مشاهده نسخه کامل
: سیستم تا 1.100 برای گیم
x-lichking
29-10-2011, 17:54
سلام دوستان .
بنده یه سیستم واسه گیم بستم .
می خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم .
اینم مشخصات :
CPU : Intel Core i5-2500K (273.000)
GPU : EVGA 01G-P3-1561-AR GeForce GTX 560 Ti FPB (320.000)
MB : ASUS P8P67 PRO - REV 3.1 (250.000)
POWER : Cooler Master Silent Pro Gold 600W
یه چند تا سوال هم دارم .
اول این که کیس خوب چی بگیرم ؟
و دوم این که پاور جواب میده و قیمتش چنده و اگر که پاور دیگه ای هم با قیمت حدود 150.000 با همین قدرت یا بیشتر مد نظرتون هست بفرمایید البته گیرین نباشه ؟
ممنون .
PC_Expert
29-10-2011, 21:41
سلام
مانیتور هم میخواهید؟
GPU : EVGA 01G-P3-1561-AR GeForce GTX 560 Ti FPB (320.000)
با 330 تومن میشه MSI GTX 560 Ti HAWK و با 315 تومن MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II خرید که هر 2 بهتر از این مدل EVGA هستند.
MB : ASUS P8P67 PRO - REV 3.1 (250.000)
Biostar TP67XE به قیمت 200 تومن مشخصات و ویژگیهای این مادربرد رو داره. در مورد این Biostar تحقیق کنید.
POWER : Cooler Master Silent Pro Gold 600W
این پاور هزینه ای اضافیست.
نیاز نیست پاور حتما" رده طلایی 80Plus رو داشته باشه.
برند های FSP و Thermaltake پاورهای خوبی دارند که در صورتی که شما جواب سوال اول من رو بدید یک مدل متناسب و هماهنگ با سیستم پیشنهادی بهتون معرفی میکنم.
.
x-lichking
29-10-2011, 21:58
سلام
مانیتور هم میخواهید؟
سلام .
خیر .
فقط همین هایی که نوشتم رو لازم دارم به علاوه رم که اونم نظرم G.Skill هست .
ممنون .
PC_Expert
29-10-2011, 22:21
cpu: Intel core i5 2500K: 270
mb: Biostar TP67XE: 200
ram: 2*4G 1600 Apacer: 92
vga: MSI GTX 560Ti HAWK: 330
case: Green x3: 75
power: FSP Everest 800w: 140
sum: 1107
به علاوه رم که اونم نظرم G.Skill هست .
GSkill رم های بسیار باکیفیتی تولید میکنه، اما در پلتفرم 1155 و پردازنده 2500K که ضریب پردازنده برای اورکلاک باز هست معمولا" کسی کاری به کار رم نداره و رم گرون قیمت مخصوص اور نمی خره، رم های معمولی جوابگو هستند. اگه حتما" GSkill میخواهید من مدل های این برند رو نمیشناسم و از قیمتشون هم اطلاعی ندارم.
x-lichking
29-10-2011, 23:15
سلام
مانیتور هم میخواهید؟
با 330 تومن میشه MSI GTX 560 Ti HAWK و با 315 تومن MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II خرید که هر 2 بهتر از این مدل EVGA هستند.
Biostar TP67XE به قیمت 200 تومن مشخصات و ویژگیهای این مادربرد رو داره. در مورد این Biostar تحقیق کنید.
این پاور هزینه ای اضافیست.
نیاز نیست پاور حتما" رده طلایی 80Plus رو داشته باشه.
برند های FSP و Thermaltake پاورهای خوبی دارند که در صورتی که شما جواب سوال اول من رو بدید یک مدل متناسب و هماهنگ با سیستم پیشنهادی بهتون معرفی میکنم.
.
سلام .
ممنون از راهنمایی .
من سیستم رو واسه اور هم میخوام به خاطر همین گفتم جی اسکیل .
درباره کارت گرافیک اول خودم نظرم msi بود ولی تعداد زیادی از این کارت ها اشکال داشته و دماشون تا 100 هم میرسیده و الآن دوباره تو newegg دیدم که یه نفر 4 بار کارت رو برای تعمیر فرستاده .
البته در دما از همه برند ها خنک تره ولی در قدرت از ایسوز و ای وی جی ای و گیگابایت ضعیف تره .
البته این EVGA که من نوشتم ضعیف ترین هست ولی EVGA می یاد کارت ها رو خودش اور میکنه بعد با قیمت بیشتر می فروشه در صورتی که ضعیف ترینش با قوی ترینش در قدرت اور شدن هیچ فرقی ندارن .
البته بازم دنبال ریویو برای MSI می گردم و تصمیم میگیرم .
مادر بورد رو هم با شک انتخاب کردم ولی قطعا به جز ایسوز و گیگابایت چیز دیگه ای نمی خرم چون دل خوشی از بقیه برند ها ندارم .
و فکر کنم که کیفیت ایسوز خیلی بهتر از Biostar باشه ؟
البته ایسوز هم مدل های rev3.0 مشکل دارند .
درباره پاور هم اگر که ازبین corsair یا cooler master یا antec یا thermaltake باشه بهتره .
در ضمن تفاوت این 80 Plus ها در چیه ؟
ممنون .
درباره
x-lichking
29-10-2011, 23:33
سلام .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این پاور چنده ؟
PC_Expert
29-10-2011, 23:37
درباره کارت گرافیک اول خودم نظرم msi بود ولی تعداد زیادی از این کارت ها اشکال داشته و دماشون تا 100 هم میرسیده و الآن دوباره تو newegg دیدم که یه نفر 4 بار کارت رو برای تعمیر فرستاده .
البته در دما از همه برند ها خنک تره ولی در قدرت از ایسوز و ای وی جی ای و گیگابایت ضعیف تره .
مدل های معرفی شده هم اورکلاک کارخانه ای هستند، و از نظر خنک کنندگی بینظیر، با گارانتی بلند مدت ماتریکس جای نگرانی نیست.
مادر بورد رو هم با شک انتخاب کردم ولی قطعا به جز ایسوز و گیگابایت چیز دیگه ای نمی خرم چون دل خوشی از بقیه برند ها ندارم .
اگه به جز گیگا و اسوس نخرید اشتباه میکند و پول برند و تبلیغات میپردازید، مادربرد معرفی شده از لحاظ کیفیت و توانایی اورکلاک بسیار عالی هست و در این رنج قیمت بی رقیب. برای همین گفتم تحقیق کنید.
tomshardware ، anandtech، overclock.net ، bit-tech.net و ... همه و همه ازش تعریف کردن، شما این برد رو زیر سوال نبرید!
و فکر کنم که کیفیت ایسوز خیلی بهتر از Biostar باشه ؟
خیر.
درباره پاور هم اگر که ازبین corsair یا cooler master یا antec یا thermaltake باشه بهتره .
fsp از تولید کنندگان بزرگ پاور هست، میتونید Thermaltake TR700P به قیمت 130 تا 135 تومن تهیه کنید.
در ضمن تفاوت این 80 Plus ها در چیه ؟
تفاوت ظاهری در میزان راندمان پاور هست، و این رده ها نشون دهنده ی کیفیت قطعات استفاده شده در پاور.
قیمت این پاور چنده ؟
اطلاع ندارم.
x-lichking
29-10-2011, 23:53
مدل های معرفی شده هم اورکلاک کارخانه ای هستند، و از نظر خنک کنندگی بینظیر، با گارانتی بلند مدت ماتریکس جای نگرانی نیست.
اگه به جز گیگا و اسوس نخرید اشتباه میکند و پول برند و تبلیغات میپردازید، مادربرد معرفی شده از لحاظ کیفیت و توانایی اورکلاک بسیار عالی هست و در این رنج قیمت بی رقیب. برای همین گفتم تحقیق کنید.
tomshardware ، anandtech، overclock.net ، bit-tech.net و ... همه و همه ازش تعریف کردن، شما این برد رو زیر سوال نبرید!
خیر.
fsp از تولید کنندگان بزرگ پاور هست، میتونید Thermaltake TR700P به قیمت 130 تا 135 تومن تهیه کنید.
تفاوت ظاهری در میزان راندمان پاور هست، و این رده ها نشون دهنده ی کیفیت قطعات استفاده شده در پاور.
اطلاع ندارم.
درباره کارت گرافیک حتما فکر میکنم .
درباره مادربورد هم واقعا قیمت واسه این امکانات عالیه .
ولی طبق ریوی tomsharware که گفتین تقریبا این مدل در تمام تست ها آخره .
بنده هم از روی همون تست ها قضاوت کردم .
اگر که میشه یه مادربورد از سری Z68 هم معرفی کنید از همین برند تا درمورد اونم یه فکری بکنم .
ممنون از راهنمایی .
PC_Expert
30-10-2011, 00:26
ولی طبق ریوی tomsharware که گفتین تقریبا این مدل در تمام تست ها آخره .
مشکل بنچمارکی که میفرمایید اینه که ولتاژ رو روی 1.35 محدود کرده و البته اختلاف ها ناچیزه. در حالی که اگه برای ولتاژ محدودیت نذاریم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه اون مادربرد ها هم قیمت این برد 200 تومنی نیستند، برد 200 تومنی asus مدل p8p67 هست که واسه اور اصلا" جالب نیست!
اگر که میشه یه مادربورد از سری Z68 هم معرفی کنید از همین برند تا درمورد اونم یه فکری بکنم .
شرکت انفورماتیک گستر هنوز از برند Biostar مادربردی با چیپ z68 وارد نکرده!
ASRock یه مدل z68 به درد بخور داره که برد خوبیه. از نسل سوم pci-e هم پشتیبانی میکنه:
ASRock Z68 Extreme3 Gen3: 245
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.