ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پراید سه گانه سوز من

akbar_0123
31-10-2011, 17:21
با سلام خدمت همگی من یه تازه واردم و میخوام راجب ایدهایی که تا به حال با پراید خودم انجام دادم براتون صحبت کنم.
من تمام این کارها را شخصن با کمک برادرم انجام دادم! همه را
اولا پراید من سه گانه سوزه هم سی ان جی هم ال پی جی هم بنزین و قابلیت تغیر هر سه سوخت را در حین حرکت داره.
برای این ایده سه ماه کار و تلاش ووقت گذاشتم. به علت کوچیکی صندوق عقب پراید من برای گاز مایم مخزن نزاشتم شلنگ تا صتدوق عقب که قابلیت اتصال همه نو پیک نیک و کپسول 11 کیلویی را داره برای سی ان جی هم یه مخزن 57 لیتری پیکانی بستم.
اولین خوودروی سه گانه سوز ایران با دو لگلاتور یه المیناتور!
راستی پراید من مدل 85 رنگ قرمز تمام اسپرت
خوب بوق ماشین من: یه شیپور دو لول کوچیک با وحشت ناک ترین صداییی که تو عمرتون شنیدن! چون اون با سی ان جی ماشین کار میکنه نه با باد!
چرا چون نهایت فشار باد 80 ولی فشار سی ان جی 200 باره یعنی شیپور با آخرین فشار قابل تحملش صدا میده که فوقالاده زیاده . همه میگفتن شیپور تحمل این فشارو نداره!
چیکار کردم یه سه راهی گذاشتم قبل ورودی گاز به رگلاتور و شیر قط کن سی ان جی بعد اون و اتصال به شیپوری که زیر ماشین مخفی شده به علاوه یه کلید آنتن برقی برای بوق زدن
مصرف گاز با هر بار بوق زده صفره. هزار بارم بوق بزنی یک درصد هم از گازت کم نمیشه و دیگه نیازی نیست هزینه باد بدی!
از اینا بگزریم این ماشین تو شب از جلو مثل آزرا میمونه از بقلا زیر همه دستگیرهای در 3 تا اس ام دی آبی بستم روشن میشه و اشکیهای روی در ماشین رو هم با نازکترین سیم موجود در بازار از تار مو نازکتر برق کشی کردم و همه اونا هم روشن میشن فوقاالاده زیبا در شب حتی یه پاور الای دی برای داشبورد که با باز شدن در داشبور روشن میشه با نور خیلی زیاد
من بلاهای عجیب زیادی سر این پراید اوردم که اگه بخام بگم حرف زیاد میشه
اهداف آینده : تعویض موتور این پراید با یه موتور دیزل! علت مصرف خیلی پایین 100 دی 4 لیتر! و قیمت فوقالاده پایین گازوییل 160 تومن
تو تهران موتور دیزل ریخته با قیمتهایی از 1 الی 3 میلیون صفر دست نخورده البته با هزینه نصب. برای کارت سوخت هم میخوام درخاست کارت سوخت برای تراکتورمون بدم
خوب هرکی هر نوع سوالی داره بگه من در خدمت هستم اگرم ایده ای دارین بگین من عاشق انجام کارهای سخت و غیر معمول هستم.

Hektor
31-10-2011, 20:55
تاپیکت عکس کم داره! چند تا عکس از صندوق و داشبورد و.. روز و شب بذار ببینیم چه کردی؟:21:
آپلود عکس که بلدی؟ اینجا up.--------.com آپلود کن لینکش رو بذار.

MCI
31-10-2011, 22:09
اره hektor راست میگه تو اولین فرصت چندتا عکس از ماشینت بذار

akbar_0123
31-10-2011, 22:39
عکسه موتور پرایده من :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akbar_0123
31-10-2011, 22:50
لینک مستقیم عکس از صندوق عقب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس از در خودرو

عکس از داشبورد

Hektor
01-11-2011, 05:50
لگلاتور یا رگلاتور؟!
میگم این ماشینت یه چیزی کم داره! اونم یدونه بک فایر هستش! یه مشعل بذار عقب کنار اگزوز هر وقت کسی ضد حال زد برو جلوش و بک فایر رو بزن ماشین طرف رو جزقاله کن! شرط میبندم اینو نصب کنی ماشینت رو برای سری جدید Batman میبرن هالیوود.

ata.royalfalcon
01-11-2011, 08:35
سلام
به نظر من نصب كردن اون كپسول گاز 11 كيلويي در صندوق عقب (همون كپسول نارنجي رنگ در عكس كه بيشتر مصارف خانگي داره) كار استانداردي نيست و ممكنه خطرناك باشه .

ava-net
01-11-2011, 08:55
بهتره چند تا عکس هنری از ماشینت تو روز و شب با دوربین خوب بگیری

sourena
01-11-2011, 11:04
این ماشین تو شب از جلو مثل آزرا میمونه

شبه .... سیبیلاش دیده نمیشه احتمالا!

