ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم : خرید کارت گرافیک با توجه به برند

dokhtarak_e_darya
31-10-2011, 15:01
سلام و درود :10:
دوستان مشخصات سیستم من :

Monitor ASUS ML239H
Main ASUS P8Z68-V Pro
Cpu Core I5 2500K
Ram 2×2gig 1600
گرافیک ندارم

من میخوام یه گرافیک تهیه کنم برای سیستم بالا همونطور که میبینید مانیتور و مین من ایسوس هست . از اونجا که شنیدم یه قابلیتی هست به نام SPlendid Video Intelligenence Technology که توی کارتهای ایسوس هست که در لینک زیر توضیح داده در مورد این قابلیت
Splendid™ Video Intelligence Technology
Optimizes colors in various entertainment scenarios with five special modes — standard, game, scenery, night view and theater.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و روی مانیتور هم به این قابلیت تاکیید کرده و برچسبش رو مانیتور هم هست برا هم میخواستم ایسوس بخرم ... اما بررسی کردم دیدم اصلا کسی ایسوس نمیخره - ایا بدرد نمیخورن کارتهای ایسوس در مقابل برندهای دیگه ؟ اصلا کسی در مورد این SPLENDID چیزی میدونه و ایا واقعا تفاوت در کیفیت ایجاد میشه؟ و چون مانیتور و مادربوردم ایسوس هست بهتر نیست ایسوس خریداری کنم چون شنیدم بهتر مچ میشن . ایا اینگونه هست؟

لطفا من رو راهنمایی میکنید؟ :40:

pouyapro
31-10-2011, 23:58
اینطوری که شما فکر میکنید نیست؛اصلا روی برند ایسوز حساس نشو. اسپلندید هم بیشتر جنبه ی تجاری داره.
بودجتون رو هم مشخص کنید تا دوستان بهتر راهنماییتون کنند.
پاورتون رو هم بگید چیه.

dokhtarak_e_darya
01-11-2011, 02:01
درود
پاورم گرین 885 هست
بودجه هم تا 300 میتونم هزینه کنم
فقط میخوام بدونم این تبلیغاتی هست یا واقعا تاثییر گذاره ... و کلا بهتره برای این سیستم که قطعات اصلیش ایسوس هست کارت گرافیک هم ایسوس بخرم یا کارتای دیگه که قیمتشون مناسبتر از ایسوس هم هست خزیداری کنم؟
با تشکر

pouyapro
01-11-2011, 11:27
نه قطعا تبلیغاتیه و ارزش بیشتر پول دادن رو به نظر من که اصلا نداره.
بودجتم 10-20 تومن بزار روش و MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II بگیر.کمی گرونتر هم میتونی N560GTX-Ti Hawk بگیری.
موفق باشی.