ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من از این برزخ بلا تکلیفی در بیارید

rendeparizi
31-10-2011, 20:23
سلام.
دوستان من کارم بیشتر مهندسی و دانشجویی مقداری گیم وب گردی وتایپه
لپ تابی میخوام در درجه اول شیک بعد هم با دوام باید 3تا 4 سال برام کار کنه تو ین مدلها کدوم پیشنهاد میکنید سقف بودجم 1.700 البته اگر واقعا مدل تکی باشه تا 2000 تومن هم را داره ولی نباید زیاد سنگین باشه نهایتا 2.7 کیلو
ممنون
خودم به اینها رسیدم:
Sony-Vaio VPCEE25FX

asus n55sf

apple mac book pro mc700

lenovo y570

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11: :11: :11: :11: :40:

mehdi666lp
31-10-2011, 20:55
سلام.
لپ تابی میخوام در درجه اول شیک بعد هم با دوام باید 3تا 4 سال برام کار کنه تو ین مدلها کدوم پیشنهاد میکنید سقف بودجم 1.700 البته اگر واقعا مدل تکی باشه تا 2000 تومن هم را داره ولی نباید زیاد سنگین باشه نهایتا 2.7 کیلو
ممنون
خودم به اینها رسیدم:
Sony-Vaio VPCEE25FX

asus n55sf

apple mac book pro mc700

lenovo y570

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11: :11: :11: :11: :40:.
.
.
.
همین دو مدل Asus N55SF و Lenovo Y570 خوبه......میتونی روی HP DV6 - 6199ee هم فکر کنی

F R E E M A N
31-10-2011, 20:56
سلام.
ممنون
خودم به اینها رسیدم:
Sony-Vaio VPCEE25FX

asus n55sf

apple mac book pro mc700

lenovo y570

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری E سونی اصلا مالی نیست بخصوص این مدلش با پردازنده athlon که خریدش 100% اشتباهه حتی اگر زیر 1 ملیون قیمتش باشه
مک بوک پرو هم که اصلا حرفشو نزن که فقط به درد جماعت حزب الاپلی میخوره که باهاش پز بدن
اگر کانفیگ بالا خواستی حداقل 14 اینچ باید بگیری

rendeparizi
31-10-2011, 21:48
دوستان ممنون اكر ميشه توي اين برندها بهترين مدل حال حاظر شون تو اين رنج بكيد ممنوند

rendeparizi
31-10-2011, 22:11
در مورد hp هم شنيدم نمايشكراش كيفيت ندارن. Lenvo خيلي شيكه اما نميدونم سفيد يا نقره ايش هم تو بازار هست يا نه. در ضمن كيفيت ساختش چجورياست.در مورد اسوس همه چيزش خوبه جز بدنه پلاستيكيش و كيبوردش و موندن اثر انكشت پشت نمايشكرش.در كل اينجوري بكم آيا تو اين رنج يك لپ تاب خوب پيدا نميشه?

mehdi666lp
01-11-2011, 22:15
در مورد hp هم شنيدم نمايشكراش كيفيت ندارن. Lenvo خيلي شيكه اما نميدونم سفيد يا نقره ايش هم تو بازار هست يا نه. در ضمن كيفيت ساختش چجورياست.در مورد اسوس همه چيزش خوبه جز بدنه پلاستيكيش و كيبوردش و موندن اثر انكشت پشت نمايشكرش.در كل اينجوري بكم آيا تو اين رنج يك لپ تاب خوب پيدا نميشه?.
.
.
.
میخوای یه نگاهی هم به مدل MSI GX680 یا MSI GE620DX بنداز

