ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرگردمی در بین برندهای مختلف لپ تاپ به خاطر کیفیت بالاتر! واقعا کیفیت پایین است؟ (راهنمایی)

web4web
30-10-2011, 19:20
با سلام و درود خدمت کاربران عزیز.

بنده می‌خوام تو محدوده 800 الی 900 تومن یه لپ تاپ بگیرم و کارهایی مثل وبگردی، کار با فتوشاپ، طراحی با نرم افزاهای مختلف و غیره و ... طرو انجام بدم اما با این وضعیتی که در مورد کیفیت لپ تاپ شنیده میشه، دچار تردید شدم، انتخابم روی سری inspiron دل بود اما مثل اینکه بعضی افراد بعد از چند ماه، با کارت گرافیک یا درایو DVD یا صحفه نمایش، دچار مشکل شدند...
برند ایسر هم که ظاهرا تو کارهای سنگین داغ میکنه و کیفیت بدنه جالبی نداره.
برند HP هم نظری ندارم.
ایسوس هم قیمت کانفیگ‌های Core i5 گرون در میاد. گرون نیست اما به بودجه من نمیخوره و بالای 1 تومن هست.
سونی که ماشالله....
اپل هم :)
فوجیستو هم چیز خاصی نداره.
لوونو هم باز همون قضیه ایسوس در میاد.

دنبال یه لپ تاپی میگردم که با روشن موندن و کار کشیدن روزانه حداقل 10 ساعت، براش مشکلی پیش نیاد. کیفیت صحفه کلید خوب باشه، وزن بالای 2.5 نباشه و حداقل برام 2 سال با این شرایط کار کنه و به هیچ وجه مشکل سخت افزاری براش پیش نیاد (هر چند مشخص نمیکنه تو لوازم الکترونیکی) چون تجربه خوشی ندارم از خرابی...

مدل Dell inspiron 5110 با پردازنده core-i5 مدل نظرم هست که با این اوصاف وارد کننده‌های دل یا توزیع کننده، دیگه اعتمادی نیست.

با توجه به شرایط بالا کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ اگه طراحی بیرونی مناسب باشه یا صحفه نمایش 14 اینچ باشه که دیگه عالی میشه.

اگر هم چیزی پیدا نشد، ترجیح میدم Asus Eee pc 1215B با نمایشگر 12 اینچی و پردازنده E-350 بگیرم و فعلا کارهام رو انجام بدم تا بشه یه جنس با کیفیت بگیرم!
روی جنس و کیفیت خیلی تاکید دارم.
با تشکر

biostar
30-10-2011, 23:23
ایسر ها سری aspire برای خرید مناسب هستند ، داغ کردن تمامی نوت بوک ها تحت کار های سنگین امری طبیعی هست و شامل همه ی دستگاه ها میشه

در این محدوده قیمت بهتر هست انتخابی بین ACER ,HP ,DELL داشته باشی
و اگر توانایی مالی بیشتری داری ASUS

من ایسر رو پیشنهاد میدم

web4web
30-10-2011, 23:39
ایسر ها سری aspire برای خرید مناسب هستند ، داغ کردن تمامی نوت بوک ها تحت کار های سنگین امری طبیعی هست و شامل همه ی دستگاه ها میشه

در این محدوده قیمت بهتر هست انتخابی بین ACER ,HP ,DELL داشته باشی
و اگر توانایی مالی بیشتری داری ASUS

من ایسر رو پیشنهاد میدم

ممنونم از پاسختون.

الان تقریبا با راهنمایی، بین ایسر و hp موندم، به نظرم hp طراحی زیبا تری داره، از لحاظ کیفیت سخت افزاری، تفاوتی بین این دو هست؟
مدل DV3 4303 برام بسیار عالیه، فقط 1.8 کیلو وزن داره و قیمت 850 تومنی و پردازنده core i5، نظرتون چیه؟

Mr.Mazmamfi
31-10-2011, 10:49
سلام
13 اینچ ها :
از برند ایسر مدل 3750
از برند دل مدل 3350
از برند فوجیتسو SH 531

14 اینچ ها :
از برند ایسر مدل های 4750 و 4755 و 4752
از برند ایسوس مدل K43 SJ
از برند لنوو G470 , V470
از برند فوجیتسو مدل Lh 531 (البته این مدلو دقیق یادم نیست )

15 اینچها :
از برند ایسر مدل 5750 و5755 .
از برند ایسوس مدل K53 SV
از برند hp مدل 4530
از برند فوجیتسو مدل AH 531

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

مدل DV3 4303 برام بسیار عالیه، فقط 1.8 کیلو وزن داره و قیمت 850 تومنی و پردازنده core i5، نظرتون چیه؟
این مدل قدیمیه و بهتر از مدل های سندی بریج برداری .

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

الان تقریبا با راهنمایی، بین ایسر و hp موندم، به نظرم hp طراحی زیبا تری داره، از لحاظ کیفیت سخت افزاری، تفاوتی بین این دو هست؟
کیفیت بدنه و صفحه نمایش hp به مراتب از ایسر بالاتره .

web4web
31-10-2011, 19:21
سلام
13 اینچ ها :
از برند ایسر مدل 3750
از برند دل مدل 3350
از برند فوجیتسو SH 531

14 اینچ ها :
از برند ایسر مدل های 4750 و 4755 و 4752
از برند ایسوس مدل K43 SJ
از برند لنوو G470 , V470
از برند فوجیتسو مدل Lh 531 (البته این مدلو دقیق یادم نیست )

15 اینچها :
از برند ایسر مدل 5750 و5755 .
از برند ایسوس مدل K53 SV
از برند hp مدل 4530
از برند فوجیتسو مدل AH 531

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

این مدل قدیمیه و بهتر از مدل های سندی بریج برداری .

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

کیفیت بدنه و صفحه نمایش hp به مراتب از ایسر بالاتره .

ممنونم.
فکر کنم تا 1 تومن بخوام خرج کنم همون ایسوس بگیرم بهتره، مدل K53 با پردازنده core i5 سندی بریج، شاید هم K43 بود، دقیق یادم نیست.
در ضمن، تفاوت بین سری K و N ایسوس تو چی هست؟ مثلا N43 و K43 چه فرقی دارند؟ کیفیتش تفاوت داره؟ سری K که تکنولوژی آیس کول داره... تفاوت خاصی هست؟

farhad moradi
01-11-2011, 15:06
ببینید دوستان هربرندی رو انتخاب کنی فرقی نمیکنه . فقط باید ببینید باتوجه به بودجتون برا چه کاربردی میخوایید. یکی براش زیبایی مهمه و کار خاصی باهاش کنه . یکی هم کانفیگ و امکانات جانبی براش مهمه. شما توی اون رنج قیمت از هر برندی ورداری همون کار رو برات انجام میده . اکثر برندهای معرو از کیفیت خوبی برخوردارند. برید مدلا رو نگا کنید هرکدوم که کانفیگ بالاتر ( برا دوستانی که کانفیگ براشون مهمه ) و از لحاظ شکل ظاهری و کیفیت صفحه نمایش رو میپسندید رو بگیرید.
فقط به یه نکته توجه کنید:

هر برندی رو میگیرید با گارانتی اصلی و شرکت رسمی بگیرید. بعضی از برندها رو همین گارانتی های متفرقه خراب میکنن. مث دل . تا دلتون بخواد براش گارانتی پیدا میکنید . از شرکتی گرفته تا فروشگاهی.
اصلا با گارانتی فروشگاهی نخرید. توی نوع جنس واقعا متفاوت هستن.
گارانتی برندهای معروف :
asus: ویستا - سازگار ارقام - جدیدا مادیران ( 1 سال)
acer - lenovo : سازگار ارقام
dell : زیگورات
sony : ایران رهجو
فوجیتسو : بهین تکنولوژی
hp : جهانگستر - فالنیک

هر برندی رو بگیری فرقی نمیکنه

FC.Barcelona
01-11-2011, 19:42
ممنونم.
فکر کنم تا 1 تومن بخوام خرج کنم همون ایسوس بگیرم بهتره، مدل K53 با پردازنده core i5 سندی بریج، شاید هم K43 بود، دقیق یادم نیست.
در ضمن، تفاوت بین سری K و N ایسوس تو چی هست؟ مثلا N43 و K43 چه فرقی دارند؟ کیفیتش تفاوت داره؟ سری K که تکنولوژی آیس کول داره... تفاوت خاصی هست؟

سری n سری مولتی مدیا هست به نظر من همون سری k را بردارید چون صفحه کلید بهتری داره