکه ایسوس تو سایتش در قمست Specification مینویسه
Super-Multi DVD
Blue-ray Writer
Blue-ray reader
یعنی درایوش هر سه گزینه رو داره یا باید یکی رو انتخاب کرد؟!!!!
قدرت مودم وای فای این مدل چقدره؟
جای لک دست رو بدنه این مدل میمونه؟

Farshid72
03-04-2012, 13:52
سلام
دوستان اینکه ایسوس تو سایتش در قمست Specification مینویسه
Super-Multi DVD
Blue-ray Writer
Blue-ray reader
یعنی درایوش هر سه گزینه رو داره یا باید یکی رو انتخاب کرد؟!!!!
قدرت مودم وای فای این مدل چقدره؟
جای لک دست رو بدنه این مدل میمونه؟
ببین دوسته عزیز اگه bd-rw باشه خب همه رو میخونه اگه rom باشه نمیشه باش راست کرد
ولی چون چیز خاصی ننوشته و توضیحات داده احتمالا bd-rw هستش

milad_gasemi
03-04-2012, 20:54
برای این مدل تحقیق کردم کلا میگن cori7 ها زود داغ مبکنن و خرابیشون در دراز مدت بیشتره
نظر شما چبه؟

من خودم بازی mw3 رو با بالاترین گرافیک بازی کردم و دمای cpu بیشتر از 80 و gpu هم بیشتر از 70 نشد(البته بدون کول پد)در ثانی تا حالا من ندیدم یکی از بچه ها بیان بگن لپ تاپ ایراد داره فقط به جز صدای وزوز اسپیکراش اونم تو صدای بالا که هر لپ تاپی فکر نکنم صداش تا اون حد زیاد باشه والا تو تون پایین وزوزی نداره...

Farshid72
03-04-2012, 23:00
نظر شما چبه؟
خیر اینجوری نیست
بسته به نوع نیاز میتونه متفاوت باشه
شخصی که ci7 خریدری میکنه قطعا نیاز بالایی داره که سراغ سیستمی با این پردازنده رفته پس به دلیل پردازش بالا خب منطقی هست دما بالا بره

Xilevens
04-04-2012, 12:03
چقدر وقته core i7 اومده که فهمیدن در دراز مدت خراب میشه؟

satrianism
15-04-2012, 00:52
سلام دوستان.
من توی سایتnotebookcheckمشخصات windows index experience این لب تاب رادیدم و چون خوشم اومد رفتم خریدم.1750000تومن هفته پیش.
مشخصات توی سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نمیدونستم که این مدل با چند کانفیگ مختلف تولید شده و این امتیازات مربوط به بالاترین کانفیگ اون(رم8گیگ وگرافیک2گیگ و صفحه فول اچ دی) هست.حالا از لب تاب که امتیاز گیری کردم حالم گرفته شد شدید!!!
حالا راهی برای افزایش هست؟البته فقط میتونم رمش را ارتقا بدم.
اگه کسی مثل من با گرافیک 1گیگ و رم 4گیگ خریده خواهش میکنم رتبه سیستمش را بزاره تا ببینیم.!!

PersianLoverMRB
15-04-2012, 20:58
سلام دوستان.
من توی سایتnotebookcheckمشخصات windows index experience این لب تاب رادیدم و چون خوشم اومد رفتم خریدم.1750000تومن هفته پیش.
مشخصات توی سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نمیدونستم که این مدل با چند کانفیگ مختلف تولید شده و این امتیازات مربوط به بالاترین کانفیگ اون(رم8گیگ وگرافیک2گیگ و صفحه فول اچ دی) هست.حالا از لب تاب که امتیاز گیری کردم حالم گرفته شد شدید!!!
اگه کسی مثل من با گرافیک 1گیگ و رم 4گیگ خریده خواهش میکنم رتبه سیستمش را بزاره تا ببینیم.!!

