مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ذخيره اتوماتيك عكس
وقتي تو فتوشاب ميخوام يه عكس رو با فرمت jpg ذخيره كنم پنجره jpg option باز ميشه چطوري ميشه كاري كرد كه اين پنجره نمايش داده نشه؟
چطوري ميشه كاري كرده كه فرمت پيش فرض برنامه از jpg بشه؟
دكمه( كنترل +شيفت +s ) كه پنجره ذخيره رو باز ميكنه ) رو هرچي فشار ميدم كار نميكنه ومجبورم هر بار از منوي فايل گرينه سيو رو انتخاب كنم. مشكلش چيه؟
part gah
31-10-2011, 14:14
منوی Edit قسمت keyboard shortcuts .به قسمت file رفته و برای گزینه ی Save یا save asکلید میانبر مناسب و انتخاب کنید.:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر جواب اون دوسوال رو کسی نمیدونه؟
aram_nfs
01-11-2011, 12:30
سلام دوست عزیز
شما می تونین برای این کار یک اکشن تعریف کنین و با تعریف یک هات کی به اون اکشن به راحتی فایلتون رو به صورت jpg سیو کنید با تنظیماتی که توی ساخت اکشن اعمال می کنین فقط مسیر سیو شدن فایل همیهشه ثابته و همونیه که توی اکشن ایجاد شده انتخاب می کنی
برای مشکل دوم هم بهت پیشنهاد می کنم از کلید ترکیبی alt+ctrl+s استفاده کن ببین میکلت حل میشه یا نه
موفق باشی
منوی Edit قسمت keyboard shortcuts .به قسمت file رفته و برای گزینه ی Save یا save asکلید میانبر مناسب و انتخاب کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد
منوی Edit قسمت keyboard shortcuts .به قسمت file رفته و برای گزینه ی Save یا save asکلید میانبر مناسب و انتخاب کنید. نشد [QUOTE=aram_nfs;6591826]سلام دوست عزیز
شما می تونین برای این کار یک اکشن تعریف کنین و با تعریف یک هات کی به اون اکشن به راحتی فایلتون رو به صورت jpg سیو کنید با تنظیماتی که توی ساخت اکشن اعمال می
این هم نشد
aram_nfs
02-11-2011, 00:05
این هم نشد
من اکشن رو ساختم امتحان کنین توی مای داکیومنت سوی می کنه عکس رو
از این لینک دان کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اکشن رو ساختم امتحان کنین توی مای داکیومنت سوی می کنه عکس رو
از این لینک دان کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو باید چیکار کنم؟
aram_nfs
03-11-2011, 00:00
میتونی توی پالت اکشن لودش کنی (از منوی کناری پالت)
یا می تونی بعد از اکسترکت کردن فایل رو بگیری بندازی توی فتوشاپ (دراگ اند دروپ کنی) و از منوی اکشن ازش استفاده کنی به این شکل که اکشن رو انتخاب کنی و دکمه پلی رو بزنی یا اگه توی حالت bottom mod بود روش کلیک کن اجرا میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.