ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواب آلودگی

ARAS71
30-10-2011, 11:02
سلام
من از صبح که پا می شم تا شب خواب آلوده ام آزمایش هم دادم همه چیزاش تقریبا بین حدیه که روبروی آزمایش نوشته . علت خواب آلودگی ام از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morsadr
31-10-2011, 15:13
سلام
من از صبح که پا می شم تا شب خواب آلوده ام آزمایش هم دادم همه چیزاش تقریبا بین حدیه که روبروی آزمایش نوشته . علت خواب آلودگی ام از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواب آلودگی علل متفاوت دارد که شاید یکی از مهمترین آنها علل ,عصبی و حتی شاید افسردگی باشد .
البته شما با توجه به این آزمایش مختصری غلظت خون دارید که بهتره که حتما یا خون بدهید و یا حجامت کنید . غلظت خون از علل خواب آلودگی می تواند باشد . در ضمن اگر سیگار و یا قلیان می کشید حتما باید ترک کنید .

Хоссейн
09-11-2011, 23:04
سلام
برای پایین آوردن غلظت خون حجامت بهتره یا خون دادن؟

+
غلظت خون بالا می تونه دلیل ریزش مو باشه؟

Scary Feelings
09-11-2011, 23:59
حجامت بهتره اگه تاحالا انجام ندادین , خیلی فایده های دیگه هم داره که یه کوچولو بگردین میفهمین خودتون

Хоссейн
10-11-2011, 09:12
آره از دیروز که جواب آزمایشمو گرفتم و دیدم غلظت خون دارم همش دارم در مورد حجامت و خون دادن و اینا مطلب می خونم
تو یکی از سایتها خوندم واسه پایین آوردن غلظت خون , خون دادن بهتره چون حجم بیشتری از خون(نسبت به حجامت) از بدن خارج میشه حالا نمیدونم این مطلب تا چه حد درسته

morsadr
10-11-2011, 20:08
آره از دیروز که جواب آزمایشمو گرفتم و دیدم غلظت خون دارم همش دارم در مورد حجامت و خون دادن و اینا مطلب می خونم
تو یکی از سایتها خوندم واسه پایین آوردن غلظت خون , خون دادن بهتره چون حجم بیشتری از خون(نسبت به حجامت) از بدن خارج میشه حالا نمیدونم این مطلب تا چه حد درسته

خون دادن باعث میشه حجم بیشتری خون از بدن خارج بشه و در مواردی که غلظت خون شدید است بهتر کمک کننده می باشد .
حجامت خون کمتری را از بدن خارج می کند . در حجامت خون مویرگی از بدن خارج می شود و گفته می شود که فوائدی هم دراد ولی در مورد صحت آن بنده چیزی نمی تونم بگم .

Хоссейн
10-11-2011, 21:38
ممنون
میشه در مورد ریزش مو هم بگین
یعنی غلظت خون می تونه از دلایل ریزش مو باشه؟
و اینکه من موقع خون دادن باید بگم غلظت خونم بالاست؟یه بنده خدایی میگفت اگه بگی ازت خون نمیگیرن!
تو نتم خوندم که میگیرن ولی خون رو میریزن بیرون

morsadr
12-11-2011, 15:18
ممنون
میشه در مورد ریزش مو هم بگین
یعنی غلظت خون می تونه از دلایل ریزش مو باشه؟
و اینکه من موقع خون دادن باید بگم غلظت خونم بالاست؟یه بنده خدایی میگفت اگه بگی ازت خون نمیگیرن!
تو نتم خوندم که میگیرن ولی خون رو میریزن بیرون

ارتباطی بین ریزش مو و غلظت خون به یادم نمیاد .
قاعدتا غلظت خون مغایرتی با خون دادن ندارد و اصلا از درمان های آن می باشد . ولی شاید سازمان انتقال خون قوانین خاص خود را داشته باشد .

Life24
12-11-2011, 18:56
من پزشك نيستم.
اما تجربه بنده ميگه اين خستگي ارتباط بسيار زيادي با روحيه و افسردگي داره.
من وقتي كه عصبي افسرده و نا اميد ميشوم. همش خواب هستم يا ميشوم يك آدم كسل و افسرده و بي حال كه كاري ازش بر نمياد.
اما وقتي روحيه خوب دارم. اصلا گذر زمان و خواب و خستگي را حس نميكنم.

سعي هم ميكنم از عواملي كه باعث افسردگي و .. ميشه دوري كنم.

Хоссейн
12-11-2011, 19:57
چیزی که شما میگه درسته ولی مشکل من به خاطر غلظت خون بالاست که باعث خواب آلودگی و خستگی و اینها میشه
امیدوارم که با خون دادن مشکلم حل شه