ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ یک برنامه نویس

foenix
31-10-2011, 00:45
سلام دوستان عزیز
حدود 1500 تا 1700 یه لپ تاپ میخوام برای کار های زیر
بنده برنامه نویسی رو کارت های شرکت NVIDIA توی برنامه مه پس نیاز به یه کارت گرافیک خوب دارم از این شرکت
چون برنامه نویس گرافیکی هم هستم ( OpenGL ) نیاز دارم در اجرای برنامه های سنگین با مشکلی روبرو نشم . چون بیشتر کار پروژه ای که روش کار میکنیم اینه که بتونیم به شیوه بهینه تر برای اجرا نرم افزارمون که قراره باتصاویری در حدود 700 تا 800 مگ کار کنه برسیم نیاز دارم تو این مسیر هم دچار مشکل نشه
تقریبا ساعت های زیادی روشن خواهد بود
خیلی سنگین نباشه
باتری هم خوب نگه داره
در ضمن بعضیها سری Z سونی و بعضی ها Asus N55 رو پیشنهاد دادند
خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

F R E E M A N
31-10-2011, 10:01
با این بودجه سونی z1 از رده خارج هم نمیشه خرید z2 که دیگه هیچ ، شاید منظور سری f بوده
بالاترین مدل سونی در این رنج قیمت f224 با پردازنده corei7 و گرافیک gt540 که حدود 3.3 وزنشه
به نظر من فعلا n55 از لحاظ کانفیگ،امکانات و قیمت بهترین انتخابه

foenix
31-10-2011, 14:12
ممنون از پاسختون
مشکل من با n55 صفحه کلیدشه که چون برنامه نویسم باید راحت باشه و فکر کنم یه کم راحت نباشهپ
در ضمن درست گفتید سری z رو هم گفته بودند ولی نمیدونم من چرا اینجا مطرحش کردم :)
نظرتون درباره t420 لنوو چیه
خیلی ممنون

F R E E M A N
31-10-2011, 15:28
t420 که خیلی قیمتهاش بالاست و کانفیگهای جالبی هم نداره؟
مثلا یک کانفیگش با corei5 و گرافیک اینتل حدود 1.5 در میاد که اصلا ارزش خرید نداره
من به چند نفر n55 را پیشنهاد دادم و گفتم کیبوردش اینطوریاست، طرف هم رفت و دید و گفت که کیبوردش خیلی هم خوبه!
نمیشه بگی کیبوردش راحت نیست چون هر دستی زود بهش عادت میکنه و با توجه به اینکه حروف فارسی داره نیازی به برچسب نیست
در این رنج قیمت این مدلها هم انتخابهای مناسبی هستن
lenovo y570
hp dv6 6190

mehdi666lp
01-11-2011, 22:18
سلام دوستان عزیز
حدود 1500 تا 1700 یه لپ تاپ میخوام برای کار های زیر
بنده برنامه نویسی رو کارت های شرکت NVIDIA توی برنامه مه پس نیاز به یه کارت گرافیک خوب دارم از این شرکت
چون برنامه نویس گرافیکی هم هستم ( OpenGL ) نیاز دارم در اجرای برنامه های سنگین با مشکلی روبرو نشم . چون بیشتر کار پروژه ای که روش کار میکنیم اینه که بتونیم به شیوه بهینه تر برای اجرا نرم افزارمون که قراره باتصاویری در حدود 700 تا 800 مگ کار کنه برسیم نیاز دارم تو این مسیر هم دچار مشکل نشه
تقریبا ساعت های زیادی روشن خواهد بود
خیلی سنگین نباشه
باتری هم خوب نگه داره
در ضمن بعضیها سری Z سونی و بعضی ها Asus N55 رو پیشنهاد دادند
خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
.
..
.
.
مدل N55 جواب کارت رو میده.....اما گرافیک های Nvidia Quadro و AMD Fire Pro روی Open GL بهینه شدن و ............Nvidia Geforce و AMD Radeon روی Direct X بهینه شدن