lilibi
30-10-2011, 16:22
سلام به اهالی p30world چند روز پیش من یه کارت گرافیکSAPPHIRE HD 6950 1GB گرفتم که این عکس پکش هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تو سایت کمپانی سازنده عکسش اینجوریه که احتمالادریا کامپیوتر مارک DIRT3 Edition هم زده روش (دست گلش درد نکنه و کابل HDMI هم نداره)
که دوال بایوس هم هست:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصاتش با مدل 2 گیگ به غیر از حافظه موقت یکی هست(واسه من ×):
و اینهم آنلاک شده مدل 2 گیگ 6950 به 6970 :
حالا من موندم این کارت من نقشش چیه :9:
همون 2 گیگه که حافظه موقتش کم شده یعنی قفل شده ؟
آنلاک میشه به 6970 یا نه؟
اگه نمیشه پس چرا دوال بایوس هست
و اینکه غیر از حافظه موقت با مدل 2 گیگ هیچ تفاوتی نداره و بنچمارکهاشون یکیه مگر خیلی جزیی
اگه میشه پس حافظه 1 گیگش چطور میشه، یعنی حافظه همون 1 گیگ باقی میمونه شیدر باقی مشخصات تغییر میکنه یا حافظه هم آنلاک میشه (چقدر سوال پرسیدم کلا من هنگم الان:34:)
من متوجه نشدم این چیه جریانش اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :42:(یک در دنیا صد در آخرت)
که تو سایت کمپانی سازنده عکسش اینجوریه که احتمالادریا کامپیوتر مارک DIRT3 Edition هم زده روش (دست گلش درد نکنه و کابل HDMI هم نداره)
که دوال بایوس هم هست:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصاتش با مدل 2 گیگ به غیر از حافظه موقت یکی هست(واسه من ×):
و اینهم آنلاک شده مدل 2 گیگ 6950 به 6970 :
حالا من موندم این کارت من نقشش چیه :9:
همون 2 گیگه که حافظه موقتش کم شده یعنی قفل شده ؟
آنلاک میشه به 6970 یا نه؟
اگه نمیشه پس چرا دوال بایوس هست
و اینکه غیر از حافظه موقت با مدل 2 گیگ هیچ تفاوتی نداره و بنچمارکهاشون یکیه مگر خیلی جزیی
اگه میشه پس حافظه 1 گیگش چطور میشه، یعنی حافظه همون 1 گیگ باقی میمونه شیدر باقی مشخصات تغییر میکنه یا حافظه هم آنلاک میشه (چقدر سوال پرسیدم کلا من هنگم الان:34:)
من متوجه نشدم این چیه جریانش اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :42:(یک در دنیا صد در آخرت)