ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر و راهنمایی در رابطه با راه اندازی سایت لیچر و اسکریپت XFileSharingPro

nits
30-10-2011, 18:35
سلام دوستان عزیز
یک سری سوال پیرامون راه اندازی سایت لیچر دارم که ممنون میشم پاسخ بدید . درست از اول میخوام شروع کنم :
اول از همه اینکه این اسکریپت xfilesharingpro رو از کجا باید خرید ؟ نسخه اصلی رو . آیا از نسخه نال شده هم میشه استفاده کرد ؟
دوم اینکه که کلا چقدر هزینه بر میداره ؟ سرور و اسکریپت و اکانتهای پرمیوم ؟
یک سایت معتبر و خوب هم جهت خرید هاست اختصاصی خوب اگر میشه معرفی کنید. به نظرتون parsvps.net چطوره ؟
این تاپیک هم میتونه یه تاپیک جامع در خصوصی طراحی اینگونه سایتها باشه .
یک سری آموزشها جهت نصب و راه اندازی این اسکریپت هست تو برخی سایتها که بعدا خواهم گذاشت
منتظریم دوستان

DaRiOuShJh
30-10-2011, 20:56
سلام برادر

منم اطلاعاتم کامل نیست اگر از دوستانی که استفاده کردن بیان راهنمایی کنن بهتره

1. خوب سایت اصلیش اینجاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه رایگان هم داره:
نال شدش هم زیاده ولی نمیدونم میشه روشون حساب کرد یا نه
اینجا یکی هست
تو گوگل هم بگردید زیاده

2. در مورد قیمت اینا بحث شد بستگی داره vps از کجا بخواید بگیرید، میتونید از همین اسپانسرهای سایت های الان مثله آپلوباز و آپلودفا و ... بگیرید همونا اطلاعات بیشتر هم میدن بهتون
ممکنم هست اصلا خودشون اسکریپت رو براتون نصب کنن و بقیه رو راهنمایی کنند

در مور دآموزش هم بهتر از همه ساته خودش توضیح داده
اسکریپت بزرگی نیست وقتی vbulletin به اون عظمت نسخه Null شده خوب داره باید این اسکریپت هم داشته باشه

nits
30-10-2011, 21:34
داریوش عزیز اینا رو که خودم میشناختم که :31:
ولی مرسی بابت پاسخت
من که نسخه نال شده 1.8 رو دارم .... . اطلاعی در مورد هزینه ی راه اندازی برای شروع ندارید ؟ که کلا چقدر هزینه در بر میگیره ؟
در سایت پارس وی پی اس برای مثال هزینه هر ماه سرور 4 آلمان 125 تومن هست . اسکریپت هم خالی ( بدون هیچ mod ) میشه 120 تومن که اگه از نسخه نال شده بشه استفاده کرد خوبه ..... میمونه اکانتهای پرمیوم سایتها

آموزش نصب اسکریپت XFileSharing Pro

موارد مورد نیاز :

در صورتی که تمام ماژول ها پرل رو نصب ندارید باید از طریق SSH نصب کنید :

نصب :

ابتدا پوشه cgi-bin را درون درون روت جائی که اسکریپت های پرل خوانده می شوند بریزید .

سپس پوشه htdocs را درون htdocs خود ( public_html ) بریزید .

وقتی که فایل ها را آپلود میکنید از طریق اف تی پی از حالت جفتی یا باینری استفاده کنید .

دسترسی install.cgi رو روی 755 بذ ارید سپس اون رو از مرورگر بخوانید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید 4 مرحله رو رد کنید .

مرحله اول درست کردن پرمیشن ها و مراحل بعدی دادن پسورد ادمین و درست کردن دیتابیس و فرستادن اطلاعات به اون هست .

باید هر قسمت در آخر سبز بشه.

بعد از اتمام نصب install.cgi, install.sql, upgrade_16_17.cgi, upgrade_16_17.sql رو به منظور جلوگیری از ریسک امنیتی حذف کنید.

اگر در فولدر اسکریپت رو نصب کردید باید .htaccess رو تغییر بدید .

حالا index رو باز کنید ، باید چنین چیزی ببینید :

there are no servers available for upload

لاگین کنید و به قسمت --> Server Management سپس Add Server بروید و سرور جدید اضافه کنید .

از این طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایسنستون رو بگیرید و در قسمت site settings اضافه کنید .

حالا به Site Settings بروید و تنظیماتتون رو اعمال کنید .

در صورتی که میخواهید صفحه امکانات پرمیوم را تغییر دهید باید Templates/comparison.html را تغییر دهید و هر آنچه که میخواهید در آن قرار دهید .

DaRiOuShJh
30-10-2011, 23:49
البته readme خودش بهتر نوشته باز: