مشاهده نسخه کامل
: نظر شما در مورد dell inspiron n5110 و پیشنهاد مدل مشابه
tasnim68
29-10-2011, 22:59
با سلام خدمت دوستان؛ من الآن IT می خونم و خب به اقتضای رشتم و شرایطی که دارم قصد دارم یه لپ تاب معمولی (نه زیاد سطح بالا و گرون - نه زیاد سطح پایین و ضعیف) بخرم.
چند جا رفتم پرسیدم و از دم همه مدل dell inspiron n5110 با کانفینگ Corei5 رو بهم پیشنهاد دادند و قیمتش رو هم با تخفیف حدود 920 تومن گفتند.
اول می خواستم بدونم نظرتون راجع به این مدل چیه (با توجه به اینکه چند جا دیدم نوشته بودند dell کلا مناسب نیست)
و دوم اگه تو همین حدود قیمت مدل مناسبتری سراغ دارید پیشنهاد بدید.
ممنونم.
در مورد کاربری لپ تاپ هم اضافه کنم که به هیچ وجه قصد ندارم با لپ تاپ بازی کنم یا ازش برای کارای سنگین استفاده کنم. ولی خب این هم دلیل نمیشه که بخوام واسه پایین اومدن هزینه یه سیستم ضعیف تهیه کنم که یکی دوسال دیگه به دردم نخوره! نهایت استفاده ای که از لپ تاپم خواهم داشت محدود میشه به برنامه نویسی و انتقال فایل به هاست و کارای مدیریت سایت و ذخیره اطلاعات(بکاپ ها) روی هاردش. همین.
farhad moradi
30-10-2011, 01:18
با سلام خدمت دوستان؛ من الآن IT می خونم و خب به اقتضای رشتم و شرایطی که دارم قصد دارم یه لپ تاب معمولی (نه زیاد سطح بالا و گرون - نه زیاد سطح پایین و ضعیف) بخرم.
چند جا رفتم پرسیدم و از دم همه مدل dell inspiron n5110 با کانفینگ Corei5 رو بهم پیشنهاد دادند و قیمتش رو هم با تخفیف حدود 920 تومن گفتند.
اول می خواستم بدونم نظرتون راجع به این مدل چیه (با توجه به اینکه چند جا دیدم نوشته بودند dell کلا مناسب نیست)
و دوم اگه تو همین حدود قیمت مدل مناسبتری سراغ دارید پیشنهاد بدید.
ممنونم.
در مورد کاربری لپ تاپ هم اضافه کنم که به هیچ وجه قصد ندارم با لپ تاپ بازی کنم یا ازش برای کارای سنگین استفاده کنم. ولی خب این هم دلیل نمیشه که بخوام واسه پایین اومدن هزینه یه سیستم ضعیف تهیه کنم که یکی دوسال دیگه به دردم نخوره! نهایت استفاده ای که از لپ تاپم خواهم داشت محدود میشه به برنامه نویسی و انتقال فایل به هاست و کارای مدیریت سایت و ذخیره اطلاعات(بکاپ ها) روی هاردش. همین.
همین مدل عالیه. برا داداش خودم هم ور داشتم خیلی خوب داره جواب میده. مشتریام هم همه راضین .
درباره ی خرابی که شنیدی هم بعضیاش مشکل خود کارابراس ( مث مشکل بلوتوث و سوییچ گراف). و اینکه گارانتی های متفرقه این مارکو به علت دستکاری زیاد خراب کردن
گارانتی مطمئن بگیر و شرکت رسمی. نه گارانتی فروشگاهی.
قیمت گارانتی 2 ساله زیگورات : 980
CORI5 6G 640G
tasnim68
30-10-2011, 07:56
خب نظرتون راجع به hp ProBook 4530s چیه؟ اگه بخوام بین hp4530 و dell 5110 انتخاب کنم چه پیشنهادی دارید؟
farhad moradi
30-10-2011, 08:07
خب نظرتون راجع به hp ProBook 4530s چیه؟ اگه بخوام بین hp4530 و dell 5110 انتخاب کنم چه پیشنهادی دارید؟
اگه این کانفیگشه و هم قیمت اینه که خیلی خوبه.فقط نسبت به دل usb3 نداره که فک نکنم اونقد براتون مهم باشه. مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.9 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
فقط با گارانتی معتبر بگیر و گارانتی فروشگاهی نگیر
tasnim68
30-10-2011, 10:24
از نظر کانفینگ، رم و cpu تقریبا برابرن (هر دو رم 4 و cpu کوئرi5) ولی هارد hp بالا تره (640) که خب برام اهمیتی نداره، چون الآن دکستاپم هاردش 250 هست و تا حالا نصف نصفشم استفاده نکردم!
و قیمت hp هم فکر کنم نسبت به dell تا حدود 10 یا 20 تومن کمتر در بیاد.
ولی یه بنده خدایی می گفت hp ها زود داغ می کنن؛ این چقدر صحت داره؟
farhad moradi
30-10-2011, 11:11
از نظر کانفینگ، رم و cpu تقریبا برابرن (هر دو رم 4 و cpu کوئرi5) ولی هارد hp بالا تره (640) که خب برام اهمیتی نداره، چون الآن دکستاپم هاردش 250 هست و تا حالا نصف نصفشم استفاده نکردم!
و قیمت hp هم فکر کنم نسبت به dell تا حدود 100 یا 200 تومن کمتر در بیاد.
ولی یه بنده خدایی می گفت hp ها زود داغ می کنن؛ این چقدر صحت داره؟
بستگی داره داغی از نظر دوست شما چی باشه.؟ 5110 که برا داداشم گرفتم اینجور نیست . قیمتا هم فکر نکنم در اون حد اختلافی داشته باشن.
tasnim68
30-10-2011, 14:23
خب دوستان این بحث منتفی شد.
حالا لطفا به این تاپیک مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.