مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت 6950
سلام من یه مشکلی با کارت 6950 برند سافایر دارم حتا مین را عوض کردم بازم نشد هر موقعه روشن میکنم
بعضی وقتها تا ده دقیقه کار میکنه بعد ریستارت میکنه هرکاریش کنی دیگه بالا میاد و خاموش میشه بایوز مادربرد راهم ابدیت کردم نشد مادربرد =M4A89 GTD PRO رم= 4G DDR3 پاور GREEN 530W خواهشن بگید
مشکل از کجا و از چیست
jafarian
28-10-2011, 23:59
اول ازهمه برنامه hwinfo32 رو نصب کنید بعدش ازتپ sensor برنامه یک عکس اینجا قراربدین کامل درضمن شما چرا مین چنج کردین بهتر بود اول گرافیکتون روی یک سیستم دیگه هم تست میکردین درضمن بطور موقت با این مدل پاور GREEN GP785B تست کنید چون بیشتر رو پاور من نظر دارم البته اینکار بعد ازگذاشتن عکس انجام بدین :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریست شدن علت های مختلف داره
ویندوز - ویروس - دمای بالای قطعات مثل مین گرافیک و سی پی یو
ضعیف بودن پاور که برای این گرافیک پاور 530 به نظرم یه مقدار کمه و حداقل 600 رو باید میگرفتین حالا این موضوع به کانفیگ بقیه ی سیستمتون هم مربوط میشه
مورد بعدی ریست شدن میتونه از رم یا خرابی اسلات حافظه یا سازگار نبودن رم ها با هم یا سازگارنبودن آنها با مین باشه
این مشکل از هارد نیست
این موارد فعلا بررسی بشه اگه درست نشد باید بریم سراغ حالت های بعدی
با سلام
شما دمای gpu رو چک کن شاید مشکل از اون باشه چون کارت مشکل حرارت داشت و خراب شد
در مورد بایوس هم من بایوس رو اپدیت کردم مشکلاتم بیشتر شد بایوس رو برگردوندم درست شد
این تجربه شخصی من بود گفتم شاید به کار شما بیاد
در مورد راهنمایی تخصصی هم اساتید بزرگوار هستن که امیدوارم راهنماییتون کنن :20:
سلام من یه مشکلی با کارت 6950 برند سافایر دارم حتا مین را عوض کردم بازم نشد هر موقعه روشن میکنم
بعضی وقتها تا ده دقیقه کار میکنه بعد ریستارت میکنه هرکاریش کنی دیگه بالا میاد و خاموش میشه بایوز مادربرد راهم ابدیت کردم نشد مادربرد =M4A89 GTD PRO رم= 4G DDR3 پاور GREEN 530W خواهشن بگید
مشکل از کجا و از چیست
راستی شما چه مدلی از کارت 6950 سافایر داری که این مشکل براتون پیش اومده و چه مدتی هست که استفاده میکنی
چون من قصد خرید همین کارت رو دارم طی چند روز آینده
البته من مدل sapphire radeon hd 6950 2gb dirt 3 editionرو انتخاب کردم
با سلام دوستان من وقتی کارت 6950 را گرفتم مادربردم زورش نمیکشید با آبدیت بایوز خوب شده بود ولی به مدت چند روز مجبور شدم مادربرد asus M4A89 GTD PRO USB3 گرفتم یک ماهی خوب بود دوباره همون مشکل بالا نیامدن پیش اومد بعضی موقا نیم ساعتی کار میکنه با گرافیک امبرد سیستم میاد بالا آبدیت بایوز هم بیفایده بود
با سلام دوستان من وقتی کارت 6950 را گرفتم مادربردم زورش نمیکشید با آبدیت بایوز خوب شده بود ولی به مدت چند روز مجبور شدم مادربرد asus M4A89 GTD PRO USB3 گرفتم یک ماهی خوب بود دوباره همون مشکل بالا نیامدن پیش اومد بعضی موقا نیم ساعتی کار میکنه با گرافیک امبرد سیستم میاد بالا آبدیت بایوز هم بیفایده بود
گرافیک به پلتفرم مربوط نیست
شما آخرین ورژن درایور گرافیک رو هم بگیرید
درست نشد باید پاور سیستم چک بشه
با یه پاور قوی تر باید سیستم رو چک کنید
در اخر گرافیک روی یه سیستم دیگه چک بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.