مشاهده نسخه کامل
: ويندوزم خيلي كندشده
omid_7029
29-10-2011, 12:28
با سلام
روي كامپيوترم داشتم درايور نصب مي كردم، سر تست و... هي چند باري با كليد پاور !! خاموش اش كردم ...
بعدش ديدم ويندوز خيلي كند شده
ويندوز جديد نصب كردم ، بازم تو لود شدن اون خط سفيده قبل لوگوي ويندوز چند دقه گير ميكنه!!! هي متناوبا يه صداي كمي هم از هارد مياد!!! چراغ هارد هم خاموش روشن ميشه همزمان با همون صداهه!!!
بنظر اساتيد عزيز مشكل چيه؟ ميشه حلش كرد؟ بد سكتوره؟؟
مرسي
با سلام
روي كامپيوترم داشتم درايور نصب مي كردم، سر تست و... هي چند باري با كليد پاور !! خاموش اش كردم ...
بعدش ديدم ويندوز خيلي كند شده
ويندوز جديد نصب كردم ، بازم تو لود شدن اون خط سفيده قبل لوگوي ويندوز چند دقه گير ميكنه!!! هي متناوبا يه صداي كمي هم از هارد مياد!!! چراغ هارد هم خاموش روشن ميشه همزمان با همون صداهه!!!
بنظر اساتيد عزيز مشكل چيه؟ ميشه حلش كرد؟ بد سكتوره؟؟
مرسي
دوست من این طوری که شما می گی اون خط سفیده میاد من فکر کنم سیستم شما حداقل پنتیوم 3 هست درسته؟
مشخصات سیستمت رو بنویس ببینم دقیقاً مشکل از کجاست.
ولی به طور کلی راهنماییت می کنم:
شما اگه به هارد مشکوکی (بعید هم نیست) با نرم افزار HDD REGENERATOR هاردت رو برای بد سکتر و ویک سکتر اسکن کن ببین نتیجه اش چی می شه.
مادربردت رو CLEAR CMOS کن.
کابل پاور هاردت رو عوض کن (پاورت چیه چون مشکل می تونه از پاور هم باشه)
هارد رو در حالت PRIMARY MASTER بذار و تک کابل (اگه IDE هست).
برای بهینه کردن ویندوز هم اینو بهت پیشنهاد می کنم : TUNE UP UTILITY
موفق باشی دوست من:11:
omid_7029
29-10-2011, 13:54
دوست من این طوری که شما می گی اون خط سفیده میاد من فکر کنم سیستم شما حداقل پنتیوم 3 هست درسته؟
مشخصات سیستمت رو بنویس ببینم دقیقاً مشکل از کجاست.
ولی به طور کلی راهنماییت می کنم:
شما اگه به هارد مشکوکی (بعید هم نیست) با نرم افزار HDD REGENERATOR هاردت رو برای بد سکتر و ویک سکتر اسکن کن ببین نتیجه اش چی می شه.
مادربردت رو CLEAR CMOS کن.
کابل پاور هاردت رو عوض کن (پاورت چیه چون مشکل می تونه از پاور هم باشه)
هارد رو در حالت PRIMARY MASTER بذار و تک کابل (اگه IDE هست).
برای بهینه کردن ویندوز هم اینو بهت پیشنهاد می کنم : TUNE UP UTILITY
موفق باشی دوست من:11:
با تشكر از جوابتون
اره سيستم ام قديميه Amd هستش
مشخصات رو برم خونه مينويسم...
يه مشكل دارم كه خيلي سر رشته ندارم ازكامپيوتر و اين كارهايي رو كه گفتين بلد نيستم! البته علاقمندم اگه بتونم انجام بدم
ميتوني يكم ساده تر راهنمايي كني؟ ممنون ميشم
jafarian
29-10-2011, 16:23
اگرازقبل این مشکل نبوده تازه بوجود اومده با این گفته هایی که شما شرح دادین مشکل باید از هارد با همون برنامه hdd regenerator 2011 که عرفان جان گفتن اونم ورژن بوتش هارد خودتون اسکن کنید که اگربدسکتور داشته باشه گرفته دیدین اگر نشونه ای از بدسکتور نبود اطلاعات خودتون روی یک هارد دیگه تخلیه کنید از برنامه hdd format low level برای فرمت هارد استفاده کنید درضمن قبلشم با برنامه Active SMART یا HDInspector هارد خودتون چک کنید که میزان سلامت هارد این دو تا برنامه نمایش میده:20:
omid_7029
30-10-2011, 10:15
اگرازقبل این مشکل نبوده تازه بوجود اومده با این گفته هایی که شما شرح دادین مشکل باید از هارد با همون برنامه hdd regenerator 2011 که عرفان جان گفتن اونم ورژن بوتش هارد خودتون اسکن کنید که اگربدسکتور داشته باشه گرفته دیدین اگر نشونه ای از بدسکتور نبود اطلاعات خودتون روی یک هارد دیگه تخلیه کنید از برنامه hdd format low level برای فرمت هارد استفاده کنید درضمن قبلشم با برنامه Active SMART یا HDInspector هارد خودتون چک کنید که میزان سلامت هارد این دو تا برنامه نمایش میده:20:
كلا قضيه سر اين بود كه داشتم يك دي وي درايو به سيستم ام اضافه ميكردم.
الان با تعويض كابل هاي دي وي دي ها سرعت بالا اومدن فرق ميكنه!! و اگه هيچكدوم از دي وي دي رايترها وصل نباشه تقريبا اصلا بالا نيومد سيستم ام!!! تو نيم ساعت كه نيومد!! تو اين مدت هم چراغ هارد به طور غير متعارف كمرنگ و پررنگ ميشد! انگار كه برقش كمه! ولي كابل رو عوض كردم بازم مشكل حل نشد.
كلا حس ميكنم يه ربطي به درايور ها داره!!؟
كلا قضيه سر اين بود كه داشتم يك دي وي درايو به سيستم ام اضافه ميكردم.
الان با تعويض كابل هاي دي وي دي ها سرعت بالا اومدن فرق ميكنه!! و اگه هيچكدوم از دي وي دي رايترها وصل نباشه تقريبا اصلا بالا نيومد سيستم ام!!! تو نيم ساعت كه نيومد!! تو اين مدت هم چراغ هارد به طور غير متعارف كمرنگ و پررنگ ميشد! انگار كه برقش كمه! ولي كابل رو عوض كردم بازم مشكل حل نشد.
كلا حس ميكنم يه ربطي به درايور ها داره!!؟
سلام
هاردت IDE هست ، Jumper هارد رو وردار و هارد رو روی حالت master بزار
یک کابل IDE که دوتا خان داره رو با هارد Share کن...ببین مشکلت حل میشه یا آره !
اگه حل نشد حالات دیگه از تعویض جامپر و خان ها رو انجام بده
موفق و :11:موئید باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.