حالا چرا حالت گرفته شد.
مشکلی نیست که.
CPU که بالاتره-Ram به خاطر این پایینه که تو مدل 8 گیگ از دو رم 4 استفاده می شه و چون دو تا رم هست دو کاناله میشه-در مورد گرافیک هم که پردازشگر همون هست فقط رم گرافیک 1 هست که اونم جای نگرانی نداره چون برای بازی در حال حاظر 1 کافی ست.
مطمئن باش اگه زمانی برای بازی به 2 گیگ رم گرافیکی نیاز باشه این GT555 دیگه بدرد بازی نمی خوره و اونوقت چه فرقی داره که رمش 1 باشه یا 2 در حالی که خودش توانایی اجرا نداره!
رتبه لپ تاپ منم فکر کنم همین باشه.

afshin b
15-04-2012, 22:07
سلام دوستان.

اصلا رتبه ویندوز اهمیت نداره.
یه هر حال، رتبه هارو بررسی میکنم:
1. پردازشگرت که قوی تره!!
2. رمت ضعیف تره که اونم بخاطر حافظه کمترشه فقط. که میتونی ارتقا بدی (پسر عموی من این کارو کرد)
3.فقط این رتبه خیلی کمه که اونم اصلا نمیدونم این رتبه برای چی هست!
4 و 5 هم که شبیه همونه.

پس اصلا نگران نباش.

$even boy
20-04-2012, 19:31
سلام 1.من بالاخره نفهمیدم این لپ تاپ حافظه اختصاصی گرافیکش 1 یا 2 لطفا بگید آخه هر سایتی ی چی زده! و اگه گرافیکش 1 هست چرا گفته شده از n53sn‏ گرافیکش قوی تره؟ و اگه مبنا نوع کارت گرافیک باشه پس قضیه حافظه گرافیکی بالا چی میشه؟2.بعدش سیستم عاملش داسه یا سون؟ آخه باز هر جا ی چی نوشته و درسته که میگن اگه رو سیستمایی که داس دارن سون نصب بشه فقط از 80 درصد کاراییش استفاده میشه؟ پیشاپیش واسه جواباتون ممنون

Rick Butler
20-04-2012, 20:10
سلام 1.من بالاخره نفهمیدم این لپ تاپ حافظه اختصاصی گرافیکش 1 یا 2 لطفا بگید آخه هر سایتی ی چی زده!

با هردو کانفیگ پیدا می شه

و اگه گرافیکش 1 هست چرا گفته شده از n53sn‏ گرافیکش قوی تره؟
چون مدلش بالاتر فرکانس پردازندش بیشتره
حافظه اختصاصی مبنای انتخاب کارت گرافیک نیست

و اگه مبنا نوع کارت گرافیک باشه پس قضیه حافظه گرافیکی بالا چی میشه؟

حافظه گرافیک فوقش دو یا سه درصد عملکرد خودشو نشون می ده ، قدرت مهم تره !

2.بعدش سیستم عاملش داسه یا سون؟

هم داسش پیدا می شه هم ویندوز 7 اورجینالش

آخه باز هر جا ی چی نوشته و درسته که میگن اگه رو سیستمایی که داس دارن سون نصب بشه فقط از 80 درصد کاراییش استفاده میشه؟ پیشاپیش واسه جواباتون ممنون

تفاوت ویندوز 7 اورجینال و غیر اورجینال فقط یک کرکه !

Rick Butler
20-04-2012, 20:15

ریتینگ ویندوز 7 منم همینه 4.8 :46: فقط به خاطر گرافیک !
توی یک review خونده بودم که اگه با حافظه یک گیگابایتی بگیرید ریتینگتون همینقدره ! نگران نباشید
آها کانفیگمم مثه شماست البته به جز رم چون اضافش کردم!

$even boy
20-04-2012, 20:41
سلام با تشکر rick butler‏ عزیز واقعا کامل و جامع جواب دادی خیلی ممنون اما ی سوال دیگه : گارانتیش چند سالست و قیمتش الان چنده؟ و احتمال داره ارزون تر بشه؟ بازم ممنون

Rick Butler
20-04-2012, 20:57
سلام با تشکر rick butler‏ عزیز واقعا کامل و جامع جواب دادی خیلی ممنون اما ی سوال دیگه : گارانتیش چند سالست و قیمتش الان چنده؟ و احتمال داره ارزون تر بشه؟ بازم ممنون

گارانتی سازگار دوساله است ، گارانتی ویستا هم دو ساله و چهار ساله داره
بله مسلما تا خرداد ارزون تر می شه
Core i7-4GB-750GB = تقریبا بین 1.680 تا 1.780 دقیق نمی دونم
Core i7-8GB-750GB= تقریبا بین 1.900 تا 2 میلیون تومان
قیمت ها حدودین ، مغازه دارا هر قیمتی دم دستشون بیاد می دن

$even boy
20-04-2012, 21:17
بازم تشکر واقعا اگه همه مثل شما باشن آدم سریع مشکل و سوالاش حل میشه واقعا جامع جواب میدی خیلی باحالی داداش

satrianism
26-04-2012, 14:05
سلام.ورژن درایور کارت گرافیک 168 بود و اپدیتش کردم به 196 و 4 گیگ رم هم اضافه کردم رتبه ویندوز زیادشد.

ولی فقط وقتی شارژر به دستگاه وصله فرکانس کارت گرافیک نرماله و بازی خوب اجرا میشه. شارژر را که خارج میکنم با این که high perfomance فعاله فرکانس از675 به 250 کاهش پیدا میکنه (با gpuz چک کردم) و بازی ها فریم پایین میدند.
آیا گرافیک فقط در حالت شارژ رو فرکانس اصلیشه؟؟؟:20:

2raj_a
26-04-2012, 15:55
تو تنظیمات نمیشه زیادش کرد؟شاید برای کم شدن مصرف برق این کار رو کردن

satrianism
26-04-2012, 16:36
تو تنظیمات نمیشه زیادش کرد؟شاید برای کم شدن مصرف برق این کار رو کردن
نه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پایین

ali_80
27-04-2012, 10:59
گارانتی سازگار دوساله است ، گارانتی ویستا هم دو ساله و چهار ساله داره
بله مسلما تا خرداد ارزون تر می شه
Core i7-4GB-750GB = تقریبا بین 1.680 تا 1.780 دقیق نمی دونم
Core i7-8GB-750GB= تقریبا بین 1.900 تا 2 میلیون تومان
قیمت ها حدودین ، مغازه دارا هر قیمتی دم دستشون بیاد می دن

گذشت زمان و ارزون تر شدن مال موقعی هستش که بازار تو شرایط عادی باشه نه این بازاری که لحظه ای شده :13:

الان قیمت دومی بین 2 تا 2100 شده

2raj_a
27-04-2012, 13:34
نه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پایی
روی باتری که میاد پایین،حتی تو بازی هم تیک میزنه وقتی باتری باشه

miladlp560
28-04-2012, 00:20
روی باتری که میاد پایین،حتی تو بازی هم تیک میزنه وقتی باتری باشه
vali bara man moshkeli nadare che ru batri bashe che ru charger dar har surat kheli rahat bazio run mikone

2raj_a
28-04-2012, 00:39
به طور مثال بازی مثل فوتبال گاهی وسط بازی تیک میزنه این اشکال رو دوستان دیگه هم داشتن

satrianism
29-04-2012, 12:54
vali bara man moshkeli nadare che ru batri bashe che ru charger dar har surat kheli rahat bazio run mikone

سلام .خب بستگی به بازی، تنظیمات و رزولیشن هم داره مثلا need for speed run روی تنظیمات ultra باشه بدون شارژر تیک میزنه ولی اگه روی normal یا low باشه با باتری هم خوب اجرا میشه.
میشه خواهش کنم فرکانس گرافیکتون را در حال شارژر و باتری با cpu-z قسمت sensors چک کنید و بهم اطلاع بدین.:40::10:

satrianism
30-04-2012, 23:16
:13::13: با با اینجا یکی نیست به ما جواب بده؟:31: