ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك مشكل كوچك با اديوس 6.2

abbasa
31-10-2011, 11:02
با سلام تو فتوشاپ با بك گراند آبي متني نوشم و بعد به اديوس آوردم با كروماكي بك گراند رو برداشتم حالا وقتي به اول نوشته يك ديزارو ميدم لايه آبي كلا نميره وقتي ديزارو رو بر ميدارم لايه آب هم نيست در حقيقت كروماكي عمل ميكنه ميخاستم ببينم شما هم اين مشكل رو داريد يا فقط اديوس من اينجوريه ( شايد هم كروماكي ميدي ديگه هيچ افكت يا ترانزيشني نميشه داد اگه اينجوري باشه كه خيلي كارمون محدود ميشه)

Mr.World.Wide
31-10-2011, 14:23
خب چه کاریه
تو فتو شاپ متن رو بنویس و بعد لایه پس زمینه رو حذف کن تا ترنس پرنس بشه بعد با فرمت psd یا png ذخیره کن تا لایه الفا یا ترنس پرنس حفظ بشه و اون فایل رو بیار تو ادیوس لازم نیست کروماکی استفاده کنی

abbasa
31-10-2011, 19:31
خب چه کاریه
تو فتو شاپ متن رو بنویس و بعد لایه پس زمینه رو حذف کن تا ترنس پرنس بشه بعد با فرمت psd یا png ذخیره کن تا لایه الفا یا ترنس پرنس حفظ بشه و اون فایل رو بیار تو ادیوس لازم نیست کروماکی استفاده کنی

خوب اينم راهيه و پيشنهادي و راه ديگه هم اينه كه تو خود اديوس متن رو تايپ كنيم چون ميدونستم اين جواب رو هم بديد گفتم با استفاده از فارسي نويس
حالا فرض كنيم اين تنها راهيه كه ميشه انجام داد به نظر شما كروماكي بديم ديگه نميشه ترانزيشن داد من تو ليكوييد اين مشكل رو ندارم اما تو اديوس ؟ نميدونم شايد هم من دارم اشتباه ميكنم دوستان ديگه نظري نداران

majid0307
01-11-2011, 15:28
با سلام تو فتوشاپ با بك گراند آبي متني نوشم و بعد به اديوس آوردم با كروماكي بك گراند رو برداشتم حالا وقتي به اول نوشته يك ديزارو ميدم لايه آبي كلا نميره وقتي ديزارو رو بر ميدارم لايه آب هم نيست در حقيقت كروماكي عمل ميكنه ميخاستم ببينم شما هم اين مشكل رو داريد يا فقط اديوس من اينجوريه ( شايد هم كروماكي ميدي ديگه هيچ افكت يا ترانزيشني نميشه داد اگه اينجوري باشه كه خيلي كارمون محدود ميشه)

بعد از کروماکی از لایوت برای این کار استفاده کن