rendeparizi
06-11-2011, 07:37
ببخشید که بازم مزاحم شدم من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم .فکر کنم چون خیلی تو مدلها گشتم دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم.asus n55sf همه چیزایی که من میخوام داره النته اگر فول اچ دیش پیدا بشه.همه چیزش عالیه اما اصلا به نظرم شیک نیست.تنها مشکلم باش همینه و اینکه به جز اون دوستمون که در مورد نویز صدا صحبت کرده بود امروز هم یکی دیگه از بچه ها هم این مشکل مطرح کرده بود.
من عرض کردم کارم مهندسیه ونرم افزارهای تخصصی سنگینی استفاده میکنم اهل فیلم وگیم هم هستم رزولوشن تصویر هم برام مهمه اگر بتونم فول اچ دی پدا کنم که عالیه
خودم بعد از کلی بررسی به جز n55 به اینها رسیدم:
lenovo y570 hp 6190 msi gx680
و همینطور VPCF226HA/B که قیمتش احتمالا باید بیشتر از 1.700 بودجه من باید باشه
باور کن دیگه قدرت انتخاب ندارم هر چی میگردم بیشتر گیچ میشم کسی رو نمیشناختم واسه راهنمایی جز شما اگر میشه یک مدل با توجه به مدلهایی که گفتم یا اطلاعات خودتون واسم انتخاب کنید .....این سه مدل آخر که نوشتم تنها مشکلشون رزولوشن پایین 768*1366 اگر در انتخاب رزولوشن به عنوان ملاک کیفیت تصویر اشتباه میکنم راهنماییم کننید بازم ممنون ...منتظر پاسختون هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi666lp
06-11-2011, 09:07
ببخشید که بازم مزاحم شدم من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم .فکر کنم چون خیلی تو مدلها گشتم دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم.asus n55sf همه چیزایی که من میخوام داره النته اگر فول اچ دیش پیدا بشه.همه چیزش عالیه اما اصلا به نظرم شیک نیست.تنها مشکلم باش همینه و اینکه به جز اون دوستمون که در مورد نویز صدا صحبت کرده بود امروز هم یکی دیگه از بچه ها هم این مشکل مطرح کرده بود.
من عرض کردم کارم مهندسیه ونرم افزارهای تخصصی سنگینی استفاده میکنم اهل فیلم وگیم هم هستم رزولوشن تصویر هم برام مهمه اگر بتونم فول اچ دی پدا کنم که عالیه
خودم بعد از کلی بررسی به جز n55 به اینها رسیدم:
lenovo y570 hp 6190 msi gx680
و همینطور VPCF226HA/B که قیمتش احتمالا باید بیشتر از 1.700 بودجه من باید باشه
باور کن دیگه قدرت انتخاب ندارم هر چی میگردم بیشتر گیچ میشم کسی رو نمیشناختم واسه راهنمایی جز شما اگر میشه یک مدل با توجه به مدلهایی که گفتم یا اطلاعات خودتون واسم انتخاب کنید .....این سه مدل آخر که نوشتم تنها مشکلشون رزولوشن پایین 768*1366 اگر در انتخاب رزولوشن به عنوان ملاک کیفیت تصویر اشتباه میکنم راهنماییم کننید بازم ممنون ...منتظر پاسختون هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
بچه های فروم مثل اینکه از Asus N55SF مدل FHD رو پیدا کردن و خریدن.....برو تو تاپیک سری N انجا زده....بهترین مورد همین N55 هست.....یا سونی

rendeparizi
06-11-2011, 11:37
ممنون آقا مهدي عرض كردم از ديزاينش خوشم نمياد.ميشه تو اين رنج يك مدل از سوني معرفي كنيد.

mehdi666lp
06-11-2011, 12:50
ممنون آقا مهدي عرض كردم از ديزاينش خوشم نمياد.ميشه تو اين رنج يك مدل از سوني معرفي كنيد.
.
.
.
.
از سونی چیزی که بدرد بازی بخوره که راحت باشی باهاش نیست....کانفیگش پایین هست سونی از نظر گرافیکی

rendeparizi
07-11-2011, 20:35
من واسه بازی نمیخوام. من تا 1.700 به جز ان55 یک لپ تاب روز میخوام که حداکثر تا 3 سال جوابگوی کارم باشه.منتهی فقط میخام یک مقدار رزولشنش بالا باشه چون فیلم زیاد نگاه میکنم.اما چون برنامه های تخصصی که استفاده میکنم رم و سی پی زیادی اشغال میکنن این دو موردش هم بالا باشن.