آخه عرض پراید با آزرا یکیه مگه؟

مثل اینا که میرن چراغ سانتافه ای میبندن رو پراید : ))

هرچقدر پالون رو عوض کنی .... خر همون خره!

+

اون کپسولت هم فوق العاده غیر استاندارد هست .... میترکه میری هوا خدای نکرده .... !

مگه پراید چقدر مصرف داره و چقدر خوب راه میره که اینکارا رو روش انجام دادی؟!

فکر جونت باش عزیز ....

akbar_0123
01-11-2011, 12:47
بازم میبینم افراد زیادی از این کارهایه من خوششون نیومده؟
بیشتر راجب ماشینم توضیح میدم!
میدونستین میشه همه شیشه های پرایدو برقی کرد؟ هزینه لازمه حدود 50 هزار تومن!
خرید دو عدد بالا بر برقی و دو عددد کلید بالا بر برقی جلو سمت شاگرد به علاوه یک عدد کلید بالا بر برقی برای کنترل راننده همه درا استک بگیرید گرون نشه!
ماشین من همه شیشه هاش برقی به علاوه یک عدد اتومات بالا که با دزدگیر کار میکنه!
دیگه نیازی نیست هیچ وقت شما زحمت بالا بردن شیشه ها را در زمان ترک خودرو بکشید هم جلو هم عقب اتومات میره بالا
عکس کلیدهایه بالا بر سمت راننده دست ساز

و این هم عکس کلید های بالا بر از در عقب ماشین

ای کاش میشد همه چیز این ماشینو به همه نشون بدم چون تموم دنیایه من این ماشینه!
امیدوارم این ایدهای من بدردتون بخوره
راستی یه سوال این آینه های اتومات تاشو که با قفل شدن در آینه ها جمع میشن کجا میفروشن و قیمتشون چنده برای پرایدم میخوام.

akbar_0123
01-11-2011, 12:50
بهتره همه بدونین که اون کپسول 11 کیلویی یه جایگاه داره که درون اون محکم میشینه و از مخزن گاز مایع محکم تره و زمان برای تخلیه و پر کردن نداره در کمتر از 1 دقیقه تعویض میشه و پراید با اون 200 کیلومتر راه میره با قدرت و شتاب بیشتر از بنزین!
راحترین نوع سوختگیری موجود در ایرانه و ارزون ترین

vb-sosol
01-11-2011, 17:30
ایده های قشنگی به کار بردی
ولی خواهشا نهایت احتیاط رو بکن
هر چند کارتون خوب بوده و با علاقه کار کردید
ولی کارشناسی نیست ! و مورد تایید نیست ! (منظورم سه گانه کردن ماشین)
ولی به هر حال از ایده های برقی کردن شیشه های عقب + نور واسه داشبورد و همچنین دستگیره های درها خوشم اومد دیگه چی گذاشتی ؟ :31:

pooria-ir
12-12-2011, 23:07
عالی :11:
همیشه از وجود اینجور افرادی که ذهنشون انقد خلاقه و گرفتار روزمرگی نشدن لذت میبرم
ممنونم ازتون،ادامه بدین و مارو هم در جریان بزارین

h!tman
12-12-2011, 23:11
ای کاش
ای کاش ای کاش یک ماشین خوب دست شما بود و میتونستید این ایده ها رو پیاده کنید
چون هرچی قدرتمند تر و امن تر باشه دست آدم برای خلاقیت باز تره
میدونه که خطر کار خیلی کمتره
موفق باشی دوست عزیز:)

amir@sh
15-12-2011, 17:02
دوست عزیز واقعا به این نبوغ و پشت کارت احسن میگم و قابل تقدیره ولی خواهش میکنم در مورد lpg یه خورده احتیاط کن چون اصلا ایمن نیست دو تا از دوستام پراید رو lpg سوز کردن تازه در یه کارگاه استاندارد که کارشو بیمه کرده بود ولی متاسفانه هردوشون آتیش گرفتن که یکی به کلی نابود شد ولی اون یکی موفق میشه آتیش رو خاموش کنه تورو خدا مواظب باش

sobery
15-12-2011, 23:42
اکبر اقا دمت گرم کارت 20 والا اما جون هر کی دوست داری و جون همون ماشینت که خیلی خیلی دوستش داری هر کاری دوس داری با ماشینت بکنی بکن و هر بلایی میخوای سر ش در ار اما اون بوق پر صدا را از برنامه باسازی بیارش بیرون و بی خیال شو چون با اولین صدای شدید و ناهنجاری که تو کوچه و خیابون مردم را بترسونه مثل بارون بهاری فحش و ناسزای بجای که نثار ادم میکنند و برخی از خاله خانوم ها هم که چنان نفرین های سوزناکی و از ته دلی میکنند که خدا نکنه یکیش بگیره.
داداشی اون بوق را بازش کن. از ما گفتن بودها.

MCI
28-12-2011, 15:38
افرین دوست عزیز. ایده های جالبی پیاده کردی رو پراید
ولی حواست به اون بمب نارنجی رنگ باشه. خدایی نکرده یه موقع کار دستت نده؟:41:

bigzi
28-12-2011, 17:28
خیلی هم خوب ! منو یاده برنامه تاپ گیر انداختی داداش:5:

majid_98
30-12-2011, 20:13
افرین خیلی جالب و قشنگ بود.
اما خیلی مواظب باش و خمیشه احتیاط کن.
:10:

shadows_funeral
18-02-2012, 11:42
خیلی خطرناکه... شما اگه فکر جون خودت نیستی فکر جون سرنشینای ماشینت باش. خود پراید هیچ امنیتی نداره شما هم اومدی امنیت اونو پایینتر آوردی؟
در ضمن مطمئن باش معاینه فنی و پلیس بهت گیر میدن بدجوری!!!

FC.Barcelona
18-02-2012, 21:51
اون بوقتون چجوری هست که 200 بار فشار را تحمل میکنه؟

abolfazl12345
22-02-2012, 14:41
خیلی عالی بود در مورد کولر ماشین اطلاعاتی نداری که بتوانم کولر پراید رو قویترش کنیم والبته به موتور هم فشار نیاد البته شنیدم البته مطمئن نیستم که کولر دوو برقی است و به موتور وصل نیست ایا میشه اینکارو کرد
ممنون دوست عزیز

Ali_locker
25-02-2012, 20:56
خیلی عالی بود در مورد کولر ماشین اطلاعاتی نداری که بتوانم کولر پراید رو قویترش کنیم والبته به موتور هم فشار نیاد البته شنیدم البته مطمئن نیستم که کولر دوو برقی است و به موتور وصل نیست ایا میشه اینکارو کرد
ممنون دوست عزیز
سلام ببین دنبالش نرو باشه هم به درد نمیخوره
چرا ؟؟
شما شفت دینام رو در حالت عادی که زیر با نیست با دست به راحتی میتونی بچرخونی
حالا همون دینام زیره بار بره شما اگه خیلی قوی هم باشی با دوتا دست و تمام زور نمیتونی بچرخونیش
کمپرسور کولر سفت هست برای چرخشش به موتور قوی نیاز هست که این کار یه موتور برقی قوی میخواد
که باید دینام برق اونو تامین کنه همیشه در تبدیل انرژی مقدار زیادی انرژی هدر میره
یه بار مکانیکی به الکتریکی دوباره الکتریکی به مکانیکی
اینکار یعنی بازدهی کمتر و فشار بیشتر به موتور
مطمئنا کمپانی های بزرگ زودتر از من و شما به فکر کم کردم بار کولر از موتور بودن :27::21:

sistandaily
19-12-2015, 18:49
باسلام

اهداف آینده : تعویض موتور این پراید با یه موتور دیزل! علت مصرف خیلی پایین 100 دی 4 لیتر! و قیمت فوقالاده پایین گازوییل 160 تومن
تو تهران موتور دیزل ریخته با قیمتهایی از 1 الی 3 میلیون صفر دست نخورده البته با هزینه نصب.
منم دنبال همین کارم میتونی راهنماییم کنی که از کجا میتونم موتور و گیربکس دیزل مناسب تهیه کنم ؟؟؟

AhmadReza.
28-12-2015, 18:59
سلام میشه عکسارو دوباره آپلود کنید تا ما هم فیض ببریم...:n40:

ZARABAN21
07-01-2016, 12:08
سلام اره ما موفق به دیدنشون نشدیم