ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی

reza_rashte
29-10-2011, 13:48
سلام دوستان من یه دانشجو کامپیوتر هستم خیلی علاقه به یاد گیری 3DMAX یا Maya دارم.
می خواستم از کسایی که تو این کارن منو راهنمایی کند که آیا کلاس بهتر یا نه منابع که در اینترنت وجود داره اگر منابع بهتره، به من چندتا منابع معتبر معرفی کنید ما که هرچی گشتیم هیچ آموزشی در مورد طراحی کاراکتر یا مدلینگ ندیدیم.:31:

Qadiany
10-11-2011, 05:09
سلام. به نظر من قبل از همه به Reference خود نرم افزارها مراجعه کنید بعد سراغ منابع اینترنتی برید و البته کتابهای فارسی هم تو بازار کم نیست.

majid322
10-11-2011, 10:22
نظر من اینه که از اینترنت شروع کنی نمونش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

N O V A L I S
11-11-2011, 12:16
اول یه کتاب به زبان ساده حتی ترجمه ی فارسی تا با کلیاتش آشنا بشی..

دوم آموزش های ساده همراه برنامه که به Tutorial معروفن.. یاد گرفتن از طریق متن تو این مرحله از اونجا که ما اغلب زبانهای ضعیفی داریم (لااقل از جنبه ی Listening) باعث میشه که موضوع رو عمیق تر درک کنیم..

سوم آموزش های متنی و ویدوئی ساده داخل سایت ها که اغلب مجانی هستند.. تو این آموزش ها ممکنه کسی که آموزش میده از روش های شخصی بعضا نادرست استفاده کنه که البته ما مطمئنیم که تو مرحله ی قبل با اصولی که درست هستند و خود نرم افزار تو Tutorial هاش معرفی کرده آشنا هستیم و می تونیم اینها رو از هم تشخیص بدیم..

چهارم و پنجم و... آموزش های پیشرفته تر متنی (اغلب کتاب) و ویدئویی (برای شرکت های معروف و بزرگ مثل Gnomon و DigitaTutors و...)

amiranime3d
07-12-2011, 16:22
سلام دوست عزیز.
ظر من اینه که از اینترنت شروع کنی و از سایتها ی فارسی آموزش دانلود کنی مثل :vatan download وzobdeh.irو....

kamron_devil
30-12-2011, 17:40
بهترین اموزش برای یک مبتدی مجموعه اموزشی digital tutors 2009 هستش بگیر میری فضا. :) جدی می گم