ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از دست دادن نرم افزار های vaio و عملکرد Fn

vivabarca
29-10-2011, 14:51
با سلام ؛
من امروز ویندوز اورجینال لپ تاپ رو ( وایو F12 ) چون به هم ریخته بود حذف کردم و ویندوز کینگ رو نصب و با سریال زیر لپ تاپ اکتیو کردم ولی مشکلی که هست اینه که دیگه نوار ابزار و نرم افزار های خود وایو رو ندارم ( مثل vaioذcare یا Mediagallery و ... ) در ضمن دکمه های Fn هم یا کار نمی کنن و یا رابط گرافیکی ندارن !

آیا امکان دانلود و اضافه کردن نرم افزار های وایو به این ویندوز 7 هست و چطوری میشه عملکرد های Fn رو درست کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .

lida
29-10-2011, 16:21
download from sony.com

F R E E M A N
29-10-2011, 20:15
درایور ها و یویتلیتهای لازم را از سایت ساپورت دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای عملکرد کلیدهای فانکشن باید یوتیلیتهای زیر نصب بشه
Sony Shared Library
VAIO Event Service

amir_t6262
30-10-2011, 15:29
این برنامه ها را از سایت سونی بگیر و به ترتیب نصب کن و بعد از نصب هر کدام هم یک بار ویندوز را ریستارت کن

Sony Firmware Extension Parser Device Driver (SODOTH)
Sony Shared Library (SOASSL)
Setting Utility Series (SOASUS)
VAIO Event Service (SOAVES)

ببین در کدام یک از سایتهای ساپورت سونی مدل لپ تاپت پیدا میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من برای مدل CS26* که درایورهای ویندوز 7 X86 را پیدا نکردم، از ویستای 32 بیتی استفاده کردم و جواب داد.

لطفا اگر جواب گرفتی یا نگرفتی هم همینجا اعلام کن.
لازمه که بدونم شما هم جواب میگیری یا نه.
مرسی

nafaas
26-11-2011, 14:11
سلام. من مدل لپ تاپمو تو سایت سونی پیدا نمی کنم چیکار کنم؟

amir_t6262
26-11-2011, 16:51
باید در سایت سونی مناطق دیگر جهان بگردی.

یعنی ممکن است در سایت سونی امریکا لپ تاپی باشه که در سایت سونی خاور میانه نیست

مدل لپ تاپت چیه؟

sabzefosfori
09-12-2011, 12:30
مرسی دکمه ها کار ميکنن ممنون

shams_20
04-04-2012, 12:16
با عرض سلام و خسته نباشید خدمتتون عارضم که مدل لپتابم وایو VPCCB 17 FX و ویندوز اورجینالشو عوض کردم ,درایو ریکاوری و نرم افزارای کاربردیشم حذف شدن بعدش اینکه اکثر نرم افزارارو از سایتایی که گفتین گرفتم به جز Sony Firmware Extension Parser Device Driver با فرمت SODOTH که برای این مدلو پیدا نکردم در حل حاضرم یه سری از کلیدای fn کار نمی کنن مثل تنظیم نور و زوم مربوط به عکس.سوال دیگه در مورد windows experience index که برای ویندوز اورجینالم 5.9 بود ولی برای ویندوز فعلیم 1 می باشد حالا اینو میشه تو خود سیستم تغییر داد یا اگه مربوط به نوع ویندوزه چطور میشه تشخیص داد که ویندوزی که می خوایم تهیه کنیم windows experience index چنده؟

javad-pires
29-04-2012, 07:57
سلام . مدل لپ تاپ من وایو cs26 هست خیلی وقته که ویندوز سون نصب کردم ، هر نرم افزاری که بگی از سایت sony دانلود کردم ولی نوار کلید های لمسی کار نمیکنه. لطفا کمکم کنید . با تشکر

nickboy1912_alone
09-04-2013, 22:45
chi kar kardi dorst shod?
mamnon misham be emailam javab bedi

nickboy1912_alone@yahoo.com

gama
10-04-2013, 18:25
سلام به دوستان.من برنامه Vaio Event Service مربوط به لپ تاپمو از سایت esupport گرفتم ولی موقع نصب این ارور میاد:Previous version of Vaio Event Srevice is not installed.Upgrade will be canceled در صورتیکه توی سایت ورژن دیگه ای از این برنامه نیست.در ضمن لپ تاپم مدل F111FD که در منطقه کانادا ثبت شده و ویندوزم سون Ultimate با سرویس پک 1هستش.حالا از دوستان کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ایراد کارو کامل نوشتم که چای شبهه باقی نمونه.

gama
11-04-2013, 19:07
دوستان زحمت نکشن مشکلی که من با کلیدهای فانکشن داشتم با برنامه Sony Notebook Utility حل شد جالبه تمام کلیدها کار میکنن حتی کلیدهای Vaio,S1,Asist و همینطور سنسور بک لایت کیبرد هم میشه فعال کرد

vivabarca
12-07-2013, 04:29
این برنامه ها را از سایت سونی بگیر و به ترتیب نصب کن و بعد از نصب هر کدام هم یک بار ویندوز را ریستارت کن

Sony Firmware Extension Parser Device Driver (SODOTH)
Sony Shared Library (SOASSL)
Setting Utility Series (SOASUS)
VAIO Event Service (SOAVES
)

ببین در کدام یک از سایتهای ساپورت سونی مدل لپ تاپت پیدا میشه

من برای مدل CS26* که درایورهای ویندوز 7 X86 را پیدا نکردم، از ویستای 32 بیتی استفاده کردم و جواب داد.

لطفا اگر جواب گرفتی یا نگرفتی هم همینجا اعلام کن.
لازمه که بدونم شما هم جواب میگیری یا نه.
مرسی

جواب میده این روش. ممنون:n16:

Mike93
05-02-2014, 17:28
من هم میخوام رو لپ تاپم ویندوز 8 نصب کنم که تمام برنامه های وایو رو داشته باشه چیکار باید بکنم Vaio Care رو گرفتم اما بقیش رو چجور بگیرم ؟!!

ly.comeng
30-04-2014, 13:54
سلام دوستان
من سونی مدل VPCSB18GG دارم و بعد از نصب ویندوز 8.1 دکمه Fn برای نور صفحه لپ تاپم کار نمیکنه درایورش هم نصبه .
اما نمیدونم باید چه کار کنم. و دقیق نمیدونم باید چی رو نصب کنم توی سایت ساپورت آسیایی سونی هم چیز به درد بخوری پبدا نکردم.
شما چه راه حلی دارید؟
ممنون

سمیرا شهباز
16-06-2017, 13:55
سلام خسته نباشید
مدل لپ تاپ من VPCSA4EGX هست ویندوز رو از اورجینالی دراوردم و یه ویندوز 7 ،32 بیتی زدم متاسفانه کلید FNکار نمیکنه و مدل لپ تاپم رو تو سایت سونی یا پیدا نکردم یا اگه پیدا میشه ارور میده و دانلود نمیشه ممنون میشم اگه کسی راهی بلده به منم بگه