ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری از اساتید

hamed1999
31-10-2011, 00:59
با سلام
یک سی دی نقرهای دارم که از اون خواستم کپی کنم اما زمانی که هر برنامه رو اجرا میکنم که از اون ایمیج بگیرم برنامه بسته میشه حتی اگر قبل از اجرا اتوران برنامه ای برای ایمیج گیری فعل کنم بالا یک درصد هم نمیره به زبان ساده نمیشه از اون ایمیج گرفت حتما نیاز به کپی این سی دی دارم خواهشن کمک کنید :11:

Black-Ninja
31-10-2011, 04:52
توی گوگل بزن کپی سی دی های قفل دار

ai_sezar
31-10-2011, 20:35
سلام و خسته نباشید.
اگر دایرهای با قطر D داشته باشیم ، این دایره تا ارتفاع D/4 از مساحت داخلیش حاشور خورده باشد، برای محاسبه مساحت قسمت حاشور خورده باید چه کرد؟

Bala Avali
31-10-2011, 21:23
ا کلون سی دی های قدیمی هم یک تستی بکن،ببین جواب می دهد؟!

boy_kochak
31-10-2011, 22:43
دوست عزیز ... اولین گام باید ببینید چه نوع قفل رو ایجاد شده روی سی دی .... استفاده از برنامه isobuster هست هنگام اجرا برای استخراج iso اگه خطای سکتور داد ... باید سکتور را رو شناسایی کنی و بعد میتونی با بلوک کردن سکتور هاش و از سکتورهای دیگش iso بگیری .... راه های زیادی وجود داره یکی دیگه از برنامه هایی که میتونید امتحان کنید با BlindWrite هست که کار باهاش آسون و برنامه قوی هست ....

Mr.reCoder
01-11-2011, 15:07
با سلام
یک سی دی نقرهای دارم که از اون خواستم کپی کنم اما زمانی که هر برنامه رو اجرا میکنم که از اون ایمیج بگیرم برنامه بسته میشه حتی اگر قبل از اجرا اتوران برنامه ای برای ایمیج گیری فعل کنم بالا یک درصد هم نمیره به زبان ساده نمیشه از اون ایمیج گرفت حتما نیاز به کپی این سی دی دارم خواهشن کمک کنید :11:

این گونه سوالات رو اصلا نمیشه جواب داد چون اطلاعاتی توش نمیشه یافت!!! :18:

یک سی دی نقرهای دارم خوب همه دارن؟؟ :31:

که هر برنامه رو اجرا میکنم که از اون ایمیج بگیرم برنامه بسته میشه! بسیاری از قفلها همینطورین!! :46:

نمیشه از اون ایمیج گرفت!!! خوب قفل یعنی این!!! :27:

نیاز به کپی این سی دی دارم!! خوب همه نیاز دارن!!! :41:

__________________________________________________ _______________________________

نام نرم افزار و نوع قفل و سایت شرکت تولید کننده قفل (در صورت امکان!!